Beauty News: Άρωμα από τη Nivea (;!)

 

nivea-s

 

Βλέπετε τη λέξη άρωμα και λίγο πιο δίπλα τη λέξη Nivea στον τίτλο και λογικό να φαντάζεστε ότι κάνω κάποιο λογοπαίγνιο, ή μιλάω μεταφορικά (πχ, το “άρωμα” της νέας κρέμας σώματος). Ούτε λογοπαίγνιο κάνω, ούτε μεταφορικά μιλάω. Η Nivea, λανσάρει τέλος Οκτωβρίου, το πρώτο της άρωμα.

 

Nαι, ναι, άρωμα αρωματένιο, πως το λένε; Τα νέα τα μάθαμε πρόσφατα. Η διάσημη κρέμα (στο εμβληματικό της μπλε τσίγκινο κουτάκι από το 1911) μπαίνει με φόρα και στην αρωματική βιομηχανία. Σύμφωνα με πηγές, το ντεμπούτο της (τουλάχιστον για αρχή) θα το κάνει στην χώρα καταγωγή της στη Γερμανία και ίσως και σε κάποια σημεία πώλησης της Αυστρίας.

 

Τις νότες του “αρώματος” της κρέμας πάντως, τις κρατούσε μέχρι πρότινος η εταιρεία ως επτασφράγιστο μυστικό. Λογικό. Η φόρμουλα  της διάσημης κρέμας με την ιδιότυπη μυρωδιά, εξακολουθεί και είναι «μυστική» συνταγή της μάρκας.

 

nivea-blue

 

 

 

Παρόλα αυτά κάποιες πρώτες πληροφορίες που αφορούν το “αρωματένιο άρωμα”,  αναφέρουν  lilly of the valley, λεβάντα, ylang ylang, φρέζια, μανταρίνι και σανδαλόξυλο.

 

Το packaging του αρώματος, όπως βλέπετε και στη φωτογραφία που ανοίγει το post, θα είναι στρογγυλό, απλό και φυσικά θα θυμίζει την all time classic συσκευασία. Πάντως ακόμα και η Υπουργός, όπου φυσικά δεν πατάω πλήκτρο αν πρώτα δεν την συμβουλευτώ όταν γράφω για αρώματα, μου είπε επί λέξη “το περιμένω, αγωνιωδώς!” πράγμα που σημαίνει ε, όσο να’ναι μια περιέργεια την έχουμε.

 

Να σας πω. Μήπως έχει κανονίσει καμιά σας κανένα ταξιδάκι στη Γερμανία, τον επόμενο καιρό; Η Όλγα ας πούμε; Λέω εγώ τώρα.

 

 

Weleda’s first fragrance line is inspired by the scents in three of its popular skin care lines - pomegranate, sea buckthorn, and wild rose.

 

 

 

(Ελάτε,  τώρα… Τελειώνει το post και εσείς εκεί, να μη σας ξεφύγει τίποτα. Tι είπατε; Το μπουκάλι σας θυμίζει το Nu του YSL; Ε, είσαστε υπερβολικές.)

 

 

 

Nu by YSL

 

Nu-YSL

 

 

 

 

 

 

 

 

Και μένοντας λίγο ακόμα στα αρώματα και τις φοβερές “unique εμπνεύσεις” των «δημιουργών» έβγαλε και η Bershka αντρικό άρωμα με «πρωτότυπες» ξυλώδεις νότες και το “εμπνευσμένο”  όνομα «Wood». Και καλά έκανε και έβγαλε ό, τι θέλει κάνει ο καθένας, γιατί να μη βγάλει; Αλλά αναρωτιέμαι, δεν βρέθηκε κανένας να τους πει, ότι λίγα χρόνια πριν είχαν βγάλει και οι DSquared αντρικό άρωμα με το όνομα “Wood”; Βάπτισέ το,  BershkΜan ας πούμε, ξέρω γω;

 

Wood, Bershka

 

bershka-wood

 

 

Wood, DSquared

 

 

 

wood-dsquared-2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Άσχετα τώρα, από το post, θέλω να σας ενημερώσω ότι σε λίγο θα ξεκινήσει ένας μεγάλος διαγωνισμός στη σελίδα του bb στο facebook. Ας πούμε για να “εγκαινιάσουμε” τη σεζόν. (από τον Ιούλιο έχουμε να κάνουμε διαγωνισμό, αλλά δεν βλέπω να σας απασχολεί και πολύ). Ξέρω φυσικά, ότι κάποιες από εσάς, δεν έχετε λογαριασμό στο συγκεκριμένο κοινωνικό δίκτυο. Σας υπόσχομαι, λοιπόν, ότι θα γίνει και εδώ μέσα ένας διαγωνισμός,  λίγο αργότερα.

 

Με τις υπόλοιπες, θα τα πούμε στο fb, σε λίγο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ορίστε; A, ναι.. δεν σας είπα το δώρο του διαγωνισμού, σωστό και αυτό.

 

Επαγγελματικός Καθαρισμός στο Σπίτι με ένα μηχάνημα που κοστίζει 150Ε σας λέει κάτι;

 

Πως το λένε, να δεις πως το λένε……

 

Oh yes! CLARISONIC  my dearests!!

 

 

Kαι όχι ένα, όχι δύο, αλλά 3 CLARISONIC αξίας 450Ε! (αφού τα “αφεντικά” τρελάθηκαν και θέλουν να δώσουν δώρα αξίας 450Ε στο bb, ποιες είμαστε εμείς, να πούμε όχι;)

 

 

 

 

30 Σχόλια
  1. Φαντάζομαι το άρωμα να μυρίζει καθαριότητα σαν κρεμούλα nivea που άπλωσες μετά το μπάνιο σου…. nothing more αλλά και pas mal για καθημερινή, ευκολοφόρετη χρήση σαν τη ζακετούλα που παίρνεις μαζί σου, μην ψυχράνει το βράδυ. Μερικά Brands έχουν τόσο έντονο προφίλ που δεν μπορείς να τα φανταστείς διαφορετικά. Οσο για το clopy paste των αρωμάτων…. ε καλά τώρα…. διδακτορικό έχουμε κάνει. Πάντως το potion των Dsquared2 είναι άπαιχτο άντρικό άρωμα… Μα ναι φυσικά, το έχω πάρει στον καλό μου εδω και χρόνια! Φιλιά σε όλες και καλή εβδομάδα!

  2. Ω, οποία (ευχάριστη) έκπληξις! Από μικρή θυμάμαι τη μαμά μου να την απλώνει στα χέρια της κάθε βράδυ με την ίδια ευλάβεια, συνήθεια που φυσικά υιοθέτησα και εγώ (οικογενειακή παράδοση που λέμε). Ποτέ δεν πέφτω για ύπνο, αν δεν έχω βάλει Nivea στα χέρια, δεν την αποχωρίζομαι ποτέ, ούτε στις διακοπές. Επομένως, it goes without saying ότι μου έχει εξάψει την περιέργεια! Καλημέρα και καλή εβδομάδα (μα πώς περνάει έτσι το σαββατοκύριακο τέλος πάντων;)

  3. @stella: Καλή εβδομάδα! Έχεις απόλυτο δίκιο για το copy paste των αρωμάτων και το έχουμε συζητήσει πολλές φορές εδώ μέσα, αλλά κάποια πράγματα παραείναι εξόφθαλμα και επιτέλους καλά θα κάνουν όλοι, να σέβονται λίγο περισσότερο τις/ τους, καταναλώτριες/ ες. Να δείχνουν τουλάχιστον, ότι κάπως έχουν προσπαθήσει παραπάνω. (να δούμε ποια θα μας φέρει το Nivea, γιατί για Γερμανία, δεν το βλέπω)

  4. @Sheena: Καλημέρα αγαπημένη! Πιστεύω πως θα πετύχει το συγκεκριμένο άρωμα, γιατί με τον έναν ή τον άλλο τρόπο η αλήθεια είναι, ότι ξυπνά σε όλες μας αναμνήσεις.. και δεν υπάρχει πιο δυνατή ανάμνηση από την οσφρητική.

  5. Καλημέρα . Μα,άρωμα η Nivea ? Πολύ θα ήθελα να μυρίζει σαν την κλασική κρεμούλα . Μακάρι να έρθει σύντομα και στην Ελλάδα …

  6. Πάντως η σειρά μακιγιάζ που είχε κάποτε ήταν αρκετά καλή οπότε και το αρωματάκι γιατί όχι?

  7. @Litsa: Α, Λίτσα, εκπληκτικό σχόλιο, πάρα πολύ σωστά, το μακιγιάζ τους ήταν πράγματι πολύ καλό για μακιγιάζ ευρείας και συγκεκριμένα θυμάμαι ένα υγρό κραγιόν από τα πιο αγαπημένα που έχω δοκιμάσει!

  8. @Julia:Ακριβώς εκεί πήγε το μυαλό μου(στο υγρό κραγιόν)αλλά και τα βερνίκια νυχιών είχαν απίστευτη διάρκεια και κάλυψη με ένα πέρασμα.Απορώ γιατί σταμάτησαν να κυκλοφορούν :/

  9. Ελπιδοφόρο το βρίσκω να μπαίνουν στο χώρο του αρώματος εταιρείες χαμηλού κόστους, γιατί ψάξε ψάξε μπορεί και να πετύχουμε κάτι που μας αρέσει. Μπορεί να μη φτάνουν την ποιότητα μεγάλων ονομάτων (μπορεί λέω), αλλά οι νέες συνθήκες μας θέλουν και ευωδιαστές και… οικονόμες.

  10. Anamenetai me megali agonia to aroma Nivea! An forate tin krema sta xeria exete kanei asynaisthita layering me to aroma sas opote akomi ki an den einai poly entono to Nivea san aroma sigoura tha mporei na syndyastei me kapoio akomi gia na dosei to kati diaforetiko!
    Taksidaki sti Germania den provlepetai alla as einai kala to amazon kai to Ebay kai olo kapou tha to vroume 😉
    @Julia: oso gia tin antigrafi mi mou anoigeis to stoma giati i lista me tis antigrafes ( se syskevasia, onoma alla kai myrodia) sta aromata einai polyyyyyyyy megali!!
    Filia polla kai kali evdomada!

  11. Καλησπέρα!!!
    Εντάξει τωρα πια το ¨εχω καταλάβει!!!Μην αργήσω να μπω στο bb έρχεται η τιμωρία μου!!!
    Πάρε να έχεις !!!στην μούρη όχι ενα αλλα τρία clarisonic!!!Ετσι @Τζουλια να χαίρεσαι με τον πανικό μου!!χαχαχαχα Αχ τι μου κανείς…….Και δεν φτάνει αυτο πάρε και το νέο αρωμα που οχιιιιι δεν μπορείς να το αγοράσεις μονο αν φύγεις μέχρι τέλους του μήνα μετανάστης στην Γερμανία!!!Για Βέλγιο πλευρά
    παίζει τίποτα μιας και εκεί ¨εχω άκρες κρίμα ειναι να ξενιτευτω!!!!
    Φιλάκια πολλα

  12. @MariaA: Όταν και αν γράψεις ποτέ αυτό το post, θα κλάψουν μανούλες. Μη μου βάζεις ιδέες.. μη μου βάζεις ιδέες καταστροφής!! Έτοιμη είμαι!

  13. @SofiaT: Αχαχχαχαχχα!!! Σοφάκι μου, Σοφάκι μου! Να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό, ποτέ δεν ξέρεις τι θα φέρει η κλήρωση!

    Οσο για το άρωμα, όπως έγραψε και η Υπουργός μας παραπάνω, μπορούμε να το βρούμε και online και μάλλον αυτό θα γίνει, μέχρι να έρθει και εδώ.

  14. @Julia Καλά καντε όνειρα για on line αγορές…. Aν θυμαμαι καλά έχουμε ακόμα capital control τουτ’ εστιν απ΄’έξω δεν μπορείς να αγοράσεις ούτε βελόνα… Η Μαρία θα τα παραγγέλνει και θα τα στέλνει σωρηδόν στο Ελλάντα… ως άλλος Αη Βασιλης…. 😉

  15. @Τζουλια@Στελλα ξεκινάμε την λίστα απο τωρα που να προλάβει το Μαράκι όλες μας!!!χαχαχαχα

  16. To capital control einai sovari ypothesi!! Idi paraggelno gia files apo ebay pou den mporoun logo mplokou tou paypal ki ekeines mou plironoun tin eforia! Vlepo na ksanagyrname sta palia pou vazane ta lefta (dollars synithos) sto fakelo kai ta stelnane, tote stin Ellada! Tora tha ginetai to antitheto!! Ola sto onoma tou kallyntikou!!!

  17. Mmmmm poly tha ithela na to dokimaso!!to afentiko ontos trelathike….!!xixixi filakia poly agapimenes mou

  18. Καλησπέρα και από μένα, θυμάσαι Τζούλια στην κρουαζιέρα της NIVEA που είχαν αρωματάκια με το κλασικό άρωμα της κρέμας, λες να είναι κατι σχετικό; Είμαστε σε αναμονή, να δούμε τη έκπληξη
    μας περιμένει!!!

  19. το άρωμα το θέλω κι εγώ…νομίζω θα μυρίζει καθαριότητα…jules τόσους φίλους έχουμε τι στο καλό όλο και κάποιος θα μας το φέρει!!!πολλά φιλάκια <3

  20. Σίγουρα θα είμαι από τις πρώτες που θα το αγοράσουν όταν με το καλό έρθει και εδώ, καθώς είμαι συναισθηματικά δεμένη με τη NIVEA τη στιγμή που από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου,θυμάμαι την κλασική μπλε συσκευασία στο κομοδίνο της μαμάς μου και βέβαια ήταν η πρώτη κρέμα που φόρεσα μόνη μου όταν ήμουν 4..δηλ.τι φόρεσα(τρόπος του λέγειν)πασάλειψα το πρόσωπό μου,μέχρι που την έφαγα νομίζω και μου άρεσε μάλιστα,χαχαχα!! Πάντως προσωπικά κατάφερα να αγοράσω κάτι πραγματάκια από το e-bay από ένα λογαριασμό paypal που έχω και που μου είχαν βάλει λεφτά μέσα από κάτι έρευνες που είχα πάρει μέρος-όχι δηλ.με πιστωτική..

  21. @Maryl Ναι, αυτό όντως μπορεί να γίνει εφ΄όσον τα λεφτά προυπήρχαν στον λογαριασμό pay pall ή στις prepaid πριν τα capital control ή σου τα έβαλαν απο το εξωτερικό. Μόνη σου από Ελλάδα δεν μπορείς ακόμα να φορτίσεις τις κάρτες όπως γίνοταν παλιότερα. Φαντάζομαι ως το τέλος του χρόνου να τελειώσει κι αυτό. 🙂

  22. @ΤΖΕΝΗ: Τζένη, Τζένη μου, τι μου θύμισες τώρα; Έχεις απόλυτο δίκιο, το είχα ξεχάσει!! Σίγουρα κάτι τέτοιο θα είναι! To ταξίδι μας, το αξέχαστο Μάιος του 2011. Πότε πέρασαν κιόλας 4,5 χρόνια αγαπημένη μου..

  23. Θέλω να το δοκιμάσω το άρωμα nivea. Μακάρι να μυρίζει σαν την κρέμα.

  24. Θα με φάει κι εμένα η περιέργεια! Πάντως καιρός ήταν και νομίζω πως άργησε η εταιρεία να κάνει αυτό το βήμα.

  25. Ολόιδιο μπουκάλι με το nu!!!τι έπαθαν όλοι και το αντιγράφουν τώρα τελευταία;;;

  26. καλημέρα και από εμένα σε όλες.
    Μου αρέσει η συσκευασία κι ας είναι αντιγραφή. Και αν το άρωμα μυρίζει σαν την κρέμα θα είναι το απόλυτο Hit! Και μιας κι έχω γονείς στη Γερμανία μάλλον θα σας προλάβω με το testing!!!

  27. @AΝΝΑ ΜΑΡΙΑ: Περιμένουμε τις εντυπώσεις σου, μόλις το δοκιμάσεις!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.