Beauty News: 5 νέα προϊόντα ομορφιάς που μας άρεσαν

 

beauty-news1

 

 

Υγρά κραγιόν, νέες συλλογές σε βερνίκια νυχιών, κρέμα σώματος με ginger και άλλα. Ας ρίξουμε μια ματιά σήμερα, αρχή της εβδομάδας, σε κάποια νέα προϊόντα που μας άρεσαν και που έχουν κάνει ήδη την εμφάνιση τους στα stands των καταστημάτων.

 

CK One All Day Perfection Lip Color

Μου αρέσουν τα υγρά κραγιόν, είναι αυτά που δείχνουν πολύ φυσικά πάνω στα χείλη (αν βέβαια η επιλογή είναι σε απόχρωση που παίρνουν φυσικά τα χείλη και όχι ας πούμε καφέ). Το συγκεκριμένο είναι μεν υγρό, αλλά έχει κρεμώδες τελείωμα, ενώ το claim του είναι ότι διαρκεί 9 ώρες (γι’ αυτό και το all day στον τίτλο του) Δώδεκα αποχρώσεις, πολλές οι επιλογές και ένα Νο 600 Siren, μάλλον ψάχνει το δρόμο προς το νεσεσέρ μου.

 

 

ck

 

 

 

 

siren

 

 

 

Clinique 2 σε 1 Beyond Perfecting Powder Foundation and Concealer

 

Θέλω να κάνω ένα μεγάλο αφιέρωμα κάποια στιγμή στην Clinique η οποία έχει πλέον  στη γκάμα της προϊόντα σε πιο προσιτές τιμές και είναι προς τιμήν της μάρκας που έκανε αυτή τη στροφή στο business της, χωρίς να κάνει «εκπτώσεις» στις φόρμουλες των προϊόντων. Το νέο on the go, προϊόν 2 σε 1 – πούδρα και κονσήλερ (μου αρέσουν αυτά- ναι είναι καλά και για τα αεροπλάνα, Μαρία) έχει ελαφριά και κρεμώδη υφή και ένα έξυπνο σφουγγαράκι που λεπταίνει στην άκρη για να εφαρμόζεται το προϊόν τέλεια και σε περιοχές όπως κάτω από τα μάτια και γύρω από τη μύτη.

 

 

Beyond-Perfecting-Compact,-

 

 

Roger & Gallet Red Ginger Γαλάκτωμα Σώματος

 

To συγκεκριμένο γαλάκτωμα σώματος δεν είναι και τόσο νέο, ήρθε να συμπληρώσει τη σειρά Red Ginger και έχει κυκλοφορήσει εδώ και λίγο καιρό.  Αν και όλη τη σειρά τη  λανσάρουν ως “καλοκαιρινή”  δροσερή και φρουτένια, με έμπνευση από τη Ζανζιβάρη,  εμένα δεν μου ταίριαζε για κάποιο λόγο μέσα στο καλοκαίρι. Γαλάκτωμα σώματος σε κόκκινο, φλογερό packaging, περιέχει πικάντικο ginger, χυμό από  ρόδι, κέδρο, musk,  sorry κιολας, αλλά το προτιμώ σε βροχερές μέρες, με τα πρώτα κρύα, μέρες για ζεστή σοκολάτα, μέρες για κασμιρένια κασκόλ, 94 μέρες μείνανε μέχρι τα Χριστούγεννα .. Tι; Tι; Μίλησε κάποια; Δεν πιστεύω να μετράτε;

 

red-ginger

 

 

Τα lip creams της Essence

Μου άρεσαν, μου άρεσαν. Μου αρέσει η ιδέα της εφαρμογής τους με πινελάκι και μου αρέσει και το ματ τελείωμα που αφήνουν. Αγαπημένη μου απόχρωση φυσικά η κόκκινη δεξιά, αλλά βρίσκω πολύ χαριτωμένη και τη ροζ μπον – μπον.

 

 

Essence-Fall-2015-Urbaniced-3

 

Βερνίκια Νυχιών O.P.I Venice

 

Αφήνω τελευταία τη Φθινοπωρινή συλλογή σε βερνίκια νυχιών OPI Venice όχι μόνο γιατί μου άρεσαν οι αποχρώσεις, αλλά μου άρεσε και πολύ το video που δημιούργησε η εταιρεία για να τα διαφημίσει και θα κλείσω το post, αφήνοντάς σας να το απολαύσετε.

 

venice-collection

 

 

 

 

 

 

 

 

Εσείς ποιο  θα θέλατε να δοκιμάσετε;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κλείνω σήμερα με ένα δυσάρεστο νέο που με στεναχώρησε.  Η Jackie Collins η αγαπημένη μου Θεά του pulp fiction, πέθανε χθες στο Λος Άντζελες σε ηλικία 77  ετών από καρκίνο του μαστού και έτσι ποτέ πια δεν θα έχω τη χαρά να διαβάζω ένα από τα «λαχταριστά» της sexy μυθιστορήματα, το καλοκαίρι, χωρίς έννοιες, σε κάποια ξαπλώστρα. Η δημιουργός του gangster Gino Santagello, της ατρόμητης κόρης του Lucky, των Hollywood Wives, Husbands and Kids δεν θα μου ξανα κρατήσει ποτέ παρέα, δεν θα με ξανα διασκεδάσει ποτέ με τις ιστορίες της που πάντα είχαν έμπνευση από αληθινά γεγονότα του Hollywood και των stars.

 

photo

 

Η Jackie διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού επίπεδο 4 πριν από 6 χρόνια αλλά ήταν δική της απόφαση να κρατήσει τα νέα προσωπικά και να τα μοιραστεί μόνο με τις 3 αγαπημένες της κόρες. Αυτά τα έξι χρόνια, προσπάθησε να μην σταματήσει να γράφει και να ζει με κέφι και στο έπακρο δημοσιεύοντας πέντε νέα βιβλία – το τελευταίο της “The Santagelos” εκδόθηκε τον Ιούνιο.

 

«Έζησα τη ζωή μου όπως ήθελα και δεν μετανιώνω για τίποτα «I did it my way” όπως έλεγε και ο Frankie,» δήλωσε η ίδια σε αυτή που έμελλε να είναι η τελευταία της συνέντευξη για το περιοδικό People στις 14 Σεπτεμβρίου. “Από τη μέρα που έμαθα τα νέα, ταξίδεψα σχεδόν σε όλο τον κόσμο, έζησα νέες εμπειρίες, έγραψα άλλα πέντε βιβλία και τώρα νιώθω ότι θέλω να μοιραστώ τα νέα μου. Τη μεγαλύτερη χαρά στη ζωή μου, μου την πρόσφερε πάντα η οικογένεια μου, τα παιδιά μου, τα έξι εγγόνια μου αλλά και τα αδέρφια μου η Joan και ο Bill”

 

Για 40 χρόνια η Jackie ήταν μια από τις πιο πολυδιαβασμένες συγγραφείς- έχει πουλήσει πάνω από 500 εκατομμύρια βιβλία, παγκοσμίως.

 

 

jackie-collins

 

 

Μπαίνουμε στον Οκτώβριο. Τον μήνα awareness κατά του Καρκίνου του Μαστού. Και μπορεί σε προηγούμενο post να έγραψα λίστα για beaute, αλλά πριν από κάθε beaute, προέχει η υγεία μας. Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας για μαστογραφία.

 

RIP Jackie.

 

 

15 Σχόλια
  1. Kalimera bbgirls!! Stenoxorithika ki ego poly me to thanato tis Jackie, den eixa diavasei vivlia tis alla tin theorousa eksairetiki prosopikotita opos kai tin adelfi tis – kai oi dyo einai indalmata!
    @Ju: Tin epiasa tin sponta gia ta compact! To Beyond Perfecting to exo dokimasei sti refsti morfi tou kai mou arese poly tora irthe i ora na dokimaso kai to compact! TTi methep9omeni Deftera petao gia Thessaloniki me Ryanair kai mikro valitsaki opote idi exo kanei ton programmatismo mou se proionta!! 🙂
    Filia polla kai kali vdomada!

  2. Aaaa ksexasa na kano sxolio gia tin antistrofi metrisi gia ta Xristougenna, edo exei arxisei apo to telos Avgoustou (den mas voithaei kai o kairos, idi xeimoniatika ntynomaste) alla to Liberty kai to Fortnum idi anoiksane ta Christmas departments tous kai psonisa (kai fysika efaga epitopou) ta prota xristougenniatika mpiskota!

  3. Clinique 2 in 1…και περιμένω το post για την Clinique!!΄Οσο για τη μαστογραφία είναι εντός προγράμματος..

  4. …Κατ’άρχην να ευχηθώ κι εγώ RIP Jackie Collins.
    Tωρα αν έπρεπε να δοκιμάσω ένα μόνο από τα 5 θα διάλεγα κι εγω το Beyond Perfecting, αλλά θα είχα στο μυαλό μου και τα OPI… Χμμμμμ! Δύσκολη απόφαση.

  5. @Ketty: Θα γίνει το post και το φαντάζομαι και Guest, γιατί μια από εσάς, λατρεύει Clinique και έχει πολλά να πει..

  6. @Ju: panta anastenazoun ta Duty Free!! Ego ftaio pou oles oi markes vgazoun travel exclusives? Einai kai to Violet tou Marc Jacobs….. den ftaio ki epimeno!!

  7. Αυτό το Post με κάποιο τροπο ειναι flash back στα late 80’s early 90΄ς….
    Clinique η πρώτη μου αγάπη και παντοτινή, οι πρώτες μου λαχτάρες μόλις άρχισα να μαζεύω το χαρτζηλίκι μου για τα λίγο πιο … High end καλλυντικά και πολύ πριν οι ανάγκες μου με ωθήσουν στη θεια…. (εκλεκτικές συγγένειες…) και φυσικά κάποιους αιώνες πριν τα Stella’s Recip-Y. Ωστόσο, συνεχίζω να λατρευω την μετεξέλιξη των make up προιόντων clinique που έγινε χωρίς τυμπανοκρουσίες αλλά με τόση ουσία και ποιότητα. Αξεπέραστες οι σκιές, τα ρουζ, τα κραγιόν….
    I’ll chase Manhattan! Διαβαζα Jacky πολυ στη μόδα τότε, στο λεωφορείο για τη σχολή …. εν ετη …… 1989-90-91… Μια ολοκληρη εποχή …. παει μαζί με την clinique….

  8. Νομίζω θα κάνω copy paste το σχόλιο της Λίτσας!!! 🙂 Έχω διαβάσει Jackie Collins(μου έφερνε βιβλία της η θεία μου από την Αμερική που διαμένει μόνιμα,κάθε φορά που ερχόταν Ελλάδα) και οπωσδήποτε λυπήθηκα με το γεγονός,απλά πρέπει να μην ξεχνάμε ποτέ κάθε χρόνο το ετήσιο ρντβ μας με τον ακτινολόγο μας για μαστογραφία..Βοηθάει πιστεύω να καθιερώνουμε έναν μήνα τον χρόνο αφιερωμένο σε ιατρικές εξετάσεις(πχ εγώ έχω καθιερώσει τον Σεπτέμβρη για τεστ παπ,υπέρηχους και τσεκ απ).

  9. RIP..
    Αχ αυτα τα OPI, τα εχω βαλει στο ματι εδω κ μηηηηνες και να τωρα που ξανα-ξελιγωθηκα! Πφφφ..!

  10. @Litsa: Εγώ λέω να το πάμε σερί, από Καλοκαίρι 2015 σε Καλοκαίρι 2016, χωρίς στάση. Τι λες;

  11. Κι εγώ λατρεύω clinique,η πρώτη μάρκα που αγόρασα κι ακόμα συνεχίζω!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.