Οι νικήτριες των «Κόκκινων» Essie!

 

essie-diagonismos

 

 

(Λοιπόν πάω στοίχημα ότι κάποια sites διαγωνισμών, έχουν φτιάξει ειδικό κώδικα όπου κάθε φορά, που ο κώδικας «βλέπει» τη λέξη “Δώρο” και δίπλα το beautyblog.gr χτυπάει καμπανάκι και το δικό μας post ανεβαίνει αυτόματα στο δικό τους site διαγωνισμών. Ε, δεν εξηγείται διαφορετικά, μετά από αυτό που έγινε χθες.

 

Είπε και ο Κωνσταντίνος μας λοιπόν να κάνει ένα ωραίο post όπου να προτείνει κάποια όμορφα, έξυπνα και εναλλακτικά δώρα για κυρίους και βρέθηκε ξαφνικά να πρέπει να χαρίσει από υπέρ τεχνολογικό gadget, έως σαξόφωνο (δε λες που δεν είπε πιάνο –κανά πεντοχίλιαρο υπόθεση…)

 

Στο μεταξύ, σα να τον βλέπω να ιδρώνει (με πρόχειρους υπολογισμούς τα «δωράκια» αυτά, ξεπερνούν τα 3 χιλιάρικα) και να σκέφτεται: αχ, Κυριλή, τι μούκανες Χριστουγεννιάτικα- με κατέστρεψες!!

 

Έχω γελάσει τόσο πολύ όμως από χθες. Γενικά έχω γελάσει πολύ αυτόν τον καιρό, έχω την εντύπωση ότι περνάω μαζί σας, τα καλύτερα Χριστούγεννα ever- εδώ και έξι χρόνια που το bb είναι στον αέρα)

 

Στο δια ταύτα τώρα και διαβάστε προσεκτικά:

 

“Κόκκινος”, πολύ κόκκινος αυτός ο διαγωνισμός, αλλά ένα σας λέω. Δεν θα είναι ο τελευταίος «κόκκινος» διαγωνισμός της χρονιάς. Ό, τι καταλάβατε από αυτό που έγραψα, γιατί φυσικά, έχετε ένα ακόμα τεστάκι να περάσετε, πριν σας ευχηθώ Καλά Χριστούγεννα.

 

Without further ado, εσείς είσαστε οι νικήτριες που θα λάβετε σύντομα ένα υπεροχο, κόκκινο βερνίκι νυχιών, Essie!

 

 

Kassy(kassymet)

stella8damas

Kalliope (spykal)

lambros-bak

KatiaBen

banou131

petropoulou k

EΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΥΚΟΥΝΑΚΗ

IlianaM

Elena

 

 

Συγχαρητήρια! Σας έχουμε ήδη στείλει email για τον τρόπο παραλαβής.

 

 

 

Με τις υπόλοιπες, ραντεβού εδώ γύρω στις 7 το βραδάκι.

 

 

 

 

Δεν ξέρω γιατί, αλλά να, κόκκινα ακαταμάχητα χείλη και νύχια, μακριές τουαλέτες, ίσως ένα ζευγάρι σατέν γάντια, σαξόφωνα χθες με τον Κωνσταντίνο και όλο αυτό με κάνει σήμερα να θέλω να πάω πίσω στο χρόνο σε big bands και femme fatale εποχές.

 

Bing Crosby λοιπόν και Andrews Sisters.

 

Jingle Bells in 1943

 

 

 

 

 

 

 

14 Σχόλια
  1. Μα εδω χθες, δεν ήταν μόνο οι υποψηφιότητες για τα κατά φαντασίαν δώρα… Ηταν, ότι είδαμε να παρελαύνουν σόγια ολόκληρα προκειμένου να κερδίσουν το ….”Αχ! Τι υπέροχο δωράκι για τον αντρούλη μου!!!!!”

    ΥΓ Αν το σαξόφωνο μπορεί να γίνει ντραμς θέλω να το κερδισω εγω για τον αντρούλη μου, ετσι Κωνσταντίνε? 😉

  2. Χαχαχα αυτό με τα σογια το πρόσεξα κ εγω εχτές..εμ δικιο είχαν τετοια δώρα δεν εχουν προσφερθεί ποτέ..Έπρεπε μηπως να ζητήσω κ εγώ το πιο οικονομικό τα ξυριστικα για τον δικό μου αντρα Κωνσταντίνε?? 😉 Θα ξαναμπώ το βράδυ γτ δεν χανω με τίποτα το ρντβ μας στις femme fatale εποχές..Τζούλια μου χρόνια πολλά και χαρούμενα και από εδω:)

  3. @Maryl… Μονο κάτω τα χέρια απ΄τη ντραμς, ετσι Maryl μου? το καλό που σου θέλω μέρες που είναι…. 😉

  4. Julia σε ευχαριστώ πολύ για το όμορφο δωράκι!!

    Αυτό που συνέβει στο post του Κωνσταντίνου ας το πάρουμε στα αστεία και ας γελάσουμε, γιατί αν το σκεφτούμε πιο σοβαρά μάλλον θα προβληματιστούμε (που πάει η κοινωνία μας;) και δεν πρέπει μέρες που είναι!!

  5. Τζούλια μου,χρόνια πολλά για χθες,λίγο καθυστερημένα!

  6. @stela den sou perno oute ego ta ntrams protimo to piano pou eipe simera h Julia…. xaxaxa
    bradaki simera mia xara me boleyei …. oti prepei meta tin douleia!!! anipomono gia to bradaki perimenteme kata tis 10 k min pieite pali olo to tsai opos tin kyriaki….. 😉

  7. Ευχαριστώ πολύ για το υπέροχο δωράκι…. τελικά φέτος τα Χριστούγεννα θα είναι κόκκινα και σέξυ (και όποιος αντέξει!! χα χα χα) 🙂

  8. ναι αλλα, με το αλλα για τα Neal’s Yard Remedies τι εγινε;

  9. Επιτέλους κ λίγο τυχερή μέσα στην ατυχία μου.Ευχαριστώ πολύ Τζούλια μου!!!
    Φιλία κ καλές γιορτές!!!

  10. αααα κερδισααα! Ποσο χαιρομαι που ενα ακομα essie θα μπει στη συλλογη μου, το ξερετε ολες! το οτι δεν ειναι η δημιουργια του κ. Ρωμανου βεβαια λιγο με στεναχωρει..αλλα ειπαμε..θα κανω την καρδια μου πετρα και θα σας στειλω φωτο με το καινουριο μου Essie! Πολλα ευχαριστω αγαπημενη Τζουλια <3

  11. Α, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΡΟ!
    ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ Κ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ!

  12. ευχαριστώ και από εδώ και να περάσεις όμορφα Χριστούγεννα!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.