Perfume Review: Το άρωμα Reveal του Calvin Klein

 

reveal-calvin-klein-ad-campaign_ph_mert+marcus-dp

 

Αγαπημένα bb girls, αυτό το post- review, το έχω υποσχεθεί εδώ και λίγο καιρό και σήμερα ήρθε η μέρα να μάθουμε λίγα περισσότερα πράγματα για το άρωμα Reveal του Calvin Klein.

 

Ας πούμε λοιπόν ότι κατά κάποιο τρόπο, το post είναι αφιερωμένο στη Stella μια που της υποσχέθηκα ότι θα γράψω γι’ αυτό επειδή είναι ίσως το μόνο άρωμα που της ταιριάζει από τον Calvin Klein. Παρόλα αυτά, θεωρώ ότι είναι ένα άρωμα, που ίσως ταιριάξει σε πολλές από εσάς, ακόμα και αν δεν έχετε δοκιμάσει ή δεν έχετε ιδιαίτερη αδυναμία στα αρώματα του συγκεκριμένου σχεδιαστή.

 

Η αλήθεια είναι ότι το Reveal ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη έπειτα από τις δεκάδες διαφορετικές εκδόσεις του Eternity και του CK One.  Αν εξαιρέσουμε το Euphoria  από το 2005, το Reveal είναι το μόνο που ξεφεύγει από το “καθαρό” και πολύ Αμερικάνικο ίσως στιλ του οίκου.

 

 

Οι νότες του περιλαμβάνουν νότες αλατιού και τριών ειδών πιπεριού (λευκό, κόκκινο και μαύρο) στην κορυφή που δίνουν με το πρώτο ψέκασμα την αίσθηση μιας πικάντικης θαλασσινής αύρας που μας είναι τόσο γνώριμη στην Ελλάδα και όπως έχω πει πολλές φορές οι οσφρητικές μας μνήμες ιδίως από την παιδική μας ηλικία (ποια από εμάς, δεν έχει περάσει ατέλειωτα καλοκαίρια κάτω από τον Ελληνικό ήλιο;) μας οδηγούν στην επιλογή του αρώματος που θα αγοράσουμε.

 

 

REVEAL_Calvin Klein_Packshot

 

 

Οι μεσαίες νότες από ίριδα και ambergris ενισχύουν τη θαλασσινη αύρα δίνοντάς του μια πουδρέ λουλουδάτη αίσθηση ενώ οι νότες βάσης από βέτιβερ, σανδαλόξυλο, ξύλο κασμιρ και musk, αγκαλιάζουν όλο το δημιούργημα και δαμάζουν τις πικάντικες θαλασσινές και λουλοδάτες νότες δίνοντάς τους μια κρεμώδη γήινη ιδιότητα.

 

Σύμφωνα και με την εταιρεία ” Αυτό το ποιοτικό ελιξίριο δημιουργεί μια νέα αρωματική κατηγορία, που ακούει στο όνομα Solar Oriental, με χαρακτηριστικά της, μια μυστηριώδη δυαδική φύση, μια απροσδόκητη δροσιά και μια μοναδική αίσθηση θαλπωρής.Για πρώτη φορά σε ένα άρωμα, μια αισθησιακή υπογραφή από ακατέργαστο αλάτι, κλείνει μέσα της την ερωτική μυρωδιά της ανθρώπινης επιδερμίδας. Το ακατέργαστο αλάτι αγκαλιάζει η καρδιά παραδομένη στη γοητευτική ίριδα, ενώ το αισθησιακό σανδαλόξυλο στη βάση του αρώματος μας ξαναγυρίζει στην αρωματική ταυτότητα του οίκου Calvin Klein. Όπως και η γυναίκα Calvin Klein, το άρωμα Reveal, είναι σέξι, γεμάτο σιγουριά, προκλητικό και με μια ιδέα μυστηρίου.”

 

Πάντως εμένα, η εικόνα που μου έρχεται στο νου όταν το ψεκάζω είναι βράδυ στην παραλία δίπλα σε αναμμένη φωτιά φορώντας ένα ζεστό πουλόβερ με τα μαλλιά ακόμη βρεγμένα από νυχτερινή βουτιά.

 

 

REVEAL_Calvin-Klein_Lineup_

 

 

Τη διαφημιστική καμπάνια του αρώματος επιμελήθηκαν οι διάσημοι φωτογράφοι Mert Alas και Marcus Piggott. Πρωταγωνιστούν το supermodel και πρόσωπο του οίκου Calvin Klein, Doutzen Kroes, μαζί με το Βρετανό ηθοποιό Charlie Hunnam, σε μια αγκαλιά γεμάτη ερωτισμό μπροστά στο παράθυρο ενός μοντέρνου διαμερίσματος, κάπου ψηλά σε έναν ουρανοξύστη. Καθώς ο ήλιος δύει στο θολό ορίζοντα, η πόλη καθρεπτίζεται στο τζάμι του παραθύρου, προκαλώντας σε ένα γοητευτικό παιχνίδι ερωτισμού και ηδονοβλεψίας, γεμάτο πόθο.

 

Behind The Scenes:

 

REVEAL_CalvinKlein_BTS_CH+DK_APPROVED_3

 

 

REVEAL_CalvinKlein_BTS_CH+DK_APPROVED_5

 

 

REVEAL_CalvinKlein_BTS_DK_APPROVED_3

 

 

REVEAL_CalvinKlein_BTS_DK_APPROVED_5

 

 

REVEAL_CalvinKlein_BTS_DK_APPROVED_7

 

Αν δεν το έχετε δοκιμάσει κάντε το, ακόμα και αν θεωρείτε ότι δεν είναι η εποχή του, είναι ένα άρωμα που ταιριάζει πραγματικά σε κάθε εποχή.

 

Φιλιά πολλά

MariaA

 

 

 

 

 

14 Σχόλια
  1. Καλημέρα , τι ωραίο και μυρωδάτο post.Παραλία, φωτιά στην άμμο … Θα το δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία.Μπράβο Μαρία!!!!!!

  2. @ΕΛΕΝΗ: Και πολύ αισθησιακό μου φαίνεται αυτό το άρωμα. Φυσικά επηρεάστηκα κιόλας, από το video…

  3. To Reveal!!!! Οh το Reveal!!! Ενα χρόνο τώρα σας μιλάω γι’ αυτό Julia & Maria (μάλλον σας έχω πρήξει ε?). Δεν είναι το μόνο του οικου που μου ταιριάζει και το Euphoria είναι απ΄αυτά που αγάπησα πολυ. Ωστόσο, το Reveal ήρθε σε μια στιγμή που αναζητούσα κάτι πολύ διαφορετικό απ΄ όλα όσα φορούσα μεχρι τότε, τα spicy, ανατολίτικα, κεχριμπαρένια, ξυλώδη κι όλα τα συναφή αρώματα… H υπέροχη salty ευωδιά του σε συνδιασμό με το σανδαλόξυλο κι έλλειψη του γλυκανάλατου Floral που εγω προσωπικά απεχθάνομαι, δίνει στο άρωμα μια θεσπέσια διαφορετικότητα. Ναι, πιστευω κι εγω, ότι με αυτο το αρωμα ο CΚ δημιούργησε μια νεα κατηγορία αρωμάτων αυτήν της solar oriental (γιατι το oriental στοιχείο υπάρχει, δεν είναι απλά ένα salty αρωμα όπως π.χ της Jo Malone το sage sea salt που θα το έλεγα κι επίπεδο ή το Bulgari Aqua Divina το οποίο κατά τη γνωμη μου αντιγράφει το Reveal κι είναι αρκετά πιο σκληρό (ως είθισται με τα Bulgari). Το Reveal, ναι, Mαρία έχεις απόλυτο δικιο είναι ένα comfort perfume, τρυφερό και απαλό σαν το αγάπημένο σου κασμιρένιο πουλόβερ ή την πασμίνα που φοράς δίπλα στη θάλασσα όταν η αυρα της σε κάνει ν΄ανατριχιάζεις από την ψύχρα…. Λεπτομερεια…. σημαντική ωστόσο…. εχει τη μυρωδιά μιας χειμωνιάτικης θάλασσας, δεν είναι acquatic δεν φέρνει συνειρμούς σε αντηλιακό και καλοκαιρινά βράδια αλλά σ΄ αυτη την ξεχωριστή ευωδιά που μυρίζει μια έρημη θάλασσα κάτω απο τον βορριά. Είναι ένα άρωμα που μπορείς να υιοθετήσεις ως signature perfume γιατί το φοράς πρωί, βραδυ, στη δουλειά, στη βόλτα με τις φίλες, στα βραδυνά ποτά, καλοκαίρι χειμώνα κι είναι τοσο διακριτό αλλά και διακριτικό και κατάλληλο για όλα… Last but not least….. ο BBboy μου το λατρεύει!!! Κοριτσια σας ευχαριστώ τόσο πολύ γι’ αυτό το αφιέρωμα!
    ΥΓ Δοκιμάστε και τη σειρά σώματος (για μένα απαραίτητο asset σε ένα άρωμα)είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ!!!! Ηδη κυκλοφορούν σε Χόντο και Sephora σετ με άρωμα και body lotion σε εξαιρετική τιμή!

  4. Υπεροχες φωτογραφίες! οκ, θα το δοκιμασω με την πρωτη ευκαιρια κορίτσια!

  5. @Stella: afieromeno einai!! to set me tin krema somatos to pira ki ego apo to TKMAXX para poly ftina kai idios tin krema tin efxaristiemai poly! syndyazetai teleia kai me alla aromata me poly endiaferonta apotelesmata!
    filia polla!

  6. @MariaA WoooooWWWW θελω οπωσδήποτε συνδιασμούς! Μ΄ενδιαφέρει τρελλά!!!

  7. Ακούγεται τέλειο ! Κι εγώ απεχθάνομαι τα πολύ floral αρώματα ,συν ότι μερικές φορές μου προκαλούν και πονοκέφαλο . Θα σπέυσω να το δοκιμάσω …

  8. @Mous- Mous: Περιμένω να μάθω για το κραγιόν και το βερνίκι νυχιών… (ξέρεις εσύ…)

  9. kalispera jullia bbgirls!!!
    maraki mou ti yperoxo post!!! akougete poly oraio tha to dokimaso sigoura!! filakiaaaaaaaa

  10. @Stella: den exo dokimasei pollous syndyasmous akomi alla tairiazei me aromata pou exoun vasi to sandalwood. Pros to paron to forao sinithos me ta Shalimar mou (oles tis ekdoseis pou exo) alla to exo dokimasei kai me to Truth or Dare tis Madonna giati rixnei ligo tous tonnous apo to tuberose kai ginetai pio efkoloforeto gia tis proines ores – den thelo na pnikso kanenan sti douleia
    makia!!

  11. Τι ωραία που τα λες @MariaA..Δεν είσαι τυχαία υπουργός!
    Μουτς

  12. Απ’ότι διάβασα και επηρεασμένη όπως πάντα από τις ζωντανές περιγραφές της Υπουργού μάλλον θα γίνει το νέο καλοκαιρινό μου άρωμα!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.