Λονδίνο: The Stylist Event του ομώνυμου περιοδικού!

 

stylist-20

 

 

Νομίζω το έχω αναφέρει στο παρελθόν ότι είμαι πολύ μεγάλη φαν του περιοδικού Stylist που εκδίδεται στο Λονδίνο και διανέμεται δωρεάν κάθε Τετάρτη στους σταθμούς του μετρό και άλλα κεντρικά σημεία. Πολύ πρόσφατα μάλιστα απόκτησε Stylist και το μετρό του Παρισιού!

 

Το εξαιρετικό με το περιοδικό αυτό είναι ότι δεν είναι ένα τυπικό περιοδικό μόδας / ομορφιάς αλλά περιλαμβάνει αφιερώματα σε ταξίδια, βιβλία, εκδηλώσεις, τέχνη, φαγητό και διάφορα άλλα άρθρα σχετικά με τη ζωή, την πραγματικότητα και τα τρέχοντα γεγονότα.

 

Δεν είναι τυχαίο που βρίσκεται σε κυκλοφορία τα τελευταία σχεδόν 5 χρόνια.  Φαντάζομαι ότι αυτός είναι και ο λόγος που θεώρησαν ότι έφτασε η ώρα να οργανώσουν ένα 4ήμερο event που περιελάμβανε ότι θέλει μια σύγχρονη γυναίκα! Το τετραήμερο αυτό φεστιβάλ – γιατί μόνο έτσι μπορώ να το χαρακτηρίσω – ξεκίνησε την Πέμπτη 15 και τελείωσε την Κυριακή 18 Οκτωβρίου.

 

stylist-19

 

 

stylist-18

 

 

Στις 4 αυτές μέρες οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν επιδείξεις μόδας με ρούχα διαλεγμένα από στυλίστες και fashion bloggers, ομιλίες σχετικά με τη μητρότητα, τα ανθρώπινα δικαιώματα, μαθήματα ζωής, μαθήματα μαγειρικής, ζαχαροπλαστικής, μακιγιάζ, περιποιήσεις προσώπου και σώματος, και γενικότερα να έρθουν πιο κοντά στο περιοδικό και την ομάδα που το εκδίδει κάθε βδομάδα.

 

Εγώ επισκέφτηκα την εκδήλωση την Κυριακή 18 Οκτωβρίου έχοντας ακούσει ήδη πολλά θετικά σχόλια και πραγματικά εξεπλάγην από το επίπεδο οργάνωσης και φροντίδας που είχε.

 

Η επιτυχία της ήταν τεράστια και πραγματικά ευχαριστήθηκα πάρα πολύ τόσο τις ομιλίες, όσο τις επιδείξεις μόδας και μακιγιάζ αλλά και τις ευκαιρίες για ψώνια.

 

Στο τέλος της ημέρας όταν κυριολεκτικά κλείσαμε τις πόρτες του εκθεσιακού κέντρου, φύγαμε γεμάτες από φαγητό, ποτό, έμπνευση, γνώση αλλά και πολλές τσάντες με ψώνια.

 

 

Πραγματικά μια εξαιρετική εμπειρία!

 

 

Ελπίζω οι φωτό να σας δώσουν μια μικρή εικόνα ! Αν ενδιαφέρεστε μπορείτε να δείτε και online κάποιες από τις ομιλίες αυτών των ημερών ακολουθώντας το link: Stylist Live

 

 

stylist-16

 

 

stylist-15

 

 

stylist-14

 

stylist-13

 

stylist-12

 

 

stylist-11

 

stylist-10

 

 

stylist-8

 

 

stylist-6

 

 

stylist-4

 

 

stylist-2

 

 

stylist-1

 

 

 

 

 

Πολλά φιλιά bb girls!

MariaA

 

stylist-17

 

 

 

16 Σχόλια
  1. @MariaA Πόσο κούκλα!!!!! Λάμπεις! Νομίζω η ωραιότερη φωτό σου που έχω δει (εγω φυσικά)!
    Τι ωραίο event! γιατι δεν γινονται τέτοια εδω? Κι αν γίνονται γιατι δεν τα μαθαίνουμε?
    Φιλιάααααα…..

  2. @Stella: (Μήπως μπορείς να σταματήσεις επιτέλους να παίρνεις τις λέξεις απο το στόμα μου;)

  3. @MariaA: Μαράκι μου, δεν ξέρω τι έλεγε το Stylist Event, αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι σου πάει πολύ το Λονδίνο. ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ!!

  4. @MariaA :Όντως είσαι μια κούκλα ! Και το event φαίνεται εξαιρετικά ενδιαφέρον

  5. @Julia xa xa xa!!!! Δεν φταίω εγω! είναι το κληρονομικό ΒΒcharisma! 😉

  6. Πόσο πλάκα έχει που αυτά που σκέφτεσαι να γράψεις όση ώρα διαβάζεις το post να αναφέρονται ήδη στα πρώτα ,πρώτα σχόλια. You took the words right out of my mouth Stella and Julia.( τζάμπα το ‘χουμε το proficiency…) Maria λάμπεις…

  7. @ΕΛΕΝΗ: Εδώ, δεν προλαβαίνω εγώ να σχολιάσω… τι να λέμε τώρα! (btw, your English is perfect my lady..)

  8. Axaxa kalispera bbgirls!!! Eixa mia poly kourastiki mera mexri tora kai molis mpika na do ti ginetai sto bb kai katakokkinisa me ta sxolia sas!!
    Efharisto poly !! Lambeis Babi mou lambeis!!
    Mi nomizete omos, o fotismos kai to make up einai pou kanoun tin perissoteri douleia!!!
    Filia polla!!
    😉

  9. καλησπέρα!!!
    @MariaA Μαράκι μου είσαι μια κούκλα!!!καταπληκτικο το ρεπορτάζ!!!!
    Η παρουσίαση του ήταν εξαιρετική!!!τα είχε όλα!!!
    Μήπως να σκεφτείς να ασχοληθείς παράλληλα με τα αλλα ενδιαφέροντα σου και με αυτο !!!εχεις
    έμφυτο ταλέντο!!!
    Φιλία πολλα

  10. Τρομερές φωτό,τρομερό event…εδώ και να γίνονται εγώ δεν έχω πάρει κανένα χαμπάρι.Πάντως περιοδικό που να μοιράζεται δωρεάν εβδομαδιαίως σίγουρα δεν υπάρχει!

  11. αυτές είναι παρουσιάσεις, πολυσυλλεκτικές!
    Με καλή ζήλια σου εύχομαι “να περνάς καλά!”

  12. Υπέροχες ολοζώντανες φωτογραφίες και η MariaA μπιμπελό!!! Μακάρι να μας μοίραζαν και εδώ δωρεαν περιοδικά μόδας,μια ΜΕΤΡΟ μοίραζαν που είχε γίνει η αγαπημένη μου καθημερινή συνηθεια και την έκοψαν και αυτή..

  13. @MariaA, πάντα τέτοια. Πως φαίνεται στο πρόσωπό μας όταν περνάμε καλά!
    Κι εμείς στην ταπεινή επαρχία να σκάμε από τη ζήλεια μας με όσα συμβαίνουν για εμάς χωρίς εμάς…

  14. @Amalia Πω πω, τι είπες τώρα Αμαλία! Τι είπες!!! Σε κάποιες χώρες τα πράγματα προχωρούν εξελίσσονται…. σε κάποιες άλλες μένουν στάσιμα κι απλά παρακολουθούμε τα δρώμενα…. Και φυσικά δεν το λέω για το event αυτό καθ΄ αυτό, αλλά για την αίσθηση των δρώμενων… για την αίσθηση, ότι συμβαίνουν πράγματα…

  15. @Stella, τρελαίνομαι με τις αναλύσεις σου…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.