Αστρολογία: Πως να ξεφορτωθείς έναν άντρα Ζυγό

 

libra4

 

 

 

… σε πείσμα του ζωδίου του, του ζωδίου της συντροφικότητας, του μαζί και του ρομάντζου, εσύ έχεις πετάξει φλύκταινες και στην ιδέα μόνο να συναντηθείς στο διάδρομο του σπιτιού σας με τον άντρα Ζυγό!

 

Παραδέξου το – αυτό που σε κούρασε είναι ακριβώς η κίνηση του Ζυγού: της Ζυγαριάς, που η αέναη δουλειά της είναι το να γέρνει πότε από τη μία και πότε από την άλλη, ισορροπώντας για ελάχιστα μόλις δευτερόλεπτα και ξανά να τραβά προς τη δόξα, ζυγίζοντας αδιάκοπα και δίχως αποτέλεσμα από την ψήφο του, μέχρι το αν θα φάει κοτόπουλο ή ψάρι. Τέλος στο δίλλημα «απ΄την Κική και την Κοκό ποια να διαλέξω», τέλος στα απογεύματα τις μαρμότας στα μαγαζιά πάνω από δύο σχεδόν πανομοιότυπα πουκάμισα – λευτεριά τώρα στις αποφάσεις μας!

 

Η αστρολογία, για μία ακόμα φορά, αποτελεί το εγχειρίδιο ως προς το πώς να κάψεις τις γέφυρες για κάποιον του οποίου η βασική δουλειά είναι αυτές τις γέφυρες να τις δημιουργεί. Πώς σερβίρεις το «σιχτίρ πιλάφι» σε ένα παιδί της Αφροδίτης; Πώς χωρίζεις το ζώδιο των Σχέσεων;

 

 

…(How to) Lose a… Libra.

 

 

American Beauty. Βασικά, beauty. Καθόλου beauty – φρίττεις, το ξέρω, αγαπημένη μου. Αλλά το beautyblog.gr σου υπόσχεται να σε αποζημιώσει με άρθρα για τα ….καλύτερα καλούδια περιποίησης και ομορφιάς μόλις ηρεμήσει το κεφάλι σου. Μέχρι τότε, εσύ και η πολυπόθητη Ομορφιά που θέλει ο Ζυγός να τον περιβάλει πάντα, δεν έχετε καμία, μα καμία σχέση. Ντύσου όσο πιο ακαλαίσθητα γίνεται – ό,τι πιο παράταιρο και φθηνό, είναι must. Φόρεσε έντονες, φθηνές κολώνιες και αρώματα, υπερβολικό μακιγιάζ και ογκώδη, ψεύτικα κοσμήματα, και περίμενε αντιδράσεις.

 

(Τι εννοείς Γιάννη μου δε μου πάει αυτό το φόρεμα; Με παχαίνει; Ε, δε θα ‘μαστε καλά – είναι γνωστό τοις πάσι ότι έχω κορμί θανατηφόρο κι αυτό δεν το αλλάζει κανένα φόρεμα. Δεν κοιτάς εκεί καλύτερα να βάφεις φυσικότερα τα μαλλιά σου, που γελάνε μαζί σου όλοι; Δεν τα βάφεις; Ναι, καλά, σιγά μην είναι το φυσικό σου αυτό το καστανοκεραμιδομαονί – καλά, ποιόν δουλεύεις καημένε Γιάννη;)

 

 

– Η Κονιόρδου στην Επίδαυρο.

 

(Όταν κάτι σε ενοχλήσει, οι αντιδράσεις σου είναι ακραίες. Τραγικές, υστερικές, και πολύ, πολύ φωναχτές. Επενδύεις στα ντεσιμπέλ. Είσαι loud όχι μόνο στον τόνο της φωνής αλλά και στη συμπεριφορά. Κλαις, φωνάζεις, υστεριάζεις, μεγαλοποιείς τα πάντα – κι όταν έχεις καταφέρει να τον κάνεις να μην έχει πού να κρυφτεί και να παρακαλά να ανοίξει η γη και να τον καταπιεί, εσύ ηρεμείς ως εκ θαύματος! )

 

– Ραντεβού; Φυσικά! Στο μετρό. Σε ώρα αιχμής…

 

(Έλεος Γιάννη μου, έλεος! Όχι άλλο ρομαντικό μπιστρό και θέατρο, μπούχτισα η γυναίκα… είναι ήσυχα; Και που είναι ήσυχα ρε Γιάννη δηλαδή τι; Και στο Α’ νεκροταφείο ήσυχα είναι, δεν πάμε να πιούμε καφέ εκεί, που θα τον πιούμε και τζάμπα; Απαπαα, εγώ θέλω κόσμο, ένταση, το θόρυβο της πόλης – ντιπ αντικοινωνικός είσαι καημένε…)

 

 

– Τα πάχη μου τα κάλλη μου!

 

(…εγώ Γιάννη δίαιτα δεν κάνω, που να χτυπιέσαι κάτω. Και μια και είπα χτυπιέσαι, να πας εσύ στο γυμναστήριο – εγώ δεν έχω καμία διάθεση, το μόνο που θέλω είναι να αράξω στον καναπέ. Να, θα φάω κι αυτή την κρύα χθεσινή πίτσα, δε βαριέσαι, και το γκουρμέ φαγητό είναι εντελώς υπερεκτιμημένο. Άσε που, όποτε βάζω μερικά κιλά, οι κατακτήσεις μου αυξάνονται κατακόρυφα – εσύ πάντως, περίεργο που δεν θέλεις καμπύλες…οι περισσότεροι άνδρες πεθαίνουν για καμπύλες, μήπως είσαι gay;)

 

– Smalltalk

 

(μιλάς, και μιλάς και μιλάς…. Με βασικό θέμα πράγματα χαζά, μικρά, καθημερινά. Θαυμάσιο θέμα ο καιρός. Επίσης οι δουλειές που έκανες στο σπίτι με ανατριχιαστικά φλατ τόνο φωνής και με κάθε λεπτομέρεια)

 

– «Ναι, γειά σας, από το FBI είμαστε και κάνουμε μία μικρή έρευνα στο διαμέρισμά σας…»

 

(…ή, αλλιώς, αδιακρισία σε όλο της το μεγαλείο! Ψάξτε συρτάρια, ψάξτε τσέπες, ψάξτε υπολογιστές! Αν χτυπά το κινητό του, όρμα να το πιάσεις εσύ πρώτη, παριστάνοντας το Νικοπολίδη στα γκολ ποστ, και μην του το δώσεις αν δε ρίξεις μία προσεκτική ματιά στο ποιος τον καλεί. Στάσου πάνω από το κεφάλι του όταν γράφει στον υπολογιστή, ρώτα «ποια είναι αυτή που της κάνεις like», κόλλα δίπλα του όποτε μιλάει στο τηλέφωνο!)

 

 

Ελπίζοντας να βοήθησα, λατρευτά μου αστρομπίσκοτα, θα ήθελα να τονίσω ότι ο Ζυγός είναι το ζώδιο εκείνο που χωρίζει δυσκολότερα από όλα. Αρνείται να δεχτεί ότι χώρισε, είναι πολύ πιθανό να θεωρεί πως είστε πάντα μαζί κι απλά περνάτε μια φάση ακόμα κι αν έχουν περάσει δυο χρόνια κι εσύ οργανώνεις το γάμο σου, ή είσαι ήδη παντρεμένη και με παιδί! Δίνει και ζητά δεύτερες, τρίτες και εκατοστές ευκαιρίες και ο λόγος που ενίοτε αυτό όλο πετυχαίνει, είναι γιατί κάποια βαριέται να λέει «χωρίσαμε» και να μιλά σε τοίχο!

 

Αυτά κι όσο για μένα θα επανέλθω δριμύτερη αφού συλλέξω πρώτα υλικό για το πώς ξαποστέλνουμε τον άνδρα Σκορπιό χωρίς να γίνουμε διπλό επεισόδιο στη «10η Εντολή»!

 

 

Astrally Yours,

ElizaBBeth

 

 

 

6 Σχόλια
  1. Welcome back ElizaBBeth!!

    Παντρεμένη με Ζυγό, έχεις πέσει 100% διάνα και κλαίω από τα γέλια!

    Όσο για το,

    …..ζυγίζοντας αδιάκοπα και δίχως αποτέλεσμα από την ψήφο του, μέχρι το αν θα φάει κοτόπουλο ή ψάρι….

    επίτρεψέ μου, να πω, ότι μακάρι να’ ξερε τι θέλει να φάει, αφού οι προτιμήσεις για ψάρι ή κοτόπουλο, αλλάζουν ανά εβδομάδα, οπότε έτσι κι αλλιώς, ποτέ δεν πέφτεις μέσα.

    Και φυσικά τι κάνει σε αυτή την περίπτωση μια κλασσική Υδροχόος;
    Απλά και χωρίς πολλά λόγια, ΔΕΝ σερβίρει τίποτα.

    (εντάξει, ok, σε γενικές γραμμές- πολύ γενικές- είναι καλά παιδιά οι Ζυγοί)

  2. Τέλειο!
    Παντρεμένη κι εγώ με Ζυγό συμφωνώ με εσένα ElizaBBeth και με εσένα Τζούλια… αλλά έλα που είμαι κι εγώ Ζυγός. Έλα που για να αποφασίσουμε κάτι από κοινού είμαστε ικανοί να εξαντλήσουμε τα όρια των ίδιων μας των εαυτών και όλων των υπολοίπων γύρω μας… Οπότε δεν με “παίρνει” να πω και πολλά γιατί σ’αυτό το καζάνι βράζω κι εγώ… (δεν το θέλω καθόλου, πιστέψτε με!)

  3. @Flora: Μπράβο, μπράβο, ρε συ Φλώρα.

    Πάνω που ήμουν σχεδόν έτοιμη, με τα μακιγιάζ μου, τα κραγιόνια μου, τα όλα μου, είπα να μπω και για λίγο (καλά να πάθω) στο bb και βλέπω αυτο το σχόλιο και κλαίω πάλι από τα γέλια και φτου απ την αρχή το μακιγιάζ.Ευχαριστούμε πολύ, βρε συ, αγαπημένη (not)

  4. Δεν είστε παντρεμένες με Σκορπιό οπότε τα ελαττωματάκια του αγαπημένου Ζυγού σίγουρα θεωρούνται πταισματάκια μπροστά σε αυτά του Σκορπιού! Ανυπομονώ να διαβάσω το επόμενο post το οποίο θα το κολλήσω κ αυτό μαζί με τα post του Κωνσταντίνου στην ντουλάπα του Σκορπιού.

  5. @Maryl: Καλά δεν μπορείς να φανσταστείς, πως περιμένω τον Σκορπιό. Και αυτό γιατί πιο παλιά είχα σχέση με Σκορπιό, αλλά τι να σου πω βρε Maryl μου. Νομίζω ότι ήταν ο καλύτερος άνθρωπος, που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Ειλικρινά, η δική μου εμπειρία είναι του στυλ “Μα, καλά, έχουν ελαττώματα οι Σκορπιοί;” (βέβαια μου έχουν πει, ότι στο συγκεκριμένο ζώδιο βρίσκεις ή τους πιο καλούς ανθρώπους, ή τους χειρότερους. Προφανώς η δική μου εμπειρία ήταν με το πρώτο)

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.