Preview: To Μακιγιάζ της MAC, Φθινόπωρο 2015

mac-open-post

 

Σήμερα μιλάμε για μακιγιάζ και συγκεκριμένα για όλες τις τάσεις που κυριάρχησαν στις πασαρέλες των κορυφαίων fashion shows του πλανήτη για το φθινόπωρο και το χειμώνα του 2015, ιδωμένες μέσα από τη ξεχωριστή ματιά της MAC. Μπορεί βέβαια το καλοκαίρι να είναι ακόμα εδώ, ποτέ όμως δεν είναι πολύ νωρίς να ενημερωθούμε για τα make-up trends της επόμενης σεζόν.

 

Τι bb girls θα ήμασταν άλλωστε αν δεν γνωρίζαμε πρώτες όλες τις αποκλειστικές λεπτομέρειες;

 

Εμπνευσμένη από τις πασαρέλες των κορυφαίων οίκων, η MAC προσθέτει τη δική της άποψη στα looks και τα συνοψίζει σε τέσσερις μοναδικές τάσεις. Η ποιότητα των προϊόντων της “ασφαλίζει” το αποτέλεσμα και μας δημιουργεί τη διάθεση να πειραματιστούμε μόνες μας με τα looks, μέχρι να καταλήξουμε σε εκείνο που μας ταιριάζει περισσότερο. Ας τα δούμε.

 

 

mac-open

 

 

mac-2-open

 

Make Up Trends

 

Beautiful and Damned

 

 

mac-trend-1

 

Γύρω από το “μαύρο” κινείται το αγαπημένο μου trend, με την επιβλητικότητα του χρώματος να δίνει στο μακιγιάζ άλλη διάσταση. Επιδερμίδα λευκή, ελάχιστα έως και καθόλου τονισμένη, ένταση στο βλέμμα και χείλη δραματικά όμορφα.

 

Τα απαραίτητα:

 

Μάσκαρα με έντονο μαύρο χρώμα, όπως το Studio Sculpt Superblack Lash, που θα δώσει ένταση στα μάτια και ένα μολύβι φρυδιών που θα καθορίσει τα φρύδια και θα αναδείξει το βλέμμα, θα προσφέρουν στα μάτια μας ακριβώς την ένταση που χρειαζόμαστε. Αποφεύγουμε το χρώμα στην επιδερμίδα για να την διατηρήσουμε πορσελάνινη και εστιάζουμε στα χείλη με ένα κραγιόν όπως το Media. Πρόκειται για μια κομψή, sophisticated μαύρη-κόκκινη απόχρωση, που θα δώσει στο μακιγιάζ δυναμικότητά και ταυτόχρονα δραματική διάσταση.

 

 

London woman fashion Week Fall Winter 2015-16Giles  show

 

 

Strength of Beauty

 

mac-trend-2

 

Φυσικότητα, θηλυκότητα και φρεσκάδα, αποκαλύπτουν μια ομορφιά διαχρονική κι ανεπιτήδευτη. Αυτό ακριβώς επιδιώκει το δεύτερο trend. Θέλουμε μάτια και χείλη απαλά και φυσικό χρώμα στην επιδερμίδα για να αναδείξουμε τη λάμψη της και όλη της τη φρεσκάδα.

 

Τα απαραίτητα:

 

To Prep+Prime BB Beauty Balm με SPF35 θα κρύψει τις ατέλειες της επιδερμίδας, εξομαλύνοντας τον τόνο της και ενισχύοντας τη φυσική φωτεινότητά της, ελέγχοντας παράλληλα τη λιπαρότητα. Η πούδρα Mineralize Skin Finish στην απόχρωση Dark Golden, θα δώσει στο look bronze λάμψη και καλοκαιρινό, “sunkissed” εφέ. Τέλος, το ρουζ Mineralize στην απόχρωση Just A Wisp θα εξασφαλίσει ροδαλά, υγιή μάγουλα με λάμψη για ένα άκρως δροσερό αποτέλεσμα.

 

 

Milan woman fashion Week Fall Winter 2015-16Dsquared2 show

 

 

Love Worn

 

 

mac-trend-3

 

Αισθησιασμός , μυστήριο και μια τελειότητα που βασίζεται στην “ατέλεια”, προχωρούν το μακιγιάζ στο επόμενο επίπεδο και δημιουργούν μια ομορφιά αυθεντική. Τα smoky μάτια είναι το επίκεντρο, ενώ τα χείλη, άλλοτε ματ και άλλοτε με λίγη λάμψη, παραμένουν nude για να αναδείξουν το βλέμμα.

 

Τα απαραίτητα:

 

Με το Conceal and Corect Duo διορθώνουμε κάθε ατέλεια και σκοτεινό σημείο των ματιών, για να δείχνει το βλέμμα ξεκούραστο και να δημιουργηθεί ο τέλειος “καμβάς” που θα υποδεχτεί τα επόμενα προϊόντα. Το Pro Longwear Paint Pot στην απόχρωση Tailor Grey θα χρωματίσει απαλά τα βλέφαρα και θα λειτουργήσει ως βάση του smoky μακιγιάζ. Με ένα μαλακό μαύρο μολύβι που “σβήνεται” εύκολα, δημιουργούμε smoky εφέ, εφαρμόζοντάς το άτσαλα, σύριζα στις άνω και κάτω βλεφαρίδες και σβήνοντας το αποτέλεσμα με ένα πινέλο ή και με τα δάκτυλα.

 

Paris woman fashion Week Fall Winter 2015-16Ann.Demeulemeester show

 

 

Red 70s

 

 

mac-trend-4

 

Εδώ το κόκκινο κυριαρχεί, όχι όμως το κλασσικό κόκκινο που όλες λατρέψαμε, αλλά ένα διαφορετικό, πιο κεραμιδί θα έλεγα. Το αποτέλεσμα είναι ερωτικό θηλυκό και sexy, ενώ με extra λάμψη μπορούμε να το απογειώσουμε.

 

Τα απαραίτητα:

 

Με ένα μολύβι χειλιών όπως το Mahogany, καθορίζουμε το σχήμα των χειλιών και γεμίζουμε το εσωτερικό τους. Ιδανικό για το συγκεκριμένο trend είναι το κραγιόν Chili που προσωπικά λατρεύω. Το βρίσκω πολύ ιδιαίτερο, ευκολοφόρετο και θηλυκό. Ταιριάζει ακόμη και σε εμένα που το κόκκινο δεν είναι γενικά το χρώμα μου. Με ένα lip gloss μπορούμε να ολοκληρώσουμε το look προσθέτοντας λάμψη, για ένα ακόμη πιο sexy εφέ.

 

 

Paris woman fashion Week Fall Winter 2015-16Acne.Studio show

 

Να λοιπόν τα τέσσερα make-up trends που προτείνει η MAC για το φθινόπωρο και το χειμώνα του 2015.

 

Ποιο σας άρεσε περισσότερο;

 

 

 

 

 

Iωάννα Μανέτα

 

 

 

9 Σχόλια
  1. Καλημέρα κορίτσια!Αγαπημένο θέμα το μακιγιάζ κ ειδικά οι τάσεις είναι ό,τι καλύτερο για ενημέρωση.Επίσης,είναι πολύ κατοτοπιστικό να βλέπουμε σκίτσα γιατί κατανοούμε καλύτερα τη φιλοσοφία του κάθε look.Προσωπικά,ψήφισα το Red 70’s γιατί μια αδυναμία στο κόκκινο την έχουμε.Τα mac αποτελούν εγγύηση για ένα επιτυχημένο makeup και τα καταστήματα τους με τη μεγάλη ποικιλία και τις συνεχώς ανανεούμενες τάσεις αποτελούν πρόκληση!

  2. Strength of beauty για εμένα με δεύτερο αγαπημένο το red 70’s.

  3. ’70 έδωσα γιατί λάμπει ολόκληρη
    Το beautiful μου άρεσε όσο το διάβαζα αλλά δεν μου άρεσε τόσο black κραγιόν, δεσμεύει πολύ στο ύφος που θέλεις να δώσεις
    Το strength πάλι μου έφερε πολύ california girl
    Σίγουρα πάντως η MAC κάλυψε πολλές επιλογές ..

  4. Καλησπέρα και από μένα! Και χρόνια πολλά σε όσες γιόρταζαν προχτές! Ψήφισα το Strength of Beauty, αλλά νομίζω ότι πιο πολύ της αρεσκείας μου είναι το Beautiful and Damned, συνήθως αυτό προτιμώ για μακιγιάζ το χειμώνα(άντε, να έρθει επιτέλους, να κυκλοφορούμε αξιοπρεπώς)λόγω λευκής επιδερμίδας!

  5. kalispera julia bbgirls!!!
    h alitheia einai pos exo kalokairini diathesi parolou pou epestrepsa stin pragmatikotita k kapoia apo ta makigiaz mou fanikan ligo baria. nai nai ksero ti tha mou peite milame gia fthinoporo opote k ego tha sas po oti mou aresan to Love Worn k to Strength of Beauty. epeleksa to Strength of Beauty pou mou arese pio poly!!!

  6. Κανένα δεν μου έκανε κλικ,το ένα πολύ σκούρο,το άλλο πολύ αχνό…Ψήφισα στο τρίτο που είναι λίγο σα να’χεις φάει ξύλο…πω,πω…μάλλον δεν έχω καλή διάθεση σήμερα…

  7. Εχω τρελα με τα mac οποτε δεν ειμαιαντικειμενικη..ολα μου αρεσουν πολυ αντε με μια προτιμησουλα στο red 70

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.