Aστρολογία: Πως να ξεφορτωθείς έναν άντρα Ταύρο

 

taurus-zodiac

 

Έστω, φιλενάδα, και βρήκες άντρα Ταύρο – και κάνατε πολύωρες και απολαυστικές αθλοπαιδειές, και νά τα δωράκια, και νά οι γκουρμεδιές ετοιμασμένες από το παλικάρι ιδίοις κόποις, και νά και οι γνωριμίες με το σόι και η θεία Ελπινίκη να τρέχει να εκπληρώσει το τάμα της στην Τήνο που βρήκες άντρα δίχως piercing και τατουάζ και θα σε δει επιτέλους νυφούλα…και τώρα;

 

Τί θα γίνουμε τώρα, χωρίς βαρβάρους (όπου “βάρβαροι”,  στην περίπτωσή μας θεωρήστε τα άστατα μεταβλητά); Έτσι θα κυλήσει εμένα η ζωή μου, Ελένη μου; Με παντόφλα, καναπέ και Champions League; Με Καμένα Βούρλα κάθε καλοκαίρι; Τί να τις κάνω εγώ τις καταθέσεις άμα δε ζω τη ζωή μου;;;

 

 

(…εμένα να μου τις δώσετε που σας διαφωτίζω ως προς το “μη μου λες αντίο” της υποθέσεως, κι εσείς, ελεύθερη πια και χωρίς καταθέσεις (όχι να λέμε και να ξε-λέμε) μπορείτε να ακολουθήσετε το Δίδυμο που βρήκατε, και σίδερο στα νεφρά σας!)

 

 

 

Έχουμε λοιπόν και λέμε:

 

– Διαφωνίες, διαφωνίες, διαφωνίες.

(όπου, στις εν λόγω διαφωνίες, καλό είναι να σας χαρακτηρίζει το αμετακίνητο του αείμνηστου Σπαρτιάτη βασιλιά (εμείς-δεν-πάμε-πουθενά-εσείς-θα-φύγετε) …λέξη – κλειδί ο φανατισμός και η έντονη πεποίθηση ότι σεις έχετε το δίκιο και τη λογική με το μέρος σας…μα, είναι σοβαρός; επιχειρήματα είναι αυτά; τσ τσ τςςς…)

 

– Shop till you drop.

(με δικά του λεφτά, εννοείται! Πάρε την πιστωτική του και μετέτρεψέ την σε αηδίες (αν βεβαίως μπορεί να ονομαστεί αηδία το αριστουργηματικό Jimmy Choo ξώφτερνο όπου το λουράκι που το συγκρατεί και μόνο, ισούται με τρισήμισυ μηνιάτικα) …. α, δεν έχεις δίκιο Παντελή μου, και σε παρακαλώ μη μου κάνεις εμένα τον Τάκη το Χορν!” Ένα εκατομμύριο εκατόν μία χιλιάδες εκατόν μία και δέκα!!!” ΆαΑ! Όσα έρθουν κι όσα πάνε…δε θα τα πάρουμε και μαζί μας- το φουστάνι στο έδειξα δε στο έδειξα κλπκλπ)

 

– Πώς λέμε Ratatouille; Ακριβώς απέναντι και δυο στενά πιό κάτω…

(…τί θα πει “πάλι αυγά” Παντελή; σαν τί ήθελες να βρεις δηλαδή, σολωμό με φαρφάλες; Εργαζόμενη γυναίκα είμαι, δεν είμαι η Σύζυγοι του Στέπφορντ, για ηρέμησε σε παρακαλώ! Κι άμα δε σ’ αρέσει, εδώ απέναντι έχει GOODY’s ….ή μπας και θες delivery, στάσου να δεις α να! εδώ τα έχω, αρχειοθετημένα κατά απόσταση από το σπίτι μας….Παντελή;)

 

– Run, Forrest, run!

(…κουνήσου χριστιανέ μου! μα είναι δυνατόν να κάνεις όλη μέρα για κάτι, για το οποίο θα χρειαζόταν το πολύ μισή ώρα ως και μία τετραπληγική νεροχελώνα; Έλεος…και πώς οδηγείς έτσι! άνευρα! μα, προσπέρασέ τον τον καραγκιόζη, δε βλέπεις που θα μας πάει καρούλι ως τη Λαμία;! Αχ, ποιό Σαββατοκύριακο, έτσι πως πας μόνο για το πήγαινε θέλουμε μια μέρα!)

 

– Go natural.

(ΕΚΑΝΑ μπάνιο Παντελή! Το Σάββατο! κάθε μέρα μπάνιο, θα μαδήσω….όχι, όχι αποσμητικό δεν έβαλα, και δε θα ξαναβάλω, τίγκα στα PARABEN είναι όλα! Δε θα πάθω εγώ καρκίνο για να κάνω την ωραία του πέραν! Τόσοι αγώνες για τη γυναικεία χειραφέτηση για να γίνω εγώ η οδαλίσκη του Παντελή! Ρε δεν είμαστε καλά…. τί θα πει “χρειάζομαι κλαδευτήρι για να κατέβω χαμηλότερα”, Παντελή, δεν κατάλαβα, άμα ξυριστείς ΕΣΥ εκεί, τότε θα ξυριστώ κι εγώ….μήπως είσαι λίγο φασίστας;;)

 

 

 

….Όχι, όχι καλή μου, δεν το πάει για βροχή…η βροντή που μόλις άκουσες είναι η πόρτα πίσω του…..

 

Astrally Yours

ElizaBBeth

 

 

 

3 Σχόλια
  1. Ο άντρας Ταύρος (μαζί με Δίδυμο,Παρθένο και Αιγόκερω) είναι το χειρότερο μου! Μακριά και αγαπημένοι!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.