Korres Μακιγιάζ: Νέα Κραγιόν Morello Lipstick σε 10 αποχρώσεις.

 

MORELLO-LIPSTICK_ALL

 

Αν είσαστε  fan των κραγιόν Korre και συγκεκριμένα των σειρών Mango Lipstick και Guava Lipstick, να σας ενημερώσω, ότι και οι δυο αυτές σειρές αποσύρονται και τη θέση τους παίρνει η νέα σειρά Morello Lipstick εμπλουτισμένη με έλαιο από Morello- μια ποικιλία βύσσινου πλούσιο σε λιπαρά οξέα- σε συνδυασμό με έλαιο από Ηλίανθο.

 

Τα νέα κραγιόν περιέχουν ένα σύστημα μικροχρωστικών και φυσικών ελαίων που εγγυάται τη μέγιστη χρωματική απόδοση και ένταση σε ένα μόνο πέρασμα. Απόλυτα συμβατή με τη φυσιολογία των χειλιών, η νέα αυτή τεχνολογία επιτρέπει τη βέλτιστη ομογενοποίηση και ανάμειξη των χρωστικών με τη βάση φυσικών ελαίων.

 

Το claim των Morello Lipstick είναι ότι όχι μόνο φροντίζουν και ενυδατώνουν σε βάθος τα χείλη αλλά ταυτόχρονα τους χαρίζουν ένα σταθερό στρώμα ομοιόμορφου πιο πλούσιου και γεμάτου χρώματος με διάρκεια. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα κρεμώδες κραγιόν με λεπτή υφή και αποτέλεσμα ματ, αλλά όχι θαμπό.

 

H συλλογή περιλαμβάνει 10 αποχρώσεις από ανοιχτά γήινα, έως βαθύ μπορντώ ενώ σταρ της συλλογής είιναι η κλασσική κόκκινη απόχρωση Νο 54

 

 

No 54 Classic Red

 

 

 

CLASSIC-RED-54-[1]

 

Αυτές είναι όλες οι νέες αποχρώσεις:

 

THE CLASSIC EARTH SHADES

 

WARM BEIGE 03

BLOOMING PINK 15

VIBRANT FUCHSIA 19

VIVID PINK 21

LUMINOUS CORAL 44

 

THE CLASSIC RED/ DARK SHADES

 

CLASSIC RED 54

NATURAL PURPLE 23

PEARL BERRY 28

MOCHA BROWN 34

BURGUNDY RED 59

 

 

Δική μου αγαπημένη απόχρωση αυτή την εποχή είναι η Νο 44, Luminous Coral

 

 

LUMINOUS-CORAL-44

 

 

Τα έχει δοκιμάσει κάποια από εσάς;

 

 

10 Σχόλια
  1. Ασυζητητί γι’ αυτές τις μέρες το Luminous Coral, αλλά και το χειμώνα ένα Classic red (πόσα ακομα πια)???? Νομίζω δεν έχεις καμμιά αμφιβολία Τζού για το τι θα διάλεγα έτσι?

  2. Δεν τα χω δοκιμάσει, αλλά κάτι μου λεει ότι το burgundy red θα με συνοδεύσει στις βραδινές εξόδους μου τον χειμώνα! 🙂

  3. Δεν τα έχω δοκιμάσει,αλλά μ’αρέσει η συσκευασία τους και τοέχω ξαναπεί,εμπιστεύομαι τον ΚΟΡΡΕ.

  4. Δεν τα έχω δοκιμάσει,αλλά μου φαίνονται τα ιδανικά χρώματα για φθινόπωρο-χειμώνα! Νομίζω ότι θα διάλεγα το Luminous Coral και το BURGUNDY RED.

  5. Δεν είχα χρησιμοποιήσει ούτε τις προηγούμενες σειρές. Αν και φίλη μου, μου τις έχει εκθειάσει. Τέλεια τα χρώματα. Και τα δύο. Και οι υπόλοιπες αποχρώσεις ακούγονται γιάμι!!!

  6. Τι καλα!Μακαρι να ειναι οντως σταθερα και να αντικαταστησουμε τις μεγαλες εταιριες με κατι που εχει φυσικα συστατικα.συνηθως δεν κρατανε ετοιου ειδους κραγιον.Εγω ειχα απο τη σειρα guava και ηταν σαν λιπ μπαλμ με πιο εντονη αποδοση αλλα ελαχιστη διαρκεια.Ομορφο το αγαπημενο σου.

  7. Μην ακούω για απόσυρση,μην ακούω!Εδώ και μια εβδομάδα έμαθα ότι η λατρεμένη μου βαφή μαλλιών έπαψε να κυκλοφορεί!ΣΟΚ….
    🙁

  8. δεν έχω δοκιμάσει κάποιο! Αλλά μου φαίνεται θα τα … δοκιμάσω, ανανεώνοντας το νεσεσέρ μου για το χειμώνα! Λεω να δοκιμάσω τα καφέ-μπορντώ!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.