Lierac Premium, Σειρά Αντιγήρανσης και η πρωτείνη Foxo.

lierac-1

 

Μια νέα εποχή αντιγήρανσης, βασισμένη στην αναγεννητική ιατρική και στην ανακάλυψη των βλαστοκυττάρων, έρχεται στη Lierac και σφραγίζεται με την Premium, τη συλλογή νέας γενιάς περιποίησης και ολοκληρωμένης αντιγήρανσης της επιδερμίδας.

 

Τα βλαστοκύτταρα ευθύνονται για την παραγωγή των ιστών που επανορθώνουν τις φθορές της επιδερμίδας, επιτρέποντάς της με αυτόν τον τρόπο να αυτό-αναγεννάται. Στον πυρήνα αυτής της διαδικασίας βρίσκεται η “νεο-ανακαλυφθείσα” πρωτεΐνη Foxo που έχει την ιδιότητα να ευνοεί την ανανέωση των βλαστοκυττάρων και ως εκ τούτου να συμβάλλει στην αναγέννηση των ιστών.

 

Με το πέρασμα των χρόνων, η εύρυθμη λειτουργία των βλαστοκυττάρων μειώνεται με αποτέλεσμα εμείς να εμφανίζουμε σημάδια γήρανσης. Η πρωτεΐνη Foxo εξασφαλίζει την επίτευξη ισορροπίας, με επιπλέον όφελος τη μείωση των σημαδιών της γήρανσης.

 

To ισχυρό σύμπλοκο Premium Cellular, ενσωματωμένο στα προϊόντα της σειράς περιποίησης Premium, επανενεργοποιεί τη -φθίνουσα λόγω χρόνου- δράση της πρωτεΐνης Foxo και συνεπώς επαναπρογραμματίζει την επιδερμίδα σε λειτουργία βέλτιστης αναγέννησης.

 

Το εξαπεπτίδιο FX αντιγράφει πιστά τη λειτουργία της πρωτεΐνης και ελέγχοντας τα βλαστοκύτταρα εγγυάται την ανανέωση των κυττάρων. Το τερπνοειδές αποτελεί το βιομιμητικό εκείνο συστατικό που βοηθάει στην επούλωση του δέρματος και ενισχύει την επανόρθωση του. Τέλος, ένα κοκτέιλ από εκχυλίσματα σπάνιων μαύρων λουλουδιών, έρχεται να προσδώσει στη δράση των προϊόντων πλούσια αντιοξειδωτικά, ενυδατικά και απαλυντικά οφέλη.

 

La Creme Soyeuse

 

lierac-2

 

Η μεταξένια κρέμα της σειράς Premium είναι κατάλληλη για πρωί ή/και βράδυ. Η πολυτελής θήκη της είναι ένα μικρό μόνο δείγμα του πολύτιμου περιεχομένου της. Με μεταξένια, ενεργή υφή που παραμένει ανάλαφρη, εφαρμόζεται υπέροχα στην επιδερμίδα και αμέσως γίνεται ένα μαζί της. Η σύνθεσή της προσφέρει δραστικά αντιγηραντικά οφέλη, ενώ το αιθέριο άρωμα γιασεμιού, ίριδας και μόσχου, αναζωογονεί τις αισθήσεις.

 

La Masque Supreme

 

lierac-4

 

Ένα εξαιρετικό booster άμεσης νεότητας που εφαρμόζεται σε πλούσια στρώση μία με δύο φορές την εβδομάδα ως μάσκα. Σε πρακτικό σωληνάριο των 75ml, είναι σχεδιασμένη να προσφέρει άμεσα αποτελέσματα ανανέωσης στην επιδερμίδα. Με μία μόνο εφαρμογή θα αισθανθείτε το δέρμα σας αναζωογονημένο, λαμπερό και φρέσκο. Με συστηματική χρήση θα δείτε την επιδερμίδα σας σφριγηλή και ελαστική με ορατά μειωμένα τα σημάδια της γήρανσης. Η υφή της είναι πλούσια και κρεμώδης. Σε συνδυασμό  με την βελούδινη αίσθηση που δημιουργεί στην επιδερμίδα, αποτελεί μια πολυτελή και ευχάριστη πρόταση για την εβδομαδιαία ρουτίνα περιποίησης σας.

 

La Creme Voluptueuse

 

 

lierac-3

 

 

H Voluptueuse είναι η κρέμα που συνδυάζει την απόλυτη αντιγηραντική αποτελεσματικότητα με την απόλαυση των αισθήσεων. Εντατική ενυδάτωση και θρέψη, ομοιομορφία, πυκνότητα και μείωση των ρυτίδων είναι μερικές μόνο από τις υποσχέσεις της. Με πλούσια, αυθεντική υφή, προσφέρει ενυδάτωση και άμεση θρέψη, διατηρώντας την επιδερμίδα άνετη και ελαστική για πολλές ώρες.

 

 

Η σειρά Lierac Premium απευθύνεται σε κάθε γυναίκα που αναζητά άμεσες και δραστικές λύσεις αντιγήρανσης, με ταυτόχρονη αίσθηση πολυτέλειας. Δοκιμάζοντας τα προϊόντα θα διαπιστώσετε και μόνες σας πως η λέξη “Premium” του ονόματος κάθε άλλο, παρά τυχαία είναι.

 

Iωάννα Μανέτα

 

 

 

25 Σχόλια
  1. Εκτός του ότι θεωρώ τα Lierac την ελίτ των καλλυντικών από αυτά που λέμε “φαρμακευτικά”,μόνο και μόνο βλέποντας την υπέροχη μαύρη τους συσκευασία,τα θέλω και για διακόσμηση!

  2. Ξέχασα..ήθελα εδώ και καιρό να ρωτήσω το ΒΒ αν αληθεύει ότι η Lierac είναι θυγατρική του Dior..

  3. @Maryl No 1: Ακούω τα καλύτερα από όσες την έχουν δοκιμάσει, ειναι αλήθεια. Επίσης ανέβηκε στην εκτίμησή μου με την επιλογή της πρέσβειρας, όπως θα θυμάσαι από προηγούμενο post.

  4. @Maryl 2: Συμβαίνουν και ισχύουν διάφορα στις εταιρείες καλλυντικών. Επειδή δεν θέλω να σου πω κάποια ανακρίβεια, περιμένω πιο επίσημη απάντηση και θα σου την γράψω πάραυτα.

  5. @Maryl: Συμβαίνουν διάφορα στις εταιρείες καλλυντικών. Επειδή όμως δεν θα ήθελα να σου γράψω κάποια ανακρίβεια, περιμένω επίσημη απάντηση από την εταιρεία και θα σου απαντήσω, πάραυτα.

  6. @Maryl: Προφανώς όπως τα έχω δει εγώ όλα από κούραση αυτή την εβδομάδα, έτσι ισχύει και για το bb. Δεν εξηγείται διαφορετικά ότι έβγαλε 3 φορές το σχόλιο μου, προφανώς για να το «εμπεδώσεις». Sorry, αγαπημένη.

  7. @Maryl: Προφανώς όπως τα έχω δει εγώ όλα από κούραση αυτή την εβδομάδα, έτσι ισχύει και για το bb. Δεν εξηγείται διαφορετικά ότι έβγαλε 3 φορές το σχόλιο μου, προφανώς για να το «εμπεδώσεις». Sorry, αγαπημένη.

  8. Συμφωνώ με Maryl Νο1. Ότι έχω δοκιμασει από την Lierac είναι θαυμάσιο. Σε ξαφνιάζει ευχάριστα αυτή η εταιρεία…

  9. @Flora: ….. Maryl No 1…. Εμ δεν έχεις και άδικο.. Κάτσε μη βγει και αυτό το σχόλιο τώρα 2-3 φορές… χαχαχα! Φιλάκια.

  10. Γςια σας. Και εγω εχω μεινει ευχαριστημενη απο την LIERAC. Εταιρεια που θα επρεπε να βρισκεται σε ολα τα καταστηματα καλλυντικων. Καλο απογευμα

  11. @rania: Αν εξαιρέσεις ότι έχω ακούσει πολλά καλά λόγια για Lierac, περισσότερο σκεφτόμουν εσένα και το δικό σου guest post όταν απάντησα στη Maryl, γιατί περισσότερο από οποιαδήποτε άποψη, εμπιστεύομαι τις απόψεις των bb girls.

  12. @rania: Εγώ είμαι πιο έτοιμη από σένα! Αλλά δε μιλάω ακόμα.. ξέρεις εσύ.. Ας το αφήσουμε έκπληξη, στα bb girls! Coming soon!

  13. Καλησπέρα!Μου άρεσε πάρα πολύ ό,τι δοκίμασα από lierac αλλά μετά από μια καταραμένη αλλεργία στα μάτια που κράτησε ένα εξάμηνο-ας ελπίσουμε ότι σταμάτησε-ορκίζομαι στην avene.Φοβάμαι να δοκιμάσω κάτι άλλο,αν και η ποιότητα της τελευταίας εταιρείας είναι super.Δεν βάζω καθόλου κρέμες με άρωμα και έβαλα δειλά-δειλά λίγο eyeliner.Ευτυχώς,δεν είχα παρενέργειες.

  14. @Marianna: Και εσύ αλλεργία; Την ίδια εποχή με μένα; Θυμάσαι πέρυσι που φόραγα γυαλιά για πάνω από ένα μήνα; Περιττό να σου πω, ότι χθες ήμουν οφθαλμίατρο… Να προσέχεις πολύ. Πολύ, όμως.

  15. Δεν είναι η κούραση αδερφές μου…κάτι αστρολογικό παίζει.Κάτι με ανάδρομο Ερμή σίγουρα(που μην το πάρετε και τοις μετρητοίς απλά εκεί το αποδίδω,στα άστρα,όπως παλιά οι γιατροί όταν δεν έβρισκαν τι μπορεί να έχεις θεωρούσαν υπεύθυνο το άγχος και σου πρότειναν να κόψεις το κάπνισμα έτσι κι εγώ)
    Μουτς
    ΥΓ1Πολύ εντυπωσιακό το post.Θα το ψάξω με την πρώτη ευκαιρία
    ΥΓ2(μας λείπεις αγαπημένη @ElizaBBeth)
    ΥΓ3Λιγάκι άσχετο(αλλά και πολύ σχετικό)Σήμερα προτείνω να ψάξετε στο Youtube τραγούδια που να περιέχουν στον τίτλο τους τη λέξη “Φωτιά” κι ακούστε τα όλα(ρίξ’τε και κανένα χορό) 😉 🙂

  16. @Maryl: Αγαπημένη, διάβασε:

    “Όχι, η Lierac, δεν έχει καμία σχέση με τον Dior και τον Όμιλο της LVMH. Η Lierac καθώς και η Phyto ανήκουν στον Όμιλο Alesgroupe του οποίου ο ιδρυτής ειναι ο Patrick Ales (ο οποίος ειναι ένας γλυκύτατος κύριος)”

  17. @Litsa: Και μένα μου λείπει η ElizaBBeth, αλλά την περιμένουμε όλες.. πραγματικά…

    Πω, πω.. το μόνο που μου έρχεται σε “Φωτιά” τώρα, είναι αυτό και μετά θα κρυφτώ, πάλι.. τα γνωστά…

    https://www.youtube.com/watch?v=svtmYA4iCZ8

    Οπως εξ άλλου, είπε και πριν από κάποιους μήνες η Amalia, πολυσχιδής προσωπικότητα, η “δασκάλα”

  18. Καλέ δεν τα ξέρετε? Μας έστειλε πακέτο ο Σκορπιός(η μάνα όλων των δεινών…) πακέτο στους τοξότες τον Κρόνο κι έχει γινει το συμπούρμπουλο…. για δυο χρόνια εμας τουλάχιστον μας προδιαγράφεται φάλαγγα μαζί με κωπηλασία στον Ατλαντικό….. Πως και πως περιμενω την Elizabeth τόσο καιρό, να μου δώσει μια αχτίδα φωτός..

  19. Καλησπέρα κιαπό μένα! Αγαπώ πολύ τα προιόντα της Lierac! Τι να πρωτοδιαλέξω, το Sensorielle oil, Liftissime serum, Hydragenist cream, όλα πολύ ωραία και με εξαίσιες μυρωδιές!
    Αστρολογικά θέλω κι εγώ μια ενημέρωση γιατί κάτι σαν να μου΄χει κάτσει στο κεφάλι και θ΄΄ελω να το ξορκίσω!
    Φιλιά πολλά!!!

  20. @Julia:ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου Τζούλια για την άμεση απάντηση..Όσο για τα σχόλια εις διπλούν,χαχαχα νόμιζα ότι τα έβλεπα διπλά γιατί αυτήν την εβδομάδα τα έχω παίξει από κούραση! Αναζητώ και εγώ την ElizaBBeth να δώσει μια ελπίδα στους Υδροχόους,ας είναι και μια ελπίδα ξεκούρασης!

  21. @JUlia:Ε,να δω και Κιάμο από εσένα,ε δεν το περίμενα με τίποτα!! Μάλλον λόγω κλείσιμο 10ωρου μπροστά από ένα pc με γελούν τα κουρασμένα ματάκια μου..θα το ξανακοιτάξω..προς το παρόν θα στείλω και εγώ ένα τραγούδι-φωτιά (too much βέβαια αλλά είναι το πρώτο που σκέφτομαι όταν ακούω τραγούδι για φωτιά) https://www.youtube.com/watch?v=nPz-wM3el9U

  22. Δεν έχω δοκιμάσει ποτε LIERAC,αλλά από παντού ακούω κολακευτικά σχόλια…μάλλον πρέπει να την τεστάρω!

  23. Γεια σας και από εμένα. Σας έχασα λίγο. Έχω δοκιμασει τη μάσκα της lierac για lifting καταπληκτικη έχει φοβερά αποτελεσματα. Φιλία!!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.