Guest Post: Reviews 5 προϊόντων που δοκιμάσατε! (Part One)

 

Collection of bottles of health and beauty products

 

 

Σας το είχα αναφέρει αυτό το post τις προάλλες και σήμερα ήρθε η μέρα για να διαβάσουμε τα δικά σας reviews από προϊόντα που έχετε δοκιμάσει, γιατί ο σκοπός είναι να μαθαίνουμε η μια από την άλλη και φυσικά να ανταλλάσουμε απόψεις. To part one που βλέπετε στον τίτλο είναι γιατί το post θα συνεχιστεί και αύριο, έχετε δοκιμάσει αρκετά προιόντα τον τελευταίο καιρό.

 

Πάμε:

 

Elsa: Για την θεραπεία μαλλιών L’Oreal Professionnel Pro Fiber

 

Είμαι η Έλσα και χάρη στην ιδέα της Julia δοκίμασα τη θεραπεία Pro Fiber της L’OREAL στην Λάρισα. (μιλάμε για άμεση κινητοποίηση: μία που διάβασα το ποστ και μία που έκλεισα ραντεβού). Με ξεσήκωσες στην κυριολεξία Julia!!! Λες και ήσουν μέσα στο μυαλό μου, γιατί κλασικά Σεπτέμβριος ΠΑΝΤΑ κάτι κάνω για τα μαλλιά μου.

 

Και τι μαλλιά! Θάμνος ολόκληρος: σγουρά/φριζαρισμένα /ξηρά/αφυδατωμένα -καλά εδώ μιλάμε για γενικό κακό- ΚΑΙ βαμμένα ΚΑΙ με ανταύγειες!!! Ε καλά, δε χάνω κάτι να δοκιμάσω καινούρια θεραπεία σκέφτηκα και φυσικά και εγώ θα πήγαινα για τη μωβ σειρά…αλλά…είχε άλλη γνώμη η Ελένη(πάλι καλά).

 

Για να μην επαναλαμβανόμαστε όμως:
-συμπλήρωση ερωτηματολογίου        τικ
-χρόνος θεραπείας 1/2  ώρα               τικ
-απαλά μαλλιά στο τέλος                     τικ

 

elsa-profiber-4

 

 

elsa-pro-fiber-2

 

 

elsa-pro-fiber-3

 

Και μην απορείτε που λέω “απαλά” διότι εμένα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΑΠΑΛΑ τα μαλλιά μου, δεν περνά χέρι από μέσα και συχνά ούτε χάδι από έξω. (Άσχετο, αλλά θα πάντα θα θυμάμαι την ατάκα που είπα όταν τα ίσιωσα 1η φορά: αχ, νιώθω τα αυτιά μου!! Doiiiing!! Μάλλον δεν περίμενε να ακούσει κάτι τέτοιο ο κομμωτής μου!!!!)

Μάλιστα στη photo που θα δείτε , είναι και χωρίς φυσούνα ,με 1 προϊόν leave in προκειμένου να δω τα “πραγματικά” αποτελέσματα  της θεραπείας

Σας φιλώ και εννοείται ότι εάν κάποια από σας έχει “μυστικά” για σγουρά μαλλιά…τα περιμένω πώς κ πώς!!
elsa-pro-fiber-4

 

Love you all!

 

 

Jenny – BB Cream Luxurious Silk Cover και Master Sculpt της Maybelline New York

 

jenny review-products

 

Ο λόγος που σου γράφω είναι το Luxurious silk cover. Είναι ένα προϊόν που με ικανοποίησε με το παραπάνω! Το χρησιμοποιώ μετά την κρέμα ημέρας πριν βγω από το σπίτι σαν αντηλιακή, αλλά λόγω του χρώματος ( έχει πολύ καλύτερη κάλυψη σε σχέση με όλες τις BB  cream που έχω δοκιμάσει) αφήνει ένα ομοιόμορφο χρώμα στην επιδερμίδα μου σαν να έχω βάλει make up!

 

Ειδικά από τότε που γέννησα και δεν υπάρχει χρόνος ούτε για δείγμα ( πολλές φορές ξεχνούσα και την αντηλιακή μου, ντρέπομαι που το λέω) με τη luxurious σώθηκα, ενυδατώνει την επιδερμίδα μου, αφήνει ομοιόμορφο χρώμα στην επιδερμίδα μου, έχει δείκτη προστασίας 50, τι άλλο να ζητήσω από μια κρέμα , απλά σώθηκα !
Για να σου πω την αλήθεια επειδή με είχε πιάσει μια τάση ανανεώσεις πήρα και το Master sculpt της Maybeline την ίδια μέρα. Με αυτά τα δυο προϊόντα, λίγο μάσκαρα και ένα lip gloss είμαι  έτοιμη σε πέντε λεπτά maximum!!!

Μπορεί να το έχεις αναφέρεις σαν προϊόν αλλά ήθελα να το μοιραστώ μαζί σου τώρα που το δοκίμασα!!!

 

 

 

Athni– Ο Ορός Clinique Smart

 

 

 

 

clinique-smart-serum-review

 

 

Mετά από καιρό χρήσης του Smart Clinique ένα θα πω: θα το ξαναπάρω Καταπληκτικό, μέχρι και στα σημάδια από τον ήλιο έκανε δουλειά Και η υφή του δέρματός μου από τα πρώτα λεπτά που το βάζω αλλάζει, και το κυριότερο, μακροπρόθεσμα είδα αλλαγή, με έκανε φρέσκια, σαν μπουμπουκάκι το πρωί. Δεν θέλω να δω συστατικά και το μετανιώσω! Eίμαι δύσπιστη, όπως όλες μας στα θαύματα που υπόσχονται, αλλά μπορώ να πω ότι έκανε τη διαφορά. Οπότε, μετά από το διάστημα που σε παρακολουθώ, επιβραβεύω το Stella’s Recip-Y serum, το bio oil και τον ορό Smart της Clinique!.

Θέλω να σε ευχαριστήσω για την βοήθεια που παίρνω στις επιλογές ομορφιάς, και για τα “ταξίδια” που με πηγαίνεις, και για τις ιδέες που με βάζεις να σκεφθώ!

 

 

Νansy:  Vichy Idealia Skin Sleep

 

 

vichy-review-nansy-1

 

Θα πω ότι γενικά δεν χρησιμοποιώ κρέμες νυκτός γιατί μου φαίνονται πολύ βαριές στην επιδερμίδα μου και επειδή έχω λιπαρή επιδερμίδα αν χρησιμοποιήσω το πρωί ξυπνάω με απίστευτη λιπαρότητα, αυτό για κάποιο λόγο (ευτυχώς) δεν έγινε με την συγκεκριμένη κρέμα και είμαι πολύ χαρούμενη γιατί εκτός ότι απέφυγα το πρωί να ξυπνάω σαν λαδωμένος ποντικός κάνει και πολύ καλό στην επιδερμίδα μου. Την αφήνει λαμπερή, την ενυδατώνει, την δροσίζει και την ξεκουράζει. Η υφής της είναι σαν ένα δροσιστικό τζελ με πολύ ελαφρύ άρωμα και απορροφάτε αμέσως. Έτσι το πρωί ξυπνάω πιο όμορφη και χωρίς να γυαλίζω. Κάποια στιγμή θα δοκιμάσω και την κρέμα ημέρας της αντίστοιχης σειράς και θα σας πω.

 

Litsa για το σαμπουάν Schwarzkopf Supersoft Cream & oil

 

 

sw-1

 

Είναι περίπου ένας μήνας που το ανακάλυψα, τελείως τυχαία. Μια βιαστική αγορά της τελευταίας στιγμής από το super market.Μιλάω για το Supersoft Cream & oil της Schwarzkopf. Ένα σαμπουάν που όντως κάνει αυτά που υπόσχεται κι ακόμα παραπάνω.

Το δικό μου είναι αυτό για ταλαιπωρημένα ή με ψαλίδα μαλλιά στην καφέ συσκευασία κι όπως γράφει επάνω περιέχει Argan oil και άνθη βανίλιας. Να τονίσω πως δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα με ψαλίδα αλλά όντως ταλαιπωρούνται από τη βαφή.

Από την πρώτη κιόλας χρήση κατάλαβα ότι μάλλον μου ταιριάζει(δεν ξέρω εσείς αλλά εγώ προσέχω και κατά το λούσιμο κάποιες λεπτομέρειες)  Μυρίζει ευχάριστα(έχει μια λουλουδένια μυρωδιά που μένει),καθαρίζει απαλά αλλά σε βάθος και δεν αφήνει κατάλοιπα, δεν μου προκάλεσε φαγούρα(μου έχει συμβεί με κάποια σαμπουάν στο παρελθόν),δεν μπερδεύει τα μαλλιά(με κάποια γίνονται στην κυριολεξία μαλλιά-κουβάρια)και (αυτό δεν ξέρω πώς να σας το περιγράψω) ένιωσα ότι αυξήθηκε ο όγκος τους.

Όταν τα στέγνωσα ήταν λεία και απαλά. Τα ένιωθα “γεμάτα” και στη θέση τους (δεν πετούσαν δεξιά κι αριστερά αναρχικές τρίχες) Το (κόκκινο) χρώμα τους παρέμεινε ζωντανό κι έλαμπαν! Ήταν πραγματικά λαμπερά χωρίς να χρησιμοποιήσω κάποιο έλαιο.

Τα θετικά αποτελέσματα συνεχίστηκαν και στα επόμενα λουσίματα και κάθε φορά και καλύτερα μπορώ να πω. Αυτό που πρόσεξα και με προβληματίζει είναι πως μειώθηκε (σχεδόν σταμάτησε) η εποχιακή τριχόπτωση (που πέρσι ας πούμε κόντεψε να μου γίνει μόνιμη).Και με προβληματίζει επειδή δεν είμαι σίγουρη αν οφείλεται στο σαμπουάν ή έτυχε.

Όπως είδα στο ράφι έχει κι άλλους τύπους  που θα φροντίσω να δοκιμάσω.

Έχω κατενθουσιαστεί(νομίζω φάνηκε) και τολμώ να πω πως το   Supersoft Cream & oil μπορεί να συγκριθεί άνετα με ένα σαμπουάν κομμωτηρίου που αξίζει να το δοκιμάσετε. Και δεν σας είπα και το καλύτερο..κοστίζει αρκετά λιγότερο από 3€

Μουτς

 

 

 

To be continued..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

21 Σχόλια
  1. Πολύ χρήσιμο post, μαθαίνουμε, (από τα κορίτσια που είναι πολύ περιγραφικά) και επιλέγουμε ανάλογα με τις ανάγκες μας.
    Με ξετρελαίνουν τα βιντεάκια σου με τα χριστουγενιάτικα τραγούδια!!(άσχετο αλλά έπρεπε να το γράψω)
    Καλό και όμορφο μήνα!!

  2. Πολύ χρήσιμο post, μαθαίνουμε (από τα κορίτσια που είναι πολύ περιγραφικά) και επιλέγουμε ανάλογα με τις ανάγκες μας).
    Τα καθημερινά βιντεάκια σου με τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια με ξετρελαίνουν!
    Καλό και όμορφο μήνα!!

  3. Μου αρέσουν αυτά τα reviews! Μου αρέσει πολύ η idealia κρέμα ημέρας και σέρουμ που έχω πάρει. Της νύχτας δεν την έχω δοκιμάσει ακόμη είναι στα προσεχώς.

  4. Καλημέρα ΒΒ αγαπημένα! Πάντα χαίρομαι να διαβάζω απόψεις για διάφορα προιόντα, ειδικά όταν είναι ουσιαστικές, τεκμηριωμένες και περιγραφικές κι όχι απλά του τύπου “σούπερ, καταπληκτικό, ουαου…. ” και δεν συμμαζεύεται… Αλλά η κριτική, διεισδυτική ματιά των BBgirls είναι παντού!!! 😉
    Και μια που μιλάμε για αγορές, η Ανταποκρίτρια σας στο Σύνταγμα, σας ενημερώνει, ότι Χόντος, Sephora αλλά και Attica έχουν στα περισσότερα αρώματα 40%. To δε Attica, (κρατηθείτε…) έχει 40% στα Tom Ford… και η εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσούσα ΒΒgirl υπέκυψε στον Βελζεβούλη Θωμά Φόρδιο και αγόρασε το κολασμένο Noir!!!! Απο χθες βράδυ βράζω στις τύψεις και τις ενοχές κι όλα τα καζάνια της κόλασης….. αλλά ελπίζω πως σας το εξομολογήθηκα και θα ξαλαφρώσω τώρα η αρματωλή…. σας φιλώ…. 🙂

  5. Καλημέρα ΒΒs ! Tα guest post είναι από τα αγαπημένα μου , γιατί άλλο να διαβάζεις στα “πεταχτά” κάτι για κάποιο προιόν ή να το έχει πάρει κάπου το μάτι σου κι άλλο να διαβάζεις ολόκληρο review από κάποιον που το έχει ήδη δοκιμάσει .Ανυπομονώ και για το αυριανό post …

  6. Mpravo bbgirls!! Poly orea reviews kai alithina! Ju na to kanoume pio syxna afto!!
    @Stella: Kammia mias kai idios ego den tha se katigorisoun gia tis amarties sou!! Me 40% tha itan amartia na min to pareis!!
    Den mou les sta Guerlain posi ekptosi exei? Etsi rotao mipos steilo antiprosopo!

  7. τελειο ποστ της clinique ο smart ορός αγαπημένος επίσης!!! Λατρυω και των ματιων!!!! Θέλω να δοκιμασω τις κρεμες της συγκεκριμένης σειράς!!!!

  8. @MariaA Αυτο λεω κι εγω… Αμαρτία να μην το παρεις με 40% ;). Νομιζω, ότι κι ο Guerlain είναι στο 40αρι αρκει να ειναι συσκευασια αρωματος, που πριν την έκπτωση κανει ανω των 60€, οι μεγάλες δηλαδή…
    Φιλιά!

  9. @MariaA Α…. και τροφη για σκεψη και την πολύτιμη γνωμη σου. Αν και δεν εχει ερθει Ελλάδα, μια που μιλάμε για noir… διαβαζω στα ξένα blogs, ότι το noir exquis της L’ artisan γράφει ιστορία… Τι λες?

  10. @Stella: To Noir Exquis einai ontos exquisite!! exo ena deigma theleis na sto steilo?! Ksereis mexri pote einai oi ekptoseis kai an peraseis (kata lathos) na rotiseis gia to Nahema, Samsara kai to L’Heure Blue? Akomi mipos exoun ta exclusif kai to Apree L’Ondee?

  11. @Maria A. Φυσικά και θα περάσω και όχι κατά λάθος, αλλά εξ επι τούτου… Συνήθως δεν σου λενε μέχρι πότε θα διαρκέσουν οι συγκεκριμένες εκπτώσεις, για να σπεύσεις να αγοράσεις. Πάντως πολύ αμφιβάλλω αν θα βρούμε εκτός από το samsara κάτι άλλο. Εδω δεν είναι Λονδινο, δυστυχως Μαρία μου. Είναι Ελλάδα κι η αγορά περιορίζεται μόνο σε, ότι φευγει ανάλογα την μόδα και την mass ζήτηση… Ολα πολύ πρόσκαιρα δηλαδή. Θα σου γράψω σήμερα κι όλας τα νέα!

    ΥΓ Φυσικά και το θέλω το δείγμα, το ρωτάς? Ηθελα να προμηθευτω από το perfume society box ή απο την ίδια την L’ artisan αλλά με τα capital controls δεν μπορείς να κουνηθείς για αγορές μέσω ιντερνετ. Χίλια ευχαριστώ!!!

  12. @Stella: avrio tha fygei to post!!! Efharisto Stella!! an isxyoun mexri avrio toulaxiston exo sxedio!!

  13. Καλησπέρα bb girls! τι υπέροχο post!! Ευχαριστούμε για την ενημέρωση! Και δράττομαι της ευκαιρίας για να ζητήσω βοήθεια με ένα δικό μου πρόβλημα! Μπορεί καποιο bb girl να προτείνει ένα καλό primer για βλεφαρίδες? Έχω δοκιμάσει της estee lauder to lash primer plus, αλλά σε μένα που θέλω όγκο (γιατί μήκος έχουν) δεν δρα ιδιαίτερα αποτελεσματικά!! μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε? ευχαριστώω!!!

  14. @MariaA You’ve got mail! τελικά το Attica, πάλι βαζει γκόλ!

  15. @NinaThr.: Ego ksero dy poly orea primer gia tis vlefarides to Magnifibres Treatment Lash Primer kai to eksairetikotero Talika Lipocils Eyelash Treatment Gel. Gia to Magnifibres den ksero an yparxei stin Ellada alla ta Talika ta thymamai sto farmakeio tis geitonias mou.

  16. Πολύ ενδιαφέρουσες όλες οι περιγραφές των bbgirls και ενημερωτικές..@Stella:νασαι καλά αγπ μου για την ενημερωση,ίσα ίσα πρόλαβα στα Hondos με 40% ένα από τα αγαπημένα μου αρώματα που μου ανεβάζει αμέσως τη διάθεση το DKNY delicious + ότι μου έδωσαν και μια φοβερή shopping bag DKNY δωρο με την αγορά! 🙂

  17. @Maryl Αχ πολύ χαίρομαι! Εγω κορίτσια είμαι ευτυχως τόσο κοντά σε όλα αυτα, που τα παίρνω χαμπάρι πριν ακόμα προλάβουν να στείλουν διαφημιστικά e-mail… Θα σας ενημερώνω αν θέλετε σε κάθε σημαντικό event! Φιλιά!

  18. Πολύ ωραία μας τα είπατε κορίτσια. Μπράβο σας.
    @Nina Thr. Η Super Star Mascara της L’Oreal, έχει 2 άκρες. Η μια λειτουργεί ως Primer και πραγματικά είναι πολυ καλό και σε πολύ καλή τιμή. Στο λέω γιατί έχω δοκιμάσει και Estee και πραγματικά δεν υπάρχει διαφορά.

  19. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλες για την άμεση ανταπόκρισή σας.
    @MariaA: θα τα δοκιμάσω και τα δύο, θα ψάξω να τα βρω!
    @Flora, @Beautyblog: θα δοκιμάσω και της L’Oreal αφού το προτείνετε, και θα επανέλθω να σας πω ποιο ήταν το πιο αποτελεσματικό. Γιατί η Estee πραγματικά με απογοήτευσε λίγο, τουλάχιστον εμένα.
    Σας ευχαριστώ, κορίτσια μου!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.