Κiehl’s: Ιστορίες σύγχρονων πρωτοπόρων

 

kiehl's open

 

Σύμφωνα με το Αγγλικό Λεξικό της Οξφόρδης, πρωτοπόρος είναι “αυτός που πηγαίνει πριν από όλους ώστε να προετοιμάσει ή να ανοίξει τον δρόμο ώστε οι άλλοι να ακολουθήσουν,” αναπτύσσοντας ή ακολουθώντας πρώτος μια νέα μέθοδο, ένα νέο πεδίο γνώσης ή μια νέα δραστηριότητα.

 

Από το 1851, όταν άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του το πρώτο φαρμακείο στη Νέα Υόρκη, η Kiehls έχει πολλές στιγμές που μπορεί να χαρακτηρίσει ως πρωτοποριακές. Η ιστορία της που εκτείνεται σε 164 χρόνια παρουσίας στον κόσμο της ομορφιάς περιλαμβάνει πολλές στιγμές – σταθμό.  

 

 

Τιμώντας αυτή την παράδοση, η Kiehls με υπερηφάνεια παρουσιάζει την ενέργεια Πρωτοπόροι εκ Φύσεως – ένα πρόγραμμα που τιμά την καινοτομία, τους ανθρώπους που άλλαξαν τους κανόνες του παιχνιδιού και όσους κατάφεραν να γίνουν trendsetters, ανθρώπους που κατάφεραν να δουν και να βιώσουν τον κόσμο μας διαφορετικά. Τιμώντας τη βιομηχανία της μουσικής, της μόδας, του στυλ, της τέχνης, της τεχνολογίας και του πράσινου σχεδιασμού, η Kiehls συνεργάζεται με τους: Solange Knowles, Phillip Lim, Rachel Zoe, Dustin Yellin, Reshma Saujani και Robert Hammond για να δημιουργήσει μια interactive έκθεση που εκφράζει την πρωτοποριακή ζωή τους. Επιπλέον, σε συνεργασία με αυτούς τους influencers, η Kiehlsθα δωρίσει $150,000 σε μη κυβερνητικούς οργανισμούς που δρουν για την προστασία του περιβάλλοντος και των παιδιών.

 

 

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με αυτή τη μοναδική ομάδα ανθρώπων που τους χαρακτηρίζει η καινοτομία,” δηλώνει η Cheryl Vitali, Kiehls General Manager Worldwide. “Το να καινοτομείς απαιτεί να διαθέτεις θάρρος. Σημαίνει πως αφήνεις πίσω την πεπατημένη και διαλέγεις να χαράξεις τον δικό σου δρόμο. Στην Kiehls, κάθε φορά που δημιουργούμε ένα νέο προϊόν ή σχεδιάζουμε μια νέα εμπειρία για τους πελάτες μας, διαλέγουμε τον δρόμο τον λιγότερο ταξιδεμένο. Αυτό το ήθος είναι χαραγμένο στο DNAτης εταιρείας μας και γι’ αυτό θέλαμε να τιμήσουμε και άλλους που διάλεξαν έναν παρόμοιο τρόπο σκέψης και επέλεξαν να καινοτομήσουν.”

 

 

Ρίξτε μια ματιά στις πολύ ενδιαφέρουσες πρωτοπορίες της Kiehls

 

 

 

1851: Ένα από τα Παλαιότερα Φαρμακεία της Αμερικής

Ο πρόδρομος του αυθεντικού Φαρμακείου Kiehl’s, το “Brunswick Apotheke” ήταν το πρώτο φαρμακείο που εξυπηρετούσε τους πελάτες του East Village της Νέας Υόρκης και βρισκόταν στη γωνία της 3ης Λεωφόρου και της 13ης Οδού – μια ιστορική τοποθεσία γνωστή και ως «Η γωνιά της Αχλαδιάς».

 

 

 

1921: Ένα από τα πρώτα Έλαια Musk

Το Kiehl’s Original Musk Oil λανσαρίστηκε για πρώτη φορά το 1921. Αρχικά δημιουργήθηκε από τη “μύτη” της Kiehl’s – τον Πρίγκιπα Karlαπό τη Ρωσία – στις αρχές του 1900. Όταν ίσως υπερβολικά “αισθησιακό” για εκείνη την εποχή, έμεινε στο υπόγειο του φαρμακείου ώσπου η ομάδα του κ. Morseτο ανακάλυψε σε μια ανακαίνιση το 1963 και το λάνσαρε στο κοινό.

 

1920’s: Πρωτοπόροι στη Προσφορά Δειγμάτων

Ο ιδρυτής της Kiehl’s, Irving Morse, εγκαινίασε το πρόγραμμα προσφοράς δειγμάτων, δίνοντας στους πελάτες του μικρά βάζα με νέα προϊόντα που παρασκεύαζε προσωπικά στο πίσω μέρος του φαρμακείου, προκειμένου να του πουν την άποψή τους και να αποκτήσει την εμπιστοσύνη τους στις συνθέσεις του. Toμότο «Δοκιμάστε προτού αγοράσετε» έγινε η φιλοσοφία της Kiehl’s που συνεχίζει ακόμα και σήμερα να προσφέρει απλόχερα δείγματα – μια πρακτική που διασφαλίζει ότι οι πελάτες λαμβάνουν πάντα τις συνθέσεις που είναι κατάλληλες για τις ιδιαίτερες ανάγκες τους. Η προσφορά δειγμάτων αποτελεί ζωτικό παράγοντα για την εξυπηρέτηση των πελατών της Kiehl’s και έχει εμπνεύσει πολλές εταιρίες στο κόσμο της ομορφιάς που σήμερα ακολουθούν το ίδιο παράδειγμα.

 

 

 

1920’s: Πρωτοπόροι στις Συσκευασίες που προσφέρουν Πληροφορίες

ΗKiehl’sήταν από τις πρώτες εταιρίες καλλυντικών που πρόσθεσαν τη λίστα των συστατικών στις ετικέτες των προϊόντων, πολύ πριν το επιβάλουν οι Αρχές, ώστε να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να είναι απόλυτα ενημερωμένοι και σίγουροι για την αποτελεσματικότητα του σκευάσματος.

 

 

 

1960’s: Πρωτοπόροι στην Ανδρική Περιποίηση

Ο ιδρυτής της Kiehl’s, Aaron Morse παρατήρησε ότι όταν τα ζευγάρια έμπαιναν στο φαρμακείο, οι κύριοι δεν έδειχναν ενδιαφέρον για τα προϊόντα. Έτσι, ο κύριος Morse τοποθέτησε τις προσωπικές του συλλογές μοτοσικλετών και Lamborghini στο φαρμακείο προς ευχαρίστηση των ανδρών πελατών της Kiehl’s, κάνοντας την εμπειρία αγορών τους ακόμη πιο συναρπαστική.

 

 

1988: Πρωτοπόροι στην Περιπέτεια

Το 1988, η Kiehl’s χορήγησε την πρώτη επιτυχημένη ανάβαση στην Ανατολική Πλευρά του όρους Έβερεστ χωρίς φιάλες οξυγόνου. Οι ορειβάτες της αποστολής πήραν μαζί τους διάφορα προϊόντα Kiehl’s, για να τους βοηθήσουν να διατηρήσουν την επιδερμίδα τους ενυδατωμένη στη διάρκεια του ταξιδιού τους.

 

 

 

1990’s: Πρωτοπόροι στη Φιλανθρωπική Δράση

Η προσφορά αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της «αποστολής» της εταιρείας Kiehl’s. Ξεκινώντας τη δεκαετία του 1990, η Kiehl’s προσέφερε διάφορες συνθέσεις με σκοπό να συγκεντρώσει χρήματα, για να βοηθήσει την έρευνα και την πρόληψη του HIV/AIDS, όπως η «Hand Care for a Cure» υπέρ του Αμερικανικού Ιδρύματος Έρευνας για το AIDS, το «Magic’s Elixir» για το Ίδρυμα του Magic Johnson για το AIDS, και διάφορες συνθέσεις αποκλειστικά για την πρωτοβουλία Youth AIDS.

 

 

kiehl's-3

 

 

2005: Ένας από τους πρώτους ορούς με Σταθεροποιημένη Βιταμίνη C 10.5%

Αντλώντας από την παράδοση της εταιρίας στην σταθεροποίηση των συστατικών, η Kiehl’s παρουσίασε το Powerful Strength Line Reducing Concentrate. Αυτό το δραστικό προϊόν περιποίησης περιέχει υψηλή συγκέντρωση 10,5% Αγνής Βιταμίνης C (L-ασκορβικό οξύ), η οποία είναι γνωστή για τη συνάφειά της με την επιδερμίδα και για την ιδιότητά της να εξασθενεί τα σημάδια γήρανσης. Δέκα χρόνια αργότερα, η δημιουργία μιας σύνθεσης που περιέχει 10,5% σταθεροποιημένη βιταμίνη Cθεωρείται ένα σημαντικό επίτευγμα στην κοσμετολογία.

 

 

 

2008: Πρώτο Πλήρως Βιοδιασπώμενο Προϊόν με Πιστοποίηση Cradle to Cradle

Μέσω μιας ιστορικής συνεργασίας με τον Μπραντ Πιτ, η Kiehl’s παρουσίασε το προϊόν «Aloe Vera» Biodegradable Liquid Body Cleanser και κατάφερε να λάβει την πρώτη πιστοποίηση προϊόντος Cradle to Cradle για τη δημιουργία αυτού του «οικολογικά αποδοτικού» προϊόντος. Το 100% των καθαρών κερδών από την πώληση αυτής της πρωτοποριακής σύνθεσης διατίθεται προς όφελος του JPF Eco Systems, μια δωρεά για τη στήριξη των παγκόσμιων περιβαλλοντικών πρωτοβουλιών.

 

 

 

2009: Πρωτοπόροι στην Κατηγορία Ελαίων Προσώπου

Για τις πελάτισσες της Kiehl’s γνωστό και ως “Midnight Magic”, το Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate, αναπτύχθηκε ως ένα άνυδρο (“χωρίς νερό”), αντισυμβατικό συμπύκνωμα φυτικών ελαίων που ενισχύουν την επιδερμίδα και, επιπλέον, προσεκτικά επιλεγμένων αιθέριων ελαίων πολύ πριν γίνει παγκόσμια τάση η χρήση ελαίων για την φροντίδα του προσώπου. Η Kiehl’s πουλάει παγκοσμίως ένα Midnight Recovery Concentrate (MRC) το λεπτό και έχει πουλήσει περισσότερα από ένα εκατομμύριο μπουκάλια από την παρουσίασή του ενώ έχει κερδίσει πάνω από 46 διεθνή βραβεία γι’ αυτό το μοναδικό προϊόν που έγινε θρύλος και παραμένει ένα από τα πρωτοπόρα προϊόντα ομορφιάς παγκοσμίως.

 

 

 

2014: Το Πρώτο Προϊόν Ομορφιάς που Λανσάρεται στο Διάστημα

Η Kiehl’s ψάχνει σε όλο τον πλανήτη για αποτελεσματικά συστατικά που θα χρησιμοποιήσει στις συνθέσεις της. Για να αναπτύξουν το Kiehl’s Oil Eliminator 24-Hour Anti-Shine Moisturizer for Men, οι χημικοί της Kiehl’s εστίασαν στο Aerolite Technology™, ένα προηγμένο υλικό που βασίζεται στην επιστήμη της αερογέλης, η οποία χρησιμοποιείται παραδοσιακά στην εξερεύνηση του διαστήματος.

Πιστοί στο πνεύμα της περιπέτειας, οι ειδικοί της Kiehl’s  έστειλαν τη σύνθεση εκεί όπου κανένα άλλο προϊόν ομορφιάς δεν έχει φτάσει – στο διάστημα!

 

 

 

2015: Ένα Πρωτοποριακό Σημείο Σταθμός

Φέτος είναι μια χρονιά σταθμός για την ιστορία της Kiehl’s που είναι γεμάτη καινοτομίες καθώς η Kiehl’s γιορτάζει την επέτειο των δέκα χρόνων της σειράς Dermatologist Solutions και του σέρουμ της σειράς Powerful Strength Line Reducing Concentrate. Αυτή η σύνθεση έθεσε τις βάσεις για τις άλλες συνθέσεις της μάρκας όπως το Clearly Corrective Dark Spot Solution, το πρώτο διάφανο, σέρουμ που καταπολεμά τις κηλίδες, καθώς και το Hydro-Plumping Retexturing Serum Concentrate, τον πρώτο ορό που αντιμετωπίζει την αφυδάτωση που προκαλείται λόγω της γήρανσης.

 

 

 

Σύμπραξη με την Kiehl’s στη Δράση Πρωτοπόροι εκ Φύσεως

 

 

Η Kiehl’s με υπερηφάνεια μοιράζεται τις ιστορίες έξι influencers που εκφράζουν το πνεύμα της καινοτομίας. Η Kiehl’s συνεργάζεται μαζί τους στον σχεδιασμό μια έκθεσης που στόχο έχει να εκφράσει τη σημαίνει να είσαι Πρωτοπόρος της Φύσης. Αυτή η έκθεση εγκαινιάστηκε τον προηγούμενο μήνα στο Pioneer Works Center for Artand Innovation στο Red Hook του Brooklyn.

 

 

ΜΟΥΣΙΚΗ: SOLANGE KNOWLES

Ιδρυτικό μέλος του Saint Records

 

 

Η Solange Knowles είναι γνωστή τραγουδίστρια με πληθώρα δίσκων και ιδρύτρια της δισκογραφικής εταιρείας Saint  Recordsπου κυκλοφόρησε το πρώτο compilationάλμπουμ, Saint Heron, το 2013. Το ταλέντο της ως μουσικός εκτείνεται και στην σύνθεση τραγουδιών καθώς ήδη από την ηλικία των 15 ετών ξεκίνησε να γράφει τραγούδια, τα οποία κυκλοφόρησε στο πρώτο της άλμπουμ, Solo Star, καθώς και μέσω των Destiny’s child, Beyonce και Cassie. Η  Solange είναι μια καταξιωμένη περφόρμερ που έχει συμμετάσχει σε φεστιβάλ όπως το Glastonbury, το Coachella και το Bonnaroo αλλά και σε σόου ανά τον κόσμο.

 

Η εγκατάσταση της Solange στην έκθεση Kiehl’s Pioneers by Nature περιλαμβάνει ένα ανάγλυφο πάνελ, παρόμοιο με εκείνα που συναντά κανείς σε στούντιο ηχογράφησης – ένα μέρος δημιουργίας όπου για την καλλιτέχνη μοιάζει να είναι το σπίτι της. Παρτιτούρες, ηχεία και μικρόφωνα μαρτυρούν το πάθος της για την συγγραφή τραγουδιών. Τα άνθη που ξεπροβάλουν από τα ηχεία συμβολίζουν τον δροσερό και συνεχώς εναλλασσόμενο ήχο που η ίδια παράγει.

 

Η συνεργασία της Kiehl’s με τη Solange θα βοηθήσει το ίδρυμα 14+.

 

 

kiehl's-pioneers-solange

 

 

 

MΟΔΑ: PHILLIP LIM

Ιδρυτής του οίκου μόδας 3.1 Phillip Lim

 

Ο οίκος 3.1 Phillip Lim ιδρύθηκε μέσω μια αντίφασης: “Ρούχα με επώνυμη υπογραφή σε σημεία πώλησης με προσιτές τιμές ”. Αυτή η αντίφαση βοήθησε τους πρωτοπόρους των νέων αγορών που ακροβατούν ανάμεσα στην πρώτη γραμμή της μόδας και τις συλλογές που εναλλάσσονται με γρήγορο ρυθμό. “Τα ρούχα μου δεν είναι έργα τέχνης που κανείς θαυμάζει από απόσταση, είναι πραγματικά ρούχα. Με ενθουσιάζει περισσότερο να βλέπω κάποιον που χρησιμοποιεί το μετρό να φορά δημιουργίες μου, παρά κάποιον celebrityστο κόκκινο χαλί. Θέλω οι γυναίκες να ζουν μέσα στα ρούχα μου, να γελούν μέσα σε αυτά, να βιώνουν έντονα συναισθήματα, ακόμα και να κλαίνε.” Η στάση του Phillipαπέναντι στην αγορά σημαίνει ότι δίνει την δυνατότητα στο κοινό να αποκτήσει ρούχα που επιθυμεί και είναι φορέσιμα ταυτόχρονα και το πρωί και το βράδυ.

 

Η εγκατάσταση του Phillip Limγια την έκθεση Kiehl’s Pioneers byNature είναι σχεδιασμένη ώστε να είναι καθηλωτική, βιωματική, προσιτή και διαδραστική. Η εγκατάσταση ενθαρρύνει τον θεατή να κινηθεί γύρω της και να εξερευνήσει κομμάτια από τις ανδρικές και γυναικείες συλλογές με την υπογραφή 3.1 Phillip Lim.

 

Ο Phillip συμμετέχει σε αυτή τη δράση και στηρίζει τον ΜΚΟ The Red Cross.

 

 

 

LIFESTYLE: RACHEL ZOE

Ιδρύτριατου The Zoe Report

 

Μια απαράμιλλη προσωπικότητα του κόσμου της μόδας, η Rachel Zoe είναι μια καταξιωμένη σχεδιάστρια, στυλίστρια και editor, γνωστή για την άκοπη έκφραση του γκλάμουρ. Κατά τη διάρκεια της καριέρας της, η Rachelέχτισε ένα μεγάλο και φανατικό κοινό από fansκαι followersπου ξεχώρισαν σε εκείνη τον ενθουσιασμό της για τη μόδα, το ξεχωριστό της στυλ, την εξειδίκευσή της και την προσιτή της προσωπικότητα. Η ίδια επικοινωνεί με το κοινό της μέσω πολλαπλών Μέσων όπως τον διαδικτυακό τόπο για το στυλ, The Zoe Report, αλλά και μέσω των social media, της τηλεόρασης και του έντυπου Τύπου. Έχοντας βουτήξει στα βαθιά της μόδας και του designγια δύο σχεδόν δεκαετίες, η Rachel είναι πλέον αναγνωρισμένη ως ένα πρόσωπο με τεράστια επιρροή στον κόσμο της μόδας σήμερα.

Η εγκατάσταση της Rachel Zoe για την έκθεση Kiehl’s Pioneers by Nature δίνει το στίγμα της δημιουργικής διαδικασίας ως στυλίστρια, editorτου The Zoe Report και δημιουργό ενός lifestyle brand. Η εγκατάσταση περιλαμβάνει αντικείμενα από τη συλλογή Rachel Zoe– κομμάτια που επέλεξε η ίδια η σχεδιάστρια, τα βιβλία της ‘Style A to Zoe’ και ‘Living in Style’ και μια συλλογή από εικόνες από το The Zoe Report.

Η συνεργασία της Rachel θα ενισχύσει τις ΜΚΟ Save the Children και Baby 2 Baby.

 

 

ΤΕΧΝΗ: DUSTIN YELLIN

Ιδρυτήςτου Pioneer Works Center for Art and Innovation

 

Ο DustinYellin είναι Νεοϋορκέζος εικαστικός και ιδρυτής του κέντρου Pioneer Works Center for Artand Innovation – ενός μοναδικού, μη-κερδοσκοπικού οργανισμού που στοχεύει στην προώθηση της δημιουργίας, της σύνθεσης και της συζήτησης για την τέχνη, την επιστήμη και την εκπαίδευση. Εδρεύει στο Red Hook, του Μπρούκλιν και συγκεντρώνει καλλιτέχνες, επιστήμονες και δημιουργικούς διανοητές που στόχο έχουν να συνεργαστούν ξεπερνώντας τα περιοριστικά όρια της παραδοσιακής σκηνής της τέχνης. Μέσω μια κοινότητας που έχει αφιερωθεί στον δημιουργικό διάλογο και τη συνεργασία, η πλατφόρμα Pioneer Works υπόσχεται να μετατρέψει τις ιδέες στην απόλυτη έκφραση. Το Κέντρο θεσπίζει το όραμά του για μια σύνθετη, δημιουργική και παραγωγική κοινωνία μέσω επιμορφωτικών προγραμμάτων, εκθέσεων, εκδόσεων, διαλέξεων και παραστάσεων.

 

Ο Dustin Yellin με γενναιοδωρία διάθεσε ένα από τα αρχικά του γλυπτά στην έκθεση Kiehl’s Pioneers by Nature. Από τη σειρά του καλλιτέχνη “Psycho geographies”, το τριών διαστάσεων κολάζ, που περιλαμβάνεται μέσα σε ένα γυάλινο πλαίσιο, είναι μια συλλογή από εικόνες που ο καλλιτέχνης έχει κόψεις από περιοδικά καθώς και σχέδια με ακρυλικό.

 

Ο Dustin συνεργάζεται με την Kiehl’s για να προσφέρει στο Pioneer Works και το Red Hook Initiative.

 

 

ΠΡΑΣΙΝΟΣΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ: ROBERT HAMMOND

Συνίδρυτήςτου Friends of the High Line

 

Η αρχική ιδέα για τη δημιουργία ενός πάρκου σε ένα εγκαταλελειμμένο, υπερυψωμένο σιδηροδρομικό σταθμό στη Νέα Υόρκη έμοιαζε ένα απατηλό όνειρο. Μετά όμως από 15 χρόνια υπεράσπισης αυτής της ιδέας από τον Robert Hammond, συν-ιδρυτή του Friends of the High Line, ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού, το High Line έχει μεταμορφωθεί σε ένα μοναδικό δημόσιο χώρο που απολαμβάνουν πάνω από έξι εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο.

Σήμερα, αυτή η προσπάθεια του Robert Hammond αποδεικνύει πως οι πόλεις και οι κοινωνίες μπορούν να επωφεληθούν όταν υπάρχει έμπνευση για τους εγκαταλελειμμένους χώρους. Σε όλο τον κόσμο, οι αρχές και οι πολίτες εργάζονται από κοινού ώστε να μεταμορφώσουν παλιά κτίρια, τούνελ, χώρους πρασίνου και βιομηχανικά κτίρια.

 

Η εγκατάσταση του Robert Hammond για την έκθεση Kiehl’s Pioneers by Nature είναι μια αναλογική μεταφορά του High Line που δημιουργήθηκε για να αναβαθμίσει την περιοχή και δώσει νέα πνοή στην πόλη. Δομημένη με τέτοιο τρόπο ώστε να παραπέμπει στο εμβληματικό μοτίφ του High Line, μια σειρά από φυτά δημιουργούν ένα μοναδικής αισθητικής πλέγμα. Μετά την έκθεση, η Kiehl’s θα δωρίσει στοιχεία της εγκατάστασης στους κήπους του Pioneer Works.

 

Ο Robert συνεργάζεται με την Kiehls ώστε να προσφέρει στον ΜΚΟ Friends of the High Line.

 

 

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ: RESHMA SAUJANI

Ιδρύτρια του Girls Who Code

Κατά τη διάρκεια της πολιτικής της καριέρας στην πολιτεία της Νέας Υόρκης, η Reshma Saujani επισκέφθηκε σχολεία σε διάφορες περιοχές της πόλης. “Παρατήρησα ότι τα κορίτσια στα σχολεία δεν ασχολούνταν αρκετά με την τεχνολογία, ώστε μέσω αυτής να χτίσουν τις μελλοντικές τους καριέρες,” λέει η Saujani . Όταν συνειδητοποίησε ότι το 56% του παραγωγικού πληθυσμού είναι γυναίκες και μόνο το 18% ασχολούνταν με την τεχνολογία, η Saujani σκέφτηκε έναν πρωτοπόρο τρόπο να διορθώσει αυτή την ανισότητα. Η Saujani δημιούργησε τον οργανισμό ‘Girls Who Code’ το 2012 με στόχο να μειώσει την φυλετική ανισότητα στην τεχνολογία. Εμπνέοντας, εκπαιδεύοντας και ενισχύοντας με νέα τεχνολογικά μέσα νεαρές γυναίκες από όλα τα κοινωνικά υπόβαθρα ο οργανισμός του δίνει τη δυνατότητα να ακολουθήσουν καριέρα σε τεχνολογικά επαγγέλματα. Τα προγράμματα του οργανισμού ‘Girls Who Code’ έχουν απλωθεί σε όλες τις πολιτείες της Αμερικής ενώ 10,000 θα έχουν επωφεληθεί από αυτά μέχρι το τέλος του 2015. Η Saujani δηλώνει, “Έχω την πεποίθηση ότι μέχρι το 2020, θα έχουμε αγγίξει το ένα εκατομμύριο.”

Η εγκατάσταση της Reshma Saujani για την έκθεση Kiehl’s Pioneers by Nature είναι ένα εικονικό δωμάτιο που αντικατοπτρίζει την δημιουργική διαδικασία ανεύρεσης ιδεών και την εμπειρία που μαθητές και δάσκαλοι στο Girls Who Code ζουν καθημερινά. Η εγκατάσταση περιλαμβάνει επίσης ένα χώρο προβολής όπου παρουσιάζεται βίντεο με υλικό από τον οργανισμό, καθώς και μια ταμπλέτα μέσω της οποίας ο επισκέπτης μπορεί να έρθει σε επαφή με μια από τις γνωστές και επιτυχημένες εφαρμογές, την οποία έχουν δημιουργήσει κορίτσια μέσω του Girls Who Code.

 

Η συνεργασία Reshma με την Kiehl’s θα ενισχύσει το έργο του οργανισμού Girls Who Code.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

9 Σχόλια
  1. Η Kiehl’s για άλλη μια φορά μας εκπλήσσει ευχάριστα. Πόσο, μα πόσο ωραίο είναι που υπάρχουν και τέτοιες εταιρείες!

  2. Μπράβο στην Kiehl’s και σε όλα αυτά τα σημαντικά βήματα που ειναι μπροστά! Πιο πολύ συγχαρητήρια που είναι τόσο ευαισθητοποιημένη εταιρεία!

  3. Ομολογώ ότι αγνοούσα τα περισσότερα από αυτά(μην πω όλα και φανώ στόκος χαχαχαχαχχα) Μπράβο τους!!!

  4. @Litsa: Μα, ούτε και εγώ τα ήξερα όλα αυτά και με τόσες πολλές λεπτομέρειες. Γι’αυτό αποφασίσαμε να ανεβάσουμε το post γιατί το ξέραμε ότι θα σας φανεί ενδιαφέρον. Είναι πολύ ενδεφέρουσα, η πορεία της συγκεκριμένης μάρκας.

  5. Αγαπημένη μου Jules,
    Απίστευτη η Kiehl’s,είχα και την χαρά να την γνωρίσω από τις πρώτες όταν ήρθε χάρη σε σένα και χάρη σε αυτή φυσικά ξεκίνησα την σκέψη για το δικό μου blog,που σημαίνει ότι αυτός ο πρωτοπόρος μαζί με σένα-πρωτοπόρο ΒΒ- είναι η αρχή της δικής μου blogoιστορίας!!!
    Εξαιρετικό post και πάντα αυτό που μου αρέσει στην Kiehl’s είναι αυτή η προσφορά βγαίνοντας από τον μικρόκοσμο του brand και αγκαλιάζοντας σκοπούς.
    Πολλά φιλάκια <3

  6. @Jazzy: Τι είπες αγαπημένη; Δεν το ήξερα αυτό, αλλά να είσαι σίγουρη, τώρα πια δεν θα το ξεχάσω, γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε μπορεί να χρειαστώ αυτή την πληροφορία, για future reference μεταξύ εσένα και της αγαπημένης Kiehl’s. (if u know what I mean…)

  7. χαίρομαι όταν ξεφεύγει η ομορφιά/περιποίηση από τα στενά της όρια
    και προσφέρει κάπου όπου η ομορφιά δεν μετράει καθόλου!
    -ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες, πραγματικά ..

  8. @ΑnthiK. Το είπες πάρα πολύ σωστά… “προσφέρει κάπου όπου η ομορφιά δεν μετράει καθόλου”….

  9. Mια εταιρεία που ενδιαφέρεται όχι μόνο για την εξωτερική αλλά και την εσωτερική ομορφιά και ικανοποίηση!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.