Calvin Klein, “Euphoria”.

 

calvin-klein-euphoria-1

 

Πάντα μου άρεσαν τα αρώματα του Calvin Klein και τα αντρικά και τα γυναικεία. Το “Truth” το “Beauty”, το “Eternity”, το αντρικό “Contradiction” και πιο αγαπημένο απ’ όλα το Obsession. Tα μόνα αρώματα του σχεδιαστή που δεν συμπάθησα ιδιαίτερα ήταν της σειράς CK– πολύ «λεμονάτα» και «φρέσκα» για τα δικά μου γούστα.

 

Eνας από τους πιο πετυχημένους κωδικούς είναι και το Euphoria που δημιουργήθηκε το 2005 από τους Dominique Ropion Carlos Benaim και Loc Dong – κλείνει φέτος 10 χρόνια παρουσίας στην αγορά–  και το γιορτάζει με μια νέα διαφημιστική καμπάνια με πρωταγωνιστές την Natalia Vodianova και τον Tyson Ballou.

 

 

calvin-klein-euphoria-2

 

Η διαφημιστική καμπάνια που έκανε ντεμπούτο τον προηγούμενο μήνα έχει γυριστεί εξ ολοκλήρου στην εξωτική Χαβάη και η Natalia, φοράει αυτό το συγκλονιστικό μοβ φόρεμα που φυσικά ερωτεύτηκα. «Ο Calvin Klein έχει υπάρξει σημείο αναφοράς για την καριέρα μου και είναι τιμή μου που είμαι το πρόσωπο της νέας διαφημιστικής καμπάνιας για το άρωμα Euphoria” δήλωσε η ίδια, η οποία ήταν και πάλι μούσα του αρώματος πίσω στο 2005.

 

 

 

 

 

Το άρωμα με νότες από εξωτικά φρούτα και αισθησιακά λουλούδια όπως λωτός, ρόδι , μαύρη ορχιδέα, υγρό κεχριμπάρι, μαύρη βιολέτα και βανίλια είναι λουλουδάτο, «ζεστό» και αισθησιακό, χωρίς να είναι ιδιαίτερα βαρύ. Αν το αγαπούσατε κάποτε και το έχετε ξεχάσει, ίσως πρέπει να το ξαναθυμηθείτε.

 

 

Όπως στα πάντα, έτσι και στα αρώματα, οι σταθερές αξίες, έχουν την ικανότητα να διατηρούν τη δύναμή τους. Συμφωνείτε;

 

 

Loreen Euphoria, “We’re going up, up, up, up, up” (να το λέμε σαν μάντρα αυτό, μήπως και το πιστέψουμε, μήπως και γίνει πραγματικότητα)

 

 

 

 

 

 

 

16 Σχόλια
  1. Αν είναι να… Up, up, up… τρέχω τώρα για euphoria. Είναι κι αυτό το μωβ του bb που με επηρεάζει. Καλημέρα!

  2. @Amalia: Δεν είχες καμιά αμφιβολία φαντάζομαι, ότι και εμένα το μοβ με επηρέασε με το που είδα την καμπάνια και μετά θυμήθηκα το άρωμα…Μην κοιτάς που ντράπηκα να το γράψω. Ευτυχώς έχω εσάς και με «νιώθετε»..

  3. Πρέπει να είναι υπέροχο άρωμα, δεν βλέπω την ωρα να το δοκιμάσω!!! Με επηρέασε και εμένα το αγαπημένο μου χρώμα για να πω και την αλήθεια!

  4. @maryl: Οταν μπορέσεις αγαπημένη, ρίξε μια ματιά στα σχόλια χθες για την Avon. Θέλω την άποψή σου, για κάτι. Θα διαβάσεις, στο τελευταίο μου σχόλιο.

  5. Καλημέρα σε όλες!Αρχίζουμε και μπαίνουμε στο ρυθμο μας βλέπω και χαίρομαι ιδιαίτερα!Το euphoria δεν το έχω δοκιμάσει αλλα το obsession το έχει η κόρη μου κ της πηγαίνει πάρα πολύ.Το μωβ φόρεμα απλά θεϊκό.Όχι μόνο ότι είναι το χρώμα του bb αλλά είναι και ένα από τα αγαπημένα μου.Γενικά,τέτοια αέρινα φορέματα είναι πάντα μαγνήτης για μένα.Φιλάκια!

  6. ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΩ!!! ενα από τα πολύ αγαπημένα μου αρώματα,έχοντας εγω πάλι τον καημό, ότι κανένα απο τα δημοφιλή αρωματα του calvin Klein δεν μου ταίριαζε εως τότε. Ηταν το πρώτο που μου πήγε και το λάτρεψα. Φυσικά θα συμφωνησω μαζί σου σε καμμία περιπτωση δεν αγαπησα τα CK με τις λεμονατες unisex ευωδιές. Θα ήθελα όμως να επισημανω και θα περιμενα κι ενα review απο το Μαράκι μας σε πρώτη ευκαιρία, για το συγκονιστικό REVEAL που κυκλοφόρησε περσι τον χειμώνα. Μια μοναδική τομή στον κόσμο των αρωμάτων με ευωδιά που θυμίζει θαλασσινό αεράκι που ανακατεύει τα μαλλιά σου, αλμυρή αύρα μέσα στο χειμώνα που σου φέρνει μια φθινοπωριάτικη ψύχρα….. κι η θαλπωρή ενός κασμιρένιου πουλόβερ που το φοράς να ζεσταθείς… Κι επειδη αγαπώ πολύ τις τομές στα αρώματα κι όχι τα copy paste, τόσο το Euphoria όταν πρωτοβγήκε όσο και το Reveal ήταν και είναι πρωτοποριακά για την εποχή τους.

  7. @Stella: Μμμ.. ναι.. το Reveal.. Αυτό το “αλατένιο” που λένε ότι άνοιξε μια νέα κατηγορία ως solar-oriental..”ηλιακό/ ανατολίτικο” Δεν του είχα δώσει μεγάλη σημασία, για κάποιο λόγο, θα το ξαναδώ, αφού σε ακούω τόσο ενθουσιασμένη. Ίσως είχα επηρεαστεί από σχόλια ότι θύμιζε κάποια άλλα.. Το Balmain Ambre Gris το Thierry Mugler Womanity αλλά και του ίδιου σχεδιαστή το Obsession for men…
    Καιρός να μπει και η Υπουργός Αρωμάτων τώρα εδώ μέσα, για να βγάλουμε μια απόφαση στην ολομέλεια…

  8. kalispera julia bbgirls!!!mmmm den exei tyxei na to dokimaso alla kati mou leei oti tha tyxei syntoma…..!!!!eksalou einai mob….!!!! filakiaaaaaa

  9. Ηταν απο τα πρωτα αρωματα που απεκτησε η αδερφη μου ως ενηλικη, εγω εφηβη ακομη ζηλευα που δεν μπορουσα να το εχω και μου ειχε “κλεψει” το αρωμα, μιας κι οτι φορουσε ηταν απαγορευμενο σε εμενα.
    Πραγματικα μοναδικο αρωμα, απο τα λιγα που θα αναγνωρισω αμεσως και που με γαληνευει παντα.

  10. Καλησπέρα!!! Καθυστέρησανα γράψω διλοτι είμαιεκτάκτως διακοπές και λέω εκτάκτως διότι μου έδωσαν μια εβδομάδα με το ζόρι όταν συνειδητοποίησαν ότι δε βγαίνει χρονικά να πάρω όλη μου την άδεια έως το τέλος του χρόνου διαφορετικά. Λόγω του προαναφερθεντος έκτακτου βρεθήκαμε στην Ολλανδία – επίσκεψη στον θείο του bbboy – είμαστε international οικογένεια – και γυρνοβολάμε στο εξωτικό Friesland. Όσο για το Euphoria CK έχω να πω τα εξής:
    Α. Φτάνει πια με τη Vodianova – αν τη δω άλλη μια φορά σε διαφήμιση αρώματος θα ξεράσω – τη συμπαθώ πολύ αλλά enough
    Β. Το Euphoria μου αρέσει κι εμένα με αυτό ξέφυγε απο τα πολύ clean αρώματα ο CK και αγαπώ πολύ το ρόδι και το άρωμά του και το συνδυασμό με το mahogany κλπ
    Γ. Το Reveal μου άρεσε κι εμένα πολύ και το γυναικείο και το ανδρικό και θα κάνω ποστ όπως ζητά η συνάδελφος Υπουργός – ο συνδυασμός αλάτι – ίριδα – κασμερόξυλο – πιπέρι και ambergris είναι εξαιρετικός
    Δ.Μάκια μάκια!!!

  11. Τζα!!!Καλησπέρα παρεάκι μου.Το Euphoria το είχα πάρει μία φορά αλλά μετά δεν θυμάμαι γιατί δεν το ξαναπήρα.Πάντως μου ταίριαζε και είχε και διάρκεια.Μάλλον ήρθε η ώρα να του δώσω άλλη μια ευκαιρία 🙂
    Μουτς

  12. @MariaA: Αχα! Διακοπές ακούω Υπουργέ μου… Κάτι κατάλαβα που έβλεπα μέρες άδειο το έδρανο.. (να περάσετε τέλεια αγαπημένη!)

    Α: Αχααχχαχαχα!!! Εμ, δεν έχεις και άδικο. Είναι το ίδιο που παθαίνω εγώ με τον Mario Testino.. έλεος όμως! Απο την άλλη Vodianova με μοβ bb φόρεμα, ε έχει μια άλλη χάρη, δεν συμφωνείς;

    B: Συμφωνώ με όλο το Β.

    Γ: Μα και πως να αρνηθείς την ανοιχτή πρόταση της συναδέλφου Υπουργού; Αναμένουμε λοιπόν, για να έχουμε και τη δεδηλωμένη για Reveal.

    Δ: Περισσότερα μάκια, coming along your way.

  13. Tα γυναικεία αρώματα Calvin Klein δεν είναι στις προτιμήσεις μου,αλλά τα σχόλια που διάβασα είναι ιδιαιτέρως κολακευτικά για το συγκεκριμένο.Στα duty free υπάρχει,γιατί έχω άνθρωπο να με προμηθεύσει;

  14. Από τα αγαπημένα μου το πρώτο euphoria και από τα λίγα που έχω αγοράσει ξανά και ξανά! Όλη η σειρά είναι αγαπημένη!

  15. Εχοντας αδειάσει αρκετά μπουκάλια Escape, λίγο λιγότερα Truth, 2-3 Contradictions και μυριζοντας για αρκετά χρόνια με ευχαρίστηση το Obsession (το φοραγε με μανία μια φίλη), νομίζω πως ΝΑΙ μου αρέσουν τα αρώματα του Calvin Klein. Είναι από αυτά που δεν μένουν ξεχασμένα στο ντουλάπι για χρόνια, απλά τα τελειώνω μέχρι τελευταία σταγόνα… Επίσης με ιντριγκαρατε με το Reveal διότι είμαι και φαν του Womanity και παραδόξως δεν το έχω δοκιμάσει.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.