L’Oreal Paris: Μακιγιάζ Πριν και Μετά, αλλιώτικο από τα άλλα.

 

1-

 

 

Νομίζετε, ότι ο Αη Βασίλης έρχεται μόνο τα Χριστούγεννα; Ενίοτε φθάνει και την άνοιξη…. και ουχί από την καμινάδα, αλλά χτυπάει την πόρτα του γραφείου μια αδιάφορη μέρα στο Σύνταγμα.  Έχει το χρυσό λογότυπο της L’ Οreal στο κουτί, κι εγώ νοιώθω σαν το μικρό κοριτσάκι που της χάρισαν την πρώτη της κούκλα ή το βελούδινο φουστάνι που πάντα λαχταρούσε… και νοιώθω, ότι «μου αξίζει».

 

Θα μοιραστώ μαζί σας κάποιους απ΄τους υπέροχους θησαυρούς μου, αυτούς που διάλεξα ως πιο διαχρονικούς, αυτούς που ξεχώρισα ως must για το πιο ενημερωμένο νεσεσέρ, τα passe-partout για κάθε ηλικία, εποχή, διάθεση, στιγμή.  Όλα όσα μου φάνηκαν μοντέρνα αλλά και κλασσικά.  Αυτά που με τη βοήθεια της αγαπημένης μου Liz Bumgarner aka www.queenlila.com και http://www.lizbumgarner.com/ που έπαιξε με την ένταση, τα layers και την τεχνική της, αναδείχθηκαν σε ένα πρωινό κι ένα βραδινό μακιγιάζ, όταν χρειάστηκα δύο πολύ ξεχωριστές εμφανίσεις.

 

Ελάτε να δούμε όσα αγάπησα κι είμαι σίγουρη, ότι θα τα αγαπήσετε κι εσείς.  Γιατί «το αξίζουμε» bb girls!

 

 

1-

 

 

2-

 

 

3-

 

 

 

4-

 

 

 

5-

 

 

 

6-

 

 

 

7-

 

 

 

8-

 

 

 

9-

 

 

 

10-

 

 

 

11-

 

 

 

12-

 

 

 

13-new

 

 

 

14-new

 

 

 

15-new

 

 

 

16-new

 

 

 

17-new

 

 

 

18-new

 

 

 

Πολλά φιλιά

 

Stella

 

 

 

 

 

 

(Kαλά δεν το συζητώ, έχω τρελαθεί με αυτά τα before and after posts, δεν αντέχω θα κάνω και εγώ κάτι αύριο)

 

 

 

 

 

 

38 Σχόλια
  1. δεν υπάρχουν λόγια!!! Καταπληκτική σε όλη τη “διαδρομή”!!!

  2. Ολη η διαδρομη, σα να το ζουσα μαζι σου! Μπράβο για το ποστ και καλες λ(ορεαλ)αμπερες εμφανησεις! χχχ

  3. Κορίτσια σας ευχριστώ πολύ!
    @lydia το post σου προχθές με συγκίνησε τόσο πολύ, που προτίμησα να μην πω τίποτα…

  4. αχχχχ αυτη η λαχταρα οταν ανοιγεις δωρο κ η προσμονη……….πολυ ωραια δωρα το κραγιον σε φοβερη αποχρωη κ η στελλιτσα μια κουκλα…<3

  5. Πολύ πρωτότυπο post και είσαι και μια κούκλα με το ροζ-κοραλλί !

  6. @MOUS MOUS: Είπες τη λέξη “κλειδί”. “Πρωτότυπο”. Εχω ξετρελαθεί, σου λέω.

  7. klap-klap-klap!!!!!!!!!
    σαν να το έβλεπα από κοντά! ξεχωριστή ιδέα και εκτέλεση!

  8. Μία αυθεντική γυναίκα σε ένα καταπληκτικό post.
    Δύο πραγματικότητες άκρως θηλυκές.

  9. Καλημέρα!!!
    Μα τι υπέροχο πόστ το σημερινό!!!λες και διάβαζα κάποιο comic!!!@Στελλα.Στελλα μου είσαι
    σούπερ ηρωίδα!!
    Wonderbbgirl!!!!!

  10. Κορίτσια χαίρομαι τόσο πολυ που σας άρεσε!!! Χίλια ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια! Δεν είμαι εξοικιωμένη με τα γραφικά κι όσο νά ‘ναι την είχα την αγωνία μου.
    @SofiaT Σοφία είσαι θεά! WonderBBgirl? Θα το κάνω logo μου!!!! Θεική έμπνευση!

  11. @Stella: Σταμάτα πια!! Με πρόλαβες!!!! Δικό μου είναι το wonderbbgirl!! Το πα πρώτη!!!!

  12. @SofiaT &Julia κάνει συνειρμούς με το Wonderbra αλλά καθόλου δεν μας χαλάει, το αντίθετο… Μας φτιαχνει!!!! 😉

  13. @Julia Δικό σου???? Από ποτε???? για μενα το έγραψε!!!! ααααααααα!!!!!

  14. @Stella:

    Νο 1: Ναι, δικό μου είναι, γιατί εγώ το είπα πρώτη απλά δεν πρόλαβα να πατήσω το send στο σχόλιο!!

    Νο 2: Εγώ νομίζω ότι η SofiaT εμπνεύστηκε από το Benefit ξέρεις το κορίτσι “Agent Zero Shine” για το PORE-fessional ή παλαιότερα από τη σειρά Wonderwoman της MAC. Kαι το wonderbra, όμως πράγματι δεν με χαλάει καθόλου!

    ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ!!!!!

  15. Καλά δεν δεν υπάρχει αυτό!!!αν έκανε τις αγαπημένες μου να έρθουν σε αντιπαράθεση για το όνομα τι νά πω!!χαχαχαχαχ
    No.1 @Τζουλια.Τζουλια πως με ξέρεις τόσο καλά χωρίς να με έχεις συναντήσει με βάζεις σε σκέψεις!!
    Το βρήκες η έμπνευση μου ήρθε απο την Benefit και απο ένα εκπληκτικό Pin στο Pinterest που αναφέρονταν σε κάρτα γενεθλίων και είχε ζωγραφισμένο μια Wonder Woman !!αν μπορέσω θα την ανεβάσω στο FB.
    No.2 επειδή είμαι Ζυγος και για να πάρω απόφαση θα πάρει πολυυυυυυ χρόνο!ποια το θέλει πιο πολύ
    (Νιπτω τας χείρας μου) και ο θεός βοηθός!!!!!χαχαχαχαχ
    Φιλάκια

  16. Καλά πολύ γέλασα με τα σχόλια!! Μπράβο σου!!

  17. Καταπληκτικό! Μου άρεσαν πολύ και τα 2 Looks και όλα τα προϊόντα, νομίζω είναι πραγματικά χρώματα passe par tout. Stella είσαι πολύ όμορφη και στην 3η φωτό, Natural Beauty! Συγχαρητήρια!

  18. Αχ κορίτσια είστε πολύ καλές και πολύ ευγενικές όλες σας!
    @Flora Αχ, θα ήμουν καλύτερη με καμμια εικοσαριά κιλά λιγότερα αλλά… κάρμα είναι αυτό! 😉

  19. Δεν είμαστε καθου καλές και ευγενικές Στέλλα μου,την αλήθεια λέμε!Πολύ ωραίες εμφανίσεις και φαίνονται πολύ ωραία τα καλλυντικά. Θελουμε κι άλλα συννεφάκια!

  20. Υπέροχη Στέλλα μου, ΥΠΕΡΟΧΗ!!! Ανοίγοντας το bb σήμερα, πέφτει το μάτι μου πάνω στις στήλες, μένω ασυναίσθητα στο “φυσικά προιόντα” και σκέφτομαι ότι καιρό έχουμε να σε δούμε. Φαντάζεσαι την έκπληξή μου όταν το σημερινό ποστ είδα ότι ήταν δικό σου? Τα κορίτσια τα είπαν όλα και φυσικά συμφωνώ και επαυξάνω για την μοναδική παρουσίαση αλλά και για το αποτέλεσμα!!! Μπράβο σου Στελλάκι μου!!! Χίλια μπράβο!!!!! Απο κει και πέρα μπορείτε να λέτε wonderwoman ή wonderbra ή wonderbbgirl… Εγώ θα πω απλά WONDERFUL!!!!

  21. Η loreal έπρεπε την Στελλα να κανει πρέσβειρα της γιατί ειναι ιδανική στην παρουσίαση! Η τελευταία φωτογραφία με το απίθανο φωτεινό κραγιόν ήταν και η αγαπημένη μου γιατι και το χαμόγελο ηταν απίθανο και φωτεινό

  22. Αστραφτερή μου μαγισσούλα,κούκλα!!!Είναι τέλειο το εικονογραφημένο σου post(θέλω κι άλλα)
    Μουτς

  23. @SofiaT: Αχα!!!! Το’ξερα, το’ ξερα!! Για να δούμε τώρα ποια θα διεκδικήσει τα δικαιώματα του Wonderbbgirl!!!

    Τρέμε Stella!!

    (φυσικά και σε/ σας ξέρω αγαπημένη. Μιλάμε και επικοινωνούμε με ουσία εδώ και 6 χρόνια.. Κάποιες από εσάς, σας ξέρω καλύτερα και από φίλες 20 ετών. Αλλά δεν χάνω ποτέ ούτε ένα και, από αυτά που γράφετε ακόμα και αν δεν προλαβαίνω πλέον να σχολιάζω πάντα. Ούτε και. Να το θυμάσαι αυτό)

  24. @Julia Καλά λοιπόν…. εγω να ξέρεις, κρατάω ούτως ή άλλως το wonderful BB girls της Αλεξάνδρας και το αφιερώνω σε όλες μας!
    Οσο για τα συννεφάκια μ΄άρεσαν κι εμένα τόσο και το διασκέδασα τόσο πολύ, που να είστε σίγουρες, ότι σε ανύποπτο χρόνο όλο και κάτι θα σκαρώσω! Αρκεί να έχω έμπνευση!!!!

  25. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!! Stella μια ομορφιά !! Τέλειο το μακιγιάζ, αγαπώ κι εγώ L’oreal, το true match compact make up το έχωβολευτεί πολύ τελευταία και το superliner το φοράω κάθε μέρα! Μακάρι να είχε κι άλλα χρώματα !! Τα συννεφάκια καταπληκτικά , πρωτότυπα και ότι πρέπει για ένα Wonderbbgirl!!
    Πολύ το ευχαριστήθηκα, νομίζω πρέπει να γίνεται ένα τέτοιο ποστ συχνά Τζούλια!!!
    Φιλιά πολλά!!

  26. @Stella: Φυσικά και η εκπληκτική σημερινή έμπνευση της Sofia ισχύει για όλα τα bb girls. We are the Wonderbbgirls!!!

    (…αλλά το πόσο τον ευχαριστήθηκα, τον σημερινό μας “τσακωμό” απλά δεν περιγράφεται)

  27. @Julia Ναι, αλλά πάνω από όλα Qρίες αγαπημένη ετσι??? Qρίες!!!!

  28. Καλησπερα. Τελευταια και εγω θα συμφωνησω με τα συννεφακια. Ονειροπαρμενες ειμαστε ολες σε ροζ συνεφακια οταν εχουμε ολα αυτα τα πραγματακια στα χερια μας.Στελλα τελεια σκετσακια εξαιρετικη παρουσιαση αψογο αποτελεσμα.Απαιτηση και δικη μου να επαναληφθει και απο την Τζουλια. Θα πω ομως κατι ακομη λατρεψα πιο πολυ το κουτι. Ας μου ερχοταν ενα τετοιο με το ταχυδρομειο και ας ειχε μεσα μονο ενα πακετο χαρτομαντηλα. Θα με εκανε τοσο happy Ηταν πανεμορφο Καλο απογευμα

  29. Φ-Α-Ν-Τ-Α-Σ-Τ-Ι-Κ-Η σύλληψη!!! Χίλια μπράβο για τη φοβερή ιδέα και την άψογη εκτέλεσή της!Πραγματικά, υποκλίνομαι, Στέλλα, το ΄χεις!!!

  30. Αχχχχ@Τζουλια.Τζουλια αυτα λες και με κανεις κομματια!!!!
    Love you Wonderbbgirl/teacher/friend/beauty editor/………..

  31. @Rania: Α πα πα πα!! Τι να επαναληφθεί από μένα?? Και μετά να λέει η Υπουργός μας, ότι την αντιγράφω??? Πάει, Ράνια μου, πάει… μας πήρε κεφάλι!!(χαχαχαχα!! ναι, αγαπημένη, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και άλλα…)

  32. @ KalliopiT: Aααααα!!! Μα τι έχετε πάθει όλες σήμερα και παίρνετε τα λόγια μου από το στόμα μου??? Δηλαδή με αναγκάζεται να πω: “Τα μεγάλα πνεύματα (των bb girls) συναντιούντα”, ή “great (bb girls) minds, think alike”. Μισό λεπτό Καλλιόπη μου, μισό λεπτό…

  33. @Stella: Υπουργέ μου, υποκλίνομαι.

    (εγώ, εγώ, εγώ, το είπα πρώτη!! Απλά με πρόλαβε η KalliopiT!!!!!)

  34. Διαφήμιση καρέ καρέ…αλλά μη λες βρε παιδί μου ανοίγεις την πόρτα μια αδιάφορη μέρα και έρχεται το δώρο…Δε μπορώ..ζηλεύω..

  35. @Ketty Αντιλαμβάνομαι, ότι ζήλεψες κι εγω στη θέση σου το ίδιο θα ένοιωθα. Ωστόσο αντίθετα δεν θα ειρωνευόμουν ποτέ, για να μην το χαρακτηρίσω διαφορετικά, για την παρουσίαση προιόντων ομορφιάς, που εγινε από τον συνεργάτη ενός micro – site ομορφιάς. Συνήθως, έτσι συμβαίνει ξέρεις, σε αυτά τα sites. Με κάποιον τρόπο έρχονται στα χέρια τους προιόντα, τα δοκιμάζουν και τα προβάλλουν, αν τους αρέσουν.

  36. Απλά θεά Στελλα μου. Πολύ γελασα με τα σχολια.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.