Avon: Νέα Προϊόντα Φθινόπωρο 2015

Avon

 

Η μεγαλύτερη direct selling εταιρεία παγκοσμίως, ξεκίνησε από τον David H. McConnell, έναν door to doorπωλητή βιβλίων στη Νέα Υόρκη του 19ου αιώνα. Βγάζοντας με δυσκολία τα προς το ζην ο McConnell αποφάσισε το 1886 να πουλά αρώματα αντί για βιβλία και έτσι ξεκίνησε η μικρή του εταιρεία στο νούμερο 126 της Chamber Street  στο Manhattan.

 

Το 1892, ο συνέταιρός του ο οποίος ζούσε στην California πρότεινε το όνομα της εταιρείας να γίνει California Perfume Company, λόγω της αφθονίας των λουλουδιών σε αυτή την Πολιτεία.

 

Η California Perfume Company, μετονομάστηκε το 1932 σε Avon ίσως με έμπνευση από τον ομώνυμο ποταμό, 35 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της πόλης Birminghamτης Αγγλίας, ή ίσως από το ειδυλλιακό πανέμορφο χωριουδάκι της Αγγλίας Stratford upon Avon, τη γενέτειρα του William Shakespeare. Εκείνη την εποχή το χαρτοφυλάκιο περιλάμβανε, αρώματα, «νερά τουαλέτας» πούδρες ρουζ και κραγιόν και άλλα προϊόντα «γυναικείας τουαλέτας» όπως τα ονόμαζαν οι ιδιοκτήτες.

 

Mετά από αυτή τη μικρή ιστορική αναδρομή, ας δούμε και κάποια προιόντα από τις νέες φθινοπωρινπές συλλογές:

 

Για τα Μαλλιά

 

Σαμπουάν Absolute Protection

Σαμπουάν Absolute Protection μεφίλτρα UV . Προστατεύει , ξεμπερδεύει , θρέφει , χαρίζει λάμψη , ελέγχει τον επιπλέον όγκο , απαλύνει , σφραγίζει την τρίχα , ελέγχει το φριζάρισμα . 250 ml . Τιμή 6,50 € .

 

2

 

Avon Naturals Clean Slate

 

Μαλακτικό με Μέντα και Λουίζα για βαθύ καθαρισμό και αναζωογόνηση . Για Λιπαρά μαλλιά . 250ml . Τιμή 4,10 €

 

 

mail.google.com

 

 

Για το Σώμα

 

Avon Naturals BODY CARE

Πίλινγκ σώματος με Φράουλα . Απολέπιση για περισσότερη λάμψη & ενυδάτωση . Δροσερό , φρουτένιο άρωμα . 200 ml . Τιμή 8,00 € .

 

 

4

 

SKIN SO SOFT in-shower

Κρέμα σώματος για βαθιά ενυδάτωση μέσα στο ντους . Με θρεπτικά έλαια jojoba και το σύμπλοκο SSS Replenishing . Έχει επίσης ουδέτερο PH και βιταμίνες Α & Ε.

250 ml . Τιμή 8,00 €.

 

 

14

 

 

 

Foot Works

Πίλινγκ ποδιών για  μεταξένια απαλότητα .

75 ml . Τιμή 7,90 € .

 

 

15

 

 

Για τα Μάτια

Avon Nutra effects Radiance Vibes

Ρολλέτα Λάμψης Ματιών 2 σε 1 με δόνηση. Άμεσα χαρίζει λάμψη στα μάτια και μειώνει τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες. Περιέχει σύμπλοκο με μούρο Aronia.Υποαλλεργική. Κατάλληλη για την ευαίσθητη επιδερμίδα. 12 ml . Τιμή 23,00€ .

 

 

3

 

Αρώματα

 

SCENT ESSENCE

 

Μια συλλογή από όμορφα , απλά αρώματα που αιχμαλωτίζουν άνθη , εσπεριδοειδή και φρούτα .

Vibrant Fruity- Βατόμουρο , Άνθη ροδακινιάς , Ξύλα

Sparkly Citrus- Περγαμόντο , Κεδρόξυλο , Άνθος λάιμ

Romantic Bouquet- Παιώνια , Ροζ Φρέζια , Λουίζα

30 ml , Τιμή 23,00 €

 

 

 

5

 

OUTSPOKEN PARTY
by Fergie

Νέο , γυναικείο  άρωμα με Σμέουρο , Παιώνια και Creme Brulee . Ανατολίτικη έκρηξη από ζωηρά άνθη και φρούτα.

50 ml . Τιμή 38,00 € .

 

 

8

 

AVON CLASSIC

Νέο , αντρικό άρωμα με έλαιο τζίντζερ , Cashmeran και Cistus Absolute . Ανατολίτικο , ξυλώδες , πικάντικο.

75 ml . Τιμή 38,50 € .

 

9

 

 

Mακιγιάζ

 

Τετραπλή σκιά ματιών Modern Romance σε δύο  αποχρώσεις

Τιμή 18,90 € .

 

10

 

 

12

 

 

Κραγιόν Ultra Color Modern Romance σε 4 αποχρώσεις . 3,6 g . Τιμή 12,90 €

 

11

 

 

Πούδρα Λάμψης Modern Romance . 2 αποχρώσεις που σμιλεύουν ( αποχρώσεις στον τόνο της επιδερμίδας ) & χαρίζουν λάμψη Τιμή 16,00 € .

 

13

 

Παλέτα σκιών 8 σε 1 με αρμονικά ταιριαστές αποχρώσεις , έντονες και εύκολες στην εφαρμογή .

Τιμή 19,50 € .

 

01

 

 

 

02

 

 

 

Βερνίκι νυχιών Modern Romance σε 4 αποχρώσεις Τιμή 9,90 €

 

03

 

 

 

 

11 Σχόλια
  1. Πολύ ωραία τα νέα αλλά κ η ιστορική αναδρομή!

  2. ….και για να επανέλθουμε στην χθεσινή συζήτηση περί ποιότητας και ποσότητας, δεν συγκρίνονται οι σκιές Avon ούτε ως ποιότητα, ουτε ως pigment, πολυ δε περισσότερο ως ποσότητα, έχουν τον ατελείωτο… παρακαλάς να τελειώσουν. Απίστευτα προιόντα μακιγιάζ value for money!

  3. Κάθε φορά που το ΒΒ κάνει κάποιο αφιέρωμα στην AVON,συγκινούμαι και νιώθω περήφανη που εδώ και 7 χρόνια περίπου είμαι μέλος της όντως μεγαλύτερης εταιρείας κατευθυνόμενης πώλησης!Έχω αναφέρει πολλές φορές ότι εδώ και 7 χρόνια που χρησιμοποιώ σχεδόν αποκλειστικά τα προιόντα της,(λέω σχεδόν γιατί κάνω και εγώ τις “απιστίες”μου αφού οι πειρασμοί είναι πολλοί και δελεαστικοί,χαχαχα),έχω παρατηρήσει μεγάλη βελτίωση στην επιδερμίδα μου και στην εμφάνιση μου γενικότερα..και με πολύ χαμηλό κόστος! Μιλάμε για ποιότητα που κερδίζει τις εντυπώσεις και για εξαιρετικές τιμές! Και τελειώνοντας,γιατί μπορώ να γράψω έκθεση για την αγαπημένη μου εταιρεία,να αναφέρω ότι οι παραπάνω τιμές στα υπέροχα της προιόντα σε κάθε μπροσούρα είναι μειωμένες απο 30-50%!

  4. @Stella πραγματικά θα συμφωνήσω απόλυτα για την ποιότητα-ποσότητα των σκιών καθώς και για τον τόσο βολικό καθρέφτη τους!
    Θέλω πολύ να δοκιμάσω την πούδρα λάμψης Modern Romance!!

  5. ΄Εχω χρησιμοποιήσει πολλά από τα προϊόντα της AVON και είμαι πολύ ευχαριστημένη.Θα συμφωνήσω για τη σχέση ποιότητας-τιμής και θα τονίσω ότι όλα τα παραπάνω μπορείς να τα βρεις και σε πολύ χαμηλότερες τιμές.Το μόνο “παράπονο” που έχω τώρα από την AVON είναι ότι τα χρώματα στα κραγιόν είναι πολύ διαφορετικά απ’αυτά που παρουσιάζονται στην μπροσούρα,κάτι που δεν συνέβαινε παλιότερα…

  6. @Marianna: Εγώ, εσύ και οι ιστορικές αναδρομές που μας αρέσουν αγαπημένη..

  7. @ketty: Πάρα πολύ εύστοχη η παρατήρησή σου για την απόκλιση των χρωμάτων στους Οδηγούς και τα Look books των εταιρειών καλλυντικών. Είναι κάτι που έχω προσέξει και εγώ.

    Για να έχουν τα χρώματα ευκρίνεια – όσο γίνεται φυσικά- πρέπει το χαρτί που θα τυπωθούν να είναι άριστης ποιότητας και η εκτύπωση η καλύτερη δυνατή. Φοβάμαι, ότι η κρίση «χτύπησε» και εκεί με χαμηλότερες ποιότητες και στο χαρτί και στις υπηρεσίες εκτύπωσης. Κατά την ταπεινή μου άποψη, αυτό δεν θα έπρεπε να ισχύει σε μια εταιρεία του βεληνεκούς της Avon.

    Θα προτιμούσα βέβαια, πάνω σε αυτό, να μας πει και η δική μας maryl την άποψή της. Αυτό που μπορώ εγώ να πω, είναι ότι όσο αφορά, σε ποιότητα χαρτιού, σε εκτύπωση και σε σχεδόν απόλυτα σωστή χρωματική ευκρίνεια, από τα καλύτερα look books, είναι ο Οδηγός μακιγιάζ της Radiant Professional (έχω δει εκ των έσω, πως τον «δουλεύουν» στην εταιρεία και έχει σταλεί πολλές φορές πίσω για να ξανατυπωθεί, επειδή οι υπεύθυνοι δεν ήταν ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα)

  8. @Κetty + BB:Απόλυτα σωστές οι παρατηρήσεις σας. Είναι κάτι που ισχύει εδώ και αρκετό καιρό και το έχουμε επισημάνει οι αντιπρόσωποι στην εταιρεία.Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω λάβει κάποια συγκεκριμένη απάντηση,αλλά προσωπικά ούτε αγοράζω,ούτε πουλάω κραγιόν ή μέικ απ χωρίς να υπάρχει δοκιμή του αντίστοιχου δείγματος και είναι πάντα κάτι στο οποίο επιμένω πάντα πριν την αγορά.

  9. @maryl: Ευχαριστούμε αγαπημένη μας!

    @όλες: Φυσικά δεν χρειάζεται να πω, σε ποια αντιπρόσωπο θα απευθυνθείτε για προιόντα Avon, σωστά;

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.