Guest Post: Review για Frezyderm, Lierac και Νuxe

 

review-frezyderm-lierac-nuxe

 

Όταν διαβάζαμε (και εσείς και εγώ) τα reviews των bb secret agents, για το Bio Oil πρόσεξα κάτι: Μια από εσάς έγραψε “προτιμώ τα προιόντα περιποίησης από το μακιγιάζ”. Θα συμφωνήσω μαζί της και θα πω και κάτι άλλο: οι περισσότερες γυναίκες αν έχουν να διαλέξουν ανάμεσα σε μια παλέτα μακιγιάζ  ή ας πούμε, ένα serum- δυστυχώς θα επιλέξουν την παλέτα.

 

Γράφω δυστυχώς, διότι μόνο όταν το πρόσωπο είναι σωστά φροντισμένο, μπορεί να αναδείξει και το μακιγιάζ, αλλιώς πολλές φορές το αποτέλεσμα είναι το αντίθετο και το βλέπουμε κιόλας. Αφρόντιστο πρόσωπο, ξηρό, με θαμπάδα, μπαίνει από πάνω και το make up, το concealer, η σκιά, η μάσκαρα και το κραγιόν και αντί να δείξουμε πιο όμορφες, τονίζονται οι ατέλειες. Και μάλιστα αυτό ισχύει σε οποιαδήποτε ηλικία, ακόμα και αν κάποια είναι 22 ή 25 ετών. Οπότε φυσικά και είναι πιο βασική η σωστή περιποίηση, παρά το μακιγιάζ. Σε ένα λαμπερό και φροντισμένο δέρμα ένα lip gloss πολλές φορές είναι αρκετό.

 

To bb girl που το έγραψε αυτό,  ηταν η Ράνια και σήμερα θα διαβάσουμε το δικό της review για 3 προιόντα που χρησιμοποιεί τον τελευταίο καιρό. Συμφωνείτε ή όχι μαζί της, αυτό θα το δούμε παρακάτω στα σχόλια

 

 

 

Χαίρομαι πολύ που συμμετέχω στο bb, και ακόμη περισσότερο στο να πω τις δικές μου εμπειρίες σχετικά με τα προϊόντα που αγοράζω.

 

Θέλω να επισημάνω ότι δεν παρασύρομαι από λαμπερά πρόσωπα  που τα διαφημίζουν αλλά μόνο από την περιέργεια που έχω για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Θα σας γράψω για την  Sun Screen SPF 50  αντηλιακή κρέμα  με χρώμα της FREZYDERM,  τον ορό MESOLIFT SERUM της LIERAC και την NUXELLENCE ΤΗΣ ΝUXE

 

 

FREZYDERM Sun Screen SPF 50  αντηλιακή κρέμα  με χρώμα

 

Color_Velvet_Face_Cream_SPF50

 

Ξεκινώ με την αντηλιακή για την οποία διάβασα και πέρυσι στο bb τα καλύτερα. Την αγόρασα τον Οκτώβριο και από τότε την χρησιμοποιώ όλο τον χειμώνα έως τώρα. Έχει τόσο καλή και ματ υφή που όταν  την απλώνεις στο πρόσωπο νιώθεις σαν να βάζεις ακριβή κρέμα περιποίησης. Έχει πολύ απαλυντική δράση στρώνει τέλεια και επειδή έχει και ελαφρύ χρώμα, δεν χρειάζεσαι μεικαπ. Μετά από τόσο καιρό χρήσης συμπεραίνω ότι ταιριάζει στην επιδερμίδα μου και την απλώνω πάντα σε καθαρό δέρμα μετά το σερουμ. Σχεδόν ποτέ πλέον δεν χρησιμοποιώ κρέμα ημέρας παρά μόνο την sun screen velvet με δείκτη προστασίας 50 ας είναι χειμώνας. Το κρατάει ενυδατωμένο και το προστατεύω από την ηλιοφάνεια είτε είναι μικρή είτε μεγάλη. Πιστεύω ότι μπορεί άνετα να αντικαταστήσει την κρέμα ημέρας καθώς και το μεικ απ. Λειτουργεί και σαν βάση για να στέκεται ωραία το ρουζ.

 

 LIERAC MESOLIFT SERUM

 

lierac

 

Πάμε τώρα στον ορό της LIERAC. Όταν τον απλώνεις έχει μια πυκνή όχι πολύ ρευστή υφή που μυρίζει πορτοκάλι και απορροφάται αμέσως. Αφήνει το πρόσωπο απαλό βελούδινο και σαν να του έχεις βάλει βιταμίνη c. Το κυριότερο όμως είναι ότι το επόμενο κιόλας πρωί έχεις πιο φωτεινή επιδερμίδα. Δεν την αισθάνομαι να τράβα την νιώθω πιο απαλή και σαφώς καθαρότερη. Τον χρησιμοποιώ πρωί βράδυ μετά από πολύ καλό καθαρισμό και έπειτα βάζω την κρέμα νύχτας η την αντηλιακή το πρωί. Όμως επειδή δεν θέλω να συνηθίζει η επιδερμίδα μου ένα προϊόν και μετά να μην αντιδρά στα συστατικά του   αλλάζω πάντα μετά από το τέλος του βάζου και αγοράζω άλλο άλλης εταιρείας. Σε αυτά που αγαπώ επανέρχομαι μετά από διάστημα.

 

NUXE, NUXELLENCE

 

Nuxellence-FLouver

 

Για κρέμα νυκτός , αυτή την εποχή έχω διαλέξει την αντιρυτιδική κρέμα για όλους τους τύπους δέρματος της NUXE, NUXELLENCE. Είναι παχύρευστη δεν απλώνεται πολύ γρήγορα και γενικά πιστεύω ότι δεν μου ταιριάζει. Δεν είδα καμία μεταβολή η έστω απαλότητα στο δέρμα μου. Την έβαζα μετά το σερουμ και το λάδι της bio-oil αλλά γενικά δεν είμαι πολύ ευχαριστημένη. Την έχω χρησιμοποιήσει μόνη της 5 μέρες για να δω τα δικά της αποτελέσματα και μετά σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα προϊόντα. Ίσως είναι λίγο το διάστημα όμως πιστεύω ότι αν μια κρέμα είναι καλή την καταλαβαίνεις αμέσως και μετά την χρήση 2 μηνών βλέπεις το βέλτιστο. Εγώ την βάζω 3 εβδομάδες τώρα αναγκάστηκα για θα την χρησιμοποιήσω αλλά είναι από τα προϊόντα που δε νομίζω ότι θα ξαναγοράσω.

 

Ράνια  Ζευγίτη

 

 

 

 

11 Σχόλια
  1. Καλημερα σε όλα τα bbgirls !!!! Σίγουρα κάθε προιόν “γραφει” διαφορετικά σε κάθε πρόσωπο, αλλά η ουσία είναι οτι πολυ πιο σημαντικά ειναι τα προιοντα περιποίησης παρά “οι μπογιές” που λέει κ η μαμά μου!!! Βέβαια η ίδια είναι μονίμως σα να είναι βαμμενη χωρίς να φορά ΤΙΠΟΤΑ, μόνο την ενυδατική της…τι να πω?? Ακομα δεν εχω λυσει το μυστήριο με το φυσικό concealer και τα ροζ μαγουλα ΜΟΝΙΜΩΣ.
    Τελευταια παντως κ γω εχω ασπαστει τη γαλλική φιλοσοφια(είναι κ η ειδικότητά μου τετοια γαρ) για λαμπερο προσωπο χωρίς μακιγιαζ… Ενώ έχω 2νεσεσέρ κραγιον κ 1βαλιτσάκι σκιές , βαζω ανηλιακη με χρώμα, την ίδια με σένα Ρανια κ Κορρές lip balm…That’s all!!!
    Julia, για την Caudalie τι γνώμη έχεις? Βρέθηκα χθες σε 1παρουσίαση και μου άρεσε σα φιλοσοφία, αλλά αν δεν το πεις εσυ…
    Σας φιλώ όλες απο τη Λάρισα όπoυ έριξε το πρωί 1 “μυθιστoρηματική” καταιγίδα!!! Genial!!!

  2. Θα συμφωνήσω απόλυτα για την αντηλιακή με χρώμα της Frezyderm.Είναι πραγματικά η καλύτερη!!! Εδώ και 3-4 χρόνια είμαι εθισμένη στις ΒΒ cream. Αυτό ακριβώς μου προσφέρει η Frezyderm, με αυτή τη κρέμα. Κάλυψη,αντιγήρανση, απίστευτη βελούδινη ματ υφή και φυσικά δείκτη προστασίας 50!Για μένα που έχω μεικτό λιπαρό δέρμα είναι η καλύτερη από όσες έχω δοκιμάσει.

  3. Συμφωνώ απόλυτα με την Ράνια όσον αφορά την σπουδαιότητα της σωστής περιποίησης και ενυδάτωσης του προσώπου,αλλιώς δεν μπορεί να αναδειχθεί και το καλύτερο μακιγιάζ! Η αντιηλιακή της Frezyderm είναι η καλύτερη αντιηλιακή που έχω δοκιμάσει ποτε!!! Υπερτερεί,κατά την γνώμη μου και από κάποιες άλλες που έχουν διπλάσια ή τριπλάσια τιμή..

  4. Ευχαριστούμε, Ράνια, για το ωραίο ποστ!! Για την αντιηλιακή της Frezyderm δε θα μπορούσα να συμφωνώ περισσότερο, εγώ χρησιμοποιώ όλο τον χειμώνα την χωρίς χρώμα και αυτήν με χρώμα την κρατάω για το καλοκαίρι. Τα άλλα προιόντα δεν τα έχω δοκιμάσει, το σέρουμ όμως την Lierac με τράβηξε πολύ.

  5. Ευχαριστούμε τη Ράνια για τις ενδιαφέρουσες πληροφορίες.Η αντηλιακή της frezyderm είναι πραγματικά must-have προϊόν.Τελευταία,την αποχωρίστηκα λόγω μιας αλλεργίας στα μάτια κ λυπάμαι πολύ.Όμως,επειδή με έχει καταταλαιπωρήσει ακολουθώ τις οδηγιες του γιατρού μου κατά γράμμα.Η έκδοση με το χρώμα μου πέφτει λίγο σκούρη αλλά εκείνη χωρίς χρώμα είναι φανταστική.Και οι δύο είναι σαν βελούδο.Από τα υπόλοιπα δεν έχω δοκιμάσει κάτι.Φιλιά!

  6. Καλησπερα Ευχαριστω κοριτσια για τις απαντησεις σας.Ενα προιον εαν ειναι καλο πρεπει να το αναδυκνειουμε ειναι προς το συμφερον μας που ειναι σπουδαιοτερο απο το συμφερον των εταιρειων. Πιστευω οτι το ωραιοτερο φορεμα να βαλεις η το ακριβοτερο εαν το προσωπο ειναι απεριποιητο με τιποτα δεν θα σε κανει ωραιοτερη. Γιαυτο το προσωπο μας ειναι οντως ο καθρεφτης μας

  7. Τζα!!!Καλησπέρα bbgirls.Για την Frezyderm μόνο τα καλύτερα έχω να πω.Από τότε που την πρότεινε η @Stella τη χρησιμοποιώ καθημερινά.Αυτή με το χρώμα δεν την έχω δοκιμάσει,γενικά δεν το χω με οτιδήποτε περιέχει χρώμα(η ασπρίλα μου δεν έχει όρια!)Αλλά λογικά η υφή είναι η ίδια.Τον ορό και τη Nuxe δεν τα έχω δοκιμάσει οπότε δεν έχω άποψη.
    Μουτς

  8. Καλησπερα. Σαςευχαριστω πολυ ολες. Συμφωνω απολυτα με την Τζουλια στο αφροντιστο προσωπο το μακιγιαζ τονιζει τις ατελειες.Καλο απογευμα

  9. @rania: Εμείς ευχαριστούμε Ράνια, για το πολύ ενδιαφέρον review.

  10. Την Frezyderm την έχω εμπιστευτεί μόνο μια φορά,έμεινα πολύ ευχαριστημένη,αλλά δεν ξέρω γιατί,δεν την έχω ξαναγοράσει.Νομίζω ότι μετά απ’αυτό το post….πρέπει να την εντάξω δυναμικά στις καλοκαιρινές μου αγορές.Τα άλλα προϊόντα δεν τα ξέρω.αλλά θα συμφωνήσω ότι κάθε επιδερμίδα είναι διαφορετική,κάθε πρόσωπο έχει τις δικές του ανάγκες και φυσικά δεν ταιριάζουν όλα σε όλες…

  11. Ράνια ήταν πολύ ενδιαφέρον η άποψή σου γι’αυτά τα προϊόντα και σ’ευχαριστούμε που την μοιράστηκες μαζί μας. Όμως κάθε επιδερμίδα είναι διαφορετική και έχει τις δικές της ανάγκες ανάλογα με την ηλικία και την εποχή! Προσωπικά λατρεύω τις συγκεκριμένες εταιρείες και πάντα βρίσκω 1-2 προϊόντα που με ξετρελαίνουν και μου ταιριάζουν “γάντι”!! Καλή συνέχεια… 🙂

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.