Dove Body Wash: Καινοτομεί και πάλι!

 

dove-new

 

 

Με ένα μόνο ντους… πιο απαλή, λεία και όμορφη επιδερμίδα, χάρη στη νέα σειρά Dove Body Wash. Το Dove παρουσιάζει τη νέα πρωτοποριακή σειρά Body Wash πουαποτελεί τη μεγαλύτερη καινοτομία της μάρκας, αφού οι ειδικοί του Dove βελτίωσαν τη σύνθεσή του κάνοντας το αφρόλουτρο Dove ακόμα πιο απαλό για την εξωτερική στοιβάδα της επιδερμίδας.

 

Παράλληλα, με την επιλογή εξευγενισμένων ήπιων συστατικών καθαρισμού, η νέα σειρά Dove χαρίζει σε κάθε γυναίκα μια συναρπαστική εμπειρία ντους με ένα πιο πλούσιο και κρεμώδη αφρό. Το αποτέλεσμα, πιο όμορφη, απαλή και λεία επιδερμίδα με ένα μόνο ντους και φυσικά, άνεση και αυτοπεποίθηση όλη μέρα.

 

Συνδυάζοντας τα πλεονεκτήματα του ήπιου καθαρισμού με τα θρεπτικά για την επιδερμίδα συστατικά του συμπλέγματος Nutrium Moisture TM, η νέα σειρά Dove Body Wash βοηθά το ευάλωτο δέρμα να παραμένει προστατευμένο και ικανό να ρυθμίζει τη φυσική ισορροπία υγρασίας στην επιδερμίδα. Έτσι, το ντους μετατρέπεται σε μια ολοκληρωμένη και ανώτερη εμπειρία φροντίδας, καθαρισμού και ενυδάτωσης της επιδερμίδας.

 

 

 

dove-new-purely -pampering

 

 

 

Η ολοκληρωμένη σειρά Dove Body Wash περιλαμβάνει τα:

 

 

  • Dove Gentle Exfoliating Body Wash
  • Dove Deeply Nourishing Body Wash
  • Dove Caring Protection Body Wash
  • Dove GoFresh range Body Wash
  • Dove Purely Pampering range Body Wash

 

 

 

 

10 Σχόλια
  1. Καλημέρα!Κυριακάτικο post;Μπήκαμε σε φθινοπωρινό ρυθμό;Άιντε,να μαζευόμαστε!Πολύ ωραία τα νέα του dove και θεωρώ ότι σύντομα θα αποκτήσουν το φανατικό τους κοινό.Το deeply nourishing θα μου ταίριαζε τέλεια!

  2. Εχω τρελαθεί με αυτό με το αγγούρι!!! Είναι εκπληκτικά προϊόντα!!!

  3. δεν τα αλλάζω με κανένα!!!τέλεια για το σώμα!!

  4. Είναι από τα καλύτερα αφρόλουτρα και προιόντα οικονομικής μάρκας!

  5. @marianba: Έχουμε κατι μικρό ακομα και μετα μαζευομαστε για τα καλα! ( teaser!)

  6. Το δικό μας αγαπημένο body wash ( οικογενειακώς) ειναι το Coconut Milk with Jasmin Petals. Μοναδική μυρωδιά!

  7. Καλησπερα επεστρεψα και επεσα πανω στην αγαπημενη dove.Tετοια αφρολουτρα απαλα σιγουρα καμμια εταιρεια δεν εχει. Η αισθηση τους ειναι μοναδικη.Αυτο το καλοκαιρι ξετρελαθηκα επισης με το ενυδατικο γαλακτωμα σωματος. Αμεση ενυδατωση σαν να εχεις βυθισει τα ποδια σε μπανιερα με κρεμες ενυδατωσης.Απιστευτη απαλοτητα. Καλο απογευμα καλη επιστροφη ανυπομονω για νεα απο το χωρο της ομορφιας.Σιγουρα ειναι τα πιο ευχαριστα νεα απο ολα τα νεα ακουμε τους τελευταιους μηνες

  8. Χτες γύρισα Αθήνα και σήμερα έχει ανεφοδιασμό σπιτιού ύστερα από πάνω από 2 μήνες…Θα πάρω το Exfoliating Body Wash….γιατί…μου χτύπησε στο μάτι…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.