Jo Malone Mimosa & Cardamom: Ώρα για “μποέμ” Μιμόζα.

Jo Malone-open

 

Ένα πραγματικά ξεχωριστό άρωμα, από εκείνα που ξέρουν να σε κερδίζουν από την πρώτη κιόλας επαφή, θα βρίσκεται κοντά μας από το Σεπτέμβρη. To Mimosa & Cardamom της Jo Malone, είναι εκείνο ακριβώς το άρωμα που κάθε γυναίκα θα ήθελε να έχει στη συλλογή της.

 

Μποέμ παράδεισος καθώς χαρακτηρίζεται, αναμειγνύει ιδανικά το γλυκό με το πικάντικο στοιχείο και δημιουργεί ένα συνδυασμό που σαγηνεύει. Στη βάση του πρωταγωνιστεί η τόνκα, στη καρδιά του η μιμόζα και στη κορυφή του το κάρδαμο. Συνολικά το άρωμα αποπνέει ερωτισμό, αισθησιασμό και γλυκύτητα με spicy υποψία. Πρόκειται για ένα άκρως θηλυκό άρωμα που, αλήθεια σας το λέω, με έκανε να βάλω στην άκρη εκείνο που χρησιμοποιούσα μέχρι να το δοκιμάσω.

 

 

jo malone-2

 

Το Mimosa & Cardamom είναι πλούσιο αλλά και ανάλαφρο ταυτόχρονα, γλυκό κι αθώο, αλλά παράλληλα τολμηρό και πικάντικο. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για ένα πολύ ιδιαίτερο άρωμα, για ένα άρωμα με χαρακτήρα, που εντυπώνεται στη μνήμη και πλημμυρίζει τις αισθήσεις.

 

#newbohemian είναι το hashtag που σηματοδοτεί την κυκλοφορία του. Όπως ακριβώς το διαχρονικό boho style απελευθερώνει το γυναικείο σώμα από τις συμβάσεις και συνδυάζει το hippie με το girly ύφος, έτσι ακριβώς και το Mimosa & Cardamom απελευθερώνει τις επιλογές μας στα αρώματα, επιτρέποντας μας να συνδυάσουμε αγαπημένα στοιχεία που ταιριάζουν στη γυναικεία προσωπικότητα μας, χωρίς να συμβιβαζόμαστε: γλυκύτητα από τη μία, αισθησιασμός από την άλλη. Πολυτελές κι εκλεπτυσμένο καθώς είναι, μου θυμίζει τα ευγενή υφάσματα που αντιπροσωπεύουν το boho στυλ και το απογειώνουν.

 

jo malone-3

 

 

Πάντως, είτε αισθάνεστε μποέμ είτε όχι, το Mimosa & Cardamom είναι ένα άρωμα που αξίζει να δοκιμάσετε. Στην ίδια συλλογή θα βρείτε το Body & Hand Wash, την Body Cream και το Home Candle.

 

H συλλογή Mimosa & Cardamom θα βρίσκεται κοντά μας από το Σεπτέμβριο, στα counters της Jo Malone, αποκλειστικά στα πολυκαταστήματα attica.

 

 

Ιωάννα Μανέτα

 

 

jo malone-4

 

 

 

 

 

10 Σχόλια
  1. Ακούγεται πολύ ενδιαφέρον! Αυτό το γλυκό και πικάντικο μαζί, είναι ακριβώς το γούστο μου!

  2. Με προκαλεί να το δοκιμάσω,αν και οι πιο πούδρινες μυρωδιές είναι του γούστου μου..

  3. Για να είμαι ειλικρινής, μόνο το κάρδαμο μου “κάνει κάτι”… Θα του δίνει αυτό το “περίεργο” και έντονο που μου αρέσει…

  4. @Litsa kouklitsa: Εσύ ειδικά ΔΕΝ μπορείς, να φανταστείς; Εντύπωση μου κάνει… σκέφτομαι, μήπως πρέπει να σου στείλω κάποιο…

  5. Εξαιρετικό!! Το κάρδαμο δίνει μια πικάντικη ζεστασιά και η μιμόσα (λατρεύω αυτά τα μικρά κίτρινα λουλουδάκια) μια γλυκια λουλουδάτη νότα! Βέβαια το άρωμα συμπληρώνεται καιμε μια δόση τόνκα και κλείνει υπέροχα! Ότι πρέπει για το φθινόπωρο!!!

  6. @Julia:Αγαπημένη μου δεν μου ‘ρχεται αφού.Δεν μπορώ να κάνω τη σύνδεση.Ε κι επειδή ξέρεις πως τα λέω τσεκουράτα και χωρίς δεύτερη σκέψη ομολογώ πως ΔΕΝ.. Άλλωστε #litsapestaola δεν λες? 😉
    Μουτς

  7. @Litsa Kouklitsa: Mμμμμ… ok… σε ακούω… I hear you… Ίσως λέω ήρθε η ώρα για μια μπεζ σακούλα με μαύρο σατέν φιόγκο, για Κιλκίς… Λέω εγώ τώρα, όχι σώνει και καλά, αλλά, λέω….

  8. Αν και αγαπώ τα λουλουδάτα αρώματα, πρέπει να ομολογήσω ότι μετά από αυτά που διάβασα, θέλω να το δοκιμάσω σαν τρελή!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.