Havayianas και σε άλλη παραλία!

 

Brasil Logo Family

 

Αν υπάρχει έστω και μια από εσάς, που να μην έχει τουλάχιστον δυο τρία ζευγάρια από το απόλυτο beach footwear, να σηκώσει το χέρι της! Δεν ξέρω αν έχετε δει τα φετινά σχέδια, αλλά είναι απλώς απίθανα. Το συγκεκριμένο θα είναι fashion post χωρίς πολλά λόγια, για να σας αφήσω με ησυχία, να ονειρευτείτε παραλία και διακοπές, που δεν αργούν.

 

Brazil Felicidade!

 

Brasil Logo Felicidade

 

 

Flat Family

Flat Family

 

 

 

 

Flat Gum Candy Colors

 

Flat Gum Candy Colors

 

Flat Sunset

 

Flat Sunset

 

 

Animal Print!

 

Luna Animal Print Sand Grey

 

 

 

Slim Animal Print Aubergine

 

Slim Paysage

 

Slim Paysage

 

Teen Chocolate

 

Teen Chocolate

 

Teen Sardines!

 

Teen Sardines

 

Havaianas!

 

Top Mix

 

 

Δεν ξέρω για εσάς, θα μου πείτε παρακάτω, πάντως εμένα μου κλείνει το μάτι η συλλογή animal print που έχει λουράκι πίσω. Νομίζω θα πάω για ψώνια.

 

 

Μπραζίου!! Samba!

 

 

 

 

 

 

 

18 Σχόλια
  1. Καλημέρα ΒΒ girls ! Σηκώνω το χέρι μου και ομολογώ ( με ντροπή ) ότι δεν έχω ούτε ένα ζευγάρι Havaianas !!! Κάθε χρόνο θέλω να πάρω και κάθε χρόνο κάτι τυχαίνει και τελικά δεν παίρνω . Το animal print είναι υπέροχο αλλά και το flat sunset μου αρέσει επίσης πολύ .

  2. @Mous Mous: Θα τις πάρεις φέτος, θα τις βγάλεις και φωτογραφία στα σοκάκια (ξέρεις εσύ) και εγώ όπως πάντα θα σε “παρακλουθώ” (επίσης, ξέρεις εσύ..)

  3. Και μένα η animal print μου άρεσε. Άντε σιγά σιγά να μπαίνουμε στο mood των διακοπών και της θάλασσας.

  4. Και εγώ έχω ήδη (φαντασιωθεί) τις animal print στα ποδαράκια μου. Προβλέπω sold out !!!!

  5. Animal Print και Teen Chocolate είναι η επόμενη αγορά μου!! Αγαπώ τις Havaianas,μέχρι και στην μικρούλα κόρη μου,από πέρσι που ήταν 2 χρονών,τις έχω τέτοιες σαγιοναρούλες και είναι τρέλα!

  6. @Mako: Αν θυμάμαι καλά, έχεις και ένα σούπερ animal print φουλάρι. Θα είναι τέλειο!

  7. @Maryl: Να το πω, ή στο τέλος θα μας κοροιδεύουν; Θα το πω. Τις πρώτες Havaivanas (με λουράκι φυσικά πίσω για να μην του φεύγουν) τις φόρεσε ο κύριος Ρωμανός 11 μηνών.

  8. @Beautyblog:να πω ότι το περίμενα??? Τι αδερφές ψυχές είμαστε?? 😉

  9. Και πάνω που σκεφτόμουν βλεποντας τον τίτλο… “εγω εχω κολλήσει με τις Ipanema”… βλέπω τις animal print καιτ ις choco moko slourp slourp… και παθαίνω στερητικό!!!!! Το μόνο πρόβλημα μέ όλες αυτες, ότι αν τις φορέσεις σε απόκρυμνα βράχια και ραχούλες έχει γίνει…. του Ζαλόγγου! Κίσες Εβρυμπάντυ!

  10. Animal print και teen chocolate ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΟΡΑ.ΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΜΑΣ ΤΑ ΧΑΛΑΕΙ ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΓΟΡΑ…

  11. Είναι πολύ ωραίες!Ο γιόκας μου αγοράζει κάθε χρόνο!

  12. Kyria kyria dystixos k ego san tin mous mous tha prepei na sykoso to xeraki mou den exo oute ena geygaraki alla fetos mou eklise poly to mati ayti me to louraki piso!! K mallon tha tin apoktiso!! An k metaksi mas o kairos mallon gia ftinoporo to paei…..!!

  13. Κυρία κυρία! Σηκώνω κι εγώ το χέρι μου και πολύ φοβόμουν ότι θα είμαι η μόνη, αλλά παίρνω θάρρος και λέω ναι! Είμαι η Σόνια και -δυστυχώς- δεν έχω havaianas. Και ναι κυρία ερωτεύτηκα κι εγώ τις animal print!!!

  14. Ω Θεε μου…Καλέ! Θα αφήσετε ένα ζευγάρι animal και για μενα;

    Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή.Ζω στην Περαία, ένα παραθαλάσσιο προάστιο ας πούμε της Θεσσαλονίκης και όλο το καλοκαίρι φοράω κυρίως σαγιονάρες και ρούχα παραλίας (ήδη έχω αρχίσει και τις βουτιές μου στη θάλασσα με τα κορίτσια μου).

    Χρόνια ολόκληρα ήμουν πιστή στα ipanema, μέχρι πέρσι που αποφάσισα πως πλέον δεν μου αρέσει το στυλ τους (καμιά σχέση με αυτό των πρώτων χρόνων, τώρα το βρίσκω σχεδόν κιτς).

    Μεγεια μου λοιπόν, μόλις βρήκα το φετινό μου ζευγάρι 🙂

  15. Τζα!!!Καλησπέρα bbgirls.Τα Animal Print ξεχώρισα και τις σοκολάτες.Αλλά καταλήγω στις σαρδέλες 😉
    Μουτς

  16. Σηκώνω το χέρι κι εγώ και λέω:
    Με λένε Αμαλία, δεν έχω Havayianas και είμαι καλά!

  17. @Julia : Μακάρι , αγαπημένη , μακάρι , γιατί το φετινό καλοκαίρι μέχρι στιγμής δεν είναι και το καλύτερό μου … Κι εγώ σε “παρακολουθώ” και σε “ακολουθώ” σε όλα , το ξέρεις νομίζω …

  18. @Julia : Μακάρι , αγαπημένη , μακάρι , γιατί το φετινό καλοκαίρι μέχρι στιγμής δεν είναι και το καλύτερό μου … Κι εγώ σε “παρακολουθώ” και σε “ακολουθώ” σε όλα , το ξέρεις φαντάζομαι …

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.