Review: X-mas Μακιγιάζ από Tommy G

 

tommy-5

 

Καλημερα bbgirls!
Ένα πρωί, πριν λίγο καιρό είχα κατέβει στα μαγαζιά (στο κέντρο της Πάτρας) και ενώ έκανα βολτούλα μέχρι να πάω για καφεδάκι με τις φίλες μου (είχα ρεπό από την δουλειά εντάξει?!) πήγα να δω και για κανένα νέο κραγιόν, αν και πέρυσι είχα πάρει ένα φοβερό σκούρο κόκκινο που θα δείτε ποιο κάτω αλλά Χριστούγεννα έρχονται κάτι νέο πάντα χρειάζεται.

 

Μπαίνοντας στο Roupas Hairshops ένα γνωστό κατάστημα με καλλυντικά στην Πάτρα, με ενημέρωσαν ότι τις επόμενες μέρες το συγκριμένο κατάστημα θα φιλοξενεί τον make up artist της Tommy G Διονύση Αργυρόπουλο και ότι αν ήθελα θα μπορούσα να κλείσω ραντεβού μαζί του για να ενημερωθώ για τις νέες τάσεις και τα εορταστικά look.

 

 

tommy-6

 

Φυσικά όπως καταλαβαίνετε ενθουσιάστηκα, και πάνω απ όλα ενθουσιάστηκα γιατί οι εταιρείες δυστυχώς δεν επιλέγουν συχνά την Πάτρα για eventsείτε αυτά είναι μεγάλα είτε πολύ μικρά σαν αυτό. (μεγάλη αδικία). Ενώ ευχαρίστησα τις κοπέλες τις ρώτησα αν θα μπορούσα να γράψω και να βγάλω φωτογραφίες για το bb και φυσικά μου είπαν ναι και έτσι σήμερα θα μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου.

 

(Η αλήθεια είναι ότι ταλαιπώρησα λίγο τον Διονύση Αργυρόπουλο τον make up artist)τον ταλαιπώρησα πάρα πολύ γιατί ενώ προσπαθούσε να με βάψει, τα μάτια μου συνεχώς δάκρυζαν για κάποιο λόγο με αποτέλεσμα να προσπαθεί συνέχεια να ολοκληρώσει το μακιγιάζ και εγώ από κάτω να ζητώ συγγνώμη.)

 

Πολλά έγραψα όμως και πρέπει να σας δείξω το  x-mas– βραδινό μου μακιγιάζ αλλά και κάποια προϊόντα της Tommy G που μου άρεσαν πολύ

 

 

DUAL NO TRANSFER LIPSTICK

Ένα κραγιόν που έχει μεγάλη διάρκεια, δεν ξηραίνει τα χείλη και ανάλογα πόσο θα βάλετε μπορεί να γίνει όσο έντονο θέλετε. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σκέτο για ματ αποτέλεσμα ή με το gloss για έξτρα λάμψη. Σε 20 αποχρώσεις νομίζω βγαίνει.

 

 

tommy-9

 

SPECIAL EYE SHADOW

Εμένα να πω την αλήθεια μου αρέσουν οι συγκεκριμένες σκιές γιατί δεν είναι ένα χρώμα αλλά περιέχουν τελίτσες με διάφορα κοντινά χρώματα που μπορείς να παίξεις και είναι σταθερές.

 

tommy-2
OIL FREE FOUNDATION

Εντάξει έχω γκρινιάξει πολλές φορές για την μεικτή μου επιδερμίδα που πλέων το ξέρετε όλες, ε λοιπόν το έμαθε και ο Διονύσης  γιατί από τα πρώτα πράγματα που με ρώτησε είναι τι επιδερμίδα έχω. Το OIL FREE FOUNDATION που μου έβαλε και μου πρότεινε είναι ιδανικό για λιπαρές επιδερμίδες για να μην τις επιβαρύνει και να δίνει ένα ματ τελείωμα. Η κάλυψη είναι υπέροχη όπως θα δείτε ποιο κάτω.

 

tommy-1

 

 

COMPACT POWDER

Λοιπόν εδώ θα προσπαθήσω να γράψω  αυτό που μου είπε, οι COMPACT POWDER ολοκληρώνουν και σταθεροποιούν το μακιγιάζ μας και αφήνουν αίσθηση απαλότητας (ισχύει) χωρίς λιπαρότητα.

 

tommy-3

 

 

 

To Tommy G stand

 

tommy-G-cosmetics

 

 

 

εγώ πάντως με το χρώμα του κραγιόν που μου έβαλε το αγαπημένο Νο 32 για … (σέξι, γιορτινές βραδιές…) ενθουσιάστηκα που το αγόρασα κι ολας!

 

 

 

nansy-review-tommy-G

 

 

Σας αρέσει το μακιγιάζ μου?

 

Τέλος θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στην Tommy G και στο κατάστημα Roupas Hairshops που το διοργάνωσε όλο αυτό και θα ήταν ωραίο να μας προτιμούν και να μας έρχονατι πιο συνχνά και και άλλες εταιρείες!

 

Εγώ και ο Διονύσης Αργυρόπουλος

 

tommy-nansy-make-up-artist

 

Πολλά φιλιά

 

Nansy

 

 

 

 

 

 

 

Νανσάκι, μαζί σου, Every day’ s like Christmas!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

12 Σχόλια
  1. Μπράβο Νάνσυ!!! Το μακιγιάζ πάρα πολυ ωραίο και sexy αλλά και girly και το κραγιόν απίθανο!!! Σου παει πολύ!

  2. Καλημέρα! Εξαιρετικό το μακιγιάζ Νάνσυ και το κραγιόν σούπερ! Πολύ τσαχπινιά!!

  3. Καλημέρα! Ευχαριστούμε που μοιράστηκες μαζί μας αυτή σου την εμπειρία Νάνσυ!
    Άψογη επιδερμίδα, και φυσικά καλά έκανες και το αγόρασες το κραγιόν, αφού έχει υπέροχο χρώμα 😉

  4. Είμαστε ωραία κορίτσια τελικά εμείς τα bb girls!!!!!!! Το χαμόγελό σου Νάνσυ τα λέει όλα .

  5. kalispera julia bbgirls!! apoti katalabate tora sxolasa k to eida!!xairome poly pou sas arese!!!
    @julia agapimeni mou to tragoudaki einai teleio!! <3

  6. Υπέροχο το μακιγιάζ της γλυκύτατης Νάνσυς και το κραγιόν είναι αυτό ακριβώς που θέλω να αγοράσω!!! Πολύ καλά και αγαπημένα και τα Tommy G και έχουν και αρκετή ποικιλία..

  7. Πολύ όμορφο το κραγιον, τις προάλλες είχα αγοράσει κ εγώ το #50 απο Tommy G το οποίο λατρεύω, είναι λίγο έντονο αλλα το φοράω και στη δουλειά!!! Καλες Γιορτές!! 🙂

  8. Πολύ ωραία επιδερμίδα και το κραγιόν φανταστικό. Πολύ ωραίες αυτές οι παρουσιασεις απο τα bbgirls!

  9. Πολύ όμορφη!! Χαίρομαι και εγώ μαζί σου που γίνονται ωραία events στην αγαπημένη μου Πάτρα -είναι το πατρικό μου εκεί- και το χρειάζονται και τα μαγαζιά αλλά και ο κόσμος, και όχι μόνο την περίοδο των γιορτών!!

  10. Μια κούκλα πολυ ωραίο χρώμα κραγιον καλά έκανες και το πήρες!!!

  11. Θέλω το dual no transfer lipstick!!Πάντως το μακιγιάζ σου πολλύ ωραίο.Είναι φυσικό χωρίς να είναι αδιάφορο.Δίνει έμφαση στα χείλια χωρίς να είναι υπερβολικά…Αθήνα,πότε βάφει ο Δη-Αργυ;;;

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.