Men: Το άρωμα, Armani Code Special Blend

armani-special-code-black-open

 

O μαιτρ, έχει καταφέρει με τις αρωματικές δημιουργίες του, να έχει ένα από τα μεγαλύτερα μερίδια αγοράς. Το Armani Black Code αποτελεί ένα από τα πιο πετυχημένα του αντρικά αρώματα καθώς οι νότες που συνδυάστηκαν σε αυτό το άρωμα έκαναν ένα απίστευτο γκελ, στο δύσκολο αντρικό κοινό.

 

(αν και προσωπικά είμαι λάτρης του πιο κλασικού πλέον, Armani He αλλά και του εκπληκτικού για μένα Myrrhe Imperiale από τη σειρά Armani Prive)

 

Φέτος, η σειρά εμπλουτίζεται με μία special προσθήκη. Το νέο Armani Code Special Blend είναι σχεδιασμένο για τον άνδρα που αποπλανεί ενόσω αναζητά την τελειότητα. Τα μάτια του λαμπυρίζουν από περιέργεια. Το γέλιο σχηματίζεται στα χείλη του. Ατελείωτες πιθανότητες φυλακίζονται σε ένα μόνο βλέμμα του. Η δύναμή του είναι καθηλωτική, η γοητεία του εθιστική. Ακαταμάχητη.

 

armani-code-special-2

 

 

 

Δύο διαφορετικές ποικιλίες κόκκων τόνγκα στην βάση του αρώματος, στην πιο αυθεντική τους μορφή, που προσφέρουν έναν ξηλώδη αισθησιασμό, σε συνδυασμό με πιο δροσερές νότες από εσπεριδοειδή (μανταρίνι, περγαμόντο και νερολί) περιπλέκονται έντεχνα για να θέσουν νέα όρια στην αντρική υπόσταση. Ο κώδικας της αποπλάνησης που χαρακτηρίζει την οικογένεια Armani Code ξαναγράφεται. Νότες από φύλλα ελιάς, λεβάντας και εστραγκόν κάνουν μία απαλή εμφάνιση για να συνδέσουν τις νότες κορυφής από το ζεστό gaiac και το ξύλο κέρδου με την καρδιά του αρώματος.

 

Αν θες να συνδυάσεις το απαράμιλλο ιταλικό στυλ με τον εκλεπτυσμένο χαρακτήρα σου, αξίζει να μυρίσεις το νέο συλλεκτικό άρωμα Armani Code Special Blend.

 

 

Μιλώντας παραπάνω για best selling αρώματα, σύμφωνα με το Amazon.com, αυτά ήταν τα 5 αρώματα που σημείωσαν τις υψηλότερες πωλήσεις στις ΗΠΑ το 2015.

 

Νο 5: Drakkar Noir by Guy Laroche

No 4: Nautica Blue Eau de Toillete

Νο 3: Cool Water by Davidoff

No 2: Acqua di Gio by Giorgio Armani

No 1: Nautica Voyage

 

Σκίζει το Nautica (οι Αμερικανοί είναι γνωστοί για την προτίμησή τους σε ελαφρά, λεμονάτα και σπορτιφ αρώματα) αλλά το πιο εντυπωσιακό είναι ότι στη λίστα βρίσκεται στη θέση Νο 5 το Drakkar Noir το fougere άρωμα που λανσαρίστηκε το 1982 με το taglineFeel the Power” και για τους περισσότερους και περισσότερες εδώ μέσα, είναι ένα άρωμα που το φόραγαν οι μπαμπάδες μας…

 

 

 

Θα τα ξαναπούμε,

Κ. 

 

 

Είμαι ο Κωνσταντίνος.

Μεταξύ των επαγγελματικών μου δραστηριοτήτων και των πατρικών καθηκόντων μου, ψυχοθεραπεύομαι διαβάζοντας για την αντιγήρανση, τα νέα συστατικά και τις νέες τεχνολογίες στην περιποίηση αλλά και κάθε τι που αφορά το αντρικό grooming και περιποίηση, τις οποίες και παρουσίαζω και στο e-shop www.beautypaths.eu

 

 

 

 

13 Σχόλια
  1. Ευχάριστη έκπληξη ΒΒΒ(ΒeautyBlogBoy)!
    Και πρωινή εισήγηση με Armani!
    Υπέροχο το κλασσικό αλλά έχω την υποψία ότι όταν κάνουν special edition τα πάνε ακόμη καλύτερα.
    Σε ότι αφορά τα γυναικεία πάντως συμβαίνει πολλές φορές
    Welcome στην παρέα μας λοιπόν…
    Always forward Jules <3
    Πολλά φιλάκια

  2. @Jazzy: Μου αρέσει πολύ το triple b, για τον “δικό μας” Κωνσταντίνο. Απομένει να δούμε, αν θα του αρέσει και του ίδιου!

  3. @όλες: Δεν μπορώ να μη το σχολιάσω, αλλά δεν σας κάνει εντύπωση ότι το Drakkar Noir, βρίσκεται μετά από τόσα χρόνια στη λίστα; Ο μπαμπάς μου, το φόραγε, αλλά τώρα ακόμα και αυτός το βρίσκει κάπως “παλιό”…

  4. Καλημερα καμια λιστα απο τα best selling γυναικεια, για να διαλεξουμε κανενα αρωμα για το χειμωνα

  5. @kathy: Ωραία ιδέα, για post. Πάντως σύμφωνα με το amazon.com τα best seller γυναικεία αρώματα για το 2015 ήταν τα: Lovely SJP, Guess Eau de Parfum, Princess Vera Wang, Dolce & Gabbana, Light Blue, Lancome La Vie est Belle.

  6. Με κάνετε κάθε φορά να κοκκινιζω κι αυτό το λέω για καλό, ειδικά μετά από μια εξαιρετικά δύσκολη μέρα όπως σημερινή. Το triple B δε, για καλώς όρισμα όλα τα λεφτά. Φιλιά bb girls
    K.

  7. Η Drakkar!!!! Τι μου θυμισατε τωρα!! Η λατρεμενη κολονια του λατρεμενου μου μπαμπα..υπεροχη αρρενωπη!! Παντως μια αδυναμία στα αντρικα Armani την έχω για να πω την αληθεια..ειδικά στην Αrmani black code=

  8. Καλησπέρα από μενα έστω και αργά! Ωραίο το Code και συμφωνώ Κωνσταντίνε το Myrrhe Imperiale είναι εξαιρετικό! Είναι καταπληκτικό πόσο προβλέψιμη είναι η αγορά της Αμερικής αφού πολλές φορές οι εταιρείες προσαρμόζουν κάποια αρώματα για να τιαριάζουν πιο πολύ στο κοινό τους!
    @Kath & Ju: θέλετε να κάνω post με νεες χειμωνιάτιες κυκλοφορίες?! 😉

  9. Καλημέρα! Κάνω catch up γιατί ελλειπα και τώρα μπορώ να έχω μια σοβαρή σύνδεση στο Internet. Δεν μπορώ να μην σχολιάσω ότι θεωρώ την γυναικεία λίστα top ten λίγο ξενερωτη, συγνώμη κιόλας, αλλά ΝΑΙ! Ο δικός μου μπαμπάς φοραγε Azzaro pour Homme. Αν το έβλεπα κι αυτό στην αντρική λίστα θα με έπαιρναν τα γέλια…

  10. @MariaA: Να φανταστώ, ότι αυτή είναι ρητορική ερώτηση, Υπουργέ, σωστά;

  11. @Flora: Azzaro Pour Homme? Xaxaxxaax!! Μη τους βάζεις ιδέες για είναι ικανοί να το βάλουν και αυτό στη λίστα!! (δεν έχεις και άδικο για τη γυναικεία λίστα…)

  12. Το νούμερο 2 “Acqua di Gio by Giorgio Armani” είναι εκπληκτικό άρωμα!!! Μου αρέσει πάρα πολύ!!! Θα δοκιμάσω όμως και το νέο άρωμα του Armani, αφού το προτείνεις εσύ Κ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.