Mακιγιάζ Make Up For Ever! Οι νικήτριες!

diagonismos-make-up-for-ever

 

 

 

Τόσο πολύ που με έπεισε ο Εμμανουήλ για το μολύβι khol, που πρέπει να φοράω στο inner lid αν θέλω να ονειροφαντασιώνομαι,  ότι έχω «ομοιότητα» με τη Θεά J Lo, που για πρώτη φορά, το φόρεσα κατά τη διάρκεια ολιγοήμερων διακοπών στην Κέρκυρα, με 42 βαθμούς Κελσίου και 87% υγρασία. Τουλάχιστον ήταν σε καφέ απόχρωση και φυσικά Make Up For Ever, για να μην “τρέξει» και κάνω τον Pagliaccio, α-λα Luciano Pavarotti στο νησί.

 

Έτσι κάπως θα ήμουν, αν μου «έτρεχε» το khol…

 

 

pagliacci-photo

 

 

Ε, τι θέλετε τώρα; Είμαι επηρεασμένη από αυτό το μοναδικό νησί.. την κουλτούρα, την ιστορία του, τις μπάντες και bandinas του, τα παλάτια του, τη μουσική του, την Όπερα, την ομορφιά του, τις παραλίες του, από πού να το πιάσω… θα πρέπει μάλλον να κάνω ξεχωριστό post τώρα που το σκέφτομαι… Και να πω ότι ήταν η πρώτη φορά που το επισκέφτηκα; Πέμπτη φορά, βρέθηκα εκεί, αλλά για Πρώτη φορά, έμεινα στην καρδιά της πόλης, ακριβώς πίσω από το Λιστόν και φυσικά αυτό έκανε όλη η διαφορά.

 

 

Εσείς τώρα, που κερδίσατε, δεν ξέρω αν είναι η Πρώτη φορά που θα χρησιμοποιήσετε κάποιο προϊόν μακιγιάζ MUFE, αλλά trust me, έτσι και μπουν στο νεσεσέρ σας, δεν θα είναι η τελευταία.

 

Kαι τα τυχερά bb girls, aka  J’ Lo’s είναι οι:

 

Ioannakale

Mariaspah

dimispathi

 

Congrats αγαπημένες. Μακιγιάζ αφιερωμένο από την Make Up For Ever και λίγη Όπερα αφιερωμένη από μένα

 

 

 

Ridi, Pagliaccio,
sul tuo amore infranto!

 

 

 

 

 

 

8 Σχόλια
  1. Μολύβι Khol=Ερωτας για μένα!! Ευτυχώς δεν έχω θέμα πασαλείματος με την αφρικανική ζέστη που πλήττει τα τελευταία καλοκαίρια την Ελλάδα,γιατί χρησιμοποιώ πάντα μηχανικά μολύβια..Μπράβο στις τυχερούλες!!

  2. Πρωτη φορά κερδίζω!!!! Ευχαριστώ πολύυυ!!!!

  3. Μπράβο στα κορίτσια!
    @Julia:αν έτρεχε Θα το περνούσες για το νέο trend στο μακιγιάζ 😉
    Μουτς

  4. Yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!!! Ευχαριστούμε πολύ πολύ!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

  5. Μας τρέλανες με το δώρο καλοκαιριάτικα!!!!!Σε ευχαριστούμε πολύ πολύ!!! <3 <3

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.