Estee Lauder: Νέο Άρωμα Modern Muse “Le Rouge”

 

KJ_Modern+Muse+Le+Rouge

 

Αυτή η νέα κατακόκκινη Μοντέρνα Μούσα, μου αρέσει περισσότερο από την προηγούμενη. Και όχι δεν εννοώ μόνο την Kendal Jenner που είναι το νέο πρόσωπο της καμπάνιας του αρώματος Modern Muse Le Rouge (που μεταξύ μας και αυτή μου αρέσει) Εννοώ το ίδιο το άρωμα. Μου αρέσει περισσότερο από την πρώτη έκδοση Modern Muse.

 

Είναι λογικό φυσικά να μου αρέσει περισσότερο γιατί κατά την άποψή μου είναι πιο αισθησιακό, πιο σέξι, πιο ανατολίτικο από το προηγούμενο (πολλά λέω, ενώ με απλά λόγια θέλω να πω ότι είναι πιο βαρύ και εμένα όπως ξέρετε, τα «βαριά» μου αρέσουν)

 

Πρόκειται για ένα φρουτώδες, λουλουδάτο και oriental άρωμα όπου και αυτό φυσικά, έχει αυτή τη νέα «φιλοσοφία» της μάρκας του dual impression δηλαδή δυο βασικούς αρωματικούς πυλώνες και όχι τις νότες (βάση- καρδιά – κορυφή)

 

(Δελτίο Τύπου)

 

Νότα Τριαντάφυλλου:

 

Αυτή η πλευρά του αρώματος αιχμαλωτίζει την αδιαμφισβήτητη τόλμη της γυναίκας Le Rouge αλλά και του χρώματός του. Ζουμερή φρουτώδης αίσθηση του Bourgeon de Cassis και Βατόμουρων, σε αντίθεση με Ζωηρό Πιπέρι και Σαφρόν, συνδυάζονται με την πλούσια λουλουδάτη αίσθηση του Bulgarian Rose και την φρεσκάδα του Rose Centifolia

 

 

Βελούδινη Κρεμώδης Νότα:

 

Η sexy και προκλητική αίσθηση του στυλ της αλλά και η επιβλητική παρουσία της εκφράζονται μέσα από μια μεθυστική μείξη από MadagascarVanillaκαι Ambretteκαι τελειοποιούνται με τα γήινα αλλά και αισθησιακά Vetiver και Patcouli– συνδυασμένα με την δροσιά τ ων πλούσια θηλυκών Magnolia Flower και Jasmine

 

 

‘”Δεν ήταν απλά η πρόκληση να αιχμαλωτίσουμε την μυρωδιά που έχει το κόκκινο, ήταν να αιχμαλωτίσουμε μια κατάσταση, έναν ζωηρό, τολμηρό χαρακτήρα’’, λέει η Karyn Khoury, δημιουργός του αρώματος. «Η γυναίκα αυτή εμπνέει τους άλλους μέσα από την ακλόνητη αυτοπεποίθηση, το glamour και την κομψότητα της»

.

 

Καλά τα λέει η Karen, αλλά όπως πάντα, εδώ μέσα τουλάχιστον, κανένα αρωματικό post δεν μπορεί να είναι ολοκληρωμένο χωρίς την συμβολή της αγαπημένης μας perfume guru, Μαρίας Αγγελίδου (της δικής μας Μούσας των Αρωμάτων)

 

 

 

 

estee-lauder-modern-muse-le-rouge

 

 

 

 

Γεια σας αγαπημένα μου bb girls!

 

Η νέα μούσα είναι διαφορετική από τις προηγούμενες, είναι πιο φρουτώδης και συνάμα πικάντικη, με νότες κορυφής από ροζ πιπέρι , κόκκινα μούρα/ βατόμουρα και σαφράν,  μεσαίες νότες από τριαντάφυλλο Βουλγαρίας, και May Rose , γιασεμί και μανόλια και νότες βάσης από πατσουλί, βέτιβερ, βανίλια Μαδαγασκάρης και musk.

 

Δεν είναι ακριβώς μια διαφορετική εκδοχή του αρχικού αρώματος, αφού εκείνο ήταν μια γεμάτη αγκαλιά από λευκά άνθη αλλά σχεδόν ένα νέο άρωμα, φρουτώδες ζουμερό με ένα πικάντικο twist στην καρδιά από ρόδα και γιασεμί και μόνο η βάση από πατσουλί, βανίλια και musk  θυμίζει το αρχικό άρωμα.

 

Κατά τη δική μου άποψη, είναι σοφιστικέ και πιο ευκολοφόρετο, καθώς οι δύο ποικιλίες ρόδου δίνουν την κατάλληλη ισορροπία στην καρδιά του και ανάλαφρο σαν φόρεμα από σιφόν.

 

Δοκιμάστε το!

 

 

MariaA

 

 

Behind the scenes με το Modern Muse “Le Rouge” καιτην Kendal Jenner

 

 

 

 

 

 

Κοντά μας τον Σεπτέμβριο, δηλαδή καλομελέτα και έρχεται.

 

 

27 Σχόλια
  1. Διαφαίνεται ενδιαφέρον, κι ελπίζω να είναι καλύτερο από το πρώτο, το οποίο εμένα προσωπικά μου φάνηκε αδιάφορο και copy paste πολλών, πολλών άλλων που κυκλοφορούν. Αγαπώ τα ανατολίτικα, αν και τελευταία διακρίνω μια μεγάλη στροφή των προτιμήσεων μου προς τα φίνα και λευκά άνθη, κάτι που ποτέ ως τώρα δεν είχε συμβεί… Αλλάζουμε…

  2. @MariaA Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς Υπουργέ μου!

  3. Κάτι μου λέει ότι θα μου αρέσει πολύ καθώς αγαπάω τις ανατολίτικες μυρωδιές και γενικά τις oriental νότες στα αρώματα(ειδικά τον χειμώνα γιατί το καλοκαίρι προτιμώ τα πιο light)..Aνυπομονώ να το μυρίσω και να το δοκιμάσω για να δω αν μου ταιριάζει.

  4. &Stella: Λευκά άνθη; Κρίνα; Excuse me κυρία μου, δεν ξέρω ποια εισαστε, μήπως μπορείτε να φωνάξετε τη Stella?

  5. Kalispera bbgirls!!! Simera forao xeimoniatika sto Londino dioti exei psofo!!!!
    To ksepernao afto giati psekastika to proi me to Terracotta mou !!
    @Stella: stelno ki ego agonistikous xairetismous !!
    @Ju: min paraksenevesai etsi einai ki ego den mporousa na antekso ta aromata me triantafylla kai tora exo ksekinisei ti mikri syllogi (mesa sti megali syllogi) me aromata me vasi to rodo!
    Makia polla!!

  6. @MariaA: Α Υπουργέ μου το Ρόδο το λατρεύω και εγώ με πρώτο και καλύτερο το Stella MacArtney. Τα λευκά λουλούδια μου “ξίνισαν”λιγο της άλλης Υπουργού.

  7. @MariA Τerracotta!!! 😉
    @Julia Οχι ακριβώς, αλλά τελευταία έχω κολλήσει με τη Gardenia Tiare. Για παράδειγμα, δοκίμασε το La Panthere και La Panthere legere του Cartier (ψηφίζω το δεύτερο). Ε, δεν το λες και για αθώες υπάρξεις… Μια τεράστια γαρδένια (όπως επεσήμανε και η Υπουργός μας σε προσωπική επικοινωνία…) και υπέροχο Musk. Συνδιασμός θηλυκότητας και καθαριότητας και πολύ, πολύ σέξυ!! Για να μην αναφερθώ στο μεγαλειώδες Terracotta, επίσης με μια τεράστια γαρδένια tiare να κυριαρχεί! Θέλω νέους συνδιασμούς… 😉

  8. @Julia – MariaA Το ρόδο είναι, ότι πιο υπέροχο ως αρωματική νότα, το δίχως άλλο! Είναι δύσκολο όμως, πολύ δύσκολο. Ειτε που σου ταιριάζει είτε που δεν σου κάθεται απ΄την αρχή. Το προσπάθησα πολύ για χρόνια, αλλα δυστυχως δεν το κατάφερα. Αυτό που θα ήθελα να δοκιμάσω ωστόσο, είναι το νέο Drole de rose της L’ artisan parfumeur.
    @Julia Δεν το γύρισα στα επιταφειακά αρώματα, απλά κουράστηκα με τα ίδια και τα ίδια των τελευταίων χρόνων, αλλά και την δική μου εμμονή με μπαχάρια, σανδαλόξυλα, βανίλιες και κεχριμπάρια. Ειδικά η βανίλια με κούρασε πολύ, ίσως είναι και ο τρόπος που χρησιμοποιείται πλέον στην αρωματοποιεία… Για παράδειγμα το La panthere που σου ανέφερα το έχει και το μεθυστικό σανδαλοξυλάκι του… αλλά είναι ένα από τα αρώματα που κατά τη γνώμη μου φέρνει (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ)κάτι καινούργιο (όπως συνέβαινε παλιότερα από τους μεγάλους οικους που δημιουργούσαν αρώματα Leaders) και δεν είναι copy paste των ήδη υπαρχόντων.

  9. @Stella: Naiii!!! Se skeftomoun to proi otan psekazomoun (kai aleivomoun me to serum!)To tiare tis Hei Poa to exeis dokimasei?
    @Ju: Ta lefka loulodia den einai katholou athoa Prothypourge mou! Min ksexname oti kai to tuberose lefko anthos einai, athoo den to les omos!!!

  10. Διόρθωση το Rose Prive εννοούσα, όχι το Drole de rose… της L’ artisan…

  11. @MariaA χι χι χι χι (σατανικό γέλιο και επίμονο τρίψιμο παλάμης)

    Η αλήθεια είναι, ότι το tuberose φέρνει λίγο προς επιταφίλα, αλλά όχι, αθώωο δεν το λες… (το Chasse aux papillion είναι μια απόδειξη κι αν δεν μύριζε του καλού μου…. απορρυπαντικό (!!!!!) θα το είχα χτυπήσει ασυζητητί!!!) Νομίζω τελικά, ότι μάλλον με την γαρδένια έχω κολλήσει πιο πολύ και δη την tiare… γιατί και του γιασεμιου δεν με λές…

  12. @Stella: Oreo to Rose Privee, light opos ta perissotera aromata L’Artisan (exei vevaia kai garyfallo kai to kanei pio picant!), epano mou dystyxos otidipote apo ton Bernard Duchaufour krataei 3 sec me to roloi.
    @Ju: to favourite rose perfume gia mena pros to paron einai to Chloe Intense!

  13. @MariaA light είναι τελικά ε? και γαρύφαλλο? Πολύ floral θα βγαίνει… απορρίπτεται… Εγω είχα άλλες προσδοκίες η αλήθεια από την L’ artisan, είχα φορέσει και το traversee du Bosphore το έχω ακομα, αλλά τελικά δεν είναι από τα αρώματα που θα ξαναγόραζα, παρότι άρεσε σε πολλούς. Γενικότερα έχω δοκιμάσει τα περισσότερα της, διακρκούν μεν σε μένα, αλλά δεν είναι αυτό που θέλω… Καλά είπαμε παραξένεψα πλέον με τα αρώματα, εδώ και καιρό…

  14. @Maria!!!!!! έβαλες το Serum Complete το πρωί???? Θα σε σκοτώσω! Είναι μόνο για βράδυ!!! Τι φλασιά εφαγα τώρα….

  15. @Stella: Nai to evala! Oxi se olo to prosopo, exei kryo edo kai kserenetai to derma mou se dyo simeia, mono ekei to evala!

  16. Μην το ξαναβάλεις πρωί πουλάκι μου! Μόνο βράδυ!

  17. By the way, βλέποντας τώρα το κλιπάκι, ξέρετε ποιάν φανάστηκα τέλεια στη θέση της Kendall? Την δικιά μας Κατερίνα Λέχου! Και κούκλα και τόσο ψηλή που λέει και η Litsa!

  18. @Stella & MariaA: Εξέγερση Υπουργών στα βουλευτικά έδρανα. Πάω διακοπές. Ευχαριστώ.

  19. @Ju Καλέ δεν βλεπεις? Είχαμε ολομέλεια και πάμε για ολονυχτία!!!! Ψηφίζουμε για το νέο μνημόνιο ομορφιάς που θα εφαρμοσθεί από Σεπτέμβριο.
    ΥΓ Summer in the city έχουμε πάθει παράκρουση!!!

  20. @Stella: Τα βλέπω! Τα βλέπω! Φόρτσατα από Σεπτέμβριο τα bb girls! Σύσσωμο το Υπουργικό Συμβούλιο! Τα beauty μνημόνια έρχονται και όλες εδώ. Ξενύχτι αδερφές μου, ξενύχτι!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.