Orlane: H σειρά περιποίησης, Oligo Vitamin

 

orlane-open

 

 

“Είμαστε ο,τι τρώμε” και αυτό έχει αντίκρισμα και στην επιδερμίδα μας. Τα μικρο-θρεπτικά συστατικά που λαμβάνουμε με τη τροφή, πέρα από τη καλή λειτουργία του σώματος, εξασφαλίζουν και μια ομορφότερη εικόνα για το δέρμα μας. Ξεκινώντας από το πρωινό, οφείλουμε να λαμβάνουμε κατά τη διάρκεια της ημέρας βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και μεταλλικά στοιχεία.

 

 

Όταν αυτά τα μικρο-θρεπτικά συστατικά λαμβάνονται στη σωστή ποσότητα, η επιδερμίδα αποκαλύπτεται ομορφότερη, πιο λαμπερή και με λιγότερα προβλήματα. Κυρίως, διατηρείται πιο ανθεκτική, λιγότερο ευάλωτη στη γήρανση και στις περιβαλλοντικές επιθέσεις.

 

 

Είμαστε όμως στ’ αλήθεια προσεκτικοί με τις διατροφικές επιλογές μας; Όταν προσλαμβάνουμε την τροφή μας, έχουμε πράγματι στο μυαλό μας και την επιδερμίδα μας;

 

Για να είμαστε ειλικρινείς, συχνά όταν τρώμε λησμονούμε την επιδερμίδα μας. Όχι μόνο την επιβαρύνουμε με επιβλαβείς συνήθειες (αλκοόλ, κάπνισμα κ.α.), αλλά επιπλέον παραλείπουμε να της προσφέρουμε και εκείνα τα συστατικά που πραγματικά χρειάζεται.

 

Γι’αυτόν ακριβώς το λόγο η Orlane ανέπτυξε το νέο αποκλειστικό σύμπλεγμα “Cellular Life” και το ενσωμάτωσε στα προϊόντα της νέας σειράς Oligo Vitamin.

 

 

Αποτελούμενο από 12 βιταμίνες, 8 ιχνοστοιχεία και 7 μεταλλικά στοιχεία, το σύμπλεγμα Cellular Life επιδιώκει να εφοδιάσει την επιδερμίδα με όλα εκείνα τα συστατικά που χρειάζεται για να διατηρείται όμορφη και υγιής. Ακόμη και όταν οι διατροφικές μας συνήθειες δεν καλύπτουν τις ανάγκες της, εκείνη έχει την ικανότητα μέσω του παραπάνω συμπλέγματος να τροφοδοτείται με τα απαραίτητα στοιχεία.

 

Η σειρά περιποίησης Oligo Vitamin αποτελεί, θα λέγαμε, ένα πλούσιο “πρωινό” για το δέρμα μας. Τα προϊόντα της τονώνουν και αναζωογονούν την επιδερμίδα, προσφέροντας της ενέργεια και αποτελεσματική αντιοξειδωτική προστασία. Σταδιακά, η επιδερμίδα ανακτά την ελαστικότητα και τη λάμψη της, ενώ παραμένει απαλή και φρέσκια. Με τον τρόπο αυτό ενδυναμώνεται και μπορεί να αντιστέκεται αποτελεσματικότερα στα δερματικά προβλήματα και στη γήρανση.

 

Στην Oligo Vitamin θα βρείτε μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων καθημερινής και εβδομαδιαίας φροντίδας.

 

Ο καθαρισμός επιτυγχάνεται με τη βοήθεια του αναζωογονητικού Micellar Water ή του απαλού γαλακτώματος καθαρισμού και ολοκληρώνεται με τη τονωτική λοσιόν που έχει εμπλουτιστεί με aloe vera.

 

H αντιοξειδωτική κρέμα-gel είναι ιδανική το πρωινό ξύπνημα της επιδερμίδας, αφού χάρη στη σύνθεσή της προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και συμβάλλει στην αποτοξίνωση των κυττάρων, προσφέροντας παράλληλα σωστή ενυδάτωση.

 

orlane-2

 

 

Η καταπραϋντική κρέμα με τη μεταξένια υφή ανακουφίζει το δέρμα και το προστατεύει από ερεθισμούς, διατηρώντας το απαλό και ξεκούραστο.

 

Η κρέμα ματιών είναι σχεδιασμένη να καταπολεμά το οίδημα και τους μαύρους κύκλους, για μια συνολικά πιο ξεκούραστη όψη των ματιών. Ενισχύει τη μικροκυκλοφορία και αποσυμφορεί τη γύρω περιοχή. Ο μεταλλικός roll-on σχεδιασμός της εντείνει την αποτελεσματικότητα και τη δροσερή αίσθηση αναζωογόνησης.

 

Τέλος, η μάσκα της σειράς προσφέρει άμεσα αποτελέσματα λάμψης και ενυδάτωσης, χάρη στην ιδιότητα της να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια του δέρματος. Είναι ιδανική για χρήση μία με δύο φορές την εβδομάδα.

 

 

orlane-3

 

 

 

Η αντιοξειδωτική κρέμα Oligo Vitamin ήδη έχει μπει στις αγαπημένες μου. Απολαμβάνω ιδιαίτερα τη δροσερή, μη-λιπαρή υφή της, αλλά και την αναζωογονητική αίσθηση που δημιουργεί στην επιδερμίδα μου.

 

 

Ιωάννα Μανέτα

 

 

14 Σχόλια
  1. Για το σημερινό post, θέλω να γράψω κάτι που μπορεί να σας φανεί ενδιαφέρον: Η Orlane αλλά και το Institute Orlane, είναι μια μάρκα με ιστορία. Το 1935, ο Guillaume D’Ornaro, ίδρυσε την Lancome, την οποία πούλησε στα μέσα της δεκαετίας του 1950. Ο γιος του, Hubert d’Ornaro, μαζί με τον αδερφό του, Michel, ίδρυσαν την Orlane, την οποία και πούλησαν το 1968. Σήμερα η οικογένεια D’Ornaro, έχει το 100% των μετοχών της εταιρείας Sisley (είναι οικογενειακή επιχείρηση) και θεωρούνται “the royalties of the beauty industry” με το όνομά τους, να φιγουράρει στις λίστες του Forbes.

  2. Εγω πάντως την Οrlane την θυμάμαι από παιδί, ως μία πολύ αξιόπιστη και κλασσική μάρκα προιόντων ομορφιάς, από αυτές που χρησιμοποιούσαν οι ενημερωμένες γυναίκες κάπου στη δεκαετία του ’70, ίσως και νωρίτερα και πολύ πριν γίνουν δημοφιλείς στην Ελλάδα, άλλα brands. Στην δεκαετία του ’80 θυμάμαι σαν από όνειρο κάποια αρώματα της που έκαναν πάταγο. Το φορούσε η μεγάλη μου ξαδέλφη….

  3. και ναι….. το θυμήθηκα….. Fleurs d’ Orlane του 1983, απ΄όσο μας ενημερώνει το Fragrantica!!! Κλασσική …εητίλα με τεράστια επιτυχία!

  4. Καλησπερα ναι Stella αυτο ειναι το ονομα εχω ακομη το μπουκαλακι απο αυτο το αρωμα. Οταν πρωτοξεκινησα να χρησιμοποιω καλλυντικα πηγαινα στον Λαμπροπουλο notos gallery σημερα και προμηθευομουν αυτα που χρειαζομουν. Εξαιρετικης ποιοτητας προιοντα που δεν ξερω γιατι εδω και 3 χρονια περιπου μαζι με την juvena τις εχουν παραγκωνισει σε καποιες γωνιες των καταστηματων. Καλο απογευμα

  5. @rania Η Juvena! Αλλη, εξαιρετική για την εποχή της μάρκα. Θυμάμαι την υπέροχη μάσκαρα Juvenance, η οποία ήταν από τις top χρωματιστές της εποχής (τότε στα 80΄ς πρωτοβγήκαν οι χρωματιστές και ήταν super trend, σήμερα είναι απλά ένα remake), σ΄ένα υπέροχο βαθύ μπλε και πράσινο ελεκτρίκ!!!!

  6. Πολύ καλή μάρκα. Εξαιρετικά όλα τα προϊόντα αλλά πανάκριβα.

  7. Εξαιρετικλη μάρκα πρωτοποριακή τεχνολογία όπως είπε και η Τζου “παιδί” του Hubert D’Ornano που απεβίωσε και πρόσφατα στα 89 του
    @Stella: Fleurs D’ Orlane, που το θυμήθηκες μπομπα λουλουδιών και πολύ 80’ς
    Πάντως πολύ μου άρεσε η σειρά Autour που είχε βγάλει ιδίως το Autour de l’ Iris ή κάπως έτσι το είχα βρει σε ενα από τα Bazaar της Estee και πολύ μετάνιωσα που δεν το πήρα αλλά το μπάτζετ έφτανε για δύο αρώματα μόνο και ο κλήρος έπεσε στον Cartier εκείνη τη χρονιά!

  8. Κλασική μάρκα από τις αγαπημένες ακριβές που αγόραζε η μητέρα μου και που είχα επηρεαστεί τόσο που με τα πρώτα λεφτα μου από την πρωτη μου δουλειά έτρεξα στα Hondos και αγόρασα μια κρέμα ημέρας που την είχα βρει υπέροχη! Η καινούργια σειρά φαίνεται αντάξια του ονόματός της

  9. Δεν ξέρω γιατί αλλά πάντα μπέρδευα την ORLANE με την CLARINS.Πραγματικά δεν έχω καταλάβει ακόμα τι μου φταίει,πιθανολογώ η γραμματοσειρά..

  10. @Litsa: Αγαπώ Clarins.. Η πρώτη ενυδατική κρέμα που μου αγόρασε η μαμά μου στο Λονδίνο σε ηλικία 18 ετών…

  11. Νομίζω ότι πάνω απ’όλα θα ήθελα να δοκιμάσω την κρέμα για τα μάτια.Ψάχνω απεγνωσμένα την κρέμα που θα κάνει τη διαφοράκαι φυσικά θα είναι στις οικονομικές μου δυνατότητες.Λες να’ναι η Orlane??

  12. @Ketty: Mmmmmm…μας έβαλες την πιο δύσκολη ερώτηση… Κρέμα για τα μάτια… την ψάχνω χρόνια τώρα.. κάτσε, μπορεί να είναι η Orlane, αλλά μπορεί και όχι.. Βασικά τι ακριβώς ψάχνεις; (για μικρές ρυτίδες/ γραμμές,για μαύρους κύκλους, για puffiness? Πες μας και βλέπουμε…

  13. Την Οrlane σταμάτησε να την φέρνει ο Σαράντης πριν κάποια χρόνια. Την ανέλαβε άλλος αντιπρόσωπος?

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.