Kiehl’s για τα Χριστούγεννα 2015

 

kiehl's-3open

 

 

O Peter Max είναι ο επίσημος καλλιτέχνης της συλλογής για τα φετινά Χριστούγεννα και παρουσιάζει την συλλεκτική σειρά Kiehl’ s x Peter Max. Η παιχνιδιάρικη σχεδίαση θα κοσμήσει ορισμένες από τις πιο αγαπημένες συνθέσεις της Kiehl’ s, όπως οι Kiehl ’s Crème de Corps, Crème de Corps Whipped, Ultra Facial Cream και μια νέα συλλογή Richly Hydrating Hand Creams με άρωμα λεβάντας (Lavender), κορίανδρου (Coriander) και γκρέιπφρουτ (Grapefruit).

 

 

Εμπνευσμένη από το διάσημο έργο “The Cosmic Runner” του θρυλικού καλλιτέχνη, η συλλεκτική συσκευασία της φετινής σεζόν θα κάνει τους πελάτες της Kiehl’s σε όλο τον κόσμο να χαμογελάσουν και θα τους βάλει σε εορταστικό πνεύμα. Αντλώντας έμπνευση από πολλά και διάφορα θέματα, ο Max απεικονίζει την ομορφιά της φύσης με ζωηρά ηλιοβασιλέματα, γραφικά τοπία και αφράτα σύννεφα, καθώς και τους γνωστούς “Holiday Flyers” να χορεύουν στον ουρανό μέσα από την παλέτα των χαρακτηριστικών ζωηρών χρωμάτων του. Η ελπιδοφόρα, ευφάνταστη σχεδίαση που ενσαρκώνει απόλυτα το δυναμικό πνεύμα της Kiehl’s θα πρωταγωνιστήσει στο Χριστουγεννιάτικο τοπίο, δημιουργώντας μοναδικά, χαρούμενα χριστουγεννιάτικα δώρα.

 

 

kiehl's-xmas-1

 

 

 

 

 

kiehls-xmas-2

 

 

 

H αλήθεια είναι ότι Η Kiehl’ s διαθέτει μια μακραίωνη παράδοση συνεργασίας της Kiehl’s με εκπροσώπους του καλλιτεχνικού κόσμου. Κάθε χρόνο, η Kiehl’ s συνεργάζεται με ένα διαφορετικό καλλιτέχνη για να σχεδιάσει μια ειδική συλλεκτική συλλογή. Στις προηγούμενες χριστουγεννιάτικες συνεργασίες συμμετείχαν καλλιτέχνες όπως ο Jeff Koons, ο Kenny Scharf, ο Eric Haze και οι Craig & Karl. Φέτος τα Χριστούγεννα, η Kiehl’s συνεχίζει αυτή την παράδοση με μια μοναδική συνεργασία με τον Peter Max – έναν από τους διασημότερους εν ζωή καλλιτέχνες στον κόσμο.

 

“Η συνεργασία με τον Peter Max ήταν μια μαγική και συναρπαστική εμπειρία, καθώς ως εταιρεία τρέφουμε μεγάλο θαυμασμό για το καλλιτεχνικό του έργο”, δήλωσε η Maria Gustafson, Senior Vice President, Global Creative της Kiehl’s Since 1851. “Η Kiehl’s μοιράζεται πολλά από τα ιδανικά που εξυμνεί ο Peter στα έργα του – την αγάπη, τη χαρά, την αλληλεγγύη και την προστασία του περιβάλλοντος. Εκτός από τις συσκευασίες μας, θα χρησιμοποιήσουμε τα σχέδιά του στις βιτρίνες μας, στο merchandising των καταστημάτων μας και σε κουτιά με σετ δώρων, για να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια εμπειρία που παραπέμπει στο όραμα του Peter Max για τα Χριστούγεννα με το μοναδικό τρόπο της Kiehl’s.”

 

Αν δεν έχει τύχει μέχρι τώρα να χρησιμοποιήσετε κάποιο προϊόν Kiehl’s σύμφωνα με την εταιρία το power duo δεν είναι άλλο από το Midnight Revovery Concentrate και το Powerful Strength Line Reducing Contcentrate τα οποία εξ άλλου είναι από τα best sellerτης μάρκας όπως φυσικά και η κρέμα Super Multi Corrective Cream- θα θυμάστε ότι το ντεμπούτο της πριν καν κυκλοφορήσει στην Ελλάδα, το έκανε εδώ μέσα η συγκεκριμένη κρέμα.

 

 

 

kiehl's-best-sellers

 

 

 

 

 

Τέλος έχω να πω ότι ένα από τα ομορφότερα (ίσως το ομορφότερο) δημοσιογραφικό δώρο που έλαβα φέτος τα Χριστούγεννα, είναι το advent calendar της Kiehl’s στη φωτό που ανοίγει το post. Ουσιαστικά ένα τεράστιο Δελτίο Τύπου  όπου μέσα σε κάθε θήκη, κάθε μέρα μας περιμένει και μια έκπληξη. Η πρώτη έκπληξη ήταν ένα  Αγιοβασιλάκι που έκρυβε το USB με όλες τις πληροφορίες που σας έγραψα παραπάνω.  Μέχρι σήμερα έχουμε βρει μικρά x-mas διακοσμητικά, μικρές x-mas stockings για το δέντρο, luxury samples και φαντάζομαι έπεται και συνέχεια, έχουμε μόνο 10 Δεκεμβρίου άρα άλλες 15 μέρες για να ανοίξουν όλα τα πορτάκια. Φυσικά δεν έχετε καμιά αμφιβολία φαντάζομαι, για το ποιος τρέχει κάθε πρωί και αφού ανοίγει το δικό του calendar μετά πάει και στο δικό μου και ανοίγει τα κουτάκια και μετά μου φέρνει να τα δω και μετά δεν μου τα δίνει κιόλας. Από κει το έφερε από κει το πήγε, το ιδιοποιήθηκε το δικό μου το δωράκι.

 

 

 

x-mas-keihls

 

 

 

 

Αγαπημένος ο Andy Williams

 

 

 

 

 

 

 

 

 

16 Σχόλια
  1. Εντάξει το ζηλεύω τρελά αυτό το ημερολόγιο kiehl’s θέλουμε και εμείς να τους πείτε οποσδηποτε οποσδηποτε!

  2. @eugenia12: Μη σου πω ότι τώρα θα τους στείλω email να το βάλουν μπρος για τα επόμενα Χριστούγεννα. Ποιά δεν θα ξετρελαινόταν με ένα τέτοιο δώρο;

  3. Καταπληκτικό δώρο από μια καταπληκτική μάρκα. Δεν κάνω χωρίς τη midnight recovery & τη super corrective cream! <3

  4. Αληθεια, που ρισκουμε kielhs στην Αθηνα. Μονο στο hondos ομονοιας και στο mall την ειχα βρει αλλα καπου αλλου πιο δυτικα ισως?

  5. Πόσο όμορφες συσκευασίες και τι ωραίο ημερολόγιο..Θυμάμαι ότι είχα βρει kielhs στα Duty Free και είχα ξεσπάσει εκεί την αγοραστική μου μανία,γιατί στον Πειραιά δεν ξέρω πού να τα βρω..

  6. ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΔΩΡΟ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΤΑ ΣΤΑΝΤ ΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ

  7. Ζήλεψα κι εγώ, αλλά όταν είδα το πονηρό υφάκι του κυρίου Ρωμανού είπα ότι είναι στα κατάλληλα χέρια. Νομίζω ότι ζηλεύουμε γιατί οι φετινές χριστουγεννιάτικες συσκευασίες είναι λίγες, τουλάχιστον στο νησί μου.

  8. Πω,πω, τι υπέροχο το advent calendar! Θα το αγόραζα χωρίς δεύτερη σκέψη εάν ήταν κάτι που διατίθετο στα καταστήματα, εξάλλου με τα luxury samples έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις και να αγαπήσεις προιόντα της εταιρείας.
    Διάβασα το post κι επανέφερα στο μυαλό μου την απερίγραπτη, αφράτη σύσταση της Creme de Corps Whipped, που προς το παρόν δεν έχω συναντήσει σε καμία άλλη κρέμα..σαν φρεσκοχτυπημένη σαντιγί, ή μάλλον μαρέγκα…

  9. Καλησπέρα!! Πανέμορφο advent calendar!! Ο κος Ρωμανός καλά κάνει, απορώ πως δεν έχεετε ανοίξει όλα τα κουτάκια ακόμα!!! Εγώ αγόρασα φέτος ένα με τον Darth αλλά το έχω φάει όλο τον κακομοίρη ήδη!!! – ήταν σοκολατένιο!!
    Φιλιά πολλά!

  10. Δεν το χω με τα ημερολόγια αυτού του τύπου και ειδικά με αυτά που τρώγονται.Και για να έχω ήσυχη τη συνείδησή μου παίζει να αγοράσω διπλό(ένα το ανοίγω τίμια κι ένα να το ανοίγω με τη μία)
    Μουτς
    ΥΓ.Τα kiehl’s τα γνώρισα από κοντά περίπου τέτοιο καιρό πέρσι…….OMG @Julia πότε πέρασε ένας χρόνος?

  11. Πολύ όμορφο και για την μαμά και για το παιδί!! Οι εκπλήξεις μας ξετρελαίνουν όλους!!

  12. @Effie. Hondos Γλυφάδα… (Ελπίζω να το δεις. Τώρα διαβάζω τα posts…)

  13. Το advent calendar είναι γερμανικό έθιμο που γίνεται λίγο πριν τα χριστούγεννα:κάθε μέρα ανοίγεις το κουτάκι της μέρας και έχει μέσα διάφορες εκπλήξεις που σου ετοιμάζουν οι γονείς σου…Πιστεύω πολύ ωραίο για μικρά παιδιά.΄Οσο για τα Kiehl’s θα συμφωνήσω με αρκετές φίλες πιο πάνω…δεν τα βρίσκεις έυκολα..

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.