Mi-Ro και Kiehl’s με αγάπη για την ΕΛΕΠΑΠ

4

 

 

Για άλλη μια φορά, η αγαπημένη μάρκα Kiehl’s  με το πλούσιο φιλανθρωπικό έργο, καταφέρνει και μας «αγγίζει». Σε συνεργασία με το ταλαντούχο δίδυμο των σχεδιαστών Mi-Ro, σχεδιάζει ένα μοναδικό limited edition αξεσουάρ για άντρες και γυναίκες αλλά και μια υπέροχη συσκευασία του serum Midnight Recovery Concentrate, για πολύ καλό σκοπό.

 

Από τις πωλήσεις των δυο αυτών limited edition προϊόντων 3,000E από τα έσοδα, θα στηρίξουν το φιλανθρωπικό έργο της ΕΛΕΠΑΠ, της οργάνωσης που χρόνια τώρα  φροντίζει για την λειτουργική αποκατάσταση των παιδιών με κινητικές αναπηρίες και αναπτυξιακές δυσκολίες.

 

5

 

 

Το αξεσουάρ είναι ένα καλοκαιρινό unisex fashion item, σχεδιασμένο αποκλειστικά για την Kiehl’s και μπορεί να φορεθεί και από άντρες σαν γραβάτα αλλά και από γυναίκες σαν ζώνη.

 

 

1

 

 

 

 

 

3

 

 

 

 

 

 

Βγάλτε την ατζέντα σας, για να δώσουμε  ραντεβού, για την επόμενη Πέμπτη 18 Ιουνίου, ακριβώς μια εβδομάδα από σήμερα.

 

Οι Mi-Ro, Δημήτρης Μαστρόκαλος και Γιάννης Ράπτης καθώς και το αγαπημένο team της Keihls θα βρίσκονται στο corner της Kiehl’s, στο κατάστημα Hondos Center στο Κολωνάκι (Merlin 6), για να παρουσιάσουν το συλλεκτικό αξεσουάρ που σχεδίασαν αποκλειστικά για την Kielh’s, καθώς και τη συλλεκτική συσκευασία του Midnight Recovery Concentrate.

 

 

Ας αφήσουμε τους ίδιους να μιλήσουν γι αυτή τη μοναδική προσπάθεια:

 

 

 

 

 

#miroxkiehls

 

 

 

5 Σχόλια
  1. Συγχαρητήρια MI RO και Kiehl’s για την ευαισθησία σας και μακάρι ν’ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμά σας.

  2. Ακόμη θυμάμαι τα σχόλια που έγραφα και έσκαγα για το Kiehl’s corner που δεν είχαμε στη Θεσσαλονίκη. Όταν άνοιξε πρέπει να το κατάλαβε όλη η γειτονιά από τους αλαλαγμούς μου και όταν κυκλοφόρησε και η περσινή συλλεκτική συσκευασία ήμουν από τις πρώτες που την πήρε.
    Φέτος για άλλη μια φορά η Kiehl’s παραδίδει μαθήματα. Πόσο μου αρέσει η φιλοσοφία αυτής της εταιρείας. Δίνουν απλόχερα δείγματα, έχει ωραίες συσκευασίες, πολύ καλά προϊόντα, νορμάλ τιμές και κοινωνική πολιτική που άλλες δεν έχουν.
    Ο ορός είναι εξαιρετικός, έχω δοκιμάσει δείγμα και ενθουσιάστηκα, η δε τιμή του είναι κάτι παραπάνω από καλή. Το μόνο που θα ήθελα ήταν το σχεδιάκι να είναι πάνω στο μπουκάλι της συσκευασίας και όχι στο κουτί, αλλά αυτό είναι μια μικρούλα λεπτομέρεια.

  3. Απλά μπράβο! Μακάρι να γίνονται αυτά συχνότερα!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.