Mαλλιά: Η σειρά Fructis Grow Strong

fructis

 

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή συνηθίζω να παρατηρώ σπασμένες τρίχες στη βούρτσα, στο πάτωμα, στα ρούχα και παντού τριγύρω μου γενικότερα. Κάτι οι επιπτώσεις του ήλιου και της θάλασσας, κάτι το καθημερινό styling, η φθορά εμφανίζεται συσσωρευμένη και η τρίχα εντελώς αποδυναμωμένη.

 

Αυτή λοιπόν είναι η εποχή που παραδοσιακά ξεκινώ την αναζήτηση ενός καλού συστήματος ενδυνάμωσης των μαλλιών, ξεκινώντας από το σαμπουάν και καταλήγοντας σε ο,τι προϊόν μπορείτε να φανταστείτε. Φέτος, το ρόλο του “ενδυναμωτή” των μαλλιών μου θα παίξει η νέα σειρά Fructis Grow Strong της Garnier.

 

To σύστημα ενδυνάμωσης Grow Strong αποτελείται από τέσσερα προϊόντα: το σαμπουάν, τη κρέμα, τη μάσκα και τη λοσιόν περιποίησης.

 

Εμπλουτισμένη με το ισχυρό μόριο ceramide που αναπληρώνει τα χαμένα λιπίδια στα αδύναμα μαλλιά, αλλά και με το δυναμωτικό συμπύκνωμα φρούτων, η σειρά σχεδιάστηκε για να ενισχύει τη δύναμη και την ανθεκτικότητα των μαλλιών, καθιστώντας τα λιγότερο εύθραυστα και επιτρέποντάς τους να αναπτύσσονται πιο εύκολα, με υγιή τρόπο.

 

Λειτουργεί από τις ρίζες και σε όλο το μήκος των μαλλιών, για να προσφέρει ολοκληρωμένα αποτελέσματα ενδυνάμωσης, αναδόμηση και αισθητά βελτιωμένη ποιότητα της τρίχας.

 

Το δυναμωτικό σαμπουάν και η δυναμωτική κρέμα:

 

 

garnier-3

 

Ήδη από τα πρώτα λουσίματα, αισθάνθηκα τα μαλλιά μου ενδυναμωμένα. Ο συνδυασμός σαμπουάν και conditioner προσφέρει απαλότητα και λάμψη και μια αίσθηση πιο “γερής” τρίχας. Το conditioner ξεμπερδεύει εντυπωσιακά τα απείθαρχα μαλλιά μου και το χτένισμα γίνεται πιο εύκολο, με αποτέλεσμα οι σπασμένες τρίχες να περιορίζονται αισθητά.

 

Η δυναμωτική μάσκα:

 

garnier-2

 

Είναι πολύ αποτελεσματική και προσφέρει άμεσα εντυπωσιακή απαλότητα σε όλο το μήκος της τρίχας. Μετά την εφαρμογή τα μαλλιά δείχνουν περιποιημένα, πιο πειθαρχημένα και λαμπερά. Σε συνδυασμό με τα προηγούμενα προϊόντα, η μάσκα εξασφαλίζει ανθεκτικότητα της τρίχας, καθώς τα μαλλιά σπάνε λιγότερο και αναπτύσσονται πιο εύκολα.

 

Λοσιόν περιποίησης Stemo Strong

 

garnier-4

 

 

Αν τώρα η ανάγκη σας για ενδυνάμωση των μαλλιών είναι πιο έντονη από τη δική μου, θα σας συμβούλευα να ρίξετε μια ματιά και στη λοσιόν περιποίησης Stemo Strong. Είναι εμπλουτισμένη με Stemoxydine και σχεδιασμένη να αναζωογονεί τα μαλλιά προσφέροντας 1000 νέες φύτρες σε 90 ημέρες. Τώρα αν θα είναι 1000 δεν μπορώ να ξέρω, πάντως κρίνοντας από την ποιότητα των προηγούμενων προϊόντων είμαι σίγουρη πως και αυτό θα λειτουργεί εξαιρετικά. Προς το παρόν δεν χρειάστηκε να το χρησιμοποιήσω, αν όμως το κάνω θα σας ενημερώσω.

 

 

Το σύστημα ενδυνάμωσης Fructis Grow Strong απευθύνεται τόσο σε γυναίκες, όσο και σε άνδρες. Αν λοιπόν και ο καλός σας παρατηρεί σπασμένες τρίχες από εδώ κι από εκεί, μην παραλείψετε να του το προτείνετε. Είμαι σίγουρη πως και οι δύο θα το ευχαριστηθείτε πολύ.

 

Iωάννα Μανέτα

 

 

 

15 Σχόλια
  1. Καλημέρα!!!
    Καλή σχολική χρόνια για όλα τα παιδιά της bb οικογένειας!!!
    Το σαμπουάν και την μάσκα τα ¨εχω και μπορώ να πω οτι μου αρέσουν πολυ την δυναμωτικό λοσιόν
    βλέπω να την παίρνω στην επόμενη αγορά μου!
    Φιλια

  2. @SofiaT: Και εγώ έχω μανία με όλες τις δυναμωτικές λοσιόν, ακόμα και αν δεν είναι για τον τύπο των μαλλιών μου. (Ήταν 2 ετών και 2,5 μηνών και είναι 8 ετών και 2,5 μηνών και Γ’Δημοτικού. Μεγαλώνει μαζί μας.)

  3. Καλό μεσημέρι κορίτσια! Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδάκια! Μου αρέσουν τα fructis, αλλά δεν αγοράζω τίποτα αν η αγαπημένη μας Λίτσα, δεν μετρήσει και αυτές τις τρίχες…. εφόσον φυσικά έχει τελειώσει με το μέτρημα από τις άλλες τρίχες της μάσκαρα!!! Γεια σου Λιτσάκι!!!!

  4. Kalimera bbgirls!! Spasmenes trixes?!? Enan tono!! exo madisei teleftaia! Ki ego xrisimopoio tora ladia, losion, maskes kai ola ta sxetika mpas kai sos tis trixes mou.
    @Julia: 16 more days to go eh?!?!
    Filia polla!!!

  5. @MariaA: 16 more days, until bb’s 6th birthday!! Σε “έπιασα” έτσι; Η Αλεξάνδρα εξ άλλου ξέρει ότι τα δικά μας γενέθλια 27 Σεπτεμβρίου, συμπίπτουν με της Google!!

  6. kalispera julia bbgirls!!!
    poly oraio to post k allos enas logos na dokimaso tin seira pou etsi k allios eixa ston mialo mou na kano!!!
    kali sxoliki xronia sta kids bb k se ola ta paidakia!!!
    filakia apo mena!!! :*

  7. ‘Εχει γεμίσει το σπίτι τρίχες των μαλλιών μου. Θα το δοκιμάσω.

  8. Ακούω που το διαφημίζουν στο ραδιόφωνο και μου’χει κινήσει την περιέργεια.Μωρέ και 500 να’ναι οι φύτρες,μια χαρά είναι!!

  9. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Σημερα αγορασα την κρεμα μαλλιων που βρηκα με 40 % στον Χοντο Θα δοκιμασω και θα δω Μακαρι γιατι χρειαζομαι νεα και γερα μαλλια

  10. Σπασμένες τρίχες παντού σε όλο το σπίτι ακόμα κ στην κούνια του μωρού. Βαρεθηκα. Είναι ή επόμενη αγορά οπωσδήποτε…

  11. Καλησπέρα και καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδάκια!! Αν και προσωπικά με τα σαμπουαν Fructis δεν έχω και την καλύτερη σχέση(δεν τα “ανέχεται”η τρίχα μου θα έλεγα, γιατί παρατηρημένα μου γινόταν σαν “τζίβα”κάθε φορά που παρασυρμένη από την πολλή διαφήμηση τα χρησιμοποιούσα)εν τούτοις σαν open minded Υδροχόος θα τους δώσω μια τελευταία ευκαιρία δοκιμάζοντας την Stemo Strong. Κι αυτό γιατί ειδικά κάθε Σεπτέμβρη έχω βαρεθεί να μαζεύω μακριές μαύρες τριχες σε όλο το σπίτι!

  12. Τζα!!!Καλησπέρα παρεάκι μου,καλή σχολική χρονιά στα bbμωρά μας.Για τα Fructis το έχω ξαναπεί μου αρέσουν ως μυρωδιές αλλά δεν μου κάθονται καθόλου.Διάβασα και για τη νέα αυτή σειρά και επειδή μαδάω αρκετά τελευταία ομολογώ πως μπαίνω σε πειρασμό να τη δοκιμάσω.
    Με μπερδεύει όμως κάτι..Λέει ότι αφορά σε τρίχες που σπάνε όχι που βγαίνουν από τη ρίζα και πέφτουν.
    Τότε ποιο το νόημα της Stemo Strong και πώς θα βοηθήσει να βγουν 1000 φύτρες(που μεταξύ μας άμα είναι να βγουν θα βγουν κι αν δεν είναι δεν πρόκειται και ρωτήστε όποιον δερματολόγο θέλετε)
    Γιατί έτσι που το περιγράφουν εγώ αυτό καταλαβαίνω,πως ναι μεν τα μαλλιά λόγω καλοκαιρινής ταλαιπωρίας πχ είναι ευαίσθητα και κόβονται(σπάνε)με το χτένισμα,στο λούσιμο κλπ και με τη σειρά αυτή θα δείχνουν καλύτερα,θα ενυδατωθούν,θα δυναμώσουν,κλπ αλλά όταν μου λες βάλε τη λοσιόν και σε 90 μέρες θα έχεις 1000 φύτρες(άλλο ψυχαναγκαστικό κι αυτό όπως τα βουρτσάκια τις προάλλες) μάλλον μιλάμε για κάτι άλλο όπως την εποχιακή τριχόπτωση που είναι συνηθισμένη αυτή την εποχή και που όπως ξερουμε τα μαλλιά ξεριζώνονται και δεν σπάνε κύριοι της Fructis και που μάλλον κάτι δεν μας λέτε καλά ε??
    Και στο site της εταιρείας επιμένετε στο σπάσιμο(το γράφετε στα μικρούτσικα γραμματάκια οπότε είστε κατοχυρωμένοι στο τι προσφέρει το προϊόν σας άσχετα με το τι κατάλαβε η καθεμια απο μας)
    Κάνω λάθος?
    Μουτς

  13. @Litsa: Καλό ειναι να μην απαντήσουμε εμεις. Θα εχεις σύντομα επίσημη απαντηςη στην απορία σου από την εταιρεια.

  14. @Litsa Strangali

    Αγαπητή, Litsa

    Θα είναι χαρά μας, να απαντήσουμε σε όλες σου τις απορίες, σχετικά με την σειρά περιποίησης μαλλιών Garnier Fructis στα εξής τηλέφωνα:

    Consumer line

    800 11 300 30

    και

    210 6188531

    Με εκτίμηση,

    Η Ομάδα της Garnier Fructis

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.