L’Oreal Paris La Vie En Rose, Collection Exclusive in Pink!

 

loreal-paris-exclusive pinks

 

“Λοιπόν, η τελευταία πρόταση του αινίγματος, la vie en rose δηλαδή, μου έδωσε το κλειδί και αμέσως πήγε το μυαλό μου σε γαλλική φινέτσα, σκέφτηκα Lancome, σκέφτηκα L’Oreal, και με τη μικρή βοήθεια της google (το παραδέχομαι..) κατέληξα στο ότι εμπνεύστηκες Τζούλια μου από την καινούρια σειρά τις L’Oreal σε κραγιόν και μανό με επίκεντρο το ροζ, αντίστοιχη της περσινής Pure red! Σωστά;;”

 

Πως φαίνονται κάποιοι άνθρωποι ε; Με έρευνα , σιγά -σιγά και με μεθοδικά, σωστά και right to the point βήματα, η γιατρός μας η Νεκταρία σύντομα θα λάβει ένα ροζ απόλυτα θηλυκό πακέτο all the way to Γκέτεμποργκ, διότι ούτε εγώ η ίδια δεν θα απαντούσα έτσι στο δικό μου αίνιγμα. Αμέσως μετά ακολουθούν η Morfopoulou Maria και η Lilika (σύντομα θα λάβετε και mail, για τα στοιχεία σας)

 

 

 

naomi_julianne_la_vie_en_ro

 

 

Οι υπόλοιπες: Όσες, επηρεαστήκατε από την Maria A, την Υπουργό Αρωμάτων, τα παράπονα στο Υπουργείο της. Όσες, τώρα, το La Vie est Belle, το «μπερδέψατε» με το La Vie En Rose, θα μπείτε μόνες σας σε μεγάλο αρωματικό διαγώνισμα, γιατί τελειώνει ο χρόνος και θέλω να βάλω βαθμούς.

 

Μη μου πείτε ότι δεν σας βοήθησα χθες; Και για «μπουκέτο» θηλυκά σας έγραψα (τα καλύτερα έχει μαζέψει η μάρκα) και μια – μια έγραψα (κάθε μια υπογράφει το δικό της pink κραγιόν και βερνίκι) και ζωή en rose έγραψα, ουσιαστικά σας είπα δηλαδή το όνομα αυτής της κολεξιόν, Collection Exclusive, Pinks La Vie En Rose

 

Στα δικά μας τώρα, πρέπει να πω ότι αυτή είναι ίσως από τις ωραιότερες καμπάνιες της L’Oreal Paris, θεωρώ ότι δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από πολλές καμπάνιες επιλεκτικών brands ομορφιάς. Και είναι όμορφο να «ξεφεύγεις» κάποιες φορές από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας και να μεταφέρεσαι νοητά σε ρομαντικούς, ήρεμους, ειρηνικούς κόσμους της ομορφιάς.

 

 

doutzen_liya_la_vie_en_rose

 

 

Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ των Κανών και κάτω από άκρα μυστικότητα, οι πανέμορφες spokeswomen της μάρκας, Naomi Watts, Julianne Moore, Eva Longoria, Blake Lively, Liya Kebede, Natasha Poly, Doutzen Kroes, παρέα με τον ταλαντούχο τραγουδιστή και ηθοποιό ο John Legent, φωτογραφήθηκαν γι’ αυτή την καμπάνια και μετά τα εκλεπτυσμένα μπεζ και τα εκρηκτικά κόκκινα, σειρά έχουν τα διαχρονικά αλλά πολύ up to date, ροζ που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για την Collection Exclusive.

 

 

blake_liya_la_vie_en_rose_c

 

 

Από το πιο soft powder pink, μέχρι το πιο σέξι και φλογερό hot fuchsia – κάποιο ροζ , είναι σίγουρο ότι θα βρει το δρόμο του για το νεσεσέρ μας. Κραγιόν και  βερνίκια νυχιών με υπογραφή. Κάποιο από αυτά είναι σίγουρα για μας. Τις προάλλες, σας έγραφα, ότι αρχίζω και κάνω απιστίες στο αγαπημένο μου κόκκινο. Η απιστία βέβαια, καλό είναι να αξίζει όταν την κάνεις και αυτές οι αποχρώσεις της L’Oreal Paris, το αξίζουν!

 

 

loreal-5

 

 

Backstage από την φωτογράφηση της καμπάνιας.

 

 

DSC_6848

 

 

BTS-PICTURE-JOHN-LEGEND-&-S

 

 

BTS-PICTURE-JOHN-LEGEND-&-S

 

 

BTS-PICTURES-7_picture_orig

 

 

BTS-PICTURE-JOHN-LEGEND-&-S

 

 

bts-pictures-julanne-naomi-

 

Hot Pinks!

 

Loreal-paris-pinks

 

 

 

loreal-pinks

 

 

 

loreal-1

 

 

 

loreal-2

 

 

loreal-3

 

 

loreal-4

 

 

 

 

Η αλήθεια είναι τώρα, ότι δεν μου έφτασαν οι 3 χτεσινές νικήτριες. Θέλω και άλλες από εσάς, να κερδίσετε αυτό το σετ κραγιόν- βερνίκι. Είπαμε εξ άλλου οι γιορτές πλησιάζουν και τα δώρα πρέπει να πυκνώσουν.

 

 

Αφιερωμένο

 

 

 

 

 

 

 

40 Σχόλια
  1. Καλημέρα!!!
    Έπρεπε να το είχα καταλάβει!!εχεις λατρεία Τζουλια μου με τα κραγιόν αλλα απο οτι ¨πιστεύω το κόκκινο ειναι πιο
    πολυ του γούστο σου!! Γι αυτο δεν πίστεψα οτι μπορεί να αναφερεσε σε κάτι τέτοιο μετα στα στοιχεία
    σου αναφέρθηκες στην νυχτα(ντυμένη) έτσι παρασύρθηκα για κάποιο προϊόν που θα μπαίνει βραδινές
    κυρίως ώρες!
    Πάντως η σειρα θα γίνει η αγαπημένη μου γιατι εγω λατρεύω το ροζ και απο οτι βλέπω έχει όπλα
    για να διαλέξω!!!
    Φιλακια

  2. Αχ άτιμο πληκτρολόγιο!!ακου όπλα!!! Πολλα θελω να πω!!!χαχαχαχαχα

  3. Χα!!! Το ειπαμε χθες, να δούμε ποιες θα βαράμε το κεφάλι μας στον τοίχο! Εύγε Νεκταρία! Ιδού η στόφα του σωστού επιστήμονα. Παρατήρηση, έρευνα, σύνδεση, συμπέρασμα, διάγνωση… Μπράβο και στις υπόλοιπες. Εν τω μεταξύ το έχετε εύκολο το ροζ κραγιόν? Εγω προσωπικά μη σας πω, ότι το εχω και πιο δύσκολο κι απ΄το κόκκινο. Αντε νa βρεις την σωστή απόχρωση. Ολες το θελουμε, όλες το αγαπάμε αλλά κι όλες το έχουμε φορέσει λάθος. Εχω δει εγω μεγαλούλες με barbie χειλάκια να γελάει κι ο κάθε πικραμένος… Σταράτες με φούξια εκει να δεις χαμός… Ασε δε τις εντόπιες celebrities (ονόματα δεν λεμε) που δεν λενε να ξεκολλήσουν απο το ζαχαρομπεμπε / φουξια ροζ λες κι είναι ακόμα στις πάνες…). Οπερ και σημαίνει, είναι το τελειο χρωμα αρκει να βρεις την σωστή απόχρωση! Ε, τι στο καλό… Με τόσες αποχρώσεις στην L’oreal θα βρω άνετα την δική μου! Φιλιά σε όλες και συγχαριτήρια στις σωστές μαθήτριες!
    @Julia Ατελειωτη διασκέδαση χθες! Γελούσα μέχρι να πάω για ύπνο!

  4. Καλημέρα! Πραγματικά το καταευχαριστήθηκα το χθεσινό. ΕπίσηS πολύ ωραία ή συλλογή και σίγουρα θα την τιμήσω διότι το ροζ στις πιο απαλές του αποχρώσεις μου πηγαίνει πολύ. Λέτε να φαινόμαι κι εγώ χαζομπεμπεκα και να μην το έχω πάρει είδηση κι απλά να χαίρομαι με τα ροζ μου κραγιονάκια;

  5. Ομολογουμένως, μόλις είδα την απάντηση για τη σειρά αυτή στο χθεσινό ποστ, χτυπούσα το κεφάλι μου, αλλά είχα ήδη “παραδώσει κόλλα” & δεν μπορούσα να αλλάξω απάντηση! Χαχα!
    Το αστείο είναι ότι όντως τα είχε παρει το ματι μου & μου άρεσε το ένα περισσότερο από το άλλο! Και τα κραγιον και τα μανο. Αλλά από ότι φαίνεται οι αϋπνίες λόγω μπέμπη have already taken their toll!
    Καλημέρα σε όλες!

  6. @Flora Ασε Φλώρα έχω φορέσει εγω κάτι “πεθαμενί” ροζ και καλά ροζ nude…. να με βλέπω και να σκιάζομαι… 😉

  7. μπράβο στις μάντισσες!
    Στέλλα συμφωνώ τόσο πολύ για τη δυσκολία του σωστού ροζ.
    Εχω αγοράσει και κατόπιν χαρίσει άπειρα!
    αλλιώς φαίνεται μέρα ή νύχτα, καλοκαίρι ή χειμώνα, με ωραίο δέρμα ή κουρασμένο δέρμα …

  8. Καλημέρα κι ευχαριστώ πολύ για το όμορφο δώρο! Αν πω ότι μου έφτιαξε τη διάθεση ίσως ακουστεί κοινότυπο, αλλά είναι αλήθεια. Η απάντηση της Νεκταρίας μου έκανε κλικ κι έτσι το έψαξα κι εγώ στην κατεύθυνση του κραγιόν και της L’Oreal. Ψάχνοντας χθες για την σωστή απάντηση έπεσα και στο παρακάτω βίντεο, όπου πραγματικά θαύμασα την Julianne Moore! (και τι ωραία μουσική…)
    https://www.youtube.com/watch?v=rkN38gSytHk

  9. δυσκολο να βρεις το σωστο ρουζ συμφωνω με ολες…good luck girls

  10. Αχ, αυτό το ροζ… Άλλες φορές ξυπνάω με διάθεση total pink και άλλες δεν θέλω ούτε να το πλησιάσω. Μήπως κι εγώ πρέπει να αναζητήσω το κατάλληλο; Αν και -ίσως επηρεασμένη από τις συζητήσεις των τελευταίων ημερών στο bb- το μάτι μου κόλλησε στο tea pink.
    Καλημέρα!

  11. Α, κριμα που δεν προλαβα το διαγωνισμο! Συγχαρητηρια στα κοριτσια φαινεται υπεροχη η συλλογη της L’oreal. Για την ιστορια, το Hot Pink λεγοταν αρχικα Shocking Pink και εμφανιστηκε πρωτη φορα στο αρωμα Shocking σχεδιασμενο για την ανυπερβλητη Elsa Schiaparelli καπου στα 30’s και αρκετα αργοτερα μετονομαστηκε σε Hot Pink. Αν λοιπον ειχα προλαβει, παλι λαθος θα εκανα γιατι το μυαλο μου θα πηγαινε σε καποιο αρωμα, χιχιχι!!! Φιλιά 🙂

  12. @όλες: Να δω, πότε θα προλάβω να σταυρώσω λέξη. Περιμένετε. Μια μια.

  13. @Eva Diama Aχ Elsa Schiaparelli! Τι ενδιαφέρουσα πληροφορία! Κι εγω το θυμάμαι ως shocking pink!

  14. Μπράβο στις νικήτριες! Τι υπέροχη συλλογή είναι αυτή, πολυχρωμία μέσα στη μουντάδα του Χειμώνα!Ειδικά το peach pink φαίνεται ιδανικό για φρέσκια όψη! Ομολογώ πως δεν είχα χρόνο να το ψάξω, ούτε γνώριζα αυτή την επικείμενη άφιξη, αλλά χαίρομαι πολύ που μας ενημερώνεις!

  15. Με βλέπω με το magenta σύντομα ή μήπως με το grenadian???

  16. Για κάποιο λόγο το πρηγούμενο σχόλιο που έκανα δεν αναρτήθηκε. Δεν είχα χρόνο να το ψάξω, είδα το τεστ την τελευταία στιγμή, αλλά πάντα το μυαλό μου θέλει να πηγαίνει σε αρώματα, γιατί τα υπεραγαπώ(και τα στοιχεία σου με από-προσανατόλισαν, χιχι).Πάντως αυτή η πολυχρωμία μέσα στον(επερχόμενο)χειμώνα μου αρέσει πολύ! Και οι αποχρώσεις φαίνονται πολύ ιδιαίτερες!

  17. Axaxa!!! Treli diaskedasi!! San ti Stella ki ego gelousa mexri arga kai prospathousa na mantepso!! Na sou po tin alithia den pige to myalo mou kai perimena na einai kati pio neo giati ta kragion afta ta exo idi edo kai 2 mines stin tsanta mou!! Exo agorasei tria, tis Lydia, tis JLo kai ena pou den to vlepo edo tis Helen Miren pou itan kai exclusive sto Superdrug stin arxi.
    xoxo

  18. @MariaA Το ξέρεις, ότι σε μισούμε θανάσιμα έτσι????? Ξέρεις επίσης, ότι το Shiseido ever bloom δεν έχει έρθει ακόμα στην Ελλάδα…

  19. εγώ απάντησα στο τεστ με σκονακι από πάνω πριν μπω σε αυτη την ανάρτηση… Λατρευω φουξ-ροζ κραγιον… και κόκκινα βέβαια!!! πολύ ωραίες αποχρώσεις και εννοείται χειμώνα καλοκαίρι!!!

  20. @Stella: Naiiiiiii, alla me agapate pio poly ki etsi yparxei isorropia!!! 😉 😉

  21. Καλημέρα…τι υπέροχα! Πόσο άκυρη είμαι; εγώ νομίζω κόπηκα χθες! Ερώτηση: το χρώμα της φωτογραφίας Νο 12 πριν την φωτογραφία με όλα τα χρώματα ποιό είναι; γιατί δείχνει καταπληκτικό και σίγουρα δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το κόκκινο! Επίσης μετά από τόσο μπορντώ φέτος…το θέλαμε και λίγο ροζ!

  22. Εν τω μεταξύ είναι ήδη διαθεσιμα στα καταστήματα, γιατί θελω να κάνω δώρο σε μια φίλη Ροζαλία? 😉

  23. Καλησπέρα παρεάκι μου και συγχαρητήρια στα τυχερά κορίτσια μας! Πάντως η συλλογή είναι εξαιρετική και ήδη έχω ξεχωρίσει το Fuchsia Pink και το Bright Pink! Φιλιά σε όλες! 🙂

  24. Magenta pink νομίζω είναι η εμμονή μου. Πολύ όμορφη συλλογή!

  25. Αχαχαχα, μας την έσκασες εντελώς, κυρία δασκάλα! Μπράβο, πάντως, στα κορίτσια που το βρήκαν, καλοφόρετα! Η L’Oreal (μαζί με τη Max Factor) είναι -για μένα- από τις καλύτερες εταιρίες ευρείας κυκλοφορίας. Και εξηγούμαι: φοβερά προϊόντα σε καταπληκτικές τιμές. Προχτές αγόρασα την Brow Artist για τα φρύδια και έχω κατενθουσιαστεί, επιτέλους πυκνά και καλοσχηματισμένα φρύδια (γιατί έχω σοβαρό πρόβλημα και το είχα σκεφτεί για tattoo, αλλά μια σχετική συζήτηση εδώ με απέτρεψε). Επίσης, θα συμφωνήσω με την Stella για τις αποχρώσεις του ροζ, αλλά εκείνο το Magenta φαίνεται lovely! Και άλλα τέτοια τεστάκια θέλουμε, το διασκέδασα πολύ χτες που “πονοκεφάλιασα” για να βρω λύση στο αίνιγμα!

  26. αχ πόσο τέλεια είναι όλα ειδικά το magenta υπέροχο!!!!

  27. Καλό!!!Παλιότερα ήμουν πιο πολύ fuchsia pink τύπος τώρα φοράω και peach pink! Πλάκα είχε το διαγώνισμα!

  28. Συγχαρητήρια στις νικήτριες!Καλέ, ήταν τόσο πηγμένο το μυαλό μου που ούτε καν σκέφτηκα να το ψάξω λίγο παραπέρα!Τι άλλο θα κερδίσουμε καλή μου Τζούλια;

  29. Εμενα παλι γιατι μου φαινεται τοσο δυσκολο το να βρω το σωστο ροζ? ειτε για κραγιον, ειτε για ρουζ….. Ενω με το κοκκινο μου φαινονται πιο ευκολα τα πραγματα… Εγω εχω αυτο το θεμα ή ειναι γενικοτερο το κακο?? Παντως η L’OREAL εκανε καλη δουλεια όπως διαπιστωσα… Σας φιλω bb girls!!!

  30. Αχ, τι χαρά!! Πολύ το απόλαυσα το χθεσινό, τρελαίνομαι για τέτοια τεστάκια, αινίγματα, διαγωνίσματα κλπ κλπ στο bb! Και ακόμη περισσότερο για το brainstorming στα σχόλια από κάτω, χαχα!
    Και, ναι, το αγαπώ το ροζ, και η συγκεκριμένη καμπάνια της l’oreal φαίνεται πολύ προσεγμένη..
    Τα φιλιά μου από το -όλο και πιο δροσερό- Γκέτεμποργκ!

  31. @nectaria μου θα φανεί κοινότύπο αλλα πάλι εχθές σε είχα στο μυαλό μου!!
    Απο ότι διαβάζω αγαπάς και εσύ το ροζ!!! χαχαχα Θα είμαστε μάλλον τα bb pinkgirls!!!
    Να φανταστείς παλαιότερα δεν χωνευα με τίποτα αυτο το χρώμα !!!

  32. entaksei, metaksi mas mporo na to po bbgilrs (min to peite omos stin daskala mas)oute pou pige to mikro mou mialoudaki…..!!!!
    den to eixa parei myrodia parolou pou eimai rozoula!!!poly oraia proionta!!!filakiaaaaaa

  33. χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχ!Την άλλη φορά θα ξέρω ποιανής το γραπτό να κρυφοκοιτάξω!Συγχαρητήρια αγαπημένες μου συμμαθήτριες,να τα χαρείτε.
    Μουτς
    ΥΓ.@Julia:αφιερωμένο??

  34. Πολύ όμορφη φωτογράφηση και πολύ όμορφα θηλυκά χρώματα!! Πάντα λάτρευα το ροζ(βασικά το φούξια για να λέμε την αλήθεια)μετά το μωβ βεβαίως!

  35. …εγώ πάντως πέρασα από σταντ της L’ Oreal, αλλά ακόμα δεν ξέρουν τίποτα οι κοπέλες για το πότε θα έρθει στην αγορα η σείρα.
    @Stella. Έχω δει φωτογραφία μου στο μακρινό παρελθόν, όπου είμαι με ροζ-μπεζ ματ κραγιον και ασορτί κονσίλερ (εμφανέστατο δε!) 2 τόνους πιο ανοιχτά και τα 2 από την μαυρισμένη μου επιδερμίδα. Μετά από αυτό δεν με τρομάζει τίποτα!

  36. @Flora & Stella: Σιγά μην έχει έρθει από τώρα και χάσουν τα bb girls, τα πρωτεία, να τη δοκιμάσουν πρώτες.Πριτς!

    (ασε τώρα.. σε έχουμε δει όλες, όχι μόνο εγώ.. ό,τι και να βάλεις, κούκλα είσαι)

  37. @Flora – Julia χα! σας γελάσανε! Μολις σημερα αγορασα αυτο της Natasha στη φίλη Ροζαλία (Μαρια τη λένε και γιορτάζει μεθαυριο, αλλά τρελαίνεται για ροζ)! Είπαμε “αγαπημένη Ερμού, πόσο κοντά είσαι όταν σε χρειάζομαι…” Το ένα πιο ωραίο απ΄τ΄άλλο, θα επιστρέψω συντομα για την δική μου pink απόχρωση.. Ασε που έίδα και δοκίμασα το νεοαφιχθέν άρωμα της Shiseido Ever Bloom…. για το οποίο επειδη ακριβώς αγαπώ την Shiseido δεν θα εκφέρω άποψη….. για να μην εκφράσω όσα σκέφτομαι για μια μάρκα τόσο εξαιρετική που έχει γράψει ιστορία και στα αρώματα…..
    @Flora Φλώρα μου ας μην μιλάμε για το παρελθόν… Προχθες έβαφα το σπίτι και πανω στο ξεκαθάρισμα, σκεφτόμουν μήπως όλες αυτες οι φωτό πρεπει να καούν δια πάντος, ώστε να μην τις βρουν οι απόγονοι μου μετα απο γενιές και νομίζουν, ότι στην εποχη μας οι άνθρωποι έιχαν τόσο τραγική αισθητικη…

  38. @Flora&Stella: Τι να πω… Τι να πω… Μας την έσκασε η Ερμού bb girls. Αποσύρομαι, τώρα…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.