Beauty Tips και Συμβουλές μακιγιάζ από τη Vichy

vichy-range

 

To post που έγραψα χθες, ήρθε και έδεσε με το Δελτίο Τύπου που έλαβα και έχει να κάνει με φθινοπωρινές συμβουλές ομορφιάς από τη Vichy και την make up artist Allison Depriestre. Λέτε να μας «αντιγράφουν»; Αστειεύομαι φυσικά, φθινόπωρο είναι, συμβουλές για φθινόπωρο γράφουμε όλοι, ρίξτε μια ματιά και σε αυτές μπορεί να σας φανούν χρήσιμες.

 

Η Allison Depriestre είναι επαγγελματίας make-up artist με διεθνούς φήμης συνεργασίες & παγκόσμιους τίτλους μόδας, catwalks, όπως Chloé, Dior, Helmut Lang, Hermès, celebrities και φωτογράφους ενώ πρόσφατα συνεργάστηκε με τη Vichy για τη δημιουργία how-to get the look videos.

 

 

Στο τέλος του post έχω ανεβάσει ένα τέτοιο video για το πώς θα δημιουργήσετε την τέλεια mat επιδερμίδα. Δείτε το αν σας ενδιαφέρει.

 

Πάμε λοιπόν (ωραία είναι να γράφουν άλλοι για σένα, κάποιοι το έχουν αναγάγει σε τέχνη αυτό..)

 

 

Βήμα 1: Ενυδάτωση

 

VICHY - AQUALIA SERUM

 

Επαναφέρετε το “Fresh Look”  σας μετά τις καλοκαιρινές διακοπές και δείτε στον καθρέφτη σας μια όμορφη και γεμάτη φρεσκάδα επιδερμίδα! Το Aqualia Thermal Serum, ένας ισχυρός ορός δυναμικής ενυδάτωσης, κατάλληλος για κάθε τύπο επιδερμίδας, επαναφέρει άμεσα το «fresh look» στην επιδερμίδα. Με υφή νέας γενιάς, «Quick-Break», που μεταμορφώνεται και γίνεται πιο ρευστή κατά την εφαρμογή, απελευθερώνοντας κύματα δροσιάς! Έτσι, απλώνεται και απορροφάται ευκολότερα από την επιδερμίδα.

H ενυδάτωση είναι το απαραίτητο πρώτο βήμα. Απλώστε το Serum δυναμικής ενυδάτωσης σε όλο το πρόσωπο από το κέντρο προς το περίγραμμα. Για ένα ομοιογενές αποτέλεσμα, μπορείτε να αναμείξετε το serum με το makeup αναδεικνύοντας έτσι τη φυσική όψη της επιδερμίδας

 

Βήμα 2ο Εφαρμογή Make Up

 

VICHY_TEINT IDEAL_FLUID MAKE UP-1

 

 

Επιλέξτε ανάμεσα σε τέσσερις αποχρώσεις, αυτή που ταιριάζει στην επιδερμίδα σας. Η ιδανική περιοχή για να δοκιμάσετε ποια απόχρωση σας ταιριάζει είναι αυτή στο περίγραμμα του σαγονιού. Να θυμάστε πως την απόχρωση σας θα την βρείτε πάντα κάτω από το σωστό φως, το οποίο είναι το φως της ημέρας.

 

Το Teint Idéal Fluid Makeup χάρη στην εξαιρετικά ρευστή υφή του, που έχει ως βάση το νερό, “ενσωματώνεται” στην επιδερμίδα και έτσι της χαρίζει ομοιομορφία. Είναι επίσης εξαιρετικά φωτεινό χάρη στις υγρές μικροπέρλες λάμψης. Πιέστε, ώστε μια επαρκή ποσότητα να απελευθερωθεί στο πάνω μέρος της παλάμης σας. Με το άλλο χέρι, ζεστάνετε το make up και εφαρμόστε σε κάθε πλευρά του προσώπου ολοκληρώνοντας την πριν προχωρήσετε στην άλλη πλευρά. Η εφαρμογή γίνεται από τη μύτη προς τα ζυγωματικά με κυκλικές κινήσεις, ξεκινώντας από τις περιοχές με τις ατέλειες. Στρώνετε το make up πολύ καλά για να αποφύγετε το αποτέλεσμα «μάσκας».

 

 

Bήμα 3ο : Για μπρονζέ λάμψη

 

VICHY_TEINT IDEAL_BRONZING POWDER-1

 

Ανεξάρτητα από την απόχρωση της επιδερμίδας σας, το Teint Idéal Bronzing Powder χαρίζει άμεση λάμψη χάρη στις έντονες χρωστικές, άμεση φωτεινότητα χάρη στις μικρο-πέρλες λάμψης και τονίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

 

Για να εξισορροπήσετε τα χαρακτηριστικά σας μπορείτε να την εφαρμόσετε διαγώνια, αν έχετε οβάλ πρόσωπο και θέλετε να δημιουργήσετε κοψίματα, και οριζόντια αν έχετε μακρόστενο πρόσωπο. Μια καλή συμβουλή για να δημιουργήσετε ένα ντεγκραντέ αποτέλεσμα είναι να απλώνετε πάντα το Teint Idéal Bronzing Powder στο ίδιο σημείο, βουρτσίζοντάς το προς τα έξω. Για να δώσετε βάθος στα μάτια σας σκιάζετε τη εσοχή πάνω από το βλέφαρο και προεκτείνετε τη γραμμή ανοδικά προς τους κροτάφους, ενώ παράλληλα μένετε προς την κοιλότητα των ζυγωματικών. Αν έχετε μεγάλο μέτωπο, συνεχίζετε πάνω από τους κροτάφους και σκιάζετε το περίγραμμα του προσώπου σας μέχρι επάνω. Για να αποφύγετε τη χρωματική διαφορά με το λαιμό θα πρέπει, επιπλέον, να σκιάσετε ελαφρά τη γραμμή του σαγονιού και να σβήσετε απαλά προς τα κάτω με κατεύθυνση το λαιμό. Τέλος, μπορείτε να προσθέσετε και λίγο στη μύτη σας αν προτιμάτε να την κάνετε να δείχνει πιο λεπτή.

 

Bήμα 4ο Λάμψη

 

VICHY_TEINT-IDEAL_ILLUMINAT

 

Φωτείστε τα χαρακτηριστικά σας με το  Teint Idéal Roll-on Illuminator. Είναι η πιο συμπυκνωμένη σύνθεση Λεπτόρρευστης Λάμψης ολόκληρης της σειράς για έντονη φωτεινότητα. Χάρη στις υγρές μικροπέρλες λάμψης, φωτίζει όλο το πρόσωπο.

 Εφαρμόστε στα ζυγωματικά, κάτω από τα φρύδια (και μεγαλώστε έτσι τα μάτια!) και στην εσωτερική γωνία των ματιών για να τα φωτίσετε. Μια μικρή εφαρμογή στο περίγραμμα του άνω χείλους στο κέντρο, θα τα ανασηκώσει! Για ένα εξαιρετικά δροσερό Look μπορείτε ακόμα και να το απλώσετε σαν σκιά.

 

 

 

 

 

7 Σχόλια
  1. Καλημέρα!Πάντα εμπιστευόμαστε τη vichy,καλά προϊόντα φαρμακείου και σε αρκετά καλή τιμή.Αν,δε,τα πετύχεις και με έκπτωση,ακόμα καλύτερα.Αυτά τα βιντεάκια πάντα μου άρεσαν,θέλουμε κι άλλα!

  2. Καλημέρα!!!
    Το σερουμ το έχω δοκιμάσει και είναι απο τα αγαπημένα μου!!οταν το χρησιμοποιούσα ένιωθα το
    δέρμα μου ενυδατωμενο και βελούδινο σαν δέρμα μωρού!
    Έχω δοκιμάσει σε δείγμα και το make up και το roll on ,απο αυτά μου άρεσε η λάμψη που άφηναν και ηπολύ
    λεπτή υφή τους όταν τα δοκίμαζα δεν ένιωθα καθόλου βάρος στο δέρμα μου.
    Θέλω να πω ακόμα και να δώσω ένα μπράβο στην Vichy γιατί είναι απο τις λίγες εταιρίες που στέλνουν
    δείγματα στο σπίτι για να δοκιμασίες τα προϊόντα τους και να τους πεις την γνώμη σου!!!
    Φιλια

  3. Πάντα αντιγράφουν το ΒΒ Julia μας! Οχι στην παρούσα φαση δεν αναφέρομαι στην Vichy, αλλά πόσες φορές πια δεν εντοπίσαμε άρθρα του ΒΒ καμουφλαρισμένα και αναδομημένα…κάπου αλλού? Ε, κάθε φορα που το βλεπω…. σκάω…

  4. Ο ορός μου έκανε… κλικ… Ακόμα περισσότερο μετά το σχόλιο της sofiaT. Νομίζω ότι κάτι τέτοιο χρειάζομαι για τη φθινοπωρινή ανανέωση.
    Α, και… Σπόντα ελήφθη. Στοπ.

  5. Τζα!!!Καλησπέρα bbgirls.Ο ενυδατικός ορός είναι τέλειος,τον χρησιμοποιώ ήδη.
    Μουτςς

  6. Καλησπέρα κορίτσια και καλό Φθινόπωρο! Αυτό που μου έκανε κλικ, και θα το ήθελα πάρα πολύ είναι το 4ο προιόν, το roll-on λάμψης.

  7. Πολύ ενδιαφέρον..λόγω αδυναμιας στους ορούς και εμένα μου έκανε κλικ ο ορός

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.