15 Αύγουστος 2015: Χρόνια μας, πολλά και καλά!

Greek-Summer-1

 

Μας βάζω όλες σήμερα μέσα στις ευχές και εσάς, που γιορτάζετε την ονομαστική σας εορτή, αλλά και όλες και όλους εμάς τους υπόλοιπους, μια που νομίζω, ότι σήμερα γιορτάζουμε όλοι την Παναγία. Και γιορτάζουμε επίσης και τη χαρά της ζωής, το Ελληνικό Καλοκαίρι, τις θάλασσες, τις παραλίες, τα νησιά και την υπόλοιπη πανέμορφη ηπειρωτική Ελλάδα.

 

Είναι μοναδικό αυτό που συμβαίνει σε αυτή τη χώρα. Υπάρχουν κάποιες ημερομηνίες μέσα στον χρόνο, όπου πραγματικά γιορτάζει ένας ολόκληρος λαός, γιορτάζει όλη η Ελλάδα, χωρίς καμία εξαίρεση. Kαι το σίγουρο είναι, ότι αυτός ο χρόνος, το 2015, θα μείνει ιστορικός όσο αφορά τη χώρα μας, γι’αυτό και εγώ εβαλα ολόκληρη την ημερομηνία στο post, για να την ξαναθυμηθούμε μετά από κάποια χρόνια που είμαι σίγουρη- όλες μαζί-  θα είμαστε εδώ.

 

Όπου και αν σας βρίσκω λοιπόν, σας στέλνω τις καλύτερες μου ευχές,  πολλά φιλιά, την αγάπη μου και ελπίζω να περνάτε υπέροχα, γεμάτες με αισιοδοξία και θετική ενέργεια.

 

Ας ευχηθούμε εδώ μέσα (πρέπει να βάλουμε σε ισχύ το συλλογικό μας υποσυνείδητο)  ότι τα καλύτερα, έρχονται, ακόμα και αν κάποιες φορές αργούν.

 

Good things, come to those who wait.

 

See u soon bb girls!

 

 

 

 

9 Σχόλια
  1. Χρόνια πολλά με υπομονή λοιπόν για τα καλύτερα που θα έρθουν.

  2. Κσλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους και όλες μας ,όπου κι αν βρίσκεται ο καθένας.Ας χαλαρώσουμε λίγο γιατί το σξίζουμε …

  3. Καλημερα και χρονια πολλα σε ολες και ολους. Να περνατε καλα οπου και αν ειστε…φιλια

  4. Χρονια μας πολλα!! Υγεια και τυχη σε ολους μας!!

  5. Χρονια μας πολλα και ευτυχισμενα..δυστυχως η ευτυχως ειμαι σε περιοχη που δεν εχει σχεδον

  6. Χρόνια μας πολλά! Υγεία, ευτυχία σε ολους!Μακαρι ο φετεινος χειμώνας να φέρει την έκπληξη!

  7. Χρονια μας πολλα με υγεια και χαρα..δυστυχως η ευτυχως εδω που ειμαι δεν πιανει σχεδον καθολου το internet οποτε θα επιστρεψω δριμυτερη μετα απομια βδομαδουλα..πολλα φλκ στα bbgirls και τις καλυτερες ευχες μου

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.