Νέο ανακαινισμένο κατάστημα FRESH LINE στο The Mall Athens

 

fresh-line-store-the mall

 

 

Ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση του καταστήματος της Fresh Line στο δημοφιλές εμπορικό κέντρο The Mall Athens, παρουσιάζοντας retail design υψηλής αισθητικής, με λειτουργικό σχεδιασμό και καινοτομίες που αναβαθμίζουν την αγοραστική εμπειρία και την εξυπηρέτηση των πελατών.

 

 

Η ανανεωμένη διαμόρφωση στηρίζεται στην επένδυση από φυσικό ξύλο και παραδοσιακές, σπιτικές γραμμές που αντικατοπτρίζουν την αυθεντική ελληνική φιλοσοφία της εταιρείας. Κατά την επίσκεψή τους, οι πελάτες έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν, να δοκιμάσουν και να επιλέξουν τα αγαπημένα τους προϊόντα περιποίησης, καθώς και να επωφεληθούν από μια σειρά καλοκαιρινών προσφορών.

 

 

Το ανανεωμένο κατάστημα βρίσκεται στο ισόγειο του εμπορικού κέντρου και φιλοξενεί όλες της συλλογές προϊόντων της Fresh Line για την ολοκληρωμένη φροντίδα του προσώπου, του σώματος και των μαλλιών.

4 Σχόλια
  1. Καλησπέρα
    Πολυαγαπημένη εταιρεία από τις πρώτες φυτικές/φυσικές στην Ελληνική αγορά!!!Γνωριζω και αγοράζω
    τα προϊόντα από το 1993 αν δεν κάνω λάθος!
    Φιλια

  2. Αγαπημένα προιόντα και από τα πρώτα καλλυντικά που είχα αποκτήσει κάρτα μέλους…Θεικές οι αναβράζουσες μπάλες για το μπάνιο και τα απίστευτα σαπούνια με τα ονόματα των θεών του Ολύμπου.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.