Το Kerastase Materialiste, οι κοτσίδες μας και τα δωράκια.

braids-2

 

Ακούστε τώρα σύμπτωση. Λίγο πριν γράψω αυτό το post, βρέθηκα σε γνωστό supermarketτης περιοχής μου για λίγα ψώνια και περιμένοντας στο ταμείο, παρατήρησα ότι η υπάλληλος- που δεν έχω την έχω ξαναδει ποτέ με κοτσίδα– (πάω τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα) είχε μια πολύ ωραία κοτσίδα, πιασμένη στο πλάι. Φυσικά την φωτογράφισα. Θα την δείτε παρακάτω.

 

 

Να λοιπόν, τα αγαπημένα bb girls που μας έστειλαν φωτογραφίες με τις όμορφες κοτσίδες τους! Πάντως τα χεράκια θα λυθούν και οι κοτσίδες θα είναι ακόμα πιο πετυχημένες, μόλις πάρουν στα χέρια τους το καινοτόμο σπρέι-τζελ,  Kerastase Materialiste,  ό, τι πρέπει δηλαδή, για τις καλοκαιρινές διακοπές για κράτημα, λάμψη, υφή και απαλότητα.

 

Η Maryl

 

maryl-braid-1

 

maryl-braid-2

 

H Sheena

 

sheena-braid-1

 

H Sonia

 

sonia-braid

 

H Nansy

 

nansy-braid

 

 

H Sofia T

 

sofia-T- braid

 

H Διαλεχτή

 

dialexti-braid

 

Η Τζούλια (ε, ζήλεψα και εγώ, έφτιαξα μια κοτσίδα στο πλάι και την τράβηξα τη selfieμου.. .)

 

 

julia-braid

 

Και τέλος η ταμίας στο supermarket.. Έχω και φωτογραφία με πρόσωπο αλλά φυσικά δεν θα την ανέβαζα χωρίς την άδεια της, την οποία δεν πήρα.. (λέτε να της πάω ένα Materialiste, την επόμενη φορά που θα πάω; Δεν το έχω και σε τίποτα…)

 

cashier-braid

 

 

 

Kerastase Materialiste, so that you can “own the braid”!

 

MATERIALISTE_X

 

 

21 Σχόλια
  1. Ολες σας είστε υπέροχες κι εσείς και οι κοτσίδες σας, αλλά παντα μένω speachless μπροστα σε φωτο της Maryl! Συγχωρήστε μου την υποκειμενικότητα, αλλά την βρίσκω πάντα πανέμορφη!

  2. Καλημέρα, κούκλες τα χαμογελαστά κορίτσια μας…

  3. Καλημέρα!!
    Ένα θα πω τα bbgirls κάνουν τις πιο πανέμορφες bbκοτσίδες!!!

  4. Υπέροχα κορίτσια με πανέμορφες κοτσίδες!!

  5. μπραβο κοριτσια υπεροχες οι κοτσιδες σας!!!!!

  6. Ju, αγαπώ σε !!!!! Να της πας της κυρίας το materialiste. Φαντάζεσαι πόσο θα αλλάξεις την ημέρα σε μια γυναίκα που δουλεύει τόσες ώρες, που εξυπηρετεί τόσο κόσμο και κανείς δεν ξέρει το όνομά της;;;;;

  7. tsa!namai k ego!!!kalispera julia bbgirls!! oraies imatse me tis kotsidoules!!! k h julia san mpempoula den einai?? tis paei poly k leo na tin kanei poio syxna!!! eyxaristoume polyyyyy!!!! filakia!!!

  8. Καλησπέρααα!!! Πόσο όμορφες οι φωτογραφίες των κοριτσιών,πόσο υπέροχες κοτσίδες!!! Μου έδωσαν διάφορες ιδέες που αρχίζω να εφαρμόζω από τώρα! @Julia+Stella:σας ευχαριστώ τόσο για τα υπέροχα λόγια σας αγαπημένες μου!Και μόνο που τα βλέπω από εσάς αμέσως ανεβαίνει η διάθεση μου.. Η κόρη μου βρήκε τον μπελά της γιατί την έχω αγγαρέψει τώρα να μου φτιάξει κοτσίδα σαν της κυρίας στο σούπερμαρκετ,ψαροκόκκαλο,νομίζω είναι και την ερωτεύτηκα! Ευχαριστώ και για το υπέροχο δώρο,θα το τιμήσω δεόντως! 🙂 🙂

  9. Συγχαρητήρια αγαπημένα και όμορφα “κοτσιδο-bbgils”!!! Περιμένουμε τις εντυπώσεις σας, εγώ ειδικά από τα κορίτσια με τα λεπτά μαλλάκια!!!!

  10. Να το πας το δωράκι στην ταμία.Τι καλύτερο από ένα απρόσμενο δώρο.Θα της αποδείξεις ότι δεν είναι ένα άτομο πίσω από μια ταμειακή,αλλά ότι κάποιοι όχι απλώς τη βλέπουν,αλλά παρατηρούν και την όποια της αλλαγή.

  11. A, βλέπω η πλεξούδα στο πλάι κάνει θραύση! Τι ωραία! Και εγώ είμαι της άποψης να της το πας το Kerastase! Πιστεύω ότι θα τη χαροποιήσει πολύ (συμφωνώ με αυτό που λέει η Ketty) 🙂

  12. Συνυπογράφω για το δώρο στο κορίτσι. Τα κορίτσια μας όμορφα και δροσερά.

  13. @όλες: Εντάξει, λοιπόν. Θα της πάω το Materialiste αύριο (ελπίζω να έχει βάρδια) και θα το βγάλω και φωτογραφία.

    One bb girl’s wish, is another bb girl’s command.

    Right?

  14. Τζα!!!Τι όμορφα και χαμογελαστά κορίτσια όλες σας…Δεν έστειλα φωτογραφία επειδή έπαθα το σύνδρομο κλάμερ-σφουγγάρισμα.Εννοώ αυτό που όταν είναι να κάνεις δουλειές του σπιτιού πιάνεις βιαστικά τα μαλλιά ψηλά και είσαι λες και βγήκες από το κομμωτήριο,ενώ όταν είναι να πας κάπου προσπαθείς και δεν το πετυχαίνεις όσα τάματα και να κάνεις στον άγιο Τρύφωνα τον Σαμαρά.
    Ε αυτό συνέβη και με τις κοτσίδες μου,δεν γίνονται με τίποτα.Οπότε κάποια στιγμή που θα ξεχαστούν(τα αναρχοαυτόνομα μαλλιά μου)θα προσποιηθώ πως θέλω να κάνω δουλειές και θα τα πιάσω απροετοίμαστα και τότε θα δούμε ποιος κάνει κουμάντο!(σατανικό??)
    Μουτς

  15. Πω πω είναι φοβερή η γυναικεία αλληλεγγύη! Βεβαίως να δώσεις δωράκι και στην κυρία στο supermarket! και την περιμένουμε photo με το materialiste αγκαλιά! χεχε Να σημειώσω ότι λάτρεψα την πλεξούδα της Sonia!! Νομίζω βέβαια ότι δε θα μπορώ να τη φτιάξω στον εαυτό μου…

  16. Χα χα! Πάλι εκδοθήκαμε!!! Αυτή τη φορά με ντοκουμέντα!!! Ευχαριστούμε καλή μας νεράιδα! Και ναι! Θα συμφωνήσω κι εγώ με το να χαρίσεις στην κυρία του super market ένα δωράκι. Αφού τη βλέπεις και τακτικά!!!!
    @Διαλεχτή: ευχαριστώ! Η αδελφούλα μου την έφτιαξε! Δεν είναι επαγγελματίας του είδους, απλά πιάνουν τα χέρια της!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.