Tσάι Lipton: Ένα τρυφερό (διπλό) x-mas Δώρο.

 

lipton-x-mas-2

 

 

Συνήθως, όταν κάτι με ενθουσιάζει, με αγγίζει, με συγκινεί, με εκπλήσσει ή με… νευριάζει, θέλω να το μοιραστώ μαζί σας εδώ μέσα, εκείνη τη στιγμή. Νομίζω ότι αν δεν το μοιραστώ όσο πιο γρήγορα μπορώ, χάνει κατά μια έννοια την αξία του. Για να το πω διαφορετικά, «μπαγιατεύει».

 

Γι’ αυτό κάποιες φορές όταν πηγαίνω σε παρουσιάσεις ή λανσαρίσματα νέων προϊόντων και αρχίζουν στη digital εποχή που διανύουμε ( αν είναι δυνατόν!) τις beauty εντολές τύπου- «μην το προβάλετε πριν την τάδε του μηνός και το ξεχάσουν οι αναγνώστριες» (λες και εμείς, αν βάλουμε κάτι στο μάτι, αν είναι δυνατόν να το ξεχάσουμε..) ή  «μην γράψετε ακόμα γι’ αυτό, μας το απαγορεύουν από Γαλλία» (μονίμως στους Γάλλους τα ρίχνουν όλα..),  ή «α πα πα, μη τυχόν φωτογραφίσετε!», ή (το πρόσφατα ανεκδιήγητο) «υπογράψτε επίσημο σύμφωνο εχεμύθειας γι’ αυτό που θα δείτε σήμερα, για να είμαστε σίγουροι!» (δηλαδή,  το νέο αμυντικό σύστημα του Πενταγώνου κωδικοποιημένο μέσα σε βαζάκι Κρέμας Νυκτός, που για χάρη της, τα σίδερα της φυλακής, είναι για τις λεβέντισσες beauty editors).

 

 

Όταν τα πράγματα φτάνουν στα όρια του γελοίου, τότε συνήθως χάνω κάθε διάθεση να γράψω γι’ αυτά που είδα, γιατί όταν τελικά αρθεί η απαγόρευση, έχω ήδη βαρεθεί, τα νέα έχουν ήδη μπαγιατέψει μέσα στο κεφάλι μου. Και αν βαριέμαι εγώ να γράψω, είναι 100% σίγουρο, ότι θα βαρεθείτε περισσότερο εσείς να διαβάζετε και κάπου εκεί, το κλείνουμε το μαγαζάκι και πάει η καθεμία σπίτι της.

 

Είναι λοιπόν άξιο απορίας, πως έχω κρατηθεί πάνω από 20 μέρες για να σας μιλήσω γι’ αυτό που θα σας μιλήσω σήμερα, διότι και με ενθουσίασε και με εξέπληξε και με άγγιξε (για τους δικούς μου λόγους, με άγγιξε) αλλά πάνω απ’ όλα, μου έδωσε μια ιδέα. Μια ιδέα, που θα μοιραστώ σήμερα μαζί σας. Και είναι και ο λόγος, που άντεξα είκοσι μέρες.

 

 

 

LIPTON-ONE

 

 

 

Η πρόσκληση ήταν για ένα απογευματινό τσάι στυλ ανγκλέ, στη Μεγάλη Βρετανία. Διαβάζοντας «απογευματινό τσάι» στη Μεγάλη Βρετανία, το μυαλό μου φυσικά πήγε στο Lipton και σε ένα απόγευμα ευχαρίστησης χωρίς προϋποθέσεις και «υποχρεώσεις».

 

 

 

LIPTON-THREE

 

 

 

Το όλο σκηνικό φάνταζε σα να είχε βγει από το παραμύθι, «Η Αλίκη στη Χώρα των θαυμάτων», ήταν πραγματικά παραμυθένιο (θα δείτε και θα μου πείτε). Αυτό όμως που με ενθουσίασε ακόμα περισσότερο ήταν ότι το σκηνικό ήταν.. «χριστουγεννιάτικο» (!) «Ευτυχώς (σκέφτηκα από μέσα μου) να και κάποιοι που φέρνουν τα Χριστούγεννα ακόμα πιο νωρίς και από μένα.» Λέω χριστουγεννιάτικο γιατί το εντυπωσιακό τραπέζι των 50 και βάλε θέσεων ήταν όλο στολισμένο με κάτι πανέμορφες χριστουγεννιάτικες μπάλες μέσα σε όμορφα κουτάκια Lipton. Εκείνη τη στιγμή, για να είμαι ειλικρινής, δεν πήγε κάπου αλλού το μυαλό μου παρά μόνο στο ότι η Lipton (για μας μόνο τις δημοσιογράφους) έκανε μια διακόσμηση όπου έβαλε κάποιες x-mas μπάλες μέσα σε κουτάκια και μάλιστα με ετικετούλα για δωράκι – “To and From”.

 

 

lipton-1

 

 

lipton-5

 

lipton-6

 

 

lipton-7

 

 

lipton-8

 

 

lipton-9

 

 

lipton-10

 

 

Κάθισα, ξεκίνησα τη συζήτηση, ανταλλάξαμε νέα (με κάποιες είχαμε να ιδωθούμε από το καλοκαίρι) ξεκίνησε η ιεροτελεστία του τσαγιού. Ναι, κάποιες φορές το «απογευματινό τσάι», είναι  ιεροτελεστία και τη συγκεκριμένη μέρα είχαμε και έναν 8 χρονο guest star σε αυτή την παρουσιάση (κάτι που δεν κάνω ποτέ- ήταν η δεύτερη φορά, σε οκτώ χρόνια…) Αλλά, είμαι λίγο “διαφορετική” ας πούμε μαμά. Προκειμένου ο γιος μου, να κάνει άλλη μια ορθογραφία, ας πιεί τσάι στη Μεγάλη Βρετανία. Ε, αν μη τι άλλο να ξέρουμε και που να πάμε ραντεβού τις κόρες σας, κυρίες μου, σε καμιά δεκαετία.

 

 

lipton-11

 

Δεν πέρασε πολύ ώρα και με ρώτησε η Μαρία: «Πως σου φαίνονται οι μπάλες μας;Υπέροχες” απάντησα εγώ- “που τις βρήκατε αρχές Οκτωβρίου; Και τις βάλατε και μέσα σε κουτάκια Lipton– είσαστε πολύ ευφάνταστες κορίτσια”! «Την άνοιξες την μπάλα που βρίσκεται μπροστά σου; “Nα την ανοίξω; Γιατί ανοίγει; “Φυσικά και ανοίγει στη μέση, απλά δεν φαίνεται με την πρώτη ματιά.” απάντησε η Μαρία.

 

 

lipton-12

 

 

lipton-13

 

 

lipton-14

 

 

lipton-15

 

 

lipton-16

 

 

 

Τι έκπληξη για μένα! Πήρα στα χέρια μου τη μπάλα, την ανοιξα και μέσα βρήκα 10 πυραμίδες τσάι Lipton! Nαι. Και ενθουσιάστηκα και χτύπαγα παλαμάκια σαν 5 χρονο. Αυτές οι χριστουγεννιάτικες μπάλες- έκπληξη, θα πωλούνται φέτος. Τρεις μπάλες, τρία διαφορετικά χριστουγεννιάτικα σχέδια και χρώματα, τρεις διαφορετικές γεύσεις τσαγιού (Blueberry Muffin, Forest Fruit, Mandarin Orange) Όταν βέβαια έμαθα και τη τιμή τους, (4,50E) σκέφτηκα ότι δεν υπάρχει πιο χαριτωμένο και τρυφερό διπλό δώρο να κάνεις σε αυτούς που αγαπάς φέτος. (ή αν ας πούμε κάνεις ένα x-mas τραπέζι σπίτι σου- θα δείτε γιατί το λέω αυτό)

 

 

 

LIPTON-TWO

 

 

Ψέματα δεν θα πω. Δέντρο δεν έχω στολίσει ακόμα. Η δική μου παράδοση είναι να στολίζω 10 Νοεμβρίου (ή το σβ πριν, ή το σβ μετά- αλλά πάντα σβ ανάμεσα σε αυτή την ημερομηνία). Και συνήθως ο στολισμός είναι ένα μικρό πάρτι. Το ονομάζω X-mas tree and house decoration party. (μπα, δεν είμαι καλή.. αλλά δεν είμαι και χαζή.. το κάνω αυτό και φωνάζω κόσμο, γιατί έχω τους λόγους μου. Το σπίτι για να στολιστεί  θέλει μια ολόκληρη μέρα, οπότε, κάνω ένα φαγητάκι, φωνάζω πέντε- έξι κολλητούς- κολλητές και τα μικρά μας φυσικά και το κάνουμε όλοι μαζί και γλιτώνω ένα τετράωρο- τους εκμεταλλεύομαι σας λέω!) Και συνήθως, αφού τελειώσουμε με τα στολίσματα και καθίσουμε για φαγητό, μέσα στο πιάτο του καθενός έχω και από ένα μικρό-δωράκι -ποτέ κάτι ακριβό. Ή μικρές ατομικές σαμπανίτσες, ή κάποιο κεράκι, ή κάποιο x-mas διακοσμητικό. Φαντάζομαι δεν χρειάζεται να σας πω τι θα βρουν φέτος στα πιάτα τους.

 

Από το περσινό x-mas decoration party: Δεν βλέπετε πολλούς εδώ – η συγκεκριμένη παρέα στη φωτογραφία είχε αναλάβει τη δουλειά, “Στολισμός δέντρου” (μαζί με έναν ενήλικα για υψηλή εποπτεία, για να μη τα διαλύσουν όλα..). Άλλοι, κρέμαγαν γιρλάντες, άλλοι  μαγείρευαν, άλλοι έστρωναν τραπέζι- της τρελής σας λέω, γίνεται εκείνη τη μέρα!

 

 

x-mas-party

 

 

pre-x-mas-dinner

 

 

Παρόλο που δεν έχω στολίσει όμως ακόμα, οι Χριστουγεννιάτικες μπάλες Lipton, βρήκαν τη θέση τους πάνω στο τραπέζι από τη μέρα που τις πήρα στα χέρια μου και απλά περιμένουν να κρεμαστούν στο δέντρο, ενώ έχω ήδη κάνει νοητή λίστα στο μυαλό μου σε ποιους θα τις προσφέρω σαν δώρο φέτος τα Χριστούγεννα.

(σας παρακαλώ, μη δώσετε σημασία, στη Halloween κολοκύθα και τις γιρλάντες. Δεν έχω προλάβει να ξεστολίσω ακόμα από την προηγούμενη γιορτή εδώ μέσα)

 

 

x-mas-lipton-balls-1

 

 

 

Μόνο για ένα πράγμα λυπήθηκα όταν τις είδα. Για το γεγονός ότι δεν είναι πια μαζί μου η γιαγιά και ο παππούς μου. Κατά το προσφιλές τους συνήθειο, κάθε Χριστούγεννα έγραφαν κάρτες και έκαναν μικρά δωράκια σε όλους τους γείτονες της Palmerston Road. Οκτώ κοντινά σπίτια, οκτώ οικογένειες, οκτώ κάρτες, οκτώ μικρό-δωράκια, για το καλό. Θα είχαν τρελαθεί αν έβλεπαν αυτές τις X-mas surprise χριστουγεννιάτικες μπάλες με το τσάι Lipton. Χωρίς καμία μα καμία αμφιβολία, αυτό θα ήταν το φετινό τους δωράκι, για τους αγαπημένους τους γείτονες.

 

Η ιδέα μου: Τα έγραψα όλα αυτά και τελικά δεν σας είπα την ιδέα μου. Την ιδέα που μου ήρθε εκείνο το απόγευμα στη Μεγάλη Βρετανία απολαμβάνοντας ένα ζεστό φλιτζάνι τσάι με όλα τα παρελκόμενα του. Φέτος θέλω να γιορτάσω μαζί σας και εδώ μέσα την προ- Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα– αυτό που κάνω έτσι κι αλλιώς, απλά φέτος θα το μοιραστώ  μαζί σας όχι μόνο με limited edition x-mas beauty καλούδια, αλλά και με άλλες ιστορίες, γιατί όχι; Φυσικά δεν χρειάζεται καν να πω, ότι αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε μαζί μας μια δική σας χριστουγεννιάτικη ιστορία, τίποτα δεν θα μας έδινε μεγαλύτερη χαρά.

 

χριστουγεννιάτικος χρόνος» τικ τακ, τικ τακ,  ξεκινάει μέσα στο bb, από σήμερα 1η Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου. Για οκτώ εβδομάδες, εδώ μέσα μαζί και με παρέα ένα φλιτζάνι ζεστό τσάι Lipton (εγώ, το έχω δίπλα μου κάθε πρωί που γράφω- anyway) θα μετρήσουμε αντίστροφα μέχρι τα Χριστούγεννα, με τον δικό μας τρόπο, με τις δικές μας ιστορίες, όποιες και αν είναι αυτές. Γιατί είναι όμορφο να θέλεις, να μπορείς και να έχεις την ικανότητα να μοιράζεσαι. Είναι κάτι, που εσείς το κάνετε. Είναι, επιτρέψτε μου να το πω, σχεδόν, αγάπη.

 

Στο επόμενο post της pre Xmas αντίστροφης μέτρησης, λέω να γράψω, για ιστορίες συμφιλίωσης. Μέχρι τότε όμως,

 

Share a cup of tea. Share love.

 

 

 

 

28 Σχόλια
  1. Καλημέρα και καλό μήνα. Πόσο όμορφη η διακόσμηση στη Μεγάλη Βρετανία και ακόμη πιο όμορφες οι χριστουγεννιάτικες μπάλες της Lipton. Τέλεια η ιδέα για απογευματινό κάλεσμα με τσάι , muffins, cheesecakes, κουλουράκια και ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο έτοιμο για να στολιστεί . Θα το εφαρμόσω…..πολλά φιλιά !!!!

  2. Το tree party ήταν συνήθεια χρόνων με αγαπημένα πρόσωπα. Δυστυχώς δεν κατάφερα να οργανώσω ποτέ ξεtree party, μιας και τι ξεστόλισμα το βαριέμαι οικτρά.
    Μακάρι να εμφανιστούν και στη Ζάκυνθο οι μοναδικές αυτές συσκευασίες Lipton. Θα μου λύσουν τα χέρια και είμαι σίγουρη ότι θα σκορπίσουν χαμόγελα.
    Καλά Χριστούγεννα!!!

  3. Ωωωω! Χριστούγεννα! Πόσο κοντά φτάσαμε; Η αλήθεια είναι πως πια δεν ευχαριστιέμαι αυτές τις γιορτές σαν άλλοτε και με πιάνει και μια μελαγχολία, μια κατάθλιψη άλλο πράγμα. Λογικά έχω εκκρεμότητες άλυτες, αλλά αυτό είναι μάλλον δουλειά ψυχολόγου.
    Πολύ όμορφα τα στολιδάκια της Lipton, και μακάρι να τα βρω όλα. Γιατί έχει και τις αγαπημένες μου γεύσεις!!! Θεϊκό;;;
    Οπότε λογικά θα αρχίσουν και οι διαφημίσεις γνωστής παιχνιδο-κουζινο-σπιτο-κλπ αλυσίδας καταστημάτων με την αντίστροφη μέτρηση. Yay!
    Τα φετινά Χριστούγεννα θα τα αφιερώσουμε λοιπόν στη μνήμη αγαπημένων που θα στολίζουν το δεντράκι τους από ψηλά.
    Υγεία σε όλους!

  4. Καλημέρα και καλό μήνα!! Μπήκαμε και επισήμως – επιτέλους!! – στην αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα! Περιττό να πω ότι κι εγώ που δεν μου αρέσει ιδιαίτερα το τσάι από τότε που ήρθα στο Λονδίνο έχω αρχισει να το εκτιμώ με την ιεροτελεστία που το συνοδεύει. Πολλές φορές φτιάχνω στη δουλειά μια cuppa και βάζω και γάλα όπως συνηθίζεται. Το Lipton μου αρέσει πολύ και η ποικιλία των γεύσεων που διαθέτει είναι τεράστια! Το Blueberry muffin πολύ το γλυκοκοιτάζω για τα Χριστούγεννα!
    Η ιδέα σου για το δικό μας advent calendar είναι καταπληκτική! περιμένω αγωνιωδώς να δω τι ιστορίες θα ξετυλιχτούν μέχρι τα Χριστούγεννα!
    Όσο για το “κόλπο” σου να βάζεις άλλους ουσιασυικά να σου στολίζουν το σπίτι – απλά ιδιοφυές!!
    Σήμερα ανάβουν τα φώτα στην Oxford street,ελπίζω μέχρι το απόγευμα να πέσει η ομίχλη που μας έχει καλύψει από το πρωί για να καταφέρουμε να πάμε και να τα δούμε από κοντά!
    Φιλιά πολλά!!!

  5. Πρώτα απ’όλα καλό μήνα!Πολύ έξυπνη η ιδέα του Lipton και πιστεύω σίγουρα προσοδοφόρα για την εταιρεία,δώρο μικρό,εντυπωσιακό και που σίγουρα σε κανέναν δεν είναι άχρηστο…Εμένα βέβαια τα Χριστούγεννα μουφαίνονται ακόμα πολύ μακρινά,αλλά έχουμε εσένα να μας βάζεις στο πνεύμα!

  6. Φοβερή η ιδέα της Lipton.Τρελαινομαστε για τσάι και γιαυτό θα το τι μησω οπωςκαιδηποτε!Μου αρέσει πάρα πολύ η ιδέα για τις ιστορίες μας! Καλό Μήνα και εύχομαι τα φετινα χριστούγεννα να μας βρουν πιο ανθρώπινους,χωρίς ξυλιασμενα προσφυγοπουλα στο δρόμο. Θα γράψω κι εγώ την ιστορία μου κάποια αλλη μέρα και ανυπομονω για τις δικές σας!

  7. Γεια σας!Τρελαίνομαι για τσάι και σίγουρα θα το δοκιμάσω!Επίσης, μου αρέσουν πάρα πολύ τα ωραία στρωμένα τραπέζια γεμάτα καλόυδια για τσάι ή καφέ.Πολύ ωραία ιδέα να γράψουμε τις ιστοριούλες μας!Θα περάσουμε καταπληκτικά!Τέλος,μου άρεσε πάρα πολύ η ιδέα της γιαγιάς και του παππού!Πόσο πιο,όμορφος θα ήταν ο κόσμος αν δείχναμε λίγο περισσότερο την αγάπη μας!

  8. …tis the season, bbgirls…..λατρεύω το lipton…με την ανάλογη συνοδεία σε γλυκάκι,πάντα…..μακάρι οι 8 αυτές εβδομάδες να είναι γεμάτες αγάπη και γλυκιά προσμονή….merry early Christmas,κορίτσια….

  9. Ωραίες εικόνες…Σου χω ιδέα.Μην δώσεις σε κανένα την lipton μπάλα του,να τις βάλεις όλες αντί για στολίδια στο δέντρο.Θα είναι δικές τους απλά θα τις κρατήσεις αιχμάλωτες μέχρι να έρθει η ώρα να ξεστολιστεί.Σατανικό? 😛
    Ιστορία Χριστουγέννων ε;Θα σου έλεγα κράτα μου ελεύθερη την 22/12 αλλά είναι εκτός προθεσμίας!κάτι θα κάνω..
    Μουτςςςςς
    ΥΓ.Δεν θα μπορούσες να έχεις καλύτερο συνοδό!

  10. οκ-σήμερα που έκανε κρύο αποφάσισα ότι τα θέλω τα Χριστούγεννα!
    είμαι παιδί του καλοκαιριού, τι να κάνουμε?
    Οσο για το τσάι, μου αρέσει αλλά είμαι ναρκο-καφεϊομανής.
    Βέβαια, όλη η “φάση” με το τραπέζι μου αρέσει,
    “ΤΣΑΪ & ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ”

  11. Πόσο όμορφο τρυφερό και γλυκό post! H αλήθεια βέβαια είναι ότι είμαι λάτρης του καφέ(νες,γαλλικό,καπουτσίνο)αλλά όταν θα πιω τσάι-και συνήθως τα σπάνια απογεύματα που έχω ρεπό και είμαι με την μαμά μου γιατί πάντα μαζί της το πίνω-θα ειναι Lipton με γεύση γιασεμί που μου αρέσει πολυ!!.Εξαιρετικό το ντεκόρ του τραπεζιού στη Μεγάλη Βρετανία και εξαιρετικές οι Lipton μπάλες! Μου έδωσες και μια τέλεια ιδέα-στο επόμενο ρεπό μου θα τις αγοράσω και θα τις πάω στης μαμάς μου που λατρεύει το τσάι Lipton να την κεράσω και εγώ μια φορά το αγαπημένο της ρόφημα..

  12. Ax! Ti yperoxo post! Thes pou gyrisa molis apo tin ekdromoula mou, thes pou epistrefo ayrio stin pragmatikotita(nai tha metrao akoma k tis teleytaies ores…) thes pou milas gia xristougenna pou latreyo thes poj grafeis toso yperoxa ego syginithika!
    Mou aresei para poly h idea sou! K h idea tis lipton yperoxi! Sigoura tha einai mesa sta dorakia mou! Kalhnyxta agapimenes mou!

  13. @ΕΛΕΝΗ: Νομίζω αν το κάνεις, θα το ευχαριστηθούν πολύ!

  14. @Αmalia: Καταλαβαίνεις για μένα τι πίκρα είναι το ξεtree.. Πολλές φορές αφήνω να το κάνουν οι δυο μπαμπάδες (ο δικός μου και του κυρίου Ρωμανού) και εγώ φεύγω από το σπίτι. Μετά περιμένω πως και πως τις Απόκριες, για να ξανα-στολίσω, αλλά κακά τα ψέματα, δεν είναι το ίδιο.

  15. @Sonia Pap: Και εγώ τις λατρεύω αυτές τις γεύσεις της Lipton και σου προτείνω να δοκιμάσεις και τη γεύση Vanilla Caramel. Θα ξετρελαθείς.

  16. @MariaA: Μια “cuppa”… E, ok, όπου να’ναι έρχεται το αγγλικό σου διαβατήριο.

  17. @ketty: Θα δεις πως θα περάσει ο καιρός και δεν θα το πιστεύεις. Ακριβώς όπως το έγραψες: “δώρο μικρό,εντυπωσιακό και που σίγουρα σε κανέναν δεν είναι άχρηστο…”

  18. @ΒΑΣΙΛΙΚΗ: Με τρέλανες στο fb… όλα τα ξέρεις!!!

  19. @marianna: Υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από χριστουγεννιάτικες ιστορίες, αγαπημένη;

  20. @Litsa: Save the date λοιπόν.

    Η 22η ειναι ήδη κρατημενη για σένα. Και μάλιστα λεω προς το βραδάκι..

    Περιμενω με μεγάλη ανυπομονησία.

    ( φυσικα και ειναι “σατανικα” τα λατρεμένα μου bb girls. Αλλιως ΔΕΝ θα ήταν πρωτοκλασσατα bb girls. Η ιδεα σου, μπαίνει ήδη σε εφαρμογή! Μπορει όχι μεχρι το τέλος των Χριστουγέννων, αλλα μεχρι το τέλος του δείπνου, σιγουρα!!!!!!!!!)

  21. @AnthiK: Σωστό, σωστό! “ΤΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ” Η δική μας επομενη χριστουγεννιάτικη ιστορία θα είναι

    “ΤΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗ”

    stay tuned bb girl!

  22. @Maryl: Το ξέρω πολύ καλά ότι είσαι λάτρης του καφέ, αλλά ξέρω ότι πίνεις και τσάι και μάλιστα με μέλι. Σου θυμίζω ένα άλλο σου σχόλιο πριν από 1,5 χρόνο:

    “αν και λάτρης του νες και του γαλλικου καφέ με γεύσεις,το lipton είναι το μοναδικό τσάι που πίνω ειδικά τον χειμώνα με μέλι πάντα αντί ζάχαρης..”

  23. @Nansy: Ελπίζω να πέρασες τέλεια στην εκδρομή σου αγαπημένη! Καλή μας εβδομάδα!

  24. καλα χριστουγεννα να εχουμε……….52 μερουλς μεινανε…………..

  25. Λατρεύω τσάι, λατρεύω και Χριστούγεννα! Και ειδικά φέτος, δεν μπορείς να φανταστείς τι παρηγοριά είναι για μένα αυτή η προετοιμασία και αναμονή για τα Χριστούγεννα, παρέα με όλες εσάς! Ανυπομονώ!

  26. @Διαλεχτή: “Παρηγοριά” αγαπημενη; γιατί το λες αυτό; Mail όποια στιγμή θελεις στο [email protected] . Όλα ειναι λιγο πιο όμορφα, όταν τα μοιράζεσαι με αυτούς που ειναι εδώ για να σε “ακούσουν”.

  27. Θα συμφωνήσω για το σκηνικό, πραγματικά παραμυθένιο!!Πολύ όμορφη και η ιδέα του Lipton. Προσωπικά κάθε χρόνο ψάχνω και κρεμάω δυο-τρία καινούρια στολίδια στο ήδη υπερφορτωμένο δέντρο μου, έτσι για το καλό, και το post σου με βοήθησε. Όσο για την χριστουγενιάτικη ιστορία κάποια στιγμή ίσως γραφτεί(μου αρέσει πολύ να γράφω -όπως θα κατάλαβες ήδη-). Προς το παρόν όμως μιας και είδα το κουκλάκι γιόκα σου θα σου προτείνω ένα καταπληκτικό παραμύθι:”Το μεγαλύτερο δώρο:η ιστορία του τέταρτου μάγου” της Σούζαν Σάμμερς που αξίζει να διαβαστεί τις μέρες αυτές!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.