Beatific: Δοκιμή και Reviews 2 προϊόντων, Ορός και Μάσκα Προσώπου.

 

Beatific--open

 

 

“Τα προϊόντα Beatific τα λάτρεψα. Η κρέμα ημέρας που χρησιμοποίησα είναι η Εxtreme anti-aging καθώς και την η αντίστοιχη ματιών της ίδιας σειράς. Tις βρήκα πολύ καλές ειδικά όσο αφορά την πρωινή μου περιποίηση. Επίσης έχω να πω ότι και η αντηλιακή κρέμα Sun Guard είναι όντως πολύ καλή.

 

Τώρα, χρησιμοποιώ τον ορό λείανσης και γεμίσματος ρυτίδων, Miracle wrinkle corrector και τον βρίσκω εξαιρετικό, ειδικά για τις ρυτίδες στο μέτωπο.”

 

 

 

Το παραπάνω review, που μόλις διαβάσατε, δεν το έχω γράψει εγώ. Το έχει γράψει η Ελένη Β, (41 ετών)  για τα προϊόντα Beatific που πλέον χρησιμοποιεί σταθερά. Είναι βαρετό να γράφουμε εμείς μόνο, για προϊόντα που έχουμε δοκιμάσει και γι’ αυτό το λόγο, θέλουμε πάντα και τα δικά σας reviews (σύντομα θα έχουμε και ένα post, αφιερωμένο μόνο στα δικά σας reviews).

 

Φυσικά συμφωνώ απόλυτα με την Ελένη, όσο αφορά την ποιότητα, την τεχνογνωσία και τα αποτελέσματα των δερμο καλλυντικών Beatific, ήμουν εξ άλλου, από τις πρώτες που τα δοκίμασα. Και είναι από τις μάρκες που πρώτα διαβάσατε γι’ αυτή εδώ μέσα, γιατί ξέρετε πολύ καλά την αδυναμία μου σε Ελληνικές μάρκες και σε προϊόντα, που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από αντίστοιχα του εξωτερικού, ενώ σε πολλές περιπτώσεις είναι και πολύ καλύτερα, θα έλεγα.

 

Φέτος το καλοκαίρι (για να είμαι και ακριβής, από τον Μάιο που την πήρα στα χέρια μου) χρησιμοποίησα και εγώ ευλαβικά την ενυδατική- αντηλιακή κρέμα Sun Guard SPF 30 και αυτό που έχω να πω είναι ότι εκτός από εξαιρετικό προϊόν, είναι και ένα προϊόν που συμφέρει, αφού με καθημερινή χρήση, διήρκησε σχεδόν τρεις μήνες. Διότι η αλήθεια είναι ότι μπορεί κάποιες φορές να «τεμπελιάζω» με τις πολλές beauty διαδικασίες και ιεροτελεστίες, αλλά σε ένα πράγμα που δεν κάνω ποτέ έκπτωση είναι στο αντηλιακό, το οποίο φοράω ευλαβικά χειμώνα- καλοκαίρι και το καλύτερό μου είναι μια κρέμα ημέρας η οποία και να μου προσφέρει ενυδάτωση αλλά και αντηλιακή προστασία δηλαδή δυο σε ένα, κάτι που επίσης μου αρέσει πολύ.

 

 

Τα δυο προϊόντα Beatific , για τα οποία θα σας γράψω σήμερα τα χρησιμοποιώ περίπου 1,5 μήνα από αρχές Οκτωβρίου. Πρόκειται για τον ορό Youth Elixir,  που μιμείται την μέθοδο του lipofilling και για την  μάσκα Instant Beauty Booster, άμεσης τόνωσης και ανανέωσης της επιδερμίδας που δεν χρειάζεται ξέβγαλμα. Είναι προϊόντα που κάνουν πολλά, αλλά τα κάνουν και  καλά.

 

Ο Ορός YOUTH ELIXIR – Lifting και Σύσφιξη

 

 

Beatific-Youth-elixir-E

 

Το βασικό claim του συγκεκριμένου ορού που μου άρεσε πολύ και το παρατήρησα και η ίδια, είναι ότι βοηθά και αποκαθιστά την «πυκνότητα» της επιδερμίδας. To δέρμα μου, μετά από χρήση 1,5 μήνα, δείχνει (θα το γράψω απλά) σα να έχει «φουσκώσει» από μέσα. ειδικά κάτω ακριβώς από τα ζυγωματικά. Επιπλέον ένιωσα σύσφιξη, lifting και άμεση τόνωση.

 

Χρησιμοποιεί την τεχνολογία Time-Freeze η οποία βασίζεται σε έναν φυτικό παράγοντα που προσφέρει άμεση συσφικτική δράση και ένα αμινοξύ ενκαψυλιωμένο σε ιονόσωμα το οποίο αποκαθιστά την αρχική πυκνότητα του προσώπου μιμούμενο την μέθοδο Lipofilling. Παράλληλα, το καινοτομικό σύμπλεγμα Youth Matrix με εκχυλίσματα από μικροφύκια και πολυσακχαρίτες, προσφέρει άμεσα αντιληπτή την αίσθηση σύσφιξης αναδομώντας το περίγραμμα του προσώπου. Η επιδερμίδα φαίνεται λαμπερή και οι λεπτές γραμμές και ρυτίδες λειαίνονται ορατά.

 

Εδώ να θυμίσω, ότι η Μέθοδος Lipofilling, χρησιμοποιείται στην πλαστική χειρουργική και έχει ως στόχο το γέμισμα των ρυτίδων του προσώπου, καθώς επίσης και την αποκατάσταση της πυκνότητάς του.

 

Η Μάσκα προσώπου, INSTANT BEAUTY BOOSTER

 

 

Beatific--Instant-beauty-bo

 

Θα έχετε παρατηρήσει είμαι σίγουρη, ότι συνήθως οι μάσκες προσώπου έχουν μια «σφικτή» ή «κολλώδη» αίσθηση, όταν τις απλώνετε στην επιδερμίδα σας. Συνήθως έχει να κάνει με την φόρμουλα αυτών των προϊόντων, φόρμουλες πιο συμπυκνωμένες και άρα και πιο «βαριές». Εγώ τουλάχιστον, όταν κάνω κάποια 10-λεπτη ή 15-λεπτη μάσκα ομορφιάς είμαι με το ρολόι στο χέρι για να την ξεβγάλω ή να την απομακρύνω με κάποιο micellar water γιατί δεν μπορώ να πω ότι «τρελαίνομαι» με αυτή την αίσθηση.

 

Το Instant Beauty Booster είναι ένα τελείως διαφορετικό προϊόν και θα το καταλάβετε μόλις το απλώσετε στο πρόσωπό σας. Ενώ έχει όλες τις ευεργετικές ιδιότητες μιας μάσκας ομορφιάς, Νο 1, δεν ξεβγάζεται, Νο 2, η αίσθησή του είναι σα βελούδο πάνω στο δέρμα και Νο 3 (το πιο σημαντικό) με το που το απλώσεις νιώθεις σα να βγήκες από spa και κανάκευες το πρόσωπο σου για μια ώρα. Επιδερμίδα άκρως τονωμένη, ανανεωμένη, λαμπερή και με αυτή την αίσθηση της πολύ βαθιάς ενυδάτωσης. Νιώθεις ότι δεν χρειάζεσαι ούτε makeup (απίστευτο αυτό για μένα, που δε ζω χωρίς make up)

 

Για να πω την αλήθεια, το Instant Beauty Booster δεν το χρησιμοποιώ πολύ συχνά, μια δυο φορές την εβδομάδα αρκεί ,για να δεις  και βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Τα βραχυπρόθεσμα τα βλέπεις εκείνη τη στιγμή που το απλώνεις – λάμψη- ξεκούραστη όψη και βελτιωμένη υφή της επιδερμίδας- θα το ονόμαζα “στιγμιαίο καλλλυντικό lifting”.

 

Στα μακροπρόθεσμα οι λεπτές γραμμές και ρυτίδες που προκαλεί το καθημερινό στρες μειώνονται και η επιδερμίδα αποκτά την ιδανική ισορροπία ενυδάτωσης.

 

Το φοράω λοιπόν, ή αν ξυπνήσω κάποιο πρωί κουρασμένη (έχει τύχει ας πούμε να μην κοιμηθώ καλά) και δω ότι λείπουν η λάμψη και η φρεσκάδα και έχω ανάγκη από αυτό το κάτι παραπάνω. Επίσης  αν τύχει και κοιμηθώ αργά και την άλλη μέρα το πρωί τα αποτελέσματα του ξενυχτιού είναι εμφανή. Τέλος (σίγουρο αυτό…)  κάποια βράδια πριν από κάποια έξοδο, που θέλω να είμαι στα καλύτερά μου.

 

Στη φόρμουλα του Instant Beauty Booster, το σύμπλεγμα Radiance Cell με ισχυρούς ενυδατικούς παράγοντες, προσφέρει μία εντυπωσιακά λαμπερή επιδερμίδα με νεανική ζωντάνια. Επιπλέον, δραστικοί πολυσακχαρίτες και ολιγοσακχαρίτες δημιουργούν ένα ισχυρό σύμπλοκο που χαρίζει άμεση σύσφιξη και λείανση των λεπτών γραμμών, ενώ το θρεπτικό Shea Butter και η Βιταμίνη Ε προλαμβάνουν την γήρανση της επιδερμίδας χάρη στις υπέρ ενυδατικές και προστατευτικές τους ιδιότητες.

 

Να σας  θυμίσω, ότι η Beatific διατίθεται πλέον και σε corner shop στο Attica/ Golden Hall ενώ την βρίσκετε επίσης στα νοσοκομεία του Ομίλου Υγεία (Υγεία & Μητέρα) καθώς και online στο www.beatific.gr.

 

 

 

 

 

Επειδή σας “ξέρω” καλά, είμαι σίγουρη ότι έχετε βάλει στο “μάτι” το Instant Beauty Booster και  έχει ήδη μπει στη wish list σας.

 

Περιμένετε λίγο, πριν το παραγγείλετε.

 

 

 

 

 

 

20 Σχόλια
  1. Και εγώ θέλω να τα δοκιμάσω αλλά είναι πανάκριβα.

  2. @Tassoula: Φυσικά το budget της κάθε μιας είναι διαφορετικό και σεβαστό, αλλά δεν θα έλεγα ότι η Extreme Anti-Aging Cream στα 42Ε είναι “πανάκριβη”. Ούτε και η μάσκα Instant Beauty Booster στα 77Ε. Βλέπουμε πολύ πιο ακριβές τιμές γύρω μας και στη συγκεκριμένη περίπτωση υποστηρίζουμε και μια Ελληνική προσπάθεια. Φυσικά υπάρχουν και οι πιο ακριβές σειρές, για εκείνες που θέλουν κάτι πολύ εξειδικευμένο. Νομίζω πρέπει να ρίξεις μια ματιά στο e-shop που έχει εξαιρετικά discounts αυτή την εποχή.http://www.beatific.gr/el/1/eshop-e0.html

  3. Ειχα δοκιμασει το Instant Beauty Booster απο ενα δειγματακι και ειχα εντυπωσιαστει απο τα βραχυπροθεσμα αποτελεσματα του. Ειχα βεβαια παντα το φοβο οτι αυτο το βελουδινο τελειωμα που δινει ειναι αποτελεσμα καποιων σιλικονων σαν αυτες που περιεχουν τα περισσοτερα primers. Προσφερει κατι μακροπροθεσμα; Τα reviews λενε οτι ειναι θαυματουργο και επειδη σας εμπιστευομαι μπαινει σιγουρα στη wishlist μου για να το επιβεβαιωσω. xxx 🙂

  4. Όντως, πόσο καλά μας “ξέρεις”, το Instant Beauty Booster μου τράβηξε την προσοχή, ειδικά για το Νο3 που αναφέρεις! Και μου αρέσουν κάθε φορά τα hints σου για το τι επακολουθεί 🙂
    Την καλημέρα μου από ένα Γκέτεμποργκ που κρύωσε απότομα..

  5. Καλημέρα… αυτό που θα ήθελα να προσθέσω είναι ότι το άρωμα των προϊόντων είναι φοβερό και με συνοδεύει όλη μέρα , η εξυπηρέτηση από το e-shop της beautific είναι εξαιρετική. Η παραγγελία μου έγινε ηλεκτρονικά αλλά μου δώσανε και διευκρινήσεις τηλεφωνικά τα κορίτσια και μου στείλανε δείγματα και δωράκια. Αυτή την εβδομάδα έχει και εκπτωσούλα οπότε όποια θέλει να δοκιμάσει κάτι προλαβαίνει…. Πολύ θα ήθελα να δοκιμάσω και το Serum και τη μάσκα.Φιλιά πολλά !!!!

  6. Καλημέρα
    Δεν περίμενα τίποτα λιγότερο απο μια εταιρία που τα προιοντα στηρίζονται στην εμπειρία της κλινικής
    δερματολογίας!!Εισαι σίγουρη και σου εμπνέει εμπιστοσύνη!!Τοση έρευνα έχει γίνει απο έμπειρο
    ιατρικό προσωπικό για να εχεις τα καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα! Σίγουρα στην εποχή μας η τιμη ειναι
    ένας μεγάλος ανασταλτικός παράγοντας αλλα πιστευω καλητερα να κανείς οικονομία και να αγοράσεις
    κάτι που αξίζει παρά να παίρνεις κάτι γιατι το βρίσκεις σε προσφορά η ειναι πολυ οικονομικό (εντάξει υπάρχουν και κάποιες εξαιρέσεις)το αποτέλεσμα ειναι να μαζεύεις ενα σωρό προιοντα που ουσιαστικά δεν σου προσφέρουν τίποτα άντε μια καλη ενυδάτωση μονο!
    Μπραβο στα bb girls για τα υπέροχα review!
    Φιλία πολλα

  7. Για άλλη μια φορά, συνέβη – μονο σε μενα άραγε;- να μην διαβασω όλο το άρθρο της editor – in – chief, και να μπω κατευθειαν στο http://www.beatific.gr/el/1/eshop-e0.html για να δω ολοκληρη τη σειρά.
    Κι αφού είδα, διάβασα και φλέρταρα, επέστρεψα στο αρθρο για να διαβασω την τελευταια προταση…. Αχ, beautyblog.gr, πόσο σε αγαπάμε!

    υ.γ. @Tassoula, συμφωνω ότι οι τιμες ειναι άπιαστες – ειδικά το Wonder Pair (270ευρω), ναι, δεν το αγγίζω. Όμως είδα την extreme anti-aging face cream, που το κόστος της ειναι χαμηλότερο από τη κρεμα που συνηθως χρησιμοποιώ (πολύ ενδιαφέρον…)
    χχχ

  8. @ΕΛΕΝΗ: Eίναι αυτό που συμβαίνει με τα bb girls… Γράφω post, συνειδητοποιώ ότι κάτι έχω ξεχάσει (αλλά δεν θυμάμαι τι..) μετά μπαίνω στα σχόλια, κάτι έχετε γράψει εσείς και ξαφνικά θυμάμαι απο εσάς, τι δεν έχω γράψει…

    Αυτό που έγραψες για το άρωμα της σειράς, είναι αυτό που είχα ξεχάσει να γράψω εγώ. Το άρωμα της σειράς Beatific είναι τόσο μοναδικό που οι φανατικές πελάτισσες της μάρκας, ζήτησαν να γίνει και κανονικό άρωμα / ένα ελαφρύ splash. Οπερ και εγένετο. Το Body Mist “Blissfully Fresh” (14E)όνομα και πράγμα πουλάει τρελά. Φυσικά το πήρα και εγώ και περιττό να σου πω ότι το καλοκαίρι μετά τα ντους “λουζόμουν” με αυτό από την κορυφή ως τα νύχια.. Το τέλειωσα φυσικά και θα παραγγείλω και άλλο.

  9. @Sofia T: Σοφάκι, αυτό που έγραψες, ισχύει για τα πάντα και δεν θα μπορούσες να με βρεις πιο σύμφωνη.

  10. @όλες: Πάλι η Ελένη μου το θύμισε (μα τι έχω πάθει, αυτές τις μέρες..) Ναι μόνο για αυτή την εβδομάδα, το e-shop της Beatific έχει εξαιρετικές εκπτώσεις.

  11. @Nektaria: Αν και δεν θέλω καθόλου τον περσινό χειμώνα (που δεν ήταν Αθηναικός- ήρθε από άλλη χώρα- μήπως τον έστειλες εσύ;) εν τούτοις ναι, λίγο δροσούλα και προς τα εδώ δεν θα ήταν άσχημα..

  12. Kalispera julia bbgirls!!!
    Ti oraio post! K emena moj aresoun poly ta proionta pou kanoun polla taytoxrona!!
    Filakiaaa

  13. Τα beatific είναι από το προϊόντα που θέλω σίγουρα να δοκιμάσω.΄Οταν κάποια στιγμή είχα μπει στο e-shop οι τιμές ήταν….στον ουρανό!΄Οταν λες αυτή την εβδομάδα έχουν προσφορές τι εννοείς; Μέχρι την Κυριακή,ας πούμε;

  14. ▬Τζα!!!(καιρό είχα να το πω)
    ▬Πολύ ενδιαφέρον και ως προϊόν(η μάσκα) και περισσότερο ως review(αφού είναι από bb)
    ▬Ότι είχε βγει σε Body Mist το αγνοούσα τελείως.
    ▬Συμφωνώ με τη @SofiaT .
    ▬Ελήφθη 😉
    ▬Μουτς

  15. Καλησπέρα έστω και αργά ή μαλλον καλημέρα! 😉 Mπήκα στο e-shop και αν και δεν το περίμενα,βρήκα σε κάποια προιόντα ανέλπιστα καλές τιμές..βέβαια σε συγκεκριμένα προιόντα που με ενδιέφεραν οι τιμές ήταν απαγορευτικές,πάντως σίγουρα πρόκειται για εξαιρετικά ποιοτικά προιόντα.

  16. ‘Εχεις δίκιο Τζούλια! Είδα και το site και σε σχέση με άλλες μάρκες είναι σε ορισμένα προσιτή. Αξίζει δοκιμή σίγουρα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.