Stella’s Recip-Y Nέο SUMMER COMPLETE, Serum Νυκτός

 

stella's-recip-Y--complete-

 

 

Η νέα άφιξη στα αγαπημένα σας Stella’s Recip-Υ, είναι ένα μοναδικό σέρουμ νύχτας φτιαγμένο για όλες εσάς που χρειάζεστε το καλοκαίρι λίγη περισσότερη φροντίδα και ενίσχυση σε, ότι αφορά την αντιγήρανση, την σύσφιξη, την αντιρυτιδική δράση, αλλά και την επανόρθωση από την έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία.  

 

 

Ένα καινούργιο καλοκαιρινό σέρουμ το Summer Complete με αβοκάντο και μύρο, αλλά και πολλά ακόμα φυσικά δραστικά συστατικά, ιδανικό για να καλύπτει τις ανάγκες της επιδερμίδας μας για το καλοκαίρι. Μια εποχή που πρέπει να αποφεύγουμε τις δραστικές αντιρυτιδικές και συσφικτικές κρέμες νύχτας και τις αντιγηραντικές θεραπείες αφήνοντας μεν το δέρμα μας να ξεκουραστεί με τη σειρά του, αλλά προσφέροντας του πάντα την αντιγηραντική φροντίδα και προστασία που επιβάλλεται.

 

Το αβοκάντο είναι φτιαγμένο για τις ανάγκες της Ελληνίδας, ένα ανεκτίμητο δώρο της φύσης για τις γυναίκες της Μεσογείου. Στα κορυφαία σαλόνια ομορφιάς και spa του κόσμου, το έλαιο αβοκάντο χρησιμοποιείται για την αφαίρεση των νεκρών κυττάρων την καταπολέμηση των «ελεύθερων ριζών» και τις μοναδικές ενυδατικές, μαλακτικές και αντηλιακές-επανορθωτικές του ιδιότητες.

 

Πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, λεκιθίνη και βιταμίνες Α, Β, C, D, Ε, Η, Κ, ΡΡ, είναι ένα από τα κορυφαία, υψηλής ποιότητας αντιγηραντικά και αντιρυτιδικά καλλυντικά, ενώ τα Ω-3 λιπαρά οξέα του, κρατούν το δέρμα μοναδικά νεανικό και του προσθέτουν όγκο, κάνοντάς το να φαίνεται πιο φρέσκο από ποτέ. Το υψηλό ποσοστό της βιταμίνη C που περιέχει, επανορθώνει από τις φθορές του χρόνου και της ηλιακής ακτινοβολίας κι αναζωογονεί το δέρμα και ειδικά την περιοχή των ματιών.

 

Το πολύτιμο μύρο συγκαταλέγεται ανάμεσα στα κορυφαία αιθέρια έλαια. Περιέχει περισσότερα φουρανοειδή συστατικά από οποιοδήποτε άλλο αιθέριο, για τον λόγο αυτό δεν πρέπει να το φορέσουμε και να εκτεθούμε στον ήλιο ή το φως της μέρας, αυτά όμως δημιουργούν στο δέρμα μια ασπίδα που προστατεύει από τον ήλιο. Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι το χρησιμοποιούσαν για τον σκοπό αυτό για χιλιάδες χρόνια. Είναι εξαιρετικό για ώριμες, αφυδατωμένες, ξηρές ή κουρασμένες και ταλαιπωρημένες επιδερμίδες ακόμα και τις νεότερες που χρειάζονται έναν δυναμικό σύμμαχο στην αντιγήρανση, λόγω προδιάθεσης. Λειαίνει τις ρυτίδες, επουλώνει, απαλαίνει και συσφίγγει το δέρμα μοναδικά.
 

SUMMER COMPLETE, Serum Νυκτός

Anti Wrinkle, Firming and Sun Repair

Face and Eye, Night Serum

 

 

Θα γίνει και αυτό, καλοκαιρινή εμμονή!

 

stella's-recip-y-summer-serum

 

Stella

 

NEW-BANNER-STELAS RECIPY

 

 

8 Σχόλια
  1. @Stella: Thelooooooooooooooo !!!!!!! pos tha ginei pou den vlepo na erxomai sto ameso mellon Ellada? Ju sxediazeis taxidaki syntoma?
    Myro me avocado teleios syndyasmos, kai therapeftika kai osfritika!!!
    Egrapses pali!!!
    filia polla!!!

  2. Υπέροχο serum!!! Απλά υπέροχο!!!! Έχει την εικόνα των serum της αγαπημένης μας Στέλλας, αλλά η υφή του είναι λίγο πιο διαφορετική από τα υπόλοιπα serum που έχω δοκιμάσει. Είναι κάτι ανάμεσα σε serum και λεπτόρευστης κρέμας. Οπότε από μόνο του καλύπτει απόλυτα την ανάγκη για φροντίδα νύχτας. Φυσικά για την μυρωδιά του δεν έχω λόγια. Απλώνεται παντού μια δροσιά, μια φρεσκάδα… όπως όταν μυρίζει η μέντα που σε δροσίζει και μόνο από την μυρωδιά της… υπέροχο αγαπημένες μου!!!!!!

  3. Είμαι σίγουρη ότι πρόκειται για άλλη μια υπέροχη δημιουργία της υπέροχης Στέλλας

  4. Σε λίγο όλες θα αναφωνούμε:”Στέλλα και ξερό ψωμί”…

  5. Το δοκίμασα και ενθουσιάστηκα!
    Σημειώνω ότι είμαι μια δύσκολη περίπτωση γιατί έχω πολύ ευαίσθητο δέρμα με ροδόχου ακμή και ευρυαγγείες, έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη. Σε ευχαριστώ Στέλλα!

  6. ειναι απλα τελειο το δοκιμασα το πηρα και για αλλη μια φορα η Στελλα υπογραφει!!!!!!

  7. Καλησπερα.Πως μπορω να προμηθευτω το υπεροχο και θαυματουργο serum της Στελλας;

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.