Stella’s Recip-Y: Starflower Beauty, Serum Νυκτός για Πρόσωπο και Μάτια με έλαιο Μποράγκο!

 

Stella's Recip-Y

 

 

Το Starflower Beauty Face and Eye Night Serum, με λάδι Μποράγκο κι άγριο τριαντάφυλλο είναι ένα αναπλαστικό σέρουμ για όλο το πρόσωπο αλλά και για μάτια το λαιμό και το ντεκολτέ. Περιέχει το εξαιρετικό λάδι Μποράγκο (starflower) ένα καλλυντικό υψηλής θρεπτικής αξίας με σπάνιες ιδιότητες.

 

Η πιο σημαντική ιδιότητα του έλαιου μποράγκο,  είναι ότι έχει τη μεγαλύτερη συγκέντρωση σε γάμμα λινολενικό οξύ (GLA)ν (περιεκτικότητα 16-27%) από οποιοδήποτε άλλο φυτικό έλαιο, βότανο ή τροφή υπάρχει στη φύση.

 

 

Οι επουλωτικές του ιδιότητες το καθιστούν ένα άκρως αποτελεσματικό συστατικό για την επούλωση των ρυτίδων, την αντιγήρανση, την σύσφιξη και την λείανση της επιδερμίδας, αλλά και την δραστική θρέψη κι ενυδάτωση της. Ωφελεί καταλυτικά τις ξηρές, αφυδατωμένες, κουρασμένες και ώριμες επιδερμίδες αλλά και όσες επιδερμίδες παρουσιάζουν πρόωρη γήρανση. Το GLA είναι ένα ωμέγα-6 λιπαρό οξύ που μετατρέπεται σε ουσία τύπου ορμόνης, με αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, γεγονός που καθιστά το Μποράγκο ένα εξαιρετικό αναπλαστικό των δερματικών κυττάρων αλλά και χρήσιμο στη θεραπεία δερματικών παθήσεων. Έτσι οι επουλωτικές και αναπλαστικές του ιδιότητες το καθιστούν ιδανικό και για όσες επιδερμίδες είναι ακνεικές, ευαίσθητες ή έχουν τάση για δερματικές διαταραχές (έκζεμα, ψωρίαση, αλλεργίες, δερματίτιδα, ερεθισμοί).

 

 

3-3

 

Το Starflower Beauty Face and Eye Night Serum περιέχει επίσης άγριο τριαντάφυλλο. Το κορυφαίο ίσως αντιγηραντικό λάδι αντιμετωπίζει ριζικά το θέμα της λάμψης, της εξισορρόπησης του δέρματος, των κηλίδων του χρόνου, τις πανάδες και της χρωματικής ομοιογένειας του δέρματος. Το άγριο τριαντάφυλλο είναι το ιδανικότερο για την αναγέννηση των ιστών της επιδερμίδας,αυξάνει τα επίπεδα κολλαγόνου και ελαστίνης, βοηθά στη μάχη ενάντια στις ελεύθερες ρίζες και προστατεύει το δέρμα από την πρόωρη γήρανση. Οι θαυματουργές ιδιότητες του άγριου τριαντάφυλλου που το καθιστούν τον βασιλιά των φυτικών λαδιών, οφείλονται στη υψηλή περιεκτικότητα του σε βιταμίνη Α (φυσική ρετινόλη) και Ε και στα λιπαρά οξέα ωμέγα -3 και ωμέγα-6.

 

 

 

 

 

Με έναν συνδυασμό από δεκαπέντε δραστικά φυσικά κι αγνά συστατικά και φυτικά κι αιθέρια έλαια, το Starflower Beauty είναι ο βασικός σας σύμμαχος στην νυχτερινή φροντίδα της ομορφιάς σας, για ένα ενυδατωμένο, λείο, φωτεινό, σφριγηλό δέρμα απαλλαγμένο από τις ρυτίδες και τις γραμμές έκφρασης. Παράλληλα φορώντας το κάθε βράδυ πριν την κρέμα, θα ενισχύσει την αποτελεσματικότητα και την δράση της δικής σας Stellas RecipY κρέμας και θα θωρακίσει τις άμυνες του δέρματος σας, στις αντίξοες χειμερινές καιρικές συνθήκες.

 

 

Φέτος τα Χριστούγεννα, λάψτε σαν αστέρι, με Starflower Beauty Face and Eye Night Serum.

 

 

5-5

 

 

 

 

 

 

 

Λίγα λόγια από την  Stella για το νέο προιόν Stella’s Recip-YStarflower Beauty Face and Eye Night Serum:

«Αυτό το σέρουμ αφιερώνεται στην Χάιδω, bb & Stella’s Recip-Y girl. Πάντα εσείς αποτελείτε την πηγή έμπνευσης μου και πίσω από κάθε νέο προϊόν, κάθε εξελιγμένη φόρμουλα κρύβεται η ανάγκη, η επιθυμία, η λύση για κάποιο πρόβλημα του δέρματος σας. Από την έμπνευση να εξελίξουμε μαζί ένα συστατικό που σας ταιριάζει απόλυτα, έως την ανάγκη να βρεθεί λύση σε χρόνια προβλήματα που σας ταλαιπωρούν. Έτσι πίσω απ΄αυτό το σέρουμ, βρίσκεται η επιθυμία της Χάιδως για ένα σέρουμ με το λατρεμένο της άγριο τριαντάφυλλο, που της ταιριάζει τόσο πολύ όταν το χρησιμοποιούμε στις κρέμες Stella’s Recip-Y. Εγώ όμως δεν στάθηκα μόνο σε αυτό το εξαιρετικό συστατικό. Ήθελα ένα δυνατό boost που θα αναδείκνυε τις μέγιστες ιδιότητες του τριαντάφυλλου, αλλά και των υπολοίπων δεκαπέντε συστατικών και θα σας ενθουσίαζε όλες. Ήθελα το συστατικό που θα απογείωνε, θα δυναμίτιζε το σερουμ νύχτας που είχα στο μυαλό μου. Το ανεκτίμητο λάδι Μποράγκο ήταν αυτό που ζητούσα κι έτσι γεννήθηκε το Starflower Beauty Face and Eye Night Serum»

 

 

Stella

 

 

NEW-BANNER-STELAS RECIPY

 

 

 

21 Σχόλια
  1. Διάβασα τον τίτλο και ενθουσιαστηκα (τρελλαίνομαι για τα serum). Ξεπερνώντας τον αρχικό πανικό που δεν άνοιγε το άρθρο (τέτοια κάνετε και μας έχετε στην τσίτα αγαπητή έντιτορ!!!) έχω να κάνω μια ερωτηση στη @stella: Για ποιες ηλικίες κάνει το σέρουμ;

  2. @Lydia: Εγώ εφταιγα που δεν άνοιγε το άρθρο, γιατί από τη χαρά μου, που η Stella ενσωμάτωσε μποράγκο σε serum, έβαλα λίγο από το βότανο που αγόρασα από την προηγούμενη φορά στο τσάι μου και με έπιασε ευδαιμονία και κάποιο “κουμπί” δεν ανοίχτηκε σωστά!

    (για ηλικίες, την Stella, αν και νομίζω είναι και κάθε μια από εμάς, που θέλει ένα super boost λάμψης και ενυδάτωσης)

  3. Εγώ, καθότι fan της Στέλλας, θα το δοκιμάσω σίγουρα. Αν είναι σαν τα προηγούμενα serum.. θα βρεθώ σε δύσκολη θέση!! Δεν θα ξέρω τι να πρωτοχρησιμοποιήσω. Φιλάκια, Στέλλα και πάντα τέτοια..

  4. @Lydia Από 30 ετών και πάνω έως τις πιο ώριμες και κουρασμένες. Το αγριο τριαντάφυλλο είναι ιδανικό για αντιγήρανση και τα πρωτα σημάδια του γήρατος αλλά και για τις πανάδες. Το μποράγκο, αν δεις το προηγούμενο σχετικό post καλύπτει όλο το ηλικιακό φάσμα από ακνεικά δέρματα εως αντιρυτιδική προστασία. Απο κει και πέρα πάντα εγώ κανω τις sur mesure προσαρμογές μου…. στις απαραίτητες αναλογίες και τον συνδιασμό των αιθέριων… Αστο πανω μου!
    http://beautyblog.gr/2015/10/08/boragko-to-astrolouloudo-ths-mesoge/

    ΥΓ Και μην ξεχνάμε. Η ηλικία δεν είναι απαραίτητα ο καθρέφτης μας στην επιλογή του σωστού καλλυντικού, αλλά η κατάσταση του δέρματος μας, οι τρέχουσες ανάγκες και η εποχή, στην παρουσα φάση της επιλογής.

  5. @AthenaV είμαι σίγουρη Αθηνά μου, ότι θα το πάθουν πολλές! Προβλέπω σκληρή κόντρα μεταξύ Golden Repair και Starflower Βeauty για φέτος…. 😉

  6. Το έβαλα πρώτη φορά εχτές το βράδυ. Απλώνεται και απορροφάται σχεδόν αμέσως. αυτό μου κάνει πάντα εντύπωση στα serum της αγαπημένης μας Στέλλας. Παρ’ όλο που είναι φτιαγμένα από έλαια, έχουν άμεση απορρόφηση, όπως και οι κρέμες βέβαια. Αυτό όμως που με άφησε έκπληκτη, είναι… ότι η μυρωδιά του… ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!! Εξαιρετικό άρωμα, λες και βάζεις στο πρόσωπό σου κάποιο ακριβό άρωμα!!! Όλα τα προιόντα της Στέλλας αναδύουν όμορφες μυρωδιές, αλλά το συγκεκριμένο σε παραπέμπει σε ακριβό άρωμα οίκου. Το επαναλαμβάνω γιατί πραγματικά είναι τέλειο!!!! Μπράβο Στέλλα μου, κάτι ξέρω που σε εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια. Γιατί ξέρετε όταν ζητάω από την Στέλλα να μου φτιάξει μια κρέμα ή ένα serum και με ρωτάει τι θέλω, της λέω να φτιάξει ότι νομίζει εκείνη, και πάντα μα πάντα είμαι ενθουσιασμένη από αυτό που θα μου φτιάξει!!!

  7. Θα μπορούσατε παρακαλώ να με ενημερώσετε από που θα το προμηθευτώ και πόσο κοστίζει ? Ευχαριστώ

  8. @ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ Σ΄ευχαριστώ πολύ Αλεξάνδρα μου. Αλλά, όλα τα προιόντα Stella’s Recip-y είναι αποτέλεσμα συνεργασίας. Οσο πιο καλά εντοπίσετε και περιγράψετε τις ανάγκες και τα χαρακτηριστικά του δέρματος σας, ανά εποχή του χρόνου και φάση της ζωής σας, όσο πιο καλά αφουγκραστείτε το δέρμα σας και το περιποιηθείτε με συνέπεια, τόσο μου δίνετε τα “όπλα”, για να φτιάξω το καλύτερο για σας! είναι αυτό που έγραψα και στην @Lydia. Δεν αρκεί μόνο η ηλικία, όπως δεν αρκεί να μένουμε “κολλημένες” σε ετικέττες, ότι το δέρμα μας είναι “ξηρό”, “λιπαρό”, “μεικτό” κ.ο.κ. Συνήθως υπάρχει κάτι άλλο πίσω απ΄αυτούς τους χαρακτηρισμούς που εχουμε υιοθετήσει τυφλά κι αν το βρούμε, τότε έχουμε και καλύτερο δέρμα.

  9. Η ηλικία δεν είναι απαραίτητα ο καθρέφτης μας στην επιλογή του σωστού καλλυντικού, αλλά η κατάσταση του δέρματος μας, οι τρέχουσες ανάγκες και η εποχή, στην παρουσα φάση της επιλογής.Συμφωνω τοσο πολυ Στελλα καλη επιτυχια και σε αυτο το προιον

  10. Στέλλα μου ένα έχω να πω κάθε σέρουμ, κάθε κρέμα , κάθε καινούριοπροιόν που φτιάχνειςείναι εξαιρετικό!!!!
    Καλή επιτυχία!!!

  11. Σταμάτησα να εκπλήσσομαι πια…Δεν υπάρχει κάτι να μην το περιμένω από την αγαπημένη μου μάγισσα από την Πόλη και δεν υπάρχει περίπτωση να δημιουργήσει κάτι και να μην είναι (το λιγότερο) τέλειο!
    Μουτς

  12. Συμφωνώ απόλυτα με Litsa..σίγουρα θα είναι εκπληκτικό..και έχω την τρέλα μου με τα serum

  13. ε τί να πω τώρα…και μόνο που με αναφέρεις ως πηγή έμπνευσης τελείωσε..με τιμά αυτό και μόνο!! το γεγονός δε πως την έμπνευση την υλοποίησες ε…. τί άλλο από το να το αφιερώσω κι εγώ με τη σειρά μου στο….πρόσωπό μου…. Στέλλα στο έχω ξαναπεί, μπορεί η καθημερινότητά μου να είναι πιεσμένη και να μη σχολιάζω συχνά αλλά οι bb κεραίες μου είναι πάντα ανοιχτές!!!! δεν υπάρχει κάτι που να μου έφτιαξες και να μετάνιωσα που στο ζήτησα, κάτι που ανοίγεις το βαζάκι και να μη μοσχοβολάει, κάτι που να σε ρώτησα και να μη μου απάντησες…σε ευχαριστώ…αναμένω τις δημιουργίες σου σύντομα με αγωνία…συνέχισε να εμπνέεσαι και αν όλες εμείς βάλαμε έστω ένα μικρό λιθαράκι σε όλο αυτό ε…τότε οι δημιουργίες σου αξίζουν και μόνο γιατί σεβάστηκες,άκουσες και αξιοποίησες την κάθε μας ιδιαιτερότητα…φιλιά πολλά και με γνώση πλέον πως τα καλλυντικά σου ομορφαίνουν όχι μόνο το σώμα αλλά και την ψυχή

  14. @Χάιδω Σ’ ευχαριστώ πολύ Χάιδω μου για τα καλά σου λόγια! Είναι, όντως έτσι. Κάθε βελτίωση, κάθε εξέλιξη, κάθε καινούργια συνταγή, κάθε έμπνευση, είναι μετά από μια δική σας παρότρυνση, μια ερώτηση, μια επιθυμία, μία ανάγκη… Μαθαίνω κι εξελίσσομαι κι εγω μαζί σας και μέσα απο σας.
    @Ολες Σας ευχαριστώ όλες!

  15. Μπράβο Στέλλα μου καλή επιτυχία σου εύχομαι.Όπως και τα υπόλοιπα που έχω δοκιμάσει έτσι κ αυτό πιστεύω θα είναι καταπληκτικό!!!

  16. Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο. Θα μπορούσατε να μου στείλετε στο email μου το ποσό που κοστίζει το Starflower serum και το Golden repair serum καθώς και το τηλέφωνο για να παραγγείλω; Σας ευχαριστώ

  17. Λατρεύω τα serum!!Μάλλον πρέπεινα την εκμεταλλευτούμε!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.