L’Oreal Paris La Palette Nude. Me likey.

loreal-nude-palette

 

Ξέρετε αυτό που με πιάνει κάθε τέτοια εποχή, που έχω «ανάγκη» από ένα νέο προϊόν μέσα στο νεσεσέρ μου και όχι απαραίτητα ακριβό. Κάτι μικρό, αλλά κάτι που να με βολέψει και να το χρησιμοποιήσω πολύ. Ας πούμε ότι είναι ο δικός μου τρόπος να εισαχθώ σιγά – σιγά (είπαμε πολύ σιγά) στη νέα εποχή που είναι προ των πυλών.

 

 

Την κομψότατη παλέτα L’Oreal Paris La Palette Nude την είχε πάρει αρκετό καιρό το μάτι μου και την είχα κάπου και περίμενε, διότι ήθελα άλλα χρώματα για το καλοκαίρι. Δέκα εξαιρετικές πολύ κολακευτικές αποχρώσεις από πολύ ανοιχτό μπεζ έως σκούρο καφέ και μαύρο για πιο smoky look, αν έχεις αυτή την παλέτα μαζί σου, δεν νομίζω ότι χρειάζεσαι άλλη σκιά, έχεις καλυφθεί.

 

 

palette-loreal

 

 

 

Ειδικά τώρα που έχω πάρει και όσο μαύρισμα ήταν να πάρω (φτάνω σε ένα σημείο και μετά απλά, δεν έχω άλλη μελανίνη) βρίσκω ότι η χρυσαφί απόχρωση η πέμπτη δηλαδή, αυτή που βρίσκεται ακριβώς στη μέση της παλέτας είναι απίθανη όταν την απλώνω ακριβώς κάτω από το κόκαλο του φρυδιού για λάμψη.

 

 

 

 

 

pack_nude_cb_karlie

 

 

 

Οι σκιές όπως ξέρετε δεν είναι από τα αγαπημένα μου προϊόντα και πολλές φορές έχω το φόβο ότι απλά πετάω τα λεφτά μου, γιατί μου έχει τύχει να χρησιμοποιήσω σκιές που απλά δεν «έγραφαν» ή «εξαφανίζονταν» μετά από μια ώρα.

 

Αυτό δεν ισχύει με την La Palette Nude. “Γράφει” τόσο όσο πρέπει και μπορείς να δώσεις ανάλογα με τις στρώσεις και περισσότερη ένταση.

 

Να κάποιες ιδέες για μακιγιάζ ματιών:

 

 

loreal-1

 

 

loreal-2

 

 

loreal-3

 

 

loreal-4

 

 

loreal-5

 

 

Μια παλέτα λοιπόν, μαύρη,  sleek, κομψή, με έναν μεγάλο ενσωματωμένο καθρέπτη, με διπλό πινέλο και σφουγγαράκι, σε δέκα nude κολακευτικές αποχρώσεις για δεκάδες συνδυασμούς και τιμή στα 20Ε νομίζω είναι λαυράκι.

 

 

 

 

16 Σχόλια
  1. Καλημέρα!Το coctail time διαλέγω.Μου αρέσει βέβαια κ το party girl.Πολύ καλή τιμή για την ποιότητα που περιγράφεται στο post!Να περνάτε καλά!

  2. Καλημέρα. Παρά πολύ όμορφη η παλέτα, νομίζω ότι μπορείς να έχεις μόνο αυτήν και να “δημιουργείς” χιλιάδες looks. ..

  3. Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Μου άρεσε ιδιαίτερα το THEATRE NIGHT και το PARTY GIRL,καταπληκτικά μακιγιάζ! Πολύ όμορφα χρώματα από τα αγαπημένα μου!

  4. Πάρα πολύ ωραία παλέτα. Εδώ και καιρό σκεφτόμουν να αγοράσω μια με αντίστοιχα χρώματα. 🙂

  5. Αν και όταν την είχα πρωτοδεί είχα εντυπωσιαστεί από τα χρώματα και την συσκευασία της,όταν την είδα από κοντά..απογεητεύτηκα. 🙁
    Ίσως η κατάσταση στην οποία βρισκόταν η ανοιχτή συσκευασία να με επηρέασε αρκετά,καθώς τα χρώματα φαίνονταν πολύ θαμπά (και σκέφτηκα-ίσως λανθασμένα-ότι μετά από κάποιες χρήσεις να γίνει έτσι και σε εμένα).
    Θεωρώ ότι για αυτά τα χρήματα θα προτιμούσα να επενδύσω σε κάποιες παλέτες της sleek ή της W7 (αφού με 20 ευρώ μπορώ να αγοράσω περισσότερες από 1).

  6. @Κωνστσντινα Δυστυχως συμφωνω . Απογοητευτηκα απ τη διαρκεια των χρωματων. Οντως με αυτα τα λεφτα παιρνω 2 παλετες sleek η 3 w7. Aλλα δε μπορω να αντισταθω στις παλετες….

  7. kalispera julia bbgirls!! poly oraies oi protasei makigiaz k fysika h paleta ayti einai oti prepei gia ayti tin epoxi me to mayrisma alla nomizo oti tergiazei kalista kathe epoxi me ta xromata pou exei!!!filakiaaaaaaa

  8. @Κωνσταντίνα @Effie Είχα κι εγω μεγάλη λιγούρα της παλέττες της Sleek Και φέτος την άνοιξη όταν ακόμα δεν είχε σκάσει το capital control και μπορούσα να παραγγείλω πήρα όχι μία αλλά τρεις. Το θέμα είναι, ότι ναι μεν τα χρώματα σούπερ αλλά η ποιότητα πληρης απογοήτευση. Δεν έχουν καλό pigment και γίνονται σκόνη αμέσωςμόλις απλώσεις το πινέλο κάτι που εγω προσωπικά σιχάινομαι γιατί αφ΄ενός μου δείχνει πόση ταλκ περιέχου αφ΄ετερου δεν απλώνονται καλά και ομοιόμορφα και γεμίζω σκια στο πρόσωπο. Μεγάλο δελεαρ τα χρήματα της Sleek και W7 αλλά προτιμώ τη Loreal που είναι σταθερη αξία και δεν προκειται να σου συμβει ποτέ αυτο. Οι σκιές της εχουν εκπληκτική απόδοση είτε πρόκειται για ματ είτε για μεταλιζέ, είτε για οτιδήποτε. Καλύτερα μία και καλή, παρά πολλές και κακής ποιότητας. Α, και κάτι ακομα που διαπίστωσα κι εγω με την αγορά. Τσεκάρετε την ποσότητα που περιέχεται στις σκιες της κάθε παλέττας Sleek και θα διαπιστώσετε,ότι είναι πολύ λίγη. Τελειώνουν πριν καν το καταλάβεις.

  9. @Stella για τις παλέτες της Sleek δεν το γνώριζα αυτό,οπότε ευχαριστώ που το επισήμανες γιατί ήθελα να τις δοκιμάσω!Οι W7 με μία βάση έχουν πολύ καλή διάρκεια και απόδοση (δεν τις έχω χρησιμοποιήσει χωρίς βάση).Πάντως και της Loreal μου φάνηκε μικρή η ποσότητα αλλά για να το λες θα της δώσω μια ευκαιρία καθώς δεν έχω ξαναδοκιμάσει σκιές της.
    @Effie έχεις δίκιο!ποτέ μια παλέτα δεν είναι αρκετή 😉

  10. @Κωνσταντίνα Θα μπορούσα να σου γράψω ακριβως την ποσότητα της καθε σκιάς, για να μπορείς να συγκρίνσεις, αλλά δυστυχως δεν τις έχω αυτη την στιγμή. Μπορώ να το κάνω όμως, αν θες να μάθεις ακριβως την ποσότητα. Εμένα μου φανηκε πολύ λίγη. Σε καθημερινή βαση, αν τις φοράς, φθάνουν δε φθάνουν το μήνα…

  11. @Stella έχεις δίκιο!!Μια παλέτα της Sleek περιέχει περίπου 10,2 gr ενώ της Loreal 17,5 gr…Απλά επειδή δεν βάφομαι καθημερινά (λόγω της δουλειάς μου) δεν μπορώ ποτέ να υπολογίσω αν διαρκούν πολύ ή λίγο,άρα δεν είμαι και η πλέον κατάλληλη για να τις κρίνω με βάση τη διάρκεια τους!!
    Σε ευχαριστώ πολύ που προσφέρθηκες πάντως!! 🙂

  12. @Κωνσταντίνα & Effie: Mπήκα για να απαντήσω αλλά ως συνήθως με κάλυψε η Stella… Πάντως είναι όμορφο να ακούμε και “νέες” φωνές στο bb.

  13. Η πιο ωραια παλεττα που εχω δει τελευταια,αναδεικνυει τα φυσικα μας χαρακτηριστικα, ταιριαζει σε ολες και φοριεται ολες τις ωρες!! Μακαρι να την ειχα

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.