Stella’s Recip-Y Greek Island Beauty Body Butter: Ό,τι θέλετε σε ένα βάζο!

 

SR-Body-Butter-2

 

Tο ολοκαίνουργιο Stella’s Recip-Y  Body Butter που ήρθε να συμπληρώσει την καλοκαιρινή σειρά ομορφιάς Greek Ιsland Beauty είναι εδώ! Ένα ολοκληρωμένο προϊόν φτιαγμένο για τις ειδικές εποχιακές ανάγκες του ελληνικού καλοκαιριού. Δραστικά αντικυτταριδικό, αντιγηραντικό, συσφικτικό και βαθιά ενυδατικό, όπως όλα τα Body Butters των Stella’s Recip-Y, αλλά κι ένα εξαιρετικό after sun με επιλεγμένα φυσικά βιολογικά συστατικά που χαρίζουν ευεξία κι αγνή φροντίδα.

 

 

Έτσι πετυχαίνουμε μοναδική επανόρθωση από την ηλιοθεραπεία με αλόη, καρύδα, αβοκάντο, μάνγκο, μαστίχα, βασιλικό, αλλά και πολλά άλλα πολύτιμα και δραστικά συστατικά, βγαλμένα απ΄την ελληνική χλωρίδα και την μοναδική μας φύση. Το Body Βutter«Greek Island Beauty» περιέχει επίσης φυσική mica, για να προσφέρει σε όλες μας μια εξαιρετικά διακριτική sun kissed λάμψη δείχνοντας, το ακόμα λευκό μας δέρμα απόλυτα φυσικά μαυρισμένο, αλλά και να αναδείξει το μαύρισμα μας, όταν πλέον θα το έχουμε αποκτήσει.  Το άρωμα του Greek Island Βeautyέχει την ευωδιά του ελληνικού καλοκαιριού από βότανα, μαστίχα και βασιλικό!

 

Δεν είναι απλά ένα ενυδατικό προϊόν, ούτε μόνο ένα after sun, δεν είναι καν ένα οποιοδήποτε προϊόν για την κυτταρίτιδα… Είναι ένα πολυχρηστικό Body Butter που φοριέται οποιαδήποτε στιγμή και δρα στα πολλαπλά θέματα, που όλες μας θέλουμε να αντιμετωπίσουμε βάσει και της εποχής. Όλα όσα έχει ανάγκη το δέρμα μας, με μόνο μια κίνηση, με ένα μόνο προϊόν!

 

Συνδυασμός από είκοσι κορυφαία φυσικά συστατικά: βούτυρα και θρεπτικά λάδια, πολύτιμα αιθέρια έλαια και βιταμίνες. Το άρωμα των ελληνικών νησιών και το χρυσαφένιο sun kissed δέρμα που όλες λαχταράμε!

 

 

ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΚΥΤΤΑΡΙΔΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΣΦΙΞΗ

Η μάχη για την κυτταρίτιδα δεν τελειώνει με τις διακοπές. Συνεχίζεται και κερδίζεται ακόμα κι όταν χρησιμοποιούμε ένα τέτοιο προϊόν που κανείς δεν υποπτεύεται, ότι το φοράμε γι’ αυτόν το λόγο. Έτσι, ενώ δρα αντικυτταριδικά και συσφίγγει το δέρμα, παράλληλα χαρίζει βαθιά ενυδάτωση, εξαίσιο θηλυκό άρωμα, ελκυστική λαμπερή επιδερμίδα και χαλαρωτική διάθεση. Δεν μυρίζει όπως οι συνηθισμένες αντικυτταριδικές κρέμες, δεν φοριέται μόνο τοπικά αλλά σε όλο το σώμα, συνεπώς δεν χρειάζεται να επιλέξουμε. Ένα προϊόν τα προσφέρει όλα!

 

ΒΑΘΙΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ – AFTER SUN ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ

Είτε το παρακάνατε στην ηλιοθεραπεία είτε όχι, το δέρμα χρειάζεται άμεση επανόρθωση από την έκθεση στον ήλιο. Επανόρθωση, τόνωση, εντατική φροντίδα, προστασία στις κλιματικές συνθήκες και τις μεταβολές της θερμοκρασίας.   Ένα αδιόρατο φιλμ προστασίας (όχι όμως λιπαρότητας) μένει στο σώμα σας όλη τη μέρα.

 

ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ

Αντιγήρανση τώρα και για το σώμα! Γιατί τα σημάδια του χρόνου δεν αποτυπώνονται μόνο στο πρόσωπο, αλλά και στο σώμα μας. Πολύ δε περισσότερο μετά την παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο.   Νικήστε την!

 

ΕΥΕΞΙΑ, ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙ

Το άρωμα του GreekIsland Βeauty έχει την ευωδιά του ελληνικού καλοκαιριού από βότανα, μαστίχα και βασιλικό! Μοναδική ευεξία κι αισθησιακό άρωμα μαστίχας, βασιλικού, βοτάνων κι επιλεγμένων αιθέριων ελαίων, ιδανικά για να προσφέρουν χαλαρωτική και αγχολυτική διάθεση, να αναδείξουν τη σέξυ πλευρά σας και να σας ταξιδέψουν στα νησιά μας, μια καλοκαιρινή βραδιά.

 

ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΛΑΜΨΗ ΚΑΙ SUN KISSED EFFECT

Φυσική mica, για να προσφέρει σε όλες μας μια εξαιρετικά διακριτική sun kissed λάμψη δείχνοντας, το ακόμα λευκό μας δέρμα απόλυτα φυσικά μαυρισμένο, αλλά και να αναδείξει το μαύρισμα μας, όταν πλέον θα το έχουμε αποκτήσει.  Ιδανικό πριν, κατά τη διάρκεια και μετά, τις διακοπές! Το προϊόν που χρειαζόμαστε όλες, μόλις μπει η άνοιξη έως ν’ αποχαιρετίσουμε το καλοκαίρι…

 

 

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ:

Απλά, δουλέψτε το ελαφρά στις παλάμες για να λειώσει με τη θερμοκρασία του σώματος σας κι απλώστε το καλά. Θα απορροφηθεί πολύ γρήγορα, αφήνοντας το δέρμα σας βελούδινο κι ευωδιαστό. Μια ελάχιστη ποσότητα αρκεί! Δεν χρειάζεται ψυγείο, αλλά καλύτερα να μείνει μακριά από νερά και υδρατμούς στο μπάνιο.   To φοράτε όλη μέρα, κάθε στιγμή!

 

 

Not just a Body Butter but…. your After Sun, Deep Hydrating, Anti Cellulite, Anti Ageing, Relaxing,

total Body Care!

 

SR-Body Butter-3

 

 

Stella

 

 

NEW-BANNER-STELAS RECIPY

 

 

 

14 Σχόλια
  1. πως μπορούμε να προμηθευτούμε τα μοναδικά προϊόντα της Στέλλας ? Δεν ξέρουμε πια ποια να πρωτοδιαλέξουμε … κάθε φορά λες και είναι στο μυαλό μας…

  2. Μπράβο, βρε Στέλλα
    το έκανες πάλι το θαύμα σου!! Έπρεπε να μου το πεις νωρίτερα να το προσθέσω με την τελευταία μου παραγγελία!! Ότι χρειαζόμουν στις διακοπές. Προλαβαίνω να το παραγγείλω;;

  3. Πραγματικά υπέροχο!!! Μυρωδιά μοναδική, διαφορετική, που σε ταξιδεύει. Οι φίλες που θέλουν οι κρέμες που χρησιμοποιούν να απορροφώνται αμέσως θα την λατρέψουν. Απλώνεται και απορροφάται πραγματικά με μια κίνηση. Έχει μέσα κάτι σαν χρυσόσκονη το οποίο δίνει μια απίστευτη λάμψη στο δέρμα. Μην φανταστείτε ότι μοιάζουμε σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο μέσα στο καλοκαίρι. Όχι καμία σχέση, απλά το κάνει να δείχνει πιο λαμπερό. Είναι ένα εντελώς διαφορετικό body butter από αυτά που μας έχει συνηθίσει η αγαπημένη μας Στέλλα. Μπράβο σου Στελλάκι!!!!!

  4. Τζα!!!Καλησπέρα παρεάκι μου.Δεν έχω λόγια πια για την αγαπημένη μου @Stella και την αστείρευτη έμπνευση και δημιουργικότητά της.Έχει βαλθεί να μας κάνει όλες καλλονές!
    Μουτς

  5. Τη θέλω….τι άλλο να πω!!Μπράβο στη Στέλλα!!

  6. Total body care!!!! Νομίζω τα λέει όλα!!! Θεά Στέλλαέκανες πάλι το θαύμα σου!!!!

  7. Τι πολυδιάστατο,υπέροχο προιόν δημιούργησε πάλι η Στέλλα μας!! Είναι τα μοναδικά προιόντα που έχω δοκιμάσει που με τις εκπληκτικές μυρωδιές τους με ανεβάζουν αμέσως ψυχολογικά!

  8. Μας δελεάζετε με καινούργια κάθε φορά αλλά τα προϊόντα της Στέλλας που θα τα βρούμε?????

  9. Μπράβο Στελλίτσα μου! Ευτυχώς που έχουμε και εσένα να μας φροντίζεις και να δημιουργείς μοναδικά προϊόντα! Φαντάζομαι ότι θα’ναι εξαιρετικό, όπως και τα υπόλοιπα προϊόντατης ίδιας σειράς που είχα δοκιμάσει πέρυσι….Αχ, με βάζεις σε πειρασμό!!!!! 😉

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.