Nuxellence Detox.

 

nuxe-open

 

 

 

Κατά τη διάρκεια της νύκτας, η φυσική διαδικασία αποτοξίνωσης των κυττάρων λειτουργεί έντονα. Ο οργανισμός μας αναλαμβάνει δράση προκειμένου τα κύτταρα να αναγεννηθούν και με τον τρόπο αυτό να αποκατασταθεί ένα μέρος της φθοράς που η επιδερμίδα μας έχει υποστεί κατά τη διάρκεια της ημέρας.

 

 

Και όταν πράγματι απολαμβάνουμε έναν καλό και ολοκληρωμένο ύπνο, τα αποτελέσματα αυτής της διαδικασίας είναι ορατά στον καθρέπτη μας. Η επιδερμίδα δείχνει φρέσκια, λαμπερή, ξεκούραστη και πιο “γεμάτη”. Δυστυχώς όμως δεν είναι εύκολο να έχουμε καθημερινά τον ύπνο που πραγματικά χρειαζόμαστε. Ο οργανισμός μας λοιπόν έχει ανάγκη από “βοήθεια” για να μπορούμε εμείς να απολαμβάνουμε τις ευεργετικές ιδιότητες του κάθε πρωί που ξυπνάμε.

 

Η Nuxe, εμπνευσμένη από τη φυσική διαδικασία αποτοξίνωσης των κυττάρων κατά τη διάρκεια της νύχτας, δημιουργεί και μας παρουσιάζει τη Nuxellence Detox, το  προϊόν αντιγηραντικής περιποίησης που μας κάνει να αισθανόμαστε σαν να είχαμε κοιμηθεί δύο ώρες επιπλέον.

 

Σαν ένα booster ενίσχυσης της λειτουργίας του οργανισμού μας, συμπληρώνει και ενισχύει τη δράση του, προκειμένου η επιδερμίδα να εμφανίζεται αναζωογονημένη και ξεκούραστη κάθε μέρα. Η ταχύτερη ανανέωση των κυττάρων και η μέσω αυτής αποτοξίνωση τους, εξασφαλίζεται μέσω του Super Detox Complex. Αυτό το σύμπλεγμα με ακακία Κωνσταντινούπολης και σάκχαρα βιοτεχνολογικής προέλευσης, έχει την ιδιότητα να μιμείται τη δράση του οργανισμού μας, προσφέροντας ενισχυμένα αποτελέσματα στην επιδερμίδα. Τα φυτικά ενεργά συστατικά πασιφλόρας, άνχουσας και παπαρούνας, συμβάλλουν στην επιδιόρθωση του μιτοχονδριακού DNA και “φορτίζουν” τα κύτταρα του δέρματος με ενέργεια.

 

 

nuxe-2

 

 

 

Η Nuxellence Detox βοηθάει την επιδερμίδα να εμφανίζεται νεανικότερη και πιο λαμπερή. Ήδη από τις πρώτες εφαρμογές υπόσχεται όψη ξεκούραστη και δέρμα αισθητά ανανεωμένο.

 

Η υφή της είναι βελούδινη και πολύ ελαφριά. Απλώνεται ευχάριστα, απορροφάται εύκολα και δεν την αισθάνεσαι στην επιδερμίδα. Το άρωμα του προϊόντος είναι εξίσου ευχάριστο. Ένα μπουκέτο από απαλές, θηλυκές νότες, μετατρέπει την εφαρμογή σε απολαυστική εμπειρία και προσφέρει μοναδική καλλυντική ευχαρίστηση.

 

Eφαρμόζεται το βράδυ, μόνη της ή πριν τη κρέμα νυκτός. Απευθύνεται σε κάθε τύπο επιδερμίδας και σε κάθε ηλικία. Είναι μια πολύ καλή επιλογή για τη γυναίκα που θέλει να απολαμβάνει τα οφέλη ενός καλού ύπνου στην επιδερμίδα της, ακόμη και τις μέρες εκείνες που δεν κοιμήθηκε καλά.

 

Και για την ημέρα υπάρχει η Nuxellence Eclat, η κρέμα-ορός που συμβάλλει στη σωστή λειτουργία των κυττάρων, προσφέροντας λάμψη, αναζωογόνηση και απαλότητα στην επιδερμίδα.

 

 

nuxe-4

 

 

 

Ιωάννα Μανέτα

 

 

6 Σχόλια
  1. Νομίζω μου δώσανε δειγματάκια,ευκαιρία να το τσεκάρω.δ
    Δελεαστική η περιγραφή σου Ιωάννα 😉
    Μουτς

  2. Tα Νuxe είναι εκπληκτικά προιόντα,έτσι σίγουρα και αυτή η σειρά δεν θα πηγαινει πίσω. Τι ομορφες οι χιονονιφάδες,σε βάζουν αμέσως στο γλυκό πνεύμα των Χριστουγέννων

  3. Να ζητήσουμε δειγματακια και να δοκιμασουμε.Πολλά καλλυντικά που έχω αγοράσει τα ειχα δοκιμάσει προηγουμένως.Επιστρέφουμε λοιπόν στη μεγάλη σημασία τους.Η nuxe πάντως έχει πολύ ωραία και ευωδιαστά προϊόντα.

  4. Από τα προϊόντα που έχω βάλει στο μάτι. Χαίρομαι που η Ιωάννα έκανε μια τόσο εκτενή παρουσίαση.
    Και επειδή βιάζομαι να πατήσω καταχώρηση και έχω ενοχές… Η ευχή που θα ήθελα να στείλω είναι να έχουμε όλοι στην καρδιά μας τη ζεστασιά ενός φλιτζανιού με τσάι και να τη χαρίζουμε απλόχερα…
    Ο αναχρονισμός στις αναρτήσεις απαραίτητος για να μην κάνω διπλό σχόλιο στο διαγωνισμό.
    Καλημέρα!

  5. Από τη Nuxe έχω αγοράσει μόνο ένα λάδι για τα μαλλιά.Πολύ ενδιαφέρουσα η βραδυνή αποτοξίνωση και σίγουρα πολύ σημαντική.Βέβαια,τα συγκεκριμένα καλλυντικά ποτέ δεν τα έχω δει μπροστά μου σε κατασήματα καλλυντικών,ξέρεις για να θυμηθείς ότι υπάρχουν!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.