Το Bio Oil, μεγαλώνει!

 

Bio-Oil_gr_125ml_bottle_pho

 

Το καλοκαίρι πλησιάζει και η ανάγκη για όμορφη και ενυδατωμένη επιδερμίδα σε πρόσωπο και σώμα είναι δεδομένη! Το BioOil, το Νο 1 προϊόν σε πωλήσεις σε 17 χώρες παγκοσμίως, μεγαλώνει και είναι πλέον διαθέσιμο και στην Ελλάδα στη συσκευασία των 125 ml!

 

Το BioOil, ένα πολυχρηστικό έλαιο περιποίησης της επιδερμίδας, βοηθά αποτελεσματικά στη βελτίωση της εμφάνισης των ουλών, ραγάδων, δυσχρωμιών, σημαδιών γήρανσης, ακμής και όχι μόνο. Τα συστατικά που περιέχει (βιταμίνη Α και Ε, φυσικά έλαια καλέντουλας, χαμομηλιού, δενδρολίβανου, λεβάντας καθώς και το πατενταρισμένο συστατικό Purcellin OilTM) είναι γνωστά για τις αναπλαστικές και ευεργετικές τους ιδιότητες αφήνοντας την επιδερμίδα λεία, ομοιόμορφη και απόλυτα ενυδατωμένη.

 

Η νέα, μεγαλύτερη συσκευασία των 125ml θα γίνει ο ιδανικός σύμμαχός σας για την καθημερινή σας περιποίηση σε πρόσωπο και σώμα.

 

# BioOil summer tips

 

Προετοιμαστείτε κατάλληλα πριν βγείτε στην παραλία ξεκινώντας με μια καλή απολέπιση στα ξηρά σημεία του σώματός σας. Βγαίνοντας από το μπάνιο μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε το BioOil για την ενυδάτωσή σας απολαμβάνοντας άμεσα βελούδινη επιδερμίδα σε όλο σας το σώμα. Παρά τη μορφή ελαίου το Bio-Oil απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα δίχως να αφήνει ίχνος λιπαρότητας και παρατείνει αποδεδειγμένα και το μαύρισμά σας!

 

Το καλοκαίρι το πρόσωπό μας αφυδατώνεται από τον ήλιο και το θαλασσινό νερό. Επιλέξτε το BioOil για την καθημερινή ενυδάτωση του προσώπου σας. Όχι μόνο θα αφήσει την επιδερμίδα απαλή αλλά θα εξομαλύνει τυχόν δυσχρωμίες και πιθανές πανάδες που μπορεί να δημιουργηθούν από την έκθεση στον ήλιο.

 

Αυτό το καλοκαίρι, λοιπόν, επιλέξτε το BioOil, σε νέα συσκευασία 125mlκαι περιποιηθείτε καθημερινά το δέρμα σας σε πρόσωπο και σώμα!

 

Το Bio-Oil είναι υποαλλεργικό και συνίσταται η χρήση του πρωί, βράδυ για τουλάχιστον 3 μήνες. Διατίθεται σε επιλεγμένα φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα. Π.Λ.Τ.: 19,90€

 

 

 

Bio-Oil_gr_125ml_bottle_pho-274x620

 

 

 

 

Τι μου ήρθε βραδιάτικα, να αντιγράψω αυτούσιο (κανονικό copy paste) το Δελτίο Τύπου  για να σας πω ότι η συσκευασία του Bio Oil μεγαλώνει και το αγαπημένο προιόν, γίνεται ακόμα πιο “χορταστικό;” Και με τιμούλα 19, 90Ε που σημαίνει ότι συμφέρει πολύ; Είναι από τα “παράξενα” που κάνω κάποιες φορές…

 

Ή μήπως όχι;

 

 

 

 

12 Σχόλια
  1. Δεύτερο ποστ σε μια μερα και μεσα στο καλοκαίρι κι ας είναι αντογραφή? Πάλι δωράκι μου μυρίζεται!!!
    Όσο για την κοτσίδα ήθελα κι εγώνασου στείλω τη φωτό μου αλλά χτες το βράδυ αποφάσισα να αυτοκουρευτώ για ν καθαρίσω κάποιες καμμένες τούφεςμουκαι λίγο το παράκανα κααι τώρα δεν γίνεται γαλλική της προκοπής! Υπόσχομαι φωτό σε κανένα μήνα μόλις μεγαλώσουν λίγο!
    Φιλιά πολλά από ενα φθινοπωρινό Λονδίνο!!

  2. Το χρησιμοποιώ κάθε βράδυ ως κρέμα ματιών και κάθε δεύτερο βράδυ σε όλο το πρόσωπο…γιατί έχω και την κρέμα νυχτας όπως καταλάβατε..Το δυσχρωμίες με απασχολεί έντονα!!Το βάζω και στο παιδί μου στα σημάδια από τα κουνούπια.Ακόμα δεν έχουμε δει διαφορά…αλλά δεν το βάζει και τόσο συστηματικά..

  3. teleia!!!! ontos symferh h syskeyasia se skesh me thn timoula!!! gia to proion den exo na po tpt apla to latreyo!!! filakiaa

  4. Μάλλον όχι. Μετά από τόσα χρόνια, τίποτα δεν είναι τυχαίο. Έχω χαρίσει το ένα Bio-oil από αυτά της δοκιμής σε αγαπημένο μου πρόσωπο για ειδική δύσκολη αποστολή. Αν πετύχει και σε αυτό θα είναι σίγουρα υπερπροϊόν. Επιφυλάσσομαι για λεπτομέρειες.

  5. @Amalia: Αααααααααα!!!! Teaser!! Teaser, από Amalia!!!!! OMG!! Και πως θα αντέξω τώρα; (καλά να πάθω, να μην κάνω μόνο εγώ teasers…)

  6. Ok λοιπον,αφου το προηγουμενο μεγεθος μου κρατησε απιστευτα πολυ με ευλαβικα συστηματικη χρηση,τοτε μαλλον η νεα του συσκευασια θα “ξεχαστει”να τελειωσει!

  7. Ε καιρός ήταν.Τόσα τετραγωνικά κορμί τι να καταλάβω από το μικρούλι μπουκαλάκι??

  8. @Litsa Kouklitsa: Αχαχαχαχαχαχχαχαχχαχαχαχχ!!!!

    Σ’αγαπώ!!!

    Πεθαίνω!!!!

    #litsapestaola

  9. κοριτσια φοβερο το χρησιμοποιω καθε μερα στο προσωπο οτι και να σας πω θα ειναι λιγο καταπληκτικο αποτελεσμα!!!

  10. Νομίζω ότι το είδα στα hondos center apollonia politia ή κάνω λάθος? Εγώ αγόρασα το μικρούλι για τώρα για καλοκαίρι. Μου αρέσει πολύ. Έχει και έκπτωση τώρα.

  11. Γεια σας Μπηκα για λιγο απο καποιο αλλο κομπιουτερ και ειδα την αναρτηση για το BIO OIL Tζουλια αγορασα ενα μπουκαλακι για τον αδελφο μου που εχει πολυ σοβαρο προβλημα δερματιτιδας Υποχομαι και εγω να δειξω αποτελεματα μετα το τελος καλοκαιριου. Καλο απογευμα

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.