Guest Post: Τα ρούχα του χειμώνα b&b.

 

little-black-dresses-assort

 

 

Διάβασα κι εγώ το άρθρο για τα νέα χρώματα του χειμώνα αυτή την εβδομάδα και έφερα στο νου μου τα χειμωνιάτικα τα ρούχα μου! Επιτέλους, η σκέψη που σκοτείνιαζε την καλοκαιρινή μου τη διάθεση «καλά – καλά δεν χάρηκα τα αγαπημένα μου wedgesκαι θα χωθώ στις μπότες όπου να’ναι..” γλύκανε! Είδα τα μπορντώ, τα μαύρα και τα μπλε (ω, αυτά τα μπλε) και σεληνιάστηκα!

 

Γιατί, κακά τα ψέματα, Οκτώβρη μήνα, όσο ζέστη και να κάνει, μία μπλούζα-μέχρι-να-σκεπάζει-τον-πoπό, πάνω από το αγαπημένο print κολάν, συνδιασμένο με grunge μποτάκι και leather jacket, το θέλω η γυναίκα!

 

Άνοιξα λοιπόν πέντε – έξι παράθυρα στο μπράουζερ, χαζεύοντας τις τάσεις των οίκων μόδας (ώστε να συνδιάσω σωστά το νύχι – μάτι – χείλος) και αφού «έσωσα» τις εικόνες των μοντέλων με τα μαύρα, μπλε και μπορντώ, με τα ζέρσευ, τα πλεκτά και τα βελούδινα (ναι, κάνουν come-back), αποφάσισα φέτος να πρωτοτυπήσω και να μη βγάλω όλα τα χειμωνιάτικα.

 

Φέτος θα κάνω total black & blue-black εμφανίσεις! Ναι, θα τολμήσω να αφήσω μόνο τα απαραίτητα μαύρα και τα αγαπημένα μπλε και θα κάνω συνδιασμούς ton-sur-tonπου λένε οι Γάλλοι (χρώμα πάνω στο ίδιο χρώμα, σε ελεύθερη μετάφραση). Θα είμαι μια σωστή ακόλουθος της Audrey και του Givenchy, παρέα ένα σύγχρονο beatnik girl, το καμάρι της bb editor!

 

Προχωράω λοιπόν με συνοπτικές διαδικασίες στην εκτέλεση του σχεδίου δράσης «total b& και ανοίγω τις βαλίτζες με τα χειμωνιάτικα. Να το μικρό μαύρο φόρεμα, να και το άλλο μικρό μαύρο φόρεμα, να και το άλλο μικρό μαύρο φόρεμα (αλήθεια, εσείς τα έχετε μετρήσει ποτέ τα μικρά μαύρα σας φορέματα;). Χαλάρωνε ο όγκος της βαλίτζας, γέμιζε η ντουλάπα με το χρώμα του Darth (Vader).

 

Κάνω να κοιτάξω τη ντουλάπα, μου ήρθε ο θάνατος! Πέρασα στην άλλη πλευρά! (με εχει επιρεάσει και ο 9χρονος μου που ρωτάει κάθε μέρα πότε θα βγει η νέα Star Wars ταινία στις κινηματογραφικές αίθουσες). Χωμένη εκεί, μέσα στο σκότος, βλέπω το μακρύ μπεζ σακάκι… Αγαπημένο. Πόσο πάει με μαύρο ζιβάγκο και μαύρο παντελόνι… Τι πειράζει να το βγάλω; Να σπάσω λίγο το σκούρο. Δε θα με δει κανείς. Υπόσχομαι να μη το βάλω σε καμία έξοδο με φίλες! Μόνο εγώ θα το ξέρω. Κατά τα άλλα total b&b, όπως τους είπα.

 

Μετά, πέφτει το μάτι στο αγαπημένο κόκκινο φόρεμα. Αυτό το ριχτό. Αυτό που όταν το φοράω χαίρεται ο σύζυγός μου που «δεν είμαι σαν όλες τις άλλες με τα μαύρα». Τι, θα του στερήσω φέτος τη χαρά; Να, και το χακί παντελόνι. Αυτό με τις πολλές τσέπες. Αυτό που μου πάει τέλεια γιατί κρύβει τα πλάγια. Αυτό που φοράω με λευκό μπλουζάκι και την κάμελ πλεκτή ζακέτα… Αχ! Η κάμελ, η πλεκτή η ζακέτα! Δηλαδή, τι; δε θα την βάλω φέτος; Αυτή που πάει τέλεια με το print μου κολάν; Ααα! Το κολάν…

 

Βγήκαν όλα έξω και με κοίταζαν… Πως είναι στις ρομαντικές ταινίες, που μετά από το χωρισμό κάθεται η πρωταγωνίστρια στο χαλί, βγάζει τις φωτογραφίες τους μία – μία και αναπολεί τις στιγμές που πέρασαν; AYTO!

 

Μόνο που εμένα δε μου κάθεται καλά ο χωρισμός, ειδικά αυτός! Φέτος κορίτσια, θα είμαι πάλι σε όλους τους τόνους της γης, διανθισμένους με μαύρα και μπλε «αστέρια». Κι αν βρεθούμε πουθενά εκεί έξω, μια χάρη να ζητήσω. Εσείς, «total b&b» να πείτε. Στο κάτω – κάτω το όνομα ταιριάζει και στο cyber στέκι μας, έτσι δεν είναι;

 

 

Στο μεταξύ, συζητώντας τα παραπάνω με την bb chief editor, μετά από λίγο μου έστειλε να δω τη νέα συλλογή της Inglot, Black Swan καθώς και το how-to video και μου είπε ότι ταιριάζει με το σημερινό μου guest post.

 

 

inglot

 

 

Black Swan collection 437 435

 

 

INGLOT matte lipstick 435

 

 

 

 

Φυσικά η συγκεκριμένη συλλογή ταιριάζει περισσότερο με τις beatnikές μου rock glam ανησυχίες αυτής της περιόδου, και όχι με τη «φίνα» Audrey, αλλά όλα χρειάζονται κάπου -κάπου. Δεν συμφωνείτε;

 

Πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι ένα μαύρο φόρεμα συνδυασμένο με ένα  σχεδόν μαύρο κραγιόν, σου βάζει ιδέες…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lydia

Live Laugh Love

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hi bb girls! Το καθιερωμένο Οκτωβριανό upgrade του bb- έχει παρατηρηθεί ότι κάθε χρόνο τέτοια εποχή «μεγαλώνουμε» κάπως, άρα ένα upgrade, επιβάλλεται, δημιούργησε κάποια θεματάκια στην πλατφόρμα μας και ένα από αυτά ήταν η αδυναμία του σχολιασμού χθες. Για κάτι τέτοιες περιπτώσεις είναι καλό που εκτός από το δικό μας σπίτι, «νοικιάζουμε» και ένα χώρο από τον κύριο Zuckerberg  (λέγε με bb fb) οπότε αφήνουμε και εκεί σχόλια αν θέλουμε. Εξ άλλου η αγαπημένη Celia, συνήθως αυτό κάνει!  Και χθες το έκανε και η Maryl για να μας ρωτήσει τι ακριβώς είχε συμβεί και φυσικά απαντήσαμε, Ραντεβού και εκεί λοιπόν αν θέλετε και όποτε δεν μπορείτε να σχολιάζετε εδώ. (μη νομίζετε, ένοιωσα και εγώ κάπως περίεργα χθες.. ήταν σα να μίλαγα αλλά ταυτόχρονα κάποιος να με φίμωνε…)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10 Σχόλια
  1. Εγώ πάλι τα κατεβάζω όλα.Μαύρα,χρωματιστά,μικρά φορέματα,μεγάλες μπλούζες κλπ.Τα τοποθετώ όλα στη θέση τους αλλά κάθε χρόνο καταλήγω να φοράω την(οπτικά) ίδια “μαύρη στολή”.Κι απορώ κάθε άνοιξη που τα μαζεύω ποιος ψυχαναγκασμός με κάνει να τα κατεβάζω ενώ ξέρω πως δεν θα τα φορέσω.Άβυσσος…
    Μουτς

  2. Σύζυγος εδώ (όχι όποιος, ο συγκεκριμένος). Δεν ξέρω τι λέει η μόδα, αλλά εγώ αυτό το μάυρο της καλογριάς, να, εδώ μου κάθεται. Βάλε κορίτσι μου λίγο χρώμα, ένα κόκκινο ας πούμε, να σε δω να σε χαρώ! Δε λέω, το little black dress της Audrey έχει το κάτι τις του, αλλά αυτή τη μαυρίλα για να κρύψει τάχα μου τα έξτρα πιασίματα, δε την καταλαβαίνω. Και τα πιασίματα μια χαρά είναι αρκεί να ξέρεις τι να τα κάνεις όταν χρειάζεται να πιαστεί κάποιος..

  3. Λατρεύω το μαύρο,πεθαίνω για το μαύρο το χειμώνα και αν ανοίξει κάποιος την ντουλάπα μου με τα χειμερινά,θα απορήσει πώς βρίσκω άκρη και ξεχωρίζω τα ρούχα μου με τόση μαυρίλα,αλλά εγώ βέβαια τα ξεχωρίζω και με κλειστά μάτια! Το little black dress είναι βέβαια πάντα παρόν,γιατί με έχει σώσει άπειρες φορές,αλλά έχω ξετρελαθεί από χαρά που βλέπω ότι είναι και το σκόυρο σχεδόν μαύρο κραγιόν στην μόδα..Θα το φορέσω οπωσδήποτε,αυτό επιτέλους είναι το στυλ μου! Εκτύπωσα αυτό το άρθρο,και όπως ότι μου αρέσει πολύ και κολλάω,το κόλλησα στην εσωτερική πόρτα της ντουλάπας μου..@BB:μα μου κόπηκε η φόρα εχτές,μόλις είδα το ωραιότατο μοβ Hilton και τα άλλα κτίρια να μην μπορώ να σχολιάσω!

  4. Το μαύρο είναι το αγαπημένο μου χρώμα! Η ντουλάπα μου το 90% των ρούχων μου είναι μαύρα με μερικές εξαιρέσεις από μερικά χρωματιστά ρούχα…

  5. Καλημέρα!Χαίρομαι πάρα πολύ που διαβάζω αναρτήσεις για μόδα αλλά πιο πολύ απ’όλα μου αρέσει να διαβάζω σχόλια για το ποιο είναι τοαγαπημένο ντύσιμο της καθεμιάς.Λοιπόν για να ξεκινήσω για μένα,ε ναι,κι μένα το μαύρο είναι το αγαπημένο μου.Για βραδινό μου αρέσει το total black αλλά για πρωινό προσθέτω κι άλλα χρώματα οπως κόκκινο,πετρόλ,μώβ,βυσσινί.Δεν ξέρω πόσες μαύρες πλεκτές ζακέτες έχω-κάθε χρόνο αγοράζω και μία- γιατί όλες έχουν διαφορετικό στυλ.Και το μπλε μου αρέσει πολύ και το συνδυάζω με jeans αλλά και παραπλήσιες αποχρώσεις μέχρι και γαλάζιο.Μου αρέσουν πολύ και τα εμπριμέ αλλά σπάνια βρίσκω κάτι που να μου αρέσει.Φέτος,όμως, έχω την εντύπωση ότι θα βρω γιατί κυκλοφορούν πολλά εμπριμέ.Καλή Κυριακή!

  6. σας πρόλαβα!! πριν 2 εβδομάδες “έκανα ρούχα” και το έκανα επιλεκτικά
    αυτή τη φορά. Μαύρα (ω,ναι!), γκρι (το νέο φετίχ μου), μπλε (κλάσικ) και .. 2 ζακέτες κόκκινες (γιατί μου πάει).
    Και μάλλον επιβεβαιώθηκα αφού το επιτάσσεις εσύ αγαπημένο μου ΒΒ!

  7. Εγώ χτες αγόρασα ένα καινούριο τζιν σκισμένο με μπαλώματα και το συνδύασα με μπορντώ ασσύμετρη αμάνικη μπλούζα και κάτι καινούρια μπορντώ μποτάκια που φέτος θα τα λιώσω!Και για όποια ενδιαφέρεται να αγοράσει ένα καλό ακριβό μπουφάν για σκι ή πολύ κρύο…τα Δημητριάδης stores έχουν bazaar στα χειμωνιάτικα ρούχα και μποτάκια στο κατάστημά τους Λεωφ.Δεκελείας 23-Νέα Φιλαδέλεια.Τα μπουφάν από 300-400 στα 70ευρώ.Μέχρι την Τρίτη 27/10.Εγώ φυσικά τα επισκέφτηκα και πήρα μπουφάν για τα παιδιά και κατιτίς για μένα..

  8. @AnthiK: Tα έφτιαξες κιόλας; Εύγε bb girl! (εγώ σαν τη χελώνα πάω φέτος..)

  9. @Kωνσταντίνος: Ωωωω!!! Σας ευχαριστούμε για το input “σύζυγε” και επιτέλους μια αντρική “ματιά” στα πράγματα (τα μαύρα πράγματα, εννοώ.)

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.