Tom Ford: Μακιγιάζ Fall 2015

TFAW15 SHOW BACKSTAGE BEAUTY_3

 

 

Πως μας θέλει φέτος το Φθινόπωρο ο Tom Ford; Με μια πεταχτή ματιά, θεωρώ πως μας θέλει  σέξι (αλίμονο, Tom είναι αυτός…) με αψεγάδιαστη επιδερμίδα (καμία δεν λέει όχι σε αυτό) και λαμπερά χείλη (σαφώς). Μας θέλει όμως (και εδώ αρχίζουν τα «δύσκολα») και με «σμιλεμένα» χαρακτηριστικά τα οποία (I quote) “ να φωτίζονται  αλλά και να δημιουργούν την ψευδαίσθηση της ισορροπίας και της συμμετρίας.” (highlighting και contouring εννοεί, απλά το λέει περιφραστικά)

 

 

 

Επειδή όμως εκτός από κούκλος είναι και έξυπνος ο συγκεκριμένος άντρας και επειδή γνωρίζει ότι δεν έχουμε όλες το ταλέντο ενός make up artist για να κάνουμε με επιτυχία highlighting και contouring συμπεριλαμβάνει στην γκάμα των TF Cosmetics τα κατάλληλα προϊόντα τα οποία (and  Ι quote again) “μπορούν να μεταμορφώσουν ολοκληρωτικά την όψη του προσώπου με ελάχιστη προσπάθεια και μέγιστη αποτελεσματικότητα

 

 

2015+Fall+Color+Ad_SPS

 

 

Και ιδού ποια είναι αυτά τα 5 προϊόντα – βήματα που προτείνει ο ίδιος για  «μια εκθαμβωτική εκδοχή του αισθησιακού και συμμετρικού προσώπου Tom Ford.» (και αυτό quote είναι)

 

Complexion Enhancing Primer

 

 

TF COMPLEXION ENHANCING PRIMER_PEACH_GLOW

 

 

Ενυδατικό primer, με το συστατικό Infusing Complex, ενώνει τον κόσμο της περιποίησης και του μακιγιάζ. Φωτίζει την επιδερμίδα, μειώνοντας σημάδια κούρασης και αποτρέπει την εμφάνιση αποχρωματισμών ενώ μειώνει την εμφάνιση των πόρων. Χρησιμοποιείται μόνο του ή πριν από το Traceless Perfecting Foundation. Διατίθεται σε 2 αποχρώσεις ροζ και ροδακινί για να καλύψει ένα εύρος από τόνους δέρματος.

 

 

Flawless Powder/Foundation

 

 

TF POWDER FOUNDATION_LINEN

 

 

Foundation πολλαπλών χρήσεων γλιστράει πάνω στο δέρμα με την μεταξένια και ελαφριά του σύνθεση και δημιουργεί ένα άψογο και φυσικό αποτέλεσμα. Σχεδιασμένο να εφαρμόζεται ως foundation προσφέροντας ελαφριά προς μεσαία κάλυψη ή ως πολυτελές finishing powder για ένα φωτεινό αποτέλεσμα. Περιλαμβάνει ένα διπλής όψης σφουγγάρι για κάλυψη ή για τελείωμα. Διατίθεται σε 8 αποχρώσεις.

 

 

Skin Illuminating Powder Duo (το βασικό προιόν για highlighting και contouring που λέγαμε παραπάνω)

 

 

TF-SKIN-ILLUMINATING-POWDER

 

 

Ο Tom Ford δημιούργησε αυτή την  πούδρα για να αιχμαλωτίζει τα δύο πιο ελκυστικά φυσικά χρώματα στο δέρμα για λάμψη και άψογο αποτέλεσμα: έχει μια ελαφριά λευκή απόχρωση δίνοντας την πολυτελή λάμψη που έχει το φως της ημέρας και μια λαμπερή χρυσή απόχρωση δίνοντας την ρομαντική ψευδαίσθηση της λάμψης των κεριών στο δέρμα. Οι αποχρώσεις αυτές μπορούν να φορεθούν ξεχωριστά ή μαζί για τέλεια λάμψη.

 

 

Eye and Cheek Shadow

 

TF-EYE-AND-CHEEK-SHADOW_PEA

 

 

Η Tom Ford Eye and Cheek Shadow έρχεται με τέσσερις παλέτες που δίνουν ένα μονοχρωματικό look στα μάγουλα και τα μάτια. Εμπλουτισμένη με ελαφριά μαργαριτάρια, αυτή η απαλή πούδρα δημιουργεί νέα διάσταση στο πρόσωπο και τα μάτια. Η καινοτόμα αυτή τεχνολογία συνδυάζει μια πιο ελαφριά και μια πιο σκούρα απόχρωση σε μια παλέτα, δημιουργώντας ένα ενιαίο ombré  αποτέλεσμα. Από απαλό ροζ σε ζεστό βερικοκί, η σύνθεση αυτή δίνει χρώμα στο πρόσωπο και λάμψη στα μάγουλα. (εδώ έχουμε δυο προϊόντα σε μια παλέτα, μάτια και μάγουλα, έξυπνο εκ μέρους του, το βλέπω best seller αυτό)

 

 

Brow Sculpting Kit

 

 

TF-BROW-SCULPTING-KIT_LIGHT

 

 

Τα φρύδια είναι ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό για το πρόσωπο Tom Ford. Το Tom Ford Brow Sculpting Kit περιέχει δύο αποχρώσεις με καθαρό χρώμα, εύκολες στη χρήση, και ένα άχρωμο κερί που ορίζει τέλεια το σχήμα και γεμίζει ,για άψογα περιποιημένα φρύδια.

 

 

Για γρήγορο ρετούς ένα προϊόν που μου άρεσε πολύ είναι το Traceless Stick Foundation  μία κρεμώδης φόρμουλα που δημιουργεί ένα γρήγορο λείο φινίρισμα και αρκετά καλή κάλυψη. Διατίθεται σε τέσσερις αποχρώσεις.

 

 

 

TRACELESS-FOUNDATION-STICK_

 

 

 

 

Μολύβι ματιών και μάσκαρα στην διακριτική σας ευχέρεια, για βερνίκι νυχιών προτείνει nude απόχρωση  ενώ όσο αφορά κραγιόν έχετε να επιλέξετε από 16 αποχρώσεις, κάποιες από αυτές θα τις δείτε εδώ:

 

Βερνίκι Νυχιών

 

NAIL-LACQUER_SUGAR-DUNE

 

 

 

Κραγιόν

 

Dark and Stormy

 

 

 

LIP-COLOR_DARK-AND-STORMY

 

 

 

Flash of Pink

 

LIP-COLOR_FLASH-OF-PINK

 

 

 

Misbehaved

 

 

LIP-COLOR_MISBEHAVED

 

 

 

Seventh Sin

 

LIP-COLOR_SEVENTH-SIN

 

 

 

Showgirl

 

 

 

LIP-COLOR_SHOWGIRL

 

 

 

Something Wild  (κάτι μου κάνει αυτή η απόχρωση. Θεωρώ ότι είναι απίθανο σκαλοπάτι μεταξύ των ροδακινί αποχρώσεων του καλοκαιριού και των αγαπημένων κόκκινων του χειμώνα)

 

 

 

LIP-COLOR_SOMETHING-WILD

 

 

 

Sunset Boulevard

 

LIP-COLOR_SUNSET-BLVD

 

 

 

 

 

 

TF Cosmetics, Backstage Beauty Fall 2015

 

TFA15 SHOW BACKSTAGE BEAUTY_1

 

 

TFAW15 SHOW BACKSTAGE BEAUTY_2

 

 

TFAW15 SHOW BACKSTAGE BEAUTY_4

 

 

 

Εγώ πάντως βλέπω και μια τάση για μακιγιάζ nude και ton sur ton για φέτος το Φθινόπωρο, κάτι στο οποίο δεν μας έχει συνηθίσει μέχρι τώρα ο Tom.

 

2015+Face+Focus_SPS

 

 

 

 

Σύντομα σε επόμενο post, θα σας γράψω και για το νέο άρωμα του TF που θα δημιουργήσει αίσθηση (δεν είναι κλισέ η πρόταση, έχω λόγο που το λέω αυτό) όπως εξ άλλου οτιδήποτε κυκλοφορεί με την υπογραφή του εδώ που τα λέμε.

 

 

 

15 Σχόλια
  1. Καλημέρα!!! Μα τι ωραίες προτάσεις για μακιγιάζ είναι αυτές. Τα φρύδια της κοπέλας στην τελευταία φωτό είναι τέλεια. Ως λάτρης των αρωμάτων του Tom Ford, δηλώνω επίσης ότι δεν έχω υπομονή να ακούσω για το νέο άρωμα.

  2. Καλημερα και καλή εβδομάδα! Μα τι καταπληκτικά καλλυντικά είναι αυτά!! Να μην ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις,που προσωπικά θα τα ήθελα ολα και εις διπλούν!Οι συγκεκριμένες τάσεις στο φθινοπωρινό μακιγιάζ με βρίσκουν απολύτως υπέρ..έτσι και αλλιώς όλες έχουμε ακόμα το ωραίο μας χρωματάκι από τον ήλιο,άρα δεν χρειάζεται κάποιο βαρύ μακιγιάζ,αλλά προιόντα που αναδεικνύουν την λάμψη του χρώματός μας

  3. @Maryl: Εγώ όπως έχω γράψει και σε προηγούμενο post, έχω πρόβλημα με τα προιόντα μακιγιάζ TF. Δεν τα αγγίζω εύκολα, τα έχω κάτι ως “μουσειακά” κομμάτια ένα πράγμα. Μόνο εσύ μπορείς να με καταλάβεις σε αυτό που λέω αγαπημένη μου αδερφή ψυχή, γι αυτό δεν το γράφω αλλού…

  4. Misbehaved Showgirl! Ayta ta dyo kragion me enthousiasan! Einai akrivos ta xromata pou mou aresoun. Oi skies frydion episis einai poly orees. Noir pou Femme Julia?
    Filia polla!

  5. @MariaA: Πρόσεξε τα λόγια σου Υπουργέ, γιατί ήδη έχεις να ενημερώσεις για 2-3 αρώματα, οπότε μην προστεθεί και άλλο στη λίστα σου…

  6. @Julia:και εγω γιατί νομίζεις είπα οτι τα θέλω εις διπλούν?? 😉 Για να εχω τα δευτερα στολιδια στην τουαλέτα της κρεβατοκάμαρας μου να τα καμαρώνω..

  7. @Maryl: Αφού σου είπα.. ξέρω εγώ που τα γράφω αυτά τα “παράδοξα”…

  8. @ Stella: It is, isn’t it? Απλά, αυτό το chic το περιμένεις από τον μέτρ (λέγε με Giorgio) και όχι από το wild boy (λέγε με Tom). Γι αυτό με εντυπωσίασε.

  9. Καλο απογευμα σε ολες. Οντως ειναι υπεροχα ολα λιτα φινα κομψα Εξαιρετικα πολυ γεια σας

  10. Το Eye and Cheek Shadow κάτι μου λέει(όχι ότι τα κραγιόν με άφησαν αδιάφορη,είναι τέλεια)!
    Μουτς

  11. Τόσο κομψά, τόσο προσεγμένα με άριστη ποιότητα. Περιττό να αναφέρω ότι μου αρέσουν ολα !

  12. Όμορφα προϊόντα. Γνωστός ο κύριος Ford για τα έργα του, αλλά μας εντυπωσιάζει κάθε φορά περισσότερο! Τον βρίσκω αρκετά εξειδικευμένο και καινοτόμο!

  13. Για ένα traceless…δε θα’λεγα όχι..Τα κραγιόν φανταστικά..αλλά θα κρατήσω το χρήμα για το άρωμα..

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.