Solinotes: Αρώματα με 10 Ευρώ!

Solinotes-open

 

Μια φορά κι έναν καιρό τα οικονομικά αρώματα ήταν απλά και αποτελούνταν από μία ή το πολύ δύο νότες – θυμάστε σίγουρα τα αρώματα σε μορφή λαδιού από το Body Shop- εκτός από το White Musk, θυμάμαι το Vanilla, Coconut, Jasmin, Lilac, Patchouli, και πολλά άλλα που είχαν πολύ μεγάλη επιτυχία

 

 

Αυτό μου θύμισαν τα αρώματα Solinotes με την απλότητά τους – φαινομενικά. Διότι κάτι που μπορεί να φαίνεται απλό αρχικά μπορεί να έχει πολλαπλές χρήσεις.

 

 

Πρωτον μπορεί να φορεθεί μόνο του γιατί τη συγκεκριμένη μέρα θέλεις να μυρίζεις καθαριότητα – Musc – ή σαν λουλούδι – Fleur d’ Oranger, de Cerisier, de Jasmin, de Frangipanier – ίσως σαν καλοκαίρι – Coco, Tiare, Mure- ή να έχεις ανάγκη να σκεπαστείς με μια ζεστή αύρα – Ambre, Vanille, Patchouli- ναι αυτά είναι τα αρώματα, τόσο απλά!

 

 

Έπειτα μπορούν να φορεθούν σαν συνδυασμός, ένα λουλουδάτο με βανίλια ή πατσουλί για να πάρει βάθος, δύο ή και τρία λουλουδάτα μαζί για να κυκλοφορείς σαν ολάνθιστος κήπος, ή ένα λουλουδάτο με καρύδα για τη μέγιστη καλοκαιρινή εμπειρία! Θα μπορούσα να αφιερώσω παραγράφους ολόκληρες για το πόσο εύκολα μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους και την αίσθηση / εικόνα / εμπειρία που μπορούν να προσφέρουν όμως δεν θέλω να καταντήσω βαρετή, άλλωστε αυτό είναι ένα παιχνίδι που σας προκαλώ να παίξετε μόνες σας όταν τα συναντήσετε στα Sephora.

solinotes-465x620
Τέλος αν θεωρείτε ότι έχετε κάποιο άρωμα που του λείπει “κάτι” μπορείτε να το ενισχύσετε με κάποιο από τα Solinotes, αν πιστεύετε ότι είναι πολύ βαρύ μια λουλουδάτη νότα θα το ανασηκώσει, αν του λείπει η διάρκεια μια δόση από πατσουλί, άμπερ ή βανίλια θα το βοηθήσει να αποκτήσει “βάθος”. Οι δυνατότητες είναι απεριόριστες αρκεί να έχεις όρεξη για παιχνίδι.
Άλλωστε είναι τόσο οικονομικά!
Τι λέτε bb girls σας εμπνέουν ?
Φιλιά πολλά
MariaA
(Tα αρώματα Solinotes θα τα βρείτε στα Sephora σε τιμή 10Ε)
8 Σχόλια
  1. Μέχρι αύριο θα εχω σίγουρα αγοράσει την βανίλια..πάντα με εμπνέουν τα Οικονομικά και ταυτόχρονα όμορφα αρώματα..γι’αυτό άλλωστε ημουν και εγω fun των αρωματων των Body shop,τα αρωματα βανίλια καρυδα και musk τα αγόραζα δυο-δυο

  2. μα έλεγα κι εγώ, δεν θα εισχωρήσουν και σε αυτό οι Μεγάλοι?
    θα δοκιμάσω – Βέβαια είμαι πολύ ευχαριστημένη από τα REFAN καταστήματα, επίσης με 10 Ε

  3. χμ…καλή επιλογή. Λέω να το δοκιμάσω και εγώ!

  4. @Litsa: Η διάρκεια είναι πολύ καλή – εξαιρετική για την τιμή τους. Άλλωστε, μπορείς να τα δοκιμάσεις πριν τα αγοράσεις!

  5. Ευχαριστώ για το σημερινό σας άρθρο γιατί με έστειλε η μαμά Maryl στα Sephora να της αγορασω την βανίλια και μου έκανε και εμένα δώρο για τον κόπο μου το Musc που είναι τέλειο!!! Αν μπορείτε να βάζετε πολλά τέτοια άρθρα για να μπαίνει στον πειρασμό και να παίρνω και εγώ το κατιτίς μου!

  6. @katerinaki: Τυχερούλα!! Το “τσίμπησες” το αρωματάκι, βλέπω! (αλλά πολύ πιο τυχερή και ευτυχής να έχεις μαμά τη Maryl- can’t think of anything better!)

  7. @AnthiK: Και που να δεις και που αλλού θα εισχωρήσουν… Δε λέω κάτι ακόμα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.