Με λάμψη Swarovski.

 

swa-open

 

 

Mια υπέροχη, ηλιόλουστη μέρα ξημέρωσε στην Αθήνα και μετά τις χθεσινές γιορτές, τα πάρτι, τα ξενύχτια και τα cocktails που ήπιαμε εδώ μέσα, για να συμμαζευτούμε λίγο και να ξεκινήσουμε καμιά λίστα χριστουγεννιάτικων δώρων γιατί δεν μας μένει πολύς καιρός.

 

Σήμερα εφόσον είναι απόλυτα ταιριαστό με τον ήλιο που λάμπει, θα βάλουμε και εδώ μέσα λάμψη και μάλιστα λάμψη no other than Swarovski. Ένα «κομμάτι» Swarovski είναι πάντα ένα πολύ καλοδεχούμενο δώρο. Και μπορείς να βρεις πολύ όμορφα πράγματα και όχι κατ ανάγκη ιδιαίτερα ακριβά, αλλά για όλα τα βαλάντια.

 

Προχθές την Παρασκευή είχα εδώ την αγαπημένη μου Χριστίνα, η οποία μου έφερε ένα μικρό x-mas δεντράκι Swarovski, είχα και εγώ ένα δικό μου πιο μικρούλι, πράσινο, τα έβαλα και τα δυο στο τραπέζι του σαλονιού και τώρα έγιναν ζευγάρι.

 

 

swarovski-1

 

 

Είναι και αυτό ένα από τα ωραία, της Swarovski. Μέσα εκεί, βρίσκεις δώρα και για μια αγαπημένη φίλη και για μια επαγγελματική γνωριμία και ένα όμορφο ενθύμιο για ένα νεογέννητο μωράκι και για άντρες και για γυναίκες και για «αντικείμενα πόθου». Κοσμήματα, ρολόγια, αξεσουάρ, διακοσμητικά η λίστα είναι ατελείωτη.  Και αυτό το μπλε κουτί είναι πάντα καλοδεχούμενο και εκλεπτυσμένο.

 

 

swarovski-10

 

 

 

Ας ρίξουμε μια ματιά σε κάποια από αυτά καθώς και σε κάποια κοσμήματα που έχει σχεδιάσει το πρόσωπο της μάρκας η κατά τη γνώμη μου πανέμορφη Miranda Kerr.

 

 

miranda-2

 

(το δικό μου αγαπημένο σε close up. Love)

 

miranda-swarovski-1

 

 

miranda-3

 

 

swarovski

 

 

swa-1

 

 

gentics-content

 

 

swarovski-13

 

swarovski-15

 

 

swarovski-14

 

 

 

ornaments

 

swarovski-16

 

swarovski-11

 

 

swarovski-16

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Καλή, λαμπερή και αστραφτερή εβδομάδα bb girls. Δεν μας αξίζει τίποτα λιγότερο.

 

 

….και αυτό φυσικά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Θέλω να ρωτήσω τη γνώμη σας για κάτι. Ξέρετε όταν γίνονται οι διαγωνισμοί εδώ μέσα, οι νικήτριες/ νικητές αναδεικνύονται με κλήρωση. Μέσα στις διάφορες ευχές λοιπόν που ανταλλάξαμε για τον διαγωνισμό του Lipton X- mas ball, διάβασα και μια η οποία έμεινε μέσα στο μυαλό μου. Όταν έγινε η κλήρωση και έλαβα τα αποτελέσματα ευχόμουν αυτό το κορίτσι να είναι από τις νικήτριες. Δυστυχώς δεν ήταν και νομίζω ότι η συγκεκριμένη έφυγε λίγο από τον χρόνο που «κλείνει» ο διαγωνισμός άρα ίσως να μην πρόλαβε ούτε καν την κλήρωση. Αυτή που ακολουθεί είναι η ευχή της.

 

 

Irene
Εύχομαι αυτά τα Χριστούγεννα να σας κάνει κάποιος μια τόσο σφιχτή αγκαλιά που όλα τα σπασμένα μέσα σας να κολλήσουν για πάντα!
Καλά Χριστούγεννα με υγεία πάνω απ’ όλα!!!

 

 

Και η γνώμη που ζητάω από εσάς, είναι η εξής: μετά από αυτή την ευχή, δε νομίζετε ότι της αξίζει η Lipton X-mas ball, ακόμα και αν δεν στάθηκε τυχερή στην κλήρωση;

 

 

 

 

19 Σχόλια
  1. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ της αξιζει!!! Για όλη τη θετικη ενεργεια που βγαζει!!! Διοτι ολες μας εχουμε κ απο καποιο μικρο σπασιμο(τωρινο? αλλης εποχης??)….., αντε ρωγμη!!!!!Κ αυτα γιατρευονται μονο με αγκαλιτσες!!! xoxoxo = hugs and kisses!!!!

  2. kalimera – kalispera jullia bbgirls!!
    i love swarovski opos k kathe gynaika fantazome!!fisika k den mas aksizei tpt ligotero opote lamperi, diamantenia bdomada bbgirls!!

    ennoite oti tis aksizei! k exei dikio me mia megali agalia ola fenonte poio omorfa!!!

    YP @julia mou eftiakses tin diathesi me to simerino post k to tragoudaki sou!!
    filakiaaaaaaaaaaa k megales agalies!!!!

  3. Καλημέρα BB girls ! Πολύ όμορφα τα δώρα Swarovskι και σταθερά διαχρονική αξία . Εννοείται ότι της αξίζει το δωράκι , ψηφίζω ναι !!!

  4. Του γυαλιστερού κι εγώ.Κι όταν κάποιος θέλει να μου κάνει δώρο δεν χρειάζεται να κουραστεί πολύ(οτιδήποτε έρχεται σε μπλε κουτάκι με σήμα τον κύκνο μου αρέσει) 😉
    @Julia:Συμφωνώ κι επαυξάνω 🙂
    Μουτς

  5. Καλημερα Μου αρεσε παρα πολυ η ευχη της. Ναι και απο μενα.

  6. Τι όμορφη ευχή!! Και εμένα με βρίσκεις σύμφωνη!!
    Όσο για τα Swarovski τα λάτρεψα πριν από δεκαοχτώ χρόνια όταν έπεσα τυχαία πάνω σε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια,(σε ένα μικρό μαγαζάκι), ψάχνοντας κάτι ιδιαίτερο για την πιο όμορφη ημέρα της ζωής μου:τον γάμο μου!!Τόσα χρόνια μετά και δεν έχουν χάσει τίποτα από την λάμψη τους!!
    Καλή και αστραφτερή εβδομάδα και από εμένα!!

  7. Θετική ψήφο και από εμένα με την ευχή να έχει πάντα η Irene μια αγκαλιά να χουχουλιάζει και να θεραπεύεται από κάθε κακό.
    Όσο για τα λαμπερά αντικείμενα του πόθου, μία λέξη, λατρεία.
    Στις μινιατουρίτσες μου αναφέρομαι με τη λέξη Swarovsk-άκια, αλλά και τα κοσμήματα είναι τα αγαπημένα μου. Δεν είναι τυχαίο που ήταν η επιλογή μου για το γάμο μου. Και είναι αλήθεια ότι είναι η καλύτερη λύση για δώρα σε όλες τις περιστάσεις.

  8. Θα πάρω βραβείο άσχετου σχόλιου αυτές τις μέρες… Δοκιμάστε τον καινούργιο browser Vivaldi και δείτε το περιβάλλον εργασίας να παίρνει το αγαπημένο μας μωβ χρώμα.

  9. Με την ίωση να μου κλείνει τα μάτια απο την κατάπτοση θα επικροτήσω φυσικά την βράβευση της Irene για τις ευχές της (απ΄το ΒΒμας δεν θα περίμενα τίποτα λιγότερο…) και θα προσθέσω με εντελώς υποκειμενικά κριτήρια, όπως καταλαβαίνετε, “μια σφιχτή αγκαλιά και μια κοτόσουπα επίσης παρακαλώ… 😉 ”
    Τα swarovski τα θυμάμαι από τις βιτρίνες των μαμάδων μας, ως η must συλλογή των 70’ς, από μοναδικά, χαριτωμένα ζωάκια από κρυσταλλο. Εκτοτε η περιφημη αυτοκρατορία έπεσε σε μαρασμό και παρακμή μέχρις ότου μία κληρονόμος της οικογένειας και των επιχειρήσεων, αποφάσισε να κάνει την μεγάλη στροφη στο κόσμημα. Σοφή κίνηση, εδωσε υπέροχα δείγματα κοσμημάτων από τα μέσα των 90΄ς κι ύστερα. Εχω κι εγώ κάποια εντυπωσιακά και all time classic ζευγάρια σκουλαρίκια αγορασμένα τα περισσότερα, το πάλαι ποτέ (εδώ θα κλάψω γοερά…), μέσα στα αεροπλάνα της Αustrian όταν πετούσα συχνά πυκνά προς τα κεί και οι τιμές εν πτήσει των αξεπέραστων duty free ήταν απαιχτες για τα τότε ελληνικά δεδομένα…. (ξανακλαίω γοερά και με λυγμούς….για τα χρόνια που χάθηκαν κι όσα πήραν μαζί τους….). Γιατί τελικά swarovski είναι μόνο τα συγκεκριμενα, πιστοποιημενα και εγγυημένα αυστριακά κρύσταλλα κι όχι κάθε μπιχλιμπίδι που λαμποκοπάει. Το λέω αυτο γιατι τα τελευταια χρονια πολύ με χάλαγε που όπου πήγαινες κι όπου στεκόσουν ονόμαζαν swarovski κάθε τι που γυάλιζε, μεχρι κι αυτα τα κρυσταλλάκια που χρησιμοποιούσαν για σχέδια οι μανικιουριστες… “σου βαζω μια ολόκληρη σειρά swarovski”… Τι λες βρε κοπελλιά? Ξέρεις τι είναι το swarovski και πόσο κάνει? Για να μου βαλεις ολόκληρη σειρά στο ένα δάχτυλο του μεγάλου ποδιού θα πρέπει να σε πληρώσω την αξία ενός μήνα πεντικιούρ… Στρασάκι μου βάζεις όχι swarovski….. εχεις δει ποτε σου πως είναι το swarovski?
    Γι΄αυτό σας λέω…. και μια κοτόσουπα… οχι μονο αγκαλιά… Οταν αρρωσταίνω γίνομαι μπήτσα….

  10. ΤΟ ΡΩΤΑΣ???ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ…ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΗ ΠΑΝΤΑ…ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ….

  11. Τι όμορφη ευχή…εννοείται αξίζει επιβράβευση!!
    @Stella: μα πόσα ξέρεις πια, παντού διαβασμένη 😉 Περαστικά σου αγαπημένη μου…

  12. Μια μπάλα στην Irene οπωσδήποτε γιατί η ευχή της ήταν μια από τις πιο συγκινητικές που έχω διαβάσει..Οσο για τα Swarovskι είναι σταθερή αξία,τα πιο εκλεπτυσμένα κοσμήματα που έχω δει..Τα αγαπάω <3

  13. @Nektaria Εκτος απ΄το beaute αγαπώ και τα κοσμήματα! Γυναικεία ματαιοδοξία… Ευχαριστώ για τις ευχές αγαπημένη μου!

  14. Η ευχή της IRENE κρύβει θλίψη και αγάπη …της αξίζει

  15. Φυσικά και να πάρει δώρο η Irene , το ρωτάς …

    ‘Οσο για swarovski τα αγαπώ , πάντα τα λάτρευα , τα χάζευα ,με μάγευαν αλλά ποτέ δεν είχα καταφέρει να αποκτήσω ένα δικόμου.Πέρυσι όμως ο λατρεμένος μου, διάλεξε μαζι με τα κορίτσιά μας ένα βραχιόλι για να μου το κάνουν δώρο για τα γενέθλια μου.Περιττό να σας πω ότι πέταξα από την χαρά μου .

  16. Πόπο πραγματικά υπέεεροχα! ! ! Πολύ όμορφα! 🙂

  17. Μη σου πω και δύο μπάλες!!
    ΄Οσο για τα swarovski,εντάξει,μη με πιέζετε,θα δεχτώ το δώρο σας…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.