Έκανα για 6 εβδομάδες, την Θεραπεία Μαλλιών Pro-Fiber της L’Oreal Professionnel!

LP Pro Fiber_0470_RVB

 

Ήταν αρχές Ιουνίου όταν πρώτο άκουσα για την εξαιρετικά καινοτόμα θεραπεία μαλλιών L’ Oreal Professionnel Pro Fiber, για την οποία πρόκειται να σας μιλήσω σήμερα. Και όπως κάθε εντατική θεραπεία μαλλιών, θα έπρεπε λογικά να την κάνω και εγώ μέσα σε αυτόν τον μήνα. Ο Σεπτέμβριος περισσότερο από όλους τους άλλους μήνες είναι αυτός που τα μαλλιά μας, έχουν ανάγκη από το καλύτερο, για να επανέλθουν μετά την καλοκαιρινή ταλαιπωρία.

 

Είμαι όμως ανυπόμονη. Επίσης είμαι και ανάποδη (αντί να κάνω τη θεραπεία μετά το καλοκαίρι την έκανα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού). Επίσης είμαι περίεργη. Επίσης, αν δεν έκανα εγώ, από πρώτο χέρι την θεραπεία πριν την προτείνω σε σας, τι θα είχα να γράψω σήμερα; (επίσης-  η λέξη της μέρας)

 

Αυτό που μου τράβηξε την προσοχή τον Ιούνιο ήταν το claim της εταιρείας L’ Oreal Professionnel, ότι αυτή η νέα θεραπεία λειτουργεί όχι μόνο στην καρέκλα του κομμωτηρίου (δηλαδή κάνω μια θεραπεία- ας πούμε βαθιάς ενυδάτωσης ή αναδόμησης-  στο κομμωτήριο και μετά κυριολεκτικά έξω απ’την πόρτα) αλλά συνεχίζει να λειτουργεί και να ενεργοποιείται διαρκώς και στο σπίτι για περίοδο 6 εβδομάδων, κάθε φορά που χρησιμοποιείς τα προϊόντα, κάθε φορά που λούζεσαι, κάθε φορά που εφαρμόζεις την μάσκα ή το conditioner και ειδικότερα σε κάθε τέσσερα λουσίματα, όταν απλώνεις και αφήνεις να δράσει για περίπου πέντε με δέκα λεπτά το θαυματουργό προϊόν σε μονοδόσεις Re- Charge.

 

 

LP Pro Fiber_0550_RVB

 

 

Πριν σας γράψω όμως την δική μου εμπειρία λίγα επίσημα λόγια γι’ αυτή τη νέα τεχνολογία, γι’ αυτή τη νέα θεραπεία.

 

Η Καινοτομία Aptyl 100

 

Τα Εργαστήρια Έρευνας της L’ Oréal ανέπτυξαν την πιο εξελιγμένη τεχνολογία περιποίησης μαλλιών μέχρι σήμερα: το μοριακό σύμπλεγμα APTYL 100. Η πρώτη τεχνολογία που έχει την ικανότητα να κλειδώνει τα μόρια στο εσωτερικό της τρίχας με μεγάλη διάρκεια. Αποτελεσματικότητα μεγάλης διάρκειας που δεν είχε επιτευχθεί ποτέ μέχρι σήμερα στη L’ Oréal. Μέχρι πρότινος, τα καλλυντικά στοιχεία των προϊόντων περιποίησης των μαλλιών απομακρύνονταν στο πρώτο λούσιμο. Χάρη στο REGENERATE APTYL 100, το προϊόν ενεργοποίησης της φροντίδας για αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας, σήμερα τα μόρια σφραγίζονται βαθιά στην τρίχα κατά την περιποίηση στο κομμωτήριο. Στη συνέχεια, το μοριακό σύμπλεγμα APTYL 100 ενεργοποιείται μέχρι 4 λουσίματα και επαναφορτίζεται στο σπίτι, ξανά και ξανά. Αυτή η τεχνολογία αποτελεί αποκλειστικότητα της L’Oréal, είναι καρπός 15 ετών έρευνας και θεμελιωδών ανακαλύψεων για τα μαλλιά.

 

 

LP Pro Fiber_0661_RVB

 

 

Ανάλογα τώρα με το επίπεδο φθοράς των μαλλιών– ευαισθητοποίηση το λέει η εταιρία, αλλά δεν θα κρυφτούμε πίσω από το δάκτυλό μας, φθορά είναι και την έχουμε λιγότερο ή περισσότερο το 80% των γυναικών, που καθημερινά ταλαιπωρούμε τα μαλλιά μας.

 

Ξανά λοιπόν: Ανάλογα με το επίπεδο φθοράς των μαλλιών, ο κομμωτής έχει να επιλέξει από τρεις ολοκληρωμένες σειρές:

 

Την Rectify για Λείανση της τρίχας

 

– ή όπως την λέω εγώ την κόκκινη, όπου τα μαλλιά έχουν ανάγκη μεν από μια πιο εντατική φροντίδα – θεραπεία, αλλά βρίσκονται ακόμα σε σχετικά καλό επίπεδο.

 

LP Pro Fiber_0295_RVB

 

 

Την Restore  για Επανόρθωση της τρίχας

 

–         την πράσινη σειρά, όπου η φθορά αρχίζει και γίνεται λίγο πιο έντονη και έχει έρθει η ώρα για κάτι δραστικό για να μη χειροτερέψουν.

 

LP Pro Fiber_0283_RVB

 

 

Την Reconstruct  για Αναδόμηση της τρίχας

 

–         την μωβ ή με άλλα λόγια, το «βαρύ πυροβολικό» για μαλλιά κουβάρια.

 

 

LP Pro Fiber_0242_RVB

 

Τέλος σε όλες τις σειρές υπάρχει και το θαυματουργό Re Charge σε μονοδόσεις. Διαβάστε:

 

Οι μονοδόσεις RE-CHARGE είναι εμπλουτισμένες με APTYL 100, μια καινοτομία της Έρευνας της L’ Oréal που αποτελεί το αντικείμενο 7 κατατεθειμένων ευρεσιτεχνιών. Αυτή η τεχνολογία αιχμής ενσωματώνεται σε μια απαλή, λεία, πλούσια και πολυτελή κρέμα. Η υφή της κυριολεκτικά γίνεται ένα με τα μαλλιά. Εφαρμόζεται σε νωπά μαλλιά κάθε 4 λουσίματα, αντί για το συνηθισμένο προϊόν περιποίησης. Μετά από 5 λεπτά, τα μαλλιά είναι εντατικά ενυδατωμένα και έχουν μεταμορφωθεί: είναι τόσο απαλά, που ξεμπερδεύονται πανεύκολα. Tα μαλλιά είναι λαμπερά, μεταξένια και απόλυτα πειθαρχημένα. Η περιποίηση παρατείνεται, για αποτελέσματα μεγάλης διάρκειας

 

 

LP Pro Fiber_0486_V2_RVB

 

 

Κατέφτασα λοιπόν μέσα Ιουλίου στο τεχνικό τμήμα της L’ Oreal Professionnel,  για να κάνω την θεραπεία μου και να μου προτείνουν και τα ανάλογα προϊόντα για να τη συνεχίσω σπίτι.

 

Στην αρχή ο Μαρίνος μου έδωσε να συμπληρώσω ένα έντυπο για να δει τις συνήθειες μου αλλά και το ιστορικό των μαλλιών μου και  να καταλήξει ποια θεραπεία είναι η πιο κατάλληλη για μένα.

 

Μετά έκανε το τεστ, που μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον: Πήρε μια τούφα από τα μαλλιά μου την σήκωσε και με τα δάκτυλά του την πέρασε απαλά από την ρίζα μέχρι τις άκρες. «Βλέπεις το πόσο πιο πυκνή, γυαλιστερή και λεία είναι αυτή η τούφα σου κοντά στην ρίζα και πόσο χάνει τον όγκο της και την στιλπνότητα της όσο φτάνουμε στις άκρες;» (εμ, το έβλεπα, δεν το έβλεπα…) «Με αυτή τη θεραπεία, θα κάνουμε  όσο είναι δυνατό, τα μαλλιά σου να είναι το ίδιο πυκνά και στιλπνά από την ρίζα μέχρι τις άκρες. Και αυτό θα συνεχίζεται όσο εσύ θα χρησιμοποιείς τα προϊόντα στο σπίτι.» (απ’ το στόμα σου και στου Θεού τ’ αυτί Μαρίνο μου..) Σε όλα αυτά φύλακας άγγελος από πάνω απ’ το κεφάλι μου και η αγαπημένη Μαργαρίτα, που με ξέρει και ήθελε να δει ότι όλα (μου) πάνε καλά (μη με νομίζετε καλούλα, είμαι και πολύ στριμένη κάποιες φορές, ειδικά όταν κάτι έχει να κάνει με τα μαλλιά μου)

 

Ο (one and only) Μαρίνος

 

marinos-loreal-professionnel-1

 

 

Τα έντυπα που έπρεπε να συμπληρώσω πριν την θεραπεία

 

LP 2

 

 

LP 3

 

 

LP-4

 

 

Η καρέκλα της επανόρθωσης

 

LP10

 

 

Πόσο, πόσο όμως λατρεύω, την Eva Green, τη μούσα της  L’Oreal Professionnel; Πόση φινέτσα, μπορεί να έχει μια γυναίκα;

 

 

LP-6

 

 

Και σε ποια κατηγορία φθοράς βρισκόμουν; O Μαρίνος κατέληξε ότι είχα ανάγκη από την Restore (πάλι καλά) και μάλιστα μου εξήγησε ότι το πιο πιθανό, αφού ολοκλήρωνα την θεραπεία των 6 εβδομάδων τα μαλλιά μου δεν θα την είχαν πια ανάγκη θα είχαν φτάσει σε πολύ καλό επίπεδο και θα μπορούσα να περάσω στην Rectify.

 

Και ήρθε η ώρα για την θεραπεία. Ανυπόμονη και μονίμως βιαστική, έλεγα από μέσα μου «πω πω, θα το φάμε το τρίωρο τώρα, δεν θα προλάβω να κάνω τίποτα άλλο σήμερα» Σας πληροφορώ ότι η όλη θεραπεία δεν κράτησε παραπάνω από 20 λεπτά και όταν μου στέγνωσε τα μαλλιά μου ο Μαρίνος, ήταν σα να είχα κόψει τις άκρες τους. Τεράστια η διαφορά στην υφή, την λάμψη και την πυκνότητα τους ειδικά  στις άκρες.

 

 

OSH02_010_003_RVB

 

 

OSH02_030_137_RVB

 

 

OSH02_030_189_RVB

 

 

OSH02_040_060_RVB

 

 

Η μόνη εντολή του Μαρίνου (I, I sir!!) ήταν για αυτές τις 6 εβδομάδες να μην χρησιμοποιήσω κάποιο άλλο προιόν (όχι styling- προιόν περιποίησης). Φεύγοντας από το τεχνικό τμήμα της LP  και με τα προϊόντα στην τσάντα, το πρώτο που σκέφτηκα ήταν, πως θα καταφέρω να τα κάνω να κρατήσουν για 6 εβδομάδες (για να ολοκληρώσω δηλαδή σωστά την θεραπεία) αφού το καλοκαίρι λούζομαι κάθε μέρα;” Και όμως, μου κράτησαν και το τελευταίο χέρι το έκανα σας πληροφορώ πριν 10 μέρες, ολοκληρώνοντας με επιτυχία τις 6 εβδομάδες (όπως καταλάβατε με αυτά τα προιόντα, a little goes a long way) . Δεν μπορώ όμως να σας πω ψέματα: Για πρώτη φορά στη ζωή μου καλοκαιριάτικα, δεν λουζόμουν κάθε μέρα, αλλά μέρα, παρά μέρα. Αυτό που έκανα φυσικά είναι ότι κάθε μέρα ή και δυό φορές τη μέρα μέσα στο ντους, ξέβγαζα πάρα πολύ καλά τα μαλλιά μου (ειδικά μετά τη θάλασσα)  με άφθονο χλιαρό νερό.

 

Μην με ρωτάτε καν. Εννοείται ότι σε όποιο μέρος βρέθηκα αυτό το καλοκαίρι, είχα και την Pro-Fiber μαζί μου. Έπαιρνα το σαμπουάν, τη μάσκα και φυσικά τις μονοδόσεις Re Charge (αυτές δεν έπιαναν πολύ χώρο- ευτυχώς) Επίσης για την θεραπεία ενημερώθηκαν πλήρως, η Lydia, η Georgina, η Χριστίνα, η Ivana, όλες ανεξαιρέτως οι φίλες μου με τις οποίες βρέθηκα αυτό το καλοκαίρι και μάλιστα είχαν δεν είχαν όρεξη, τους έκανα και κανονικό σεμινάριο Pro Fiber, κάθε φορά που μου έλεγαν ότι τα μαλλιά μου είναι πολύ λαμπερά και στιλπνά (τους το έκανα, ακόμα και όταν δεν μου το έλεγαν εδώ που τα λέμε). Mόνο η Όλγα τη γλιτωσε γιατί την είδα για λίγο, οπότε σήμερα για τιμωρία, θα διαβάσει τρεις φορές το post.

 

 

Μάλιστα στην Κέρκυρα (που κουβάλησα μαζί μου από προϊόντα όλο το bb- που είπε και η Lydia) συνέβη και κάτι που με στεναχώρησε λίγο: Η αγαπημένη μου Κόνυ, μαμά της Lydia και σούπερ κοκέτα μου είπε «Τζούλια μου, το μόνο που θέλω είναι αν έχεις κάποιο καλό σαμπουάν και conditioner να μου δώσεις» Τι να πω τώρα στη γυναίκα; Ότι από όλα τα προϊόντα που είχα κουβαλήσει μαζί μου, το μόνο που δεν μπορούσα να της αφήσω, ήταν το σαμπουάν και τη μάσκα μου; Όπως καταλάβατε, άκουσε και αυτή μεσημεριάτικα το σεμινάριο Pro Fiber, για να της εξηγήσω τον λόγο που δεν μπορούσα να της αφήσω ειδικά αυτά τα προϊόντα, αλλά ευτυχώς είχα μαζί μου το αντηλιακό σαμπουάν L’Oreal Professionnel Solar για τον κύριο Ρ, και φεύγοντας της έδωσα αυτό μαζί με άλλα καλούδια φυσικά.

 

Εν κατακλείδι: Και εγώ πέρασα όμορφα αυτό το καλοκαίρι και τα μαλλιά μου δεν το πίστευαν ότι για πρώτη φορά στα χρονικά, πήγαν διακοπές και γύρισαν καλύτερα από όταν έφυγαν. Και προχθές που έκανα στο κομμωτήριο  ένα ρετούς, δεν το πίστευε ούτε η Άννα (μονίμως μου γκρινιάζει η Άννα..) και μου είπε «Τα μαλλιά σου, όλως περιέργως, είναι σε πολύ καλή κατάσταση» (με τον καλό λόγο αυτό το κορίτσι και για να την εκδικηθώ, ενώ της είχα ξανακάνει το σεμινάριο αρχές Αυγούστου, της το ξαναέκανα)

 

 

Τη θεραπεία Pro Fiber μπορείτε να την κάνετε σε όλα τα κομμωτήρια με προϊόντα L’Oreal Professionnel. H αγορά τώρα όλων των προϊόντων που θα συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε στο σπίτι για 6 εβδομάδες κοστίζει γύρω στα 110Ε.

 

 

Σε αυτή την τιμή,  συμπεριλαμβάνονται και τα πέντε προϊόντα, σημειώστε:

 

Σαμπουάν 250ml :15,50€

Conditioner 200ml: 20€

Μάσκα 200ml: 27€

Leave in 150ml: 23€

Re Charge(6*20):30€

 

 

(πονηριά Τζούλιας: Μπορεί να στοιχίσει και λιγότερο περίπου 70-75Ε  αν ας πούμε πάρετε, το σαμπουάν, τη μάσκα και το Re Charge, όπως εγώ. Ή το σαμπουάν, το conditioner και το Re-Charge. Anyway, καταλάβατε,  κάντε ό,τι θέλετε,  αλλά το Re Charge, μην το αφήσετε..)

 

 

Κάποιες φορές δίνουμε 70Ε για μια θεραπεία, ένα λούσιμο και ένα brushing. Οπότε, ταπεινή μου άποψη είναι ότι αξίζει να τα επενδύσουμε αυτά τα χρήματα για την μακροχρόνια υγεία και την όμορφη εμφάνιση των μαλλιών μας.

 

 

 

 

Needless to say, ότι αυτό είναι ένα δώρο που θα ήθελα πολύ να σας κάνω μέσα από το bb και έστω και μια από εσάς, να είχε την ευκαιρία να κερδίσει όλη αυτή την καινοτόμα σειρά θεραπείας. Δεν μπορώ όμως, για τον λόγο ότι μόνο ο κομμωτής σας μπορεί να σας προτείνει την σειρά που έχουν ανάγκη τα δικά σας μαλλιά. Και το λέω αυτό, γιατί εγώ ας πούμε, αν με άφηνες μόνη μου, σίγουρα θα αγόραζα τη Reconstruct  (τη μοβ ) ενώ τελικά χρειαζόμουν την Restore (την πράσινη) και τα μαλλιά μου το πιο πιθανό θα ήταν να βαρύνουν και να μην έχω το αποτέλεσμα που προσδοκούσα.

 

 

Έχω όμως μια ιδέα, γιατί αν δεν κάνω κάτι, θα σκάσω. Η πρώτη από εσάς, που θα πάει στο κομμωτήριο της (φυσικά το κομμωτήριο θα πρέπει να έχει προϊόντα L’Oreal Professionnel) κάνει την θεραπεία αυτή (με τα προϊόντα που θα της υποδείξει ο κομμωτής μετά τη διάγνωση και το ιστορικό) και μου πει σε ποιο κομμωτήριο πήγε και βγάλει και μια δυο φωτογραφιούλες να μας στείλει, εγώ υπόσχομαι ότι θα της στείλω όλη τη σειρά δώρο και τα 5 προϊόντα, για να κάνει την θεραπεία της για 6 εβδομάδες στο σπίτι. Εννοείται όχι μόνο στην Αθήνα, αλλά και σε οποιαδήποτε πόλη της Ελλάδας. Μη σας πω ότι συμπεριλαμβάνω και Λονδίνο και Γκέτεμποργκ και Μόναχο και απ’ οποιαδήποτε άλλη χώρα, διαβάζετε το bb. Έτσι είμαστε εμείς.

 

 

Ναι, ναι. Σηκώστε το ακουστικό τώρα και κλείστε ραντεβού.

 

 

 

 

17 Σχόλια
  1. Πολύ ενδιαφέρον ακούγεται. Πολύ ταλαιπωρούνται τα μαλλιά μας ειδικά το καλοκαίρι.

  2. Μπαίνω να ενημερωθώ και σήμερα και τι βλέπω; περιγραφή των καλοκαιρινών μου διακοπών! Μπράβο beauty editor, όλα τα έγραψες. Η Κόνυ πάντως, που δεν άφησε μέρα χωρίς θάλασσα και ήλιο φέτος, πολύ της πήγε το σαμπουάν L’Oreal Professionnel Solar! Όσο αφορά εμάς, τις εκπαιδευόμενες σου, πολύ χαρήκαμε τα σεμιναρια για τη θεραπεία Pro Fiber.

  3. Τζουλια, με εψησες!!! ΚΑΙ ΝΑΙΙΙ!!! Εκλεισα να κανω τη θεραπεια. Αυριο θα σου χω κ τη φωτο ( να στη στειλω facebook?)
    Το κομμωτηριο ειναι της κ.Ζανου Ελενης, μιλαμε για Λαρισα ετσι? Θελεις κ διευθυνση?? Καλα ε , σουπερ!!!
    πεσμου οτι ειμαι η 1η!!!!
    φιλια πολλαααα!!!!

  4. καλησπέρα!!!
    Καλά δεν υπήρχε περίπτωση να μην με ενδιαφέρει!!Οτι ειναι για μαλλιά κάνω σαν τρελή!!
    @Τζουλια.Τζουλια να σε ρωτήσω κάτι?την σειρα (σαμπουάν κ.λ.π )μπορούμε να την αγοράσουμε
    και χωρις να έχουμε κάνει θεραπεία στο κομμωτήριο?
    Φιλια

  5. Με εκπλήσσει ευχάριστα πάντα η λατρεμένη LP.Και φυσικά θα την τσεκάρω και μάλλον για την πράσινη σειρά με κόβω και μένα.Μουτς

  6. Νομίζω πράσινη σειρά και εγώ! Αρκετά ταλαιπώρησα τα δόλια μαλλάκια μου το καλοκαίρι(καθε καλοκαίρι!)άρα τους αξίζει το καλύτερο..

  7. @Lydia: Αντε και του χρόνου διακοπές μαζί, γιατί όλη η οικογένεια, μου δώσατε μπόλικο υλικό για να γράφω.. χαχαχα!! Kisses!

  8. @SofiaT: Σήμερα ειδικά, περίμενα το πρώτο σχόλιο να είναι δικό σου, γιατί ξέρω πως κάνεις με τα νέα προιόντα μαλλιών… Κοίτα, κανένας δεν σου λέει, ότι ΔΕΝ μπορείς να την αγοράσεις. Φυσικά και μπορείς. Απλά για να γίνει σωστά, πρέπει ο κομμωτής να σου υποδείξει, ποιά σειρά είναι η κατάλληλη για σένα. Επίσης η αρχή της θεραπείας, καλό είναι να γίνεται στο κομμωτήριο. Μια σκέψη που κάνω είναι ότι αν πρόκειται να αγοράσει κάποια όλα τα προιόντα η θεραπεία από τον κομμωτή και το κομμωτήριο θα έπρεπε να γίνεται δωρεάν.

  9. @Litsa: Εγώ ξέρω και ποιό είναι το αγαπημένο σου προιόν LP… Κάτι σε μυθικό άρωμα για τα μαλλιά.. Έχω δίκιο;

  10. @Maryl: Maryl μου, εμείς ειδικά με τα μακριά μαλλιά, πρέπει να τα φροντίζουμε όσο το δυνατόν περισσότερο. Το ξαναλέω: Είναι μια θεραπεία που συστήνω ανεπιφύλακτα!

  11. Αρχίζω να μετανιώνω που έκοψα τόοοοοσο πολύ τα μαλλιά μου μετά την καλοκαιρινή ταλαιπωρία. Μπορεί και να τα είχα “σώσει” τελικά…

  12. Κι εγώ reconstruct θα έλεγα,αλλά το σχόλιό σου μ’έκανε να το ξανασκεφτώ.Η θεραπεία στο κομμωτήριο είναι το εύκολο κομμάτι,με τη φωτό έχω θέμα..Θα το σκεφτώ,γιατί το δώρο είναι ΠΟΛΥ ΔΕΛΕΑΣΤΙΚΟ!!

  13. Julia εισαι online? ειμαι ήδη κομμωτήριο!! Έχεις κάποιο τηλ να σε πάρουμε; Φιλιαααα

  14. χαχαχαχχα Πιο κέντρο δεν μπορούσες να χτυπήσεις αγαπημένη!Υπογράφω πλέον με αυτό 😉

  15. Καλημέρα. Να ρωτήσω σε ποιο κομμωτήριο πήγατε?

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.