Estee Lauder: Modern Muse Le Rouge, Μακιγιάζ, limited edition.

estee

 

Μου φάνηκε ενδιαφέρον και κάτι παραπάνω, το γεγονός ότι η EL, εμπνεύστηκε από ένα άρωμα, στην προκειμένη περίπτωση το πιο πρόσφατο, το Modern Muse Le Rouge και παρουσιάζει μια limited edition σειρά μακιγιάζ με το ίδιο όνομα.

 

Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου της εταιρείας πρόκειται για πέντε νέα προϊόντα (τρία κόκκινα κραγιόν, ένα βερνίκι νυχιών και μια παλέτα με σκιές) που θα κυκλοφορήσουν αυτό τον μήνα σε επιλεγμένα καταστήματα μαζί με το άρωμα και τα οποία είναι τα εξής:

 

 

Pure Color Envy Sculpting Lipstick in Envious, Red Ego and Carnal

Pure Color Nail Lacquer in Envious

Pure Color Envy Sculpting Eyeshadow Palette in Pink Mink

 

 

 

 

 

Για να είμαι ειλικρινής όμως, έχω την εντύπωση, ότι τα μεγάλα κεφάλια δεν εμπνεύστηκαν τόσο από το άρωμα για αυτή τη limited edition σειρά μακιγιάζ, όσο από το ίδιο το νέο πρόσωπο, της μάρκας την Kendal Jenner την οποία έχουν ερωτευτεί σφόδρα και θεωρώ ότι θα δούμε και πολλά ακόμα προϊόντα με μούσα την ίδια.

 

Μου αρέσει αυτό το κορίτσι. Θεωρώ ότι είναι η επιτομή του «it girl». Μέχρι τώρα έχει διατηρήσει ένα αρκετά χαμηλό προφίλ (αντίθετα με τις αδερφές της) και δείχνει να έχει προσηλωθεί στην καριέρα της ως catwalk model, χωρίς ιδιαίτερα σκάνδαλα.

 

Θα δούμε στο μέλλον αν έχω δίκιο, μια που πιστεύω ότι την προορίζουν για το βασικό πρόσωπο της μάρκας. (αρκεί να μην μπλεχτεί σε σκάνδαλα.. Οι wholesome USA εταιρείες, δεν τα καταπίνουν εύκολα τα σκάνδαλα, όπως ξέρουμε και εύκολα σου δείχνουν την πόρτα της εξόδου)

 

Όπως και να έχει, οφείλω να ομολογήσω ότι τα κραγιόν, είναι υπέροχα.

 

 

 

 

 

 

 

10 Σχόλια
  1. ΩΩΩΩΩΩΩ!!!!! Νομίζω ξέρω τι θα ζητήσω για τη γιορτή μου! Εύχομαι και φέτος ο καλός μου να κάνει την καθιερωμένη στάση του στο stand της Estee, όταν θα ψάχνει για το φετεινό δώρο μου!!!!

  2. Αυτό το απόλυτο κόκκινο του μανό μου έκλεψε την καρδιά… Τι κρίμα που ούτε για οφθαλμόλουτρο δεν έρχονται στην επαρχία.

  3. Ενα εχω να δηλωσω μετα απο μερικες αγορες(σε εξαιρτικητιμη δεν
    χανεις τετοια ευκαιρια)make up,ρουζ,αρωμα.. μπορω να πω οτι
    εχω παθει Esteelyssa….χαχαχα
    Τα αρωματα της τα λατρευω μου ταιριαζουν απολυτα!!!!
    Φιλια

  4. Kendall λατρεμένη….όσο για τα νέα προ’ι’όντα….τα θέλω όλα…..ο Άγιος Βασίλης ακούει;;;;

  5. Eμενα παλι μου αρεσει το μπορντω. Εχω μια αδυναμια σε αυτο το χρωμα . Το αρωμα ομως δεν ειναι κατι ιδιαιτερο. Εχει βγαλει καλυτερα και πιο διαχρονικα Καλο απογευμα

  6. Αχ, εκείνο το κραγιονάκι στα αριστερά.. Ναι, εκείνο το κόκκινο λέω.. Σαν να με φωνάζει!! Εμμονή έχω πάθει τα δύο τελευταία χρόνια με τα κόκκινα κραγιόν!! Να επικαλεστώ και εγώ τον Santa ή είναι νωρίς ακόμη?

  7. Τζα!!!χαριτωμένα τα βρίσκω αλλά εντάξει θα το ξαναπώ:Τι ύψος αυτή η κοπέλα!!
    Μουτς

  8. Πολύ όμορφα χρώματα..ειδικά αυτό το κόκκινο της φωτιάς στη μέση!!

  9. Πολύ ωραία τα κραγιόν.θα το πάρω το αγαπημενο κοκκινο. Μπαινει στη λίστα και αυτό…

  10. Αχ! Μόλις έπαθα coup de foudre! Ε, με τα κόκκινα φυσικά!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.