Review Kerastase: H θεραπεία Fusio-dose και το Elixir Ultime.

 

Kerastase_Fusio_Dose_0235

 

 

Στο κομμωτήριο Sadhu Hair, στην όμορφη Καστέλλα, βρέθηκα πριν λίγες μέρες, για να γνωρίσω μια ξεχωριστή εμπειρία Kerastase. Μοναδικός χώρος minimal αισθητικής, το κατάλληλο μέρος θα έλεγα για να αφιερώσεις στον εαυτό σου στιγμές χαλάρωσης και πολύτιμης περιποίησης. Ο Σταμάτης Καραϊσκος, ιδιοκτήτης του κομμωτηρίου και Ambassador της Kerastase με καλωσόρισε στο χώρο του και η εμπειρία ξεκίνησε.

 

Κομμωτήριο Sadhu Hair

 

sadhu-hair-kommotirio

 

Πριν όμως φτάσω στη Καστέλλα, μια αναπάντεχη, πολύ γλυκιά, έκπληξη ήταν αρκετή για να μπω κατευθείαν στο κλίμα των όσων επρόκειτο να ακολουθήσουν.

 

 

Μμμ.. ποιός λέει όχι σε ένα κουτί σοκολατάκια;

 

sokolatakia

 

Φθάνοντας στο Sadhu hair απέκτησα μια πρώτη εικόνα των υπέροχων νέων της Kerastase.

 

Το θρυλικό έλαιο περιποίησης μαλλιών Elixir Ultime ανανεώθηκε και τώρα έρχεται σε πολυτελή γυάλινη συσκευασία. Η αλήθεια είναι πως πάντα ονειρευόμουν το αγαπημένο μου Elixir Ultime σε γυάλινο μπουκάλι. Το γυαλί αρμόζει καλύτερα στο πολύτιμο περιεχόμενό του. Η έκπληξη λοιπόν ήταν κάτι παραπάνω από ευχάριστη.

 

kerastase-elixir-1

 

 

kerastase-elixir-2

 

 

Το κλασσικό και αγαπημένο Elixir Ultime μάλιστα, θα συνοδεύουν δύο ακόμη έλαια. Ένα διφασικό, ιδανικό για τα λεπτά μαλλιά και ένα τρίτο, ειδικά σχεδιασμένο για τα βαμμένα μαλλιά. Τρία τα Elixir Ultime λοιπόν.

 

kerastase-elixir-3

 

Τα νέα της Kerastase όμως δεν σταματούν εδώ. Δεύτερος και βασικός λόγος της επίσκεψής μου στο Sadhu Hair ήταν η Fusio-dose.

 

H Fusio-dose είναι μια υπηρεσία που προσφέρεται αποκλειστικά στα Kerastase salons. Στην ουσία πρόκειται για μία εντατική θεραπεία μαλλιών, κομμένη και ραμμένη στα μέτρα μας. Βασικό πλεονέκτημά της είναι ο εξατομικευμένος χαρακτήρας της. Οι ιδιαίτερες ανάγκες των μαλλιών μας θα δώσουν τις “οδηγίες” για τη παρασκευή μια συνταγής που προορίζεται ειδικά για εμάς και με βάση τις ανάγκες μας.

 

Τα ενεργά συστατικά των υπερ-συμπυκνωμένων συνθέσεων αναμειγνύονται επί τόπου και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Το πιο σπουδαίο είναι πως πρόκειται για μια πολύ σύντομη διαδικασία που ούτε θα μας κουράσει, ούτε θα ξοδέψει χρόνο από το χρόνο μας. Τα οφέλη της τα βλέπουμε άμεσα, σε λίγα μόνο λεπτά, και τα απολαμβάνουμε για πολλές μέρες.

 

Ας δούμε όμως βήμα-βήμα την υπηρεσία Fusio-dose.

 

Εδώ βλέπετε εμένα πριν τη θεραπεία. Αφού αγνοήσετε τη μαύρη ρίζα των μαλλιών μου (συνεχώς αναβάλλω να ανανεώσω το χρώμα τους, γιατί μέσα μου “ζυμώνω” τη μεγάλη αλλαγή), θα προσέξετε πως αυτά είναι ξηρά, θαμπά και κάπως φριζαρισμένα.

 

kerastase-therapy-fusio

 

Ο κομμωτής ελέγχει με τη κάμερα της Kerastase το τριχωτό, τα μήκη και τις άκρες των μαλλιών μου. Αυτό του επιτρέπει να διαπιστώσει την κατάσταση του τριχωτού, αν έχει ξηρότητα ή λιπαρότητα, το επίπεδο φθορά της τρίχας, το σπάσιμο, την πυκνότητα, την ανθεκτικότητα και πολλά ακόμη.

 

kerastase-camera

 

Διάγνωση για τις ανάγκες των μαλλιών μου.

 

kerastase-fusio

 

Για τα δικά μου μαλλιά τα νέα δεν ήταν και τόσο ευχάριστα. Αποδυναμωμένα, θαμπά και εύθραυστα, πυκνά στις ρίζες και αραιά στα μήκη λόγω του σπασίματος. Θα χρειαστούν λοιπόν μια εντατική θεραπεία θρέψης και αναδόμησης.

 

kerastase-fusio-2

 

Συνεχίζουμε λοιπόν με τη Fusio-dose. Εδώ βλέπετε τα booster που θα αναμειχθούν για να δημιουργήσουν τη δική μου εξατομικευμένη θεραπεία.

 

kerastase-fusio-therapy

 

Αυτό της θρέψης είναι ιδανικό για την περίπτωσή μου και βασικό συστατικό στο μείγμα μας.

 

 

kerastase-fusio-therapy-3

 

 

Ακολουθεί το λούσιμο με προϊόντα Kerastase που ταιριάζουν στις ανάγκες μου και στη συνέχεια η εφαρμογή της Fusio-dose. Περιμένω λίγα λεπτά να δράσει η αγωγή και τώρα είμαι έτοιμη να απολαύσω τα οφέλη της.

 

 

kerastase-therapy-fusio-4

 

Τα μαλλιά μου είναι μεταξένια απαλά, μια απαλότητα πρωτόγνωρη. Αισθητά ενδυναμωμένα, πιο λαμπερά και απόλυτα πειθαρχημένα. Μοιάζουν πιο πλούσια, καλά διαμορφωμένα και δεν φριζάρουν πλέον. Οι άκρες δείχνουν πιο περιποιημένες και η ψαλίδα μειωμένη. Η ενυδάτωση και η ελαστικότητα τους είναι επίσης εμφανής. Όλα αυτά σε λίγα μόνο λεπτά. Ok, δηλώνω εντυπωσιασμένη.

 

 

kerastase-fusio-therapy-5

 

Τώρα που γράφω αυτό το post έχουν μεσολαβήσει περίπου πέντε μέρες από τη θεραπεία. Τα μαλλιά μου εξακολουθούν να παραμένουν απαλά και λαμπερά, αγνώριστα σε σχέση με το πως ήταν πριν τη Fusio-dose. To μόνο σίγουρο είναι πως από εδώ και στο εξής θα επαναλαμβάνω τη διαδικασία τουλάχιστον μια φορά το μήνα.

 

Για να συντηρώ το αποτέλεσμα και στο σπίτι, προμηθεύτηκα από το Sadhu Hair το ειδικό για εμένα σαμπουάν Kerastase και φυσικά το Elixir Ultime. Αναφορικά με το σαμπουάν, μου πρότειναν το Specifique Bain Divalent, ένα σαμπουάν που προορίζεται για μαλλιά με λιπαρές ρίζες και ξηρές άκρες. Η χρήση του θα με αποτρέψει από το να λούζω τα μαλλιά μου κάθε μέρα και αυτό θα βοηθήσει στο να περιοριστεί η ξηρότητα, η θαμπή όψη και το σπάσιμό τους.

 

Πως σας φάνηκαν τα νέα της Kerastase;

 

Ιωάννα Μανέτα

 

 

 

21 Σχόλια
  1. Ποτέ δεν λέμε όχι στην περιποίηση και στα σοκολατάκια!!!
    Kerastase me!!!Δλδ περιποιηθείτε με 😀
    Τα πρωινά φιλιά μου ΒΒ μου <3

  2. @Jazzy: Πάντως εγώ, αυτό το πορτοκαλί Fusio-dose στο “δοκιμαστικό σωλήνα” το ήθελα και στο σπίτι, για να είμαι ειλικρινής.

    Kerastase me????!!!

    (εξαιρετικά υψηλές οι επιδόσεις των bb girls, τον τελευταίο καιρό, ίσως έρχεται η ώρα για πρόχειρο διαγώνισμα)

  3. Ακούγεται πολύ ωραίο και ότι πρέπει για τα ταλαιπωρημένα από βαφή και πρέσσα μαλλιά μου!!!! Μήπως θα μπορούσες να μας πεις και το κόστος για αυτή τη θεραπεία;

  4. @Barbara: O λόγος που δεν αναφερόμαστε σε κόστη (ειδικά σε θεραπείες που αφορούν κομμωτήρια) είναι γιατί οι τιμές μπορεί να διαφέρουν αρκετά από κομμωτήριο σε κομμωτήριο. Έχε στο νου σου, πόσο κοστίζει μια θεραπεία μαλλιών Kerastase, στο δικό σου κομμωτήριο. Δεν αλλάζει κάτι.

  5. @Barbara το κόστος δεν είναι συγκεκριμένο, αλλά διαφέρει από κομμωτήριο σε κομμωτήριο…Κατά μέσο όρο θα έλεγα γύρω στα δέκα ευρώ.

  6. @Stella αχ αλήθεια; Σ’ευχαριστώ πάρα πολύ!!!

  7. είμαι καλοδιαβασμένη….ας παίξει μέχρι επαναληπτικό!!!! 😛

  8. Καλημέρα!!
    Είχα δει εδώ και μέρες την νέα θεραπεία στο FB και είχα μεγάλη περιέργεια να δώ τι είναι??
    Πάλι καλά που έχουμε το bb και μας λύνει όλες της απορίες!!!!!!
    @Τζουλια.Τζουλια μου εγώ θα ήθελα όλα τα μπουκάλα και στο σπίτι μου να ξυπνάω κάθε πρωί
    και να δοκιμάζω ένα κάθε μέρα!!!!Καλα δεν συζητάω για το γκαζτετακι που κάνει διάγνωση αυτο θα το είχα κολλημένο μόνιμα στο κεφάλι!!χαχαχαχα
    Καλά εάν βγάζανε ένα τέτοιο για χρηση στο σπίτι θα είχε τρελές πωλήσεις!!!
    Φιλία πολλά

  9. αχ, το αγαπημένο μου! να με πασπατεύουν!
    θα το ψάξω να το δοκιμάσω
    φιλιά σε όλες τις καλές μαθήτριες

  10. πως θα βρω μια λιστα με τα κομμωτηρια που κανουν τη θεραπεια για να βρω ενα κοντα μου????

  11. Κανεις δεν καταφερε μεχρι τωρα να πλησιασει την αποτελεσματικοτητα της Kerastase.Kαι εχω δοκιμασει σχεδον τα παντα.Τσουχτερα αλλα αγαπημενα προιοντα.Αυτα τα παραταγμενα δε μπουκαλακια και η καμερα ,μοιαζουν με το εργαστηριο του τρελλου επιστημονα και τα ζηλευω ολα!!Με γεια σου!

  12. Τζα!!!
    Καταπληκτικά τα νέα(απορώ πώς μου ξέφυγε η ανανέωση του λατρεμένου μου Elixir)
    Ιωάννα είσαι γλύκα(ακόμα και με μαύρη ρίζα)
    Μουτς

  13. Πόσο χαίρομαι που είναι στην αγαπημενη μου Καστέλλα(ένα βημα από το σπίτι μου)το συγκεκριμένο κομμωτήριο..πώς μου είχε ξεφύγει?-αν και πολλά μου ξεφεύγουν τις τελευταίες εβδομάδες που έχω τρελαθεί στις υπερωρίες..θα το επισκεφθώ οπωσδήποτε,θέλω και εγώ τέτοια υπέροχη περιποίηση και στα δικά μου μαλλιά όπως και της όμορφης Ιωάννας!

  14. @Μαρία: Σε οποιοδήποτε κομμωτήριο βρίσκεται κοντά σου και φυισκά έχει προιόντα Kerastase, μπορείς να κάνεις τη θεραπεία Fusio-Dose.

  15. Καλημερα σας ποσο κοστιζει η θεραπεια? εαν γνωριζετε να μου πειτε

  16. @Maryl: Μμμμ.. μένεις κοντά στην Καστέλλα και στο Sadhu Hair… Ενδιαφέρον….ε και με τις πολλές υπερωρίες όλες θέλουμε και λίγο quality time, για τον εαυτό μας.

  17. Οι υπερωρίες που σου έλεγα?? Νόμιζα ότι έγραψα παραπάνω και το έστειλα κενό,χαχαχα!! @ΒΒ+Julia:σας αγαπάμε οικογενειακώς! 😉 <3

  18. @Αικατερίνη Ράπτη: Αν αγαπάς την Kerastase, νομίζω θα ενθουσιαστείς με την συγκεκριμένη θεραπεία.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.