Εγκυμοσύνη και Bio Oil

 

Bio-Oil_pregnancy_print_ad_

 

 

 

H Sienna Miller, η Mel B των (ex) Spice Girls και η Kim Kardashian  είναι κάποιες από τις celebrities που έχουν δηλώσει ότι χρησιμοποιούσαν καθημερινά το Bio Oil κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης τους για να αποφύγουν τις ραγάδες.

 

Kim Kardashian

 

bio-oil-kardashian

 

Sienna Miller

 

Sienna Miller On The Set Of "A Case Of You"

 

Αλλά και καθημερινές γυναίκες οι οποίες το δοκίμασαν και ορκίζονται στα αποτελέσματα του:

 

 

Bio-Oil_pregnancy_print_ad_

 

 

Bio-Oil_pregnancy_print_ad_

 

 

Bio-Oil_pregnancy_print_ad_

 

 

Κάποια από τα πιο έγκυρα και εξειδικευμένα περιοδικά εγκυμοσύνης του εξωτερικού το βραβεύουν ως το καλύτερο προιόν κατά τη διάκρεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμο ενώ στο περιοδικό US Weekly φιγουράρισε η έγκυος Kate Middleton με κάποια από τα αγαπημένα της προιόντα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και πρώτο το Bio Oil για την αντιμετώπιση των ραγάδων.

 

 

kate-middleton

 

 

 

 

Η εγκυμοσύνη είναι ίσως η πιο σημαντική και ευαίσθητη περίοδος στη ζωή μιας γυναίκας. Η εποχή που το σώμα της αλλάζει και που έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ να αισθανθεί όμορφη. Σε πρόσφατη έρευνα*, το 60% των νέων μαμάδων δήλωσε πως η μεγαλύτερή ανησυχία τους κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ήταν η απόκτηση ανεπιθύμητων ουλών και ραγάδων.

 

Οι εγκυμονούσες, ειδικά μετά τον 3ο μήνα, πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές με τα προϊόντα που χρησιμοποιούν, καθώς ουσίες που εμπεριέχονται σε αυτά μπορεί να επηρεάσουν το έμβρυο.

 

Το BioOil, έχοντας περάσει όλους τους απαιτούμενους ελέγχους ασφάλειας, είναι 100% ασφαλές για χρήση μετά τον 4ο μήνα, αλλά και κατά την περίοδο του θηλασμού (εφόσον αποφεύγεται η εφαρμογή στην περιοχή των θηλών). Δεν είναι τυχαίο πως έχει αποσπάσει 204 βραβεία στην κατηγορία περιποίησης δέρματος και είναι Νο. 1 σε 17 χώρες, ως το προϊόν που εμπιστεύονται οι περισσότερες εγκυμονούσες για την καταπολέμηση των ουλών και των ραγάδων.

(*Έρευνα σε 793 μαμάδες για λογαριασμό του BioOil, 2013, Λονδίνο)

 

Ραγάδες & Εγκυμοσύνη

 Η επιδερμίδα μας διαθέτει μεγάλη ελαστικότητακαι έχει την ιδιότητα να προσαρμόζεται στις αυξομειώσεις βάρους. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ωστόσο, το δέρμα δεν έχει τον επαρκή χρόνο να ανταπεξέλθει στις γρήγορες αλλαγές που βιώνει, με αποτέλεσμα να γίνεται πιο ευαίσθητο στη δημιουργία ραγάδων.

 

Μπορούμε να τις αποφύγουμε;                                                                                                                      

Η δημιουργία ραγάδων κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως ο τύπος επιδερμίδας, η κληρονομικότητα και οι προηγούμενες γέννες.Υπάρχει ωστόσο τρόπος να ελαχιστοποιήσουμε τις πιθανότητες ανάπτυξής τους, τονώνοντας την ελαστικότητα της επιδερμίδας με συνεχή ενυδάτωσή.

 

Το Bio-Oil είναι σημαντικός σύμμαχος σε αυτή την προσπάθεια, καθώς αποτελεί αποτελεσματική λύση που βοηθά στη βελτίωση της όψης των ουλών, των ραγάδων και της ανομοιόμορφης χροιάς της επιδερμίδας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης!

 

 

Χρήσιμες Συμβουλές:                                                                                                                                                      

 

Για πρόληψη των ραγάδων κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης και του θηλασμού, κάντε μασάζ με Bio-Oil στην κοιλιά, τους γοφούς, το κάτω μέρος της πλάτης και τους άνω μηρούς 2 φορές την ημέρα από την αρχή του δεύτερου τριμήνου. Από τη στιγμή που δημιουργηθούν ωστόσο, το Bio-Oil μπορεί να βοηθήσει και στην αντιμετώπισή τους. Όσο πιο ερυθρό το χρώμα τους, τόσο πιο «εύκολη» και η λείανσή τους. Με εντατική χρήση, 2 φορές τη μέρα, για τουλάχιστον 3 μήνες, τα αποτελέσματα είναι εμφανή ακόμη και στις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες, όπως αυτές των εγκύων.

 

Η περίοδος της εγκυμοσύνης για κάθε γυναίκα, πρέπει να είναι η πιο ευτυχισμένη εποχή της ζωής της. Το BioOil μπορεί να γίνει ο απόλυτος σύμμαχός της για όμορφη και λαμπερή επιδερμίδα κατά τη διάρκεια της κύησης και του θηλασμού, να βοηθήσει να απαλλαγεί από το άγχος της εμφάνισής της και να επικεντρωθεί στο μωρό που έρχεται!

 

 

 

Bio-Oil_gr_125ml_bottle_pho-274x6201

12 Σχόλια
  1. Η γνώμη μου για το Bio oil είναι γνωστή..το θεωρώ ένα μικρό οικονομικότατο θαύμα,πολυχρηστικότατο!

  2. @Maryl & Litsa: Περιττό να σας πω, ότι μια μέρα είχαμε θέμα με τα σχόλια και δεν σας “διάβασα” και έπαθα κατάθλιψη και πρέπει άμεσα να το κοιτάξω αυτό- δε με βλέπω καλά, γιατρέ μου. (δεν ήταν τόσο, ότι δεν είδα σχόλια, δεν τρέχει και τίποτα, ήταν το γεγονός ότι και να ήθελα ΔΕΝ μπορούσα να δω λόγω άλλων παραγόντων- λέγε με digital upgrade, ή “ο δαίμονας της ψηφιακής εποχής”)

  3. @Βeautyblog:μια από τα ίδια και εγώ..να κοιταχτούμε μαζί??? 😉

  4. @Maryl: Ευτυχώς ο ίδιος γιατρός θα μας κοιτάξει Υδροχόε μου, κάτσε μήπως μας κάνει καλύτερη τιμή, πακετάκι.

  5. Το έχω καταευχαριστηθει το bio oil,κι ας ειναι καλά η Τζούλια γιαυτό. Στη δεύτερη εγκυμοσύνη απέκτησαν δύο μικρές ραγαδες γιατί δεν μπορούσα να βάλω κρέμα λόγω φαγουρας.Αν είχα το bio oil……

  6. Το bio oil είναι ο καθημερινός μου σύμμαχος και το’χω πει πολλές φορές.Θα πω όμως ότι αν δεν ήμουν ανάμεσα σ’αυτές που το δοκίμασαν στο secret project,δύσκολα θα πίστευα ότι πρόκειται για ένα τόσο σπουδαίο προϊόν που όχι μόνο κάνει δουλειά αλλά είναι και απίστευτα οικονομικό.

  7. @ketty: Και άντε τώρα, μετά από αυτό που μόλις έγραψες, κάποιος να σκεφτεί ότι δεν έχεις πληρωθεί.. Μόνο εγώ και εσύ το ξέρουμε συτό. Απλά, αν κάποια στιγμή σε φωνάξουν σε podium, θα πρέπει να το ξαναπείς. Και εσύ και όλες οι secret agents, secret project, μαζί σου.

  8. Πίνουμε νερό στο όνομά του bio oil! Αγαπημένο πολυχρηστικό προϊόν. Προϊόν θαύμα.

  9. Πραγματικά πολύ καλό προϊόν για χρήση στο σώμα, αλλά εγώ στο πρόσωπο να πω την αλήθεια μου δεν το βάζω. Αλήθεια εσείς που το χρησιμοποιείτε και στο πρόσωπο είστε ευχαριστημενες;

  10. @Flora: Φλώρα μου ακόμα και εγώ που ήμουν διστακτική λόγω υπερλιπαρης επιδερμίδας προσώπου,πίνω νερό στο όνομα του! Είναι μοναδικό,δεν είναι καθόλου λιπαρό,κάνει την επιδερμίδα να λάμπει σαν μετάξι και λειαίνει ρυτίδες και δυσχρωμίες.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.