Guest Post: MUFE Make Over, Πριν και Μετά!

 

MUFE-006

 

Θα θυμάστε ίσως κάποια στιγμή στα μέσα του καλοκαιριού που είχαμε έναν διαγωνισμό της Make Up For Ever. Ο διαγωνισμός αυτός είχε δυο σκέλη. Το ένα ήταν ότι θα κερδίζατε προϊόντα Make Up For Ever. To δεύτερο ήταν ότι μια από εσάς θα έκανε ένα make over στο stand της MUFE στο Sephora, Golden Hall ένα δηλαδή μακιγιάζ από τα χέρια του Εμμανουήλ Αποστολάκη.

 

Η τυχερή που κέρδισε το make over ήταν η Flora. H οποία τις προάλλες, βρέθηκε στο κατάστημα και ακολουθεί η εμπειρία της και φυσικά το before and after.

 

 

Απολαύστε τη: (ε, να μη σου έχω και μια έκπληξη, Flora; Τη θυμασαι αυτή την φωτογραφία; Μου την είχες στείλει εσύ σχεδόν 4 χρόνια πριν στο post “The Honorable bb girls”. Την αγαπώ αυτή τη φωτό.)

 

 

 

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

 

Καλημέρα Τζούλια και bb girls!

 

 

Toπροηγούμενο Σάββατο και ώρα 17:00 ήμουν στο Sephora στο Golden Hall, πριν χτυπήσει το κουδούνι…

 

 

(Εδώ πρέπει να σας πω, ότι τις «μαγικές» ικανότητες του Εμμανουήλ τις γνωρίζω εδώ και αρκετά χρόνια, μιας και ήμουν πελάτισσα του πάλαι ποτέ Beauty Works στην Κηφισιά – είμαι και γέννημα-θρέμμα Μαρουσιώτισα-  και fan των Shu Uemura)

 

 

Λοιπόν ας μπω στο θέμα τώρα. Έφτασα στο Sephora εντελώς αμακιγιάριστη και το τονίζω αυτό για να δείξετε επιείκεια με το θέαμα που θα δείτε στις πρώτες φωτό. Επίσης είχε προηγηθεί μια ημέρα τρέλλας και μια νύχτα μεγάαααλη γιατί είχαμε πάει σε Γάμο-Βάφτιση-Πάρτι… καταλαβαίνετε! Είχα λοιπόν καθαρίσει και ενυδατώσει το πρόσωπό μου και έκανα το σταυρό μου γιατί δεν ήξερα τι θα μπορούσε να κάνει ο άνθρωπος σ’ αυτόν τον καμβά…

 

Εγώ χωρίς μακιγιάζ

 

Flora Πριν

 

 

MUFE-001

 

Ο Εμμανουήλ  ξεκίνησε με το Primer το οποίο ενυδατώνει, γεμίζει τις ρυτίδες και κυρίως δίνει λάμψη και φωτεινότητα στην επιδερμίδα.  H απόχρωση ήταν ιδανική για τη δική μου σταρένια επιδερμίδα ή όταν θέλουμε να κάνουμε bronze μακιγιάζ

 

Αμέσως μετά μου άπλωσε το νέο Make up, Ultra HD, το οποίο κάνει την επιδερμίδα απλά έτοιμη για φωτογράφιση. Διαχέει το φως έτσι ώστε δεν φαίνονται οι μικροατέλειες και δίνει την αίσθηση της φρέσκιας επιδερμίδας. Το αισθάνεσαι και πολύ όμορφα στο δερμα και απλώνεται τέλεια. Μου είπε ο Εμμανουήλ ότι η Κιμ Καρντάσιαν  με το που κυκλοφόρησε, αγόρασε 50 μπουκαλάκια!! Καταβαίνετε τον λόγο selfie, fb, insta, twitter  κλπ κλπ

 

Συνέχισε με concealer (απλά τέλειο, το αγόρασα), και Highlighter και περάσαμε στα αγαπημένα μου “κοψίματα” που μεταμορφώνουν το σχήμα του προσώπου. Εδώ πάλι χρησιμοποίησε ένα τέλειο προϊόν, το Sculpting Kit, που σου λύνει τα  χέρια γιατί συνδυάζει 2 αποχρώσεις, μια πολύ σκούρα (αυτή που κάνουμε τα κοψίματα) και μία ανοιχτή για να σβήσουμε-φωτίσουμε.

 

 

MUFE-010

 

 

Στα μάτια μου έκανε smoky μακιγιάζ με τη σκιά ΜΕ 302, μια σκούρα σκιά που δεν τη λες ούτε μπλε, ούτε πράσινη, ούτε καφέ, πολυδιάστατη την είπα εγώ. Για κραγιόν και lip gloss μου έβαλε βερικοκί απαλά χρώματα, γιατί τα μάτια μου ήταν ήδη αρκετά έντονα.

 

 

Make-Up-For-Ever-Electric-Artist-Palette-3

 

 

Αυτό που έχω να πω είναι ότι το επόμενο προϊόν MUFE που θα αγοράσω θα είναι η μάσκαρα για όγκο Smoky Lash. Οι φίλες μου με έβαλαν να ορκιστώ ότι δεν είχα βάλει ψεύτικες βλεφαρίδες…

 

 

 

 

smoky lash

 

 

 

Μόλις τελείωσε το μάθημά μου ο Εμμανουήλ μου έδωσε κι ένα δώρο. Ένα υπέροχο μικρό δερμάτινο τσαντάκι, σχεδιασμένο από την Dany Sanz γεμάτο με προϊόντα, το ένα καλύτερο από το άλλο.

 

 

 

MUFE-013

 

 

Ειλικρινά δεν έχω λόγια να ευχαριστήσω εσένα, πρώτα από όλα και τον Εμμανουήλ (σου στέλνει τα φιλιά και την αγάπη του), γι’ αυτήν την πολύ όμορφη εμπειρία

 

 

Εγώ Μετά!

 

Flora Μετά

 

 

MUFE-004

 

Και φυσικά και με τον αγαπημένο Εμμανουήλ!

 

MUFE-005

 

 

 

Πολλά φιλιά σε όλες

Flora

 

 

 

 

 

 

Έχω την εντύπωση πάντως (και το είπα και στην ίδια τη Flora) ότι είναι εξ ίσου όμορφη και χωρίς ίχνος μακιγιάζ, φρέσκια και δροσερή και με έντονο μακιγιάζ – very sexy.

 

Νομίζω ότι το μακιγιάζ του Εμμανουήλ με τα επαγγελματικά προϊόντα MUFE έχει την ικανότητα να απομονώνει κάποια χαρακτηριστικά, να τα τονίζει περισσότερο, να επιλέγει κολακευτικές αποχρώσεις ανάλογα με την επιδερμίδα και να κάνει την συνολική τελική εικόνα πολύ πιο εντυπωσιακή (αυτό εξ’ άλλου είναι και το ζητούμενο και αυτό πρέπει να κάνουν οι ταλαντούχοι make up artists). Θα το ονόμαζα «βελτιωμένη έκδοση των καλύτερων χαρακτηριστικών μιας γυναίκας» Για τη Flora επέλεξε smoky eyes αντίθετα σε μένα (που δεν έχω και το μάτι για smoky) επέλεξε γραμμή στο εσωτερικό του βλέφαρου και πιο έντονα χείλη, αν θυμάστε.

 

Όπως και να έχει η Flora, όπως μου έγραψε, κατά ευχαριστήθηκε αυτή την εμπειρία.

 

Όσο για εσάς bb girls, ετοιμαστείτε. Θα κάνουμε πολλά before and after αυτή τη χρονιά. Θα μάθετε πολλά πράγματα, θα κάνετε σούπερ μακιγιάζ και φυσικά θα παίρνετε και τα δωράκια σας. Μην κατεβάσετε μούτρα όσες δεν ζείτε στην Αθήνα. Θα την βρω την άκρη και για εσάς. Παντού στην περιφέρεια και καταστήματα καλλυντικών υπάρχουν και πολλοί και πολλές ταλαντούχοι/ες make up artists.

 

Τι στο καλό; Έτσι πρέπει άλλωστε. Ανεβαίνουμε τάξεις. Στην 6η φτάνουμε σε λίγες μέρες.

 

 

 

 

29 Σχόλια
  1. Καλημέρα, πολύ όμορφη η Flora, όπως και τα MUFE. Πήρα πρόσφατα το καινούριο ultra HD make up και είναι τέλειο ….

  2. Ενθουσιάστηκα με την Flora !!!! Αριστοκρατικά όμορφο κορίτσι και συμφωνώ Τζου, είναι εξίσου γοητευτική χωρίς ίχνος μακιγιάζ !!! Η σκια απλά υπέροχη !!!! Το μακιγιάζ καταπλητκικό. Ούτε άτονο αλλά ούτε κραυγαλέο. Γεια στα χέρια σου Εμμανουήλ !!!!

  3. @Τζούλια, το χθεσινό “καταρράκτες συναισθημάτων” θεϊκό λέμε…

  4. Η Φλώρα είναι πολύ ωραία και στο πριν και στο μετά!!!Μπράβο στον Εμμανουήλ!!!Και φυσικά στην εξαιρετική ποιότητα MUFE 😀 Έχω έτοιμη και MUA και μοντέλο …Πείτε μου μόνο …Ξετρελάθηκα!!! Πολλά φιλάκια αγαπημένες μου !!!Jules πάντα στο γρήγορο Fast Forward έτσι ? <3

  5. Καλημέρα!!!
    @Τζουλια.Τζουλια θα συμφωνήσω απόλυτα μαζι σου !!Η flora μας κούκλα ήταν πριν κούκλα και μετά!!!
    Έχει φοβερό τύπο και γοητεία!!!Δεν ξέρω γιατι αλλα μου βγάζει ειναι αίσθημα οτι την γνωρίζω χρόνια!!!
    Και να ξέρεις όταν γνωρίζω η συναντω τέτοιους ανθρώπους απο κοντά γίνονται η καλητεροι φίλοι μου!!
    Δεν ¨εχω δοκιμασει ποτέ τα MUFE πάντως για το νέο make up ¨εχω διαβάσει οτι ειναι καταπληκτικό!!
    Όχι οτι το ¨εχω ανάγκη!χαχαχαχα αλλα κάποια στιγμή θα το αγοράσω!!
    Φιλάκια

  6. Θ’ αρχίσω με τα συναισθηματικά…. Πριν προχωρήσω να διαβάσω όλο το post της αγαπημένης μας Φλώρας, πάτησα το Link για τα “The Honorable bb girls”. Εκείνο το post ήταν ορόσημο και σταθηκε η αρχή μιας νεας εποχής, για την μεταξύ μας σχέση κι εξελιξη της ΒΒγνωριμίας μας. Τέσσερα χρόνια πριν, μια ολόκληρη ζωή, άπειρα συναισθήματα, η ζωή τότε… η ζωη τώρα… Πόσα έχουν μεσολαβήσει σε αυτά τα τέσσερα χρόνια… Ακομα και στα BBgirls, πόσες αγαπημένες απουσιάζουν από την ΒΒ καθημερινότητα και τις θυμήθηκα βλέποντας το post, αλλά και πόσες καινούργιες προστέθηκαν κι η παρέα μεγάλωσε… Με πόσες γνωριστήκαμε live και ποσες ακομα γνωρίσαμε στο πέρας του χρόνου…
    Μεγαλώνω και θυμάμαι και νοσταλγώ…. Οταν οι αναμνήσεις γίνονται πιο πολλές από το παρόν μεγαλώνεις επικίνδυνα…

    Φλωρα δεν πέρασε μια μέρα από πανω σου κοιτώντας το τότε και το σήμερα.. Το ίδιο καθαρό βλέμμα και το ίδιο όμορφο, δυνατό κι αληθινό πρόσωπο. Μια γυναίκα που ακτινοβολεία από δύναμη κι ενέργεια! Respect! Αυθεντικά όμορφη πριν το μακιγιάζ. Αριστοκρτικά όμορφη μετά!
    Σας φιλώ όλες σας ΒBGirls! Είναι πολλά τα χρόνια του μοιράσματος…

    ΥΓ 1@Ju Μήπως πρέπει να κάνουμε ένα updated στα Honorable bb girls? Κάτι σαν reunion?
    2. Η μάσκαρα μπαίνει στο wish list!!!

  7. @ΕΛΕΝΗ: Ε, ετοιμάζεσαι για Γυμνάσιο του χρόνου. Λίγη απειλή την χρειάζεσαι για να αριστεύσεις!

  8. @Stella: Φυσικά και θα κάνουμε reunion. Με άλλο τρόπο όμως αυτή τη φορά, δεν λέω κάτι άλλο…(πως είναι βρε παιδί μου, αυτό το κλείσιμο του ματιού; Έχει κανά έτοιμο emoticon;)

  9. @Jazzy: Ποιά είναι η πιο κοντινή σου, μεγάλη πόλη; (Για Γλύφα, δεν ξέρω..)

  10. @sofiaT: Πριν 3 και βάλε χρόνια, είδα τυχαία στο parking του Avenue τη Flora. Άκουσον άκουσον: Εκείνη πάρκαρε, εγώ έφευγα. Ήταν μέσα στο αυτοκίνητο και όμως, την αναγνώρισα!! Μη τη δεις όρθια. Θεικό σώμα, όπως και πρόσωπο. Αγκαλιαστήκαμε λες και γνωριζόμασταν χρόνια και είχαμε χαθεί. Καταλαβαίνω ακριβώς αυτό που λες.

  11. Eksairetiko to prin kai to meta, i Flora mia koukla kai xoris makigiaz! Ta MUFE ta agapo poly ki ego orkizomai sto onoma tis HD powder!
    @Ju & Stella: afto to reunion pote tha to kanoume kai pos?!

  12. Σας ευχαριστώ τόσο πολύ για τα καλά σας λόγια… Ήταν μια απίστευτη εμπειρία και την ευχαριστήθηκα στο έπακρο. Ο Εμμανουήλ καταπληκτικός, τα MUFE άριστης ποιότητας, όλα υπέροχα! Julia υπερβάλλεις και κοκκινίζω. Σ΄ευχαριστώ για όλα… είναι τιμή μου όλο αυτό σήμερα! Ούτε στα πιο τρελλά μου όνειρα!
    Stella μας συγκίνησες με το flash back. Φιλιά σε όλες.

  13. Για ο,τι λέει η Τζούλια και για τη Φλωρα και για τα mufe,Συμφωνώ απόλυτα.

  14. Θα συμφωνησω με ολες οτι ειναι ομορφη με τυπο και μου βγαζει μια γλυκα. Περιμενω και εγω μια συναντηση νιωθω σαν να σας ξερω χρονια. Καλο απογευμα

  15. Πολύ ωραίο το πριν κ το μετά. Ο Εμμανουήλ καταπληκτικος όπως κ τα MUFE. Πολύ θα ήθελα μια συνάντηση αν κ μακριά…

  16. Ετσι μπραβο Julia, να μη μας ξεχνας κ μας στην περιφερεια… Σέυχαριστουμε πολυ!!!!

  17. Υπέροχη η Flora μας ακόμα και χωρίς μακιγιάζ. Το ξέρω ότι επαναλαμβάνω ότι και τα προηγούμενα κορίτσια αλλά το ωραίο πρέπει να λέγεται, ανεξάρτητα αν έχει ειπωθεί πολλές φορές. Έντονα χαρακτηριστικά, πρόσωπο με γωνίες, δείχνει υπέροχο ακόιμα και χωρίς μακιγιάζ. Και ήσουν και μέσα στην ταλαιπωρία από την προηγούμενη νύχτα είπες?? Εντάξει από κει και πέρα δεν έχω λόγια!!! Τα φιλιά μου!!!

  18. Τζα!!!Καλησπέρα αγαπημένα μου bbgirls.Κούκλα η Flora και το μακιγιάζ ανάδειξε περισσότερο τα όμορφα χαρακτηριστικά της(συγχαρητήρια Εμμανουήλ).Κλίκαρα και στο παλιό post…Πώς πέρασαν τα χρόνια?
    Μουτς

  19. Η Flora τέλεια πριν και μετά το μακιγιαζ!! MUFE αγαπημένη και γω σήμερα έκανα μακιγιαζ με προιοντα MUFE στο σταντ της sephora cosmos για να δοκιμάσω το καινούργιο Ultra HD make up και μπορώ να πv ότι ενθουσιάστικα με όλο το σύνολο!!! και η καινούργια μασκαρα τέλεια και δεν τρέχει αν γελάσεις μεχρι δακρύων!!! οι επόμενες 2 αγορές μου μόλις βρω μπάτζετ…

  20. Η Flora κούκλα και το σχόλιό της για το σημερινό post δείχνει και γλυκό άνθρωπο. Αυτά είναι τα honorable bbgirls.
    Τότε είχα ζηλέψει που δεν ανήκα στην παρέα. Τώρα που αυτοτοποθετούμαι σε αυτήν νιώθω χαρούμενη και περήφανη. Δεν πιστεύω οι παλιές αγαπημένες να κάνετε μόνο reunion και να μην έχει χώρο για εμάς;

  21. Θα συμφωνήσω και εγώ με τις προλαλήσασες: ωραία χαρακτηριστικά προσώπου η Flora και με το μακιγιάζ αναδείχτηκαν ακόμη περισσότερο! Το μακιγιάζ υπέροχο, η δε επιδερμίδα δείχνει αρκετά λαμπερή και ξεκούραστη. Από MUFE μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει το eyeliner και έχω μείνει κατευχαριστημένη.
    Υ.Γ. Πόσο συγκινητικό το link για τα honorable bb girls! Θυμάμαι, είχα διστάσει να στείλω φωτό! Πέρασαν κιόλας κοντά 4 χρόνια από τότε?

  22. Καλά , εντάξει , η Φλώρα είναι κούκλα πριν και θεά μετά ! Φοβερή πάντως η σκιά που επέλεξε , μου αρέσουν πολύ αυτού του είδους τα χρώματα που είναι πολυδιάστατα . Θα κάνουμε reunion ??? Πετάω από τη χαρά μου !!!!

  23. Τα ομορφα χαρακτηριστικά της γλυκιάς Φλωρας απλα τονιστηκαν με το επαγγελματικλο και αψογο μακιγιάζ..δεν χρειάζονται και πολλα πράγματα ετσι κ αλλιώς για να τονιστουν γιατι και ματαρεε
    ς διαθετει και υπέροχο δερμα αποτι μπορεσα να διακρινω απο το κινητο καθως δεν θα ειμαι σε υπολογιστή για μερικές μερουλες

  24. και πού πήγες μετά τόσο γοητευτική-μυστήρια Σάββατο βράδυ?
    πάντως το πρόσωπο έγινε “ανάγλυφο”!
    καλό φθινόπωρο σε όλες (καλά, όχι ακόμη.. σε λίγο!)

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.