Το Tεστ του Πρώτου Τριμήνου!

red-open

 

 

Για να σας δω.. για να σας δω… Μίλησα για κόκκινα, σωστά; Μίλησα για τεστ, πράγμα που σημαίνει ότι είναι προειδοποιημένο και όχι απροειδοποίητο τεστ,  άρα πρέπει ήδη να έχετε κάνει την επανάληψη σας και να έχετε διαβάσει καλά.

 

Δεν θα πω όμως κάτι άλλο σήμερα. Γιατί το σημερινό τεστ Κυρίες μου, δεν θα είναι «αίνιγμα» όπως το προηγούμενο αλλά θα είναι ας πούμε «οπτικοακουστικό». (όπως κάποια του κυρίου RR- ε, εμπνέομαι και εγώ από κάπου)

 

Φυσικά και έχουμε γράψει γι’ αυτό και φυσικά κάτι πρέπει ίσως να σας μπερδέψει…

 

Κοιτάξτε προσεχτικά:

 

 

3333

 

 

 

1111

 

 

 

red-10

 

 

 

2222

 

 

 

 

 

 

Για ποιο κόκκινο μιλάω; Όποια το βρει πρώτη το κερδίζει κιόλας φυσικά, οι υπόλοιπες αγαπημένες αύριο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

54 Σχόλια
  1. ….κάποιο από τα essie reds;;;;;Το μπορντώ,ας πούμε….

  2. μηπως υγρες σκιες eye tint σε ποστ 3 δεκεμβρη?χρστουγεννιατικο μακιγιαζ armani k maybelline???

  3. Modern muse red!!! Γράφω απ το κινητό κ δεν μπορώ να κάνω. Login fuc!!!!*&

  4. ….τα φλογερά κόκκινα της loreal από τις βαφές μαλλιών;;;;;

  5. Ααααααα!!! Έκανα login! Έκανα login!!! Η πάστα Φλώρα εκπαιδεύεται !!!

  6. ….αν δε το βρω…θα σκάσωωωωω… boooom!!!

  7. Den prolaba kala kala na apantiso sto proigoumeno post…
    Ti na einai???…..
    Akoma klaio thelo na sou po….
    Tha po kati pou dokimasa xthes k mou arese poly…
    Modern muse red k trexo na pao ta dorakia sto baftistiri mou!! Filakiaaaa

  8. Καλησπέρα!!,
    Είπα και εγω Άγιες μέρες ειναι θα μας λυπηθεί!!!!!χαχαχαχαχα
    Τέλος πάντων επειδή ξέρω οτι το κανείς για το καλο μας και κατα βάθος και όχι μονο
    Είσαι μια ΑγιοΒασιλιτσα!! Γιατι όπως είπες η Αγάπη ειναι πάνω απο όλα όσων δώσεις
    άλλη τόση και περισσότερη θα πάρεις πίσω!!!
    Τωρα για το τεστ εγω μονο οπτικό το είδα μήπως έχασα κάτι? η εννοούσες και το τραγούδι μέσα στο τεστ?
    Αυτο παντός που μου ήρθε σαν αστραπή στο μυαλό μου ήταν Armani πιθανόν το lip maestro νομίζω οτι
    τους εχεις μια μικρή αδυναμία!!!
    Φιλακια

  9. Αχ,αγαπημένη θα σε μαλωσω!Πάλι διάβασμα και τωρα στις διακοπές; Να το ξέρεις καημενουλα,μόνο για το bb ανοίγω τα βιβλία: Το armani lip maestro είναι.

  10. Το ξαναγραφω γιατί κάποιο πρόβλημα υπάρχει. Μόνο για το bb θα άνοιγα τα βιβλία στις διακοπές:Το lip maestro armani είναι.

  11. Maybelline NewYork…Lipstick Color Sensational Red No 470, Lipstick Color Sensational Red 547, Lipstick Cream Matte 965;;;;

  12. Να διακινδυνευσω και εγώ να πω το Armani lip maestro..

  13. Αχ,άργησα νομίζω να απαντήσω, είχα μεγάλη μέρα σήμερα δυστυχώς…θα δώσω έστω και καθυστερημένα την απάντησή μου, πιστεύω είναι το modern muse “le rouge” της estee lauder το κόκκινο που αναζητούμε 😉

  14. Δεν ξέρω αν προλαβαινω αλλά εγώ θα πω από τη συλλογή μακιγιάζ της inglot.

  15. Είμαι σίγουρη ότι κέρδισε η Stella. Έκανα zoom στη διαφήμιση της Estee και είναι από τη διαφήμιση του Muse. Δεν είσαι τυχαία η μεγαλύτερη fan της θείας!! 😉

  16. MariaA&Stella μάλλον οι καμπάνες χτυπάνε χαρμόσυνα για την Στέλλα μας !!!
    Είδα το πόστ 10 Σεπτεμβρίου αφιερωμένο στην Morden Muse Estée Lauder και αμέσως
    το κατάλαβα!!!!

  17. Το άρωμα της Estee Lauder Modern Muse Red.Είναι πολύ ωραίο!

  18. ….λοιπόν …εγώ θα πω την ltd edition της ομώνυμης σειράς μακιγιάζ… (τρία κόκκινα κραγιόν, ένα βερνίκι νυχιών και μια παλέτα με σκιές) …εμπνευσμένη από το Modern Muse Le Rouge της E.L. Pure Color Envy Sculpting Lipstick in Envious, Red Ego and Carnal.
    Pure Color Nail Lacquer in Envious.
    Pure Color Envy Sculpting Eyeshadow Palette in Pink Mink.
    ….έκλεψα λιγουλάκι…το παραδέχομαι…

  19. Καλά, απολαμβάνω απίστευτα το brainstorming που ακολουθεί στα σχόλια σε κάθε τέτοιο τεστάκι!! Η αλήθεια είναι ότι η τρίτη φωτογραφία με μπερδεύει λίγο, γιατί οι άλλες είμαι σίγουρη ότι είναι από τη διαφήμιση της estee lauder για το modern muse le rouge, όπως πρώτη έγραψε η Στελλίτσα μας!

  20. Modern Muse Le Rouge και η limited edition σειρά μακιγιάζ με το ίδιο όνομα.

  21. Λοιπόν, ξαναγράφω γιατί μετά από σκέψη και αναζήτηση συνειδητοποίησα ότι η τρίτη φωτογραφία φαινεται να είναι από το armani lip maestro, ενώ οι υπόλοιπες από το modern muse le rouge… Παραπλανητικό στοιχείο για να το δυσκολέψεις κυρία δασκάλα;; Ή είμαι τελείως λάθος; Χαχα, όσο περνά η ώρα όλο και περισσότερες αμφιβολίες φυτρώνουν! 🙂

  22. @Nektaria μου βρήκα και την φωτό με τα τριαντάφυλλα (13 Αυγούστου 2015)!!!!
    Σίγουρα θα ειναι το άρωμα μπραβισιμο Στελλιτσα μου !!!!Χαιρομαι πολυ για εσένα γνωρίζω την λατρεία σου!!!
    Η Τρίτη φωτό μοιάζει πολυ με το lip του Armani αλλα υποψιάζομαι ότι ειναι απο το καπάκι του
    αρώματος!!!

  23. Εκτός συμμετοχής αλλά για να μην πάρω και απουσία πιστεύω ότι είναι το modern muse, αλλά διάβασα τα σχόλια. Πού να προλάβω καλέ? Μέχρι και το link της διαφήμισης βάλατε.Μήπως θα έπρεπε να βάλεις κανένα διαγώνισμα που να απαντάμε μέσω mail? Τι λέω τώρα εγώ, μάλλον πολυ σοβαρά παίρνω τα διαγωνίσματα.

  24. Σήμερα άργησα αλλά για την τιμή των όπλων θα απαντήσω.Επίσης κορίτσια θα σας μαλώσω!Επιτέλους αποφασίστε τι είναι να ξέρω και γω τι να (αντι)γράψω χαχαχαχαχαχαχαχαχχαχα
    Αλλά για να μη φανώ και τελείως αδιάβαστη θα πω πως “βλέπω” το κόκκινο Modern Muse Le Rouge limited edition μακιγιάζ της Estee Lauder.
    Αν όμως δω κι άλλο μπορεί να “βλέπω”κάτι από τα mini lip gloss των X’mas συλλογών μακιγιάζ της Mac και κάτι από Lip Maestro του Armani.
    Συγχωρείστε την αμέλειά μου κυρία δασκάλα αλλά ύστερα από τόσο κλάμα δεν βλέπω καθαρά. 😉
    Μουτςςςςς

  25. @όλες: Είσαστε και επίσημα όλες Αριστούχες μαθήτριες του bb διότι όχι μόνο οι περισσότερες βρήκατε το Κόκκινο που θα ολοκληρώσει αυτά τα “κόκκινα” Χριστούγεννα, αλλά καταλάβατε και ποιό προιόν έβαλα επίτηδες για να σας μπερδέψει.

    Το Κόκκινο λοιπόν που θα κερδίσετε σύντομα είναι indeed το άρωμα Modern Muse Le Rouge και το κόκκινο που ίσως να σας μπέρδευε ήταν indeed το Armani Lip Maestro.

    Συγχαρητήρια!

  26. @Celia: Σε ευχαριστώ για άλλη μια φορά, έχεις έναν τρόπο (διαΦωτιστικό θα τον ονόμαζα) να με κάνεις πάντα να γελάω! Να’ σαι καλά αγαπημένη.

  27. @ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ: Χίλια δίκια έχεις αγαπημένη μου αριστούχα, αλλά λόγω γιορτών είπα να είμαι λίγο πιο ελαστική με τις μαθήτριες χθες.

  28. @Stella

    To θέμα δεν είναι ότι έχεις κερδίσει, φυσικά και έχεις κερδίσει, νομοτελειακά και μόνο αν μπει διαγώνισμα για την αγαπημένη σου “θείτσα” λογικά εσύ θα κέρδιζες.

    Εγώ θέλω κάτι άλλο όμως, γιατί είναι σα να το βλέπω σε κινηματογραφική ταινία μπροστά μου αλλά θέλω εσύ να μας το περιγράψεις. Πες μου τι ακριβώς έκανες εκείνη τη στιγμή που είδες το τεστ και νόμιζες ότι δεν προλάβαινες να κάνεις log in και να γράψεις σχόλιο. Σε θερμοπαρακαλώ όμως. Γελάω με δάκρυα.

  29. Καλά…. Ήμουν σίγουρη, ότι θα είχες καταλάβει, ότι υπήρχε φάση Peter Sellers εκείνη τη στιγμή. Λοιπόν, ο καλός μου, μου πήρε smart phone στη γιορτή μου και φυσικά εκπαιδεύομαι για πρώτη φορά στις νέες τεχνολογίες π.χ να σερφάρω με φιγούρα στο λεωφορείο, όσο κι αν σας φαίνεται απίθανο στις μέρες μας…. (δεν το ‘χω με τίποτα… ρωτήστε και την Βίκυ να σας πει που δεν της μένει άντερο απ΄ τα γέλια..). Είμαι λοιπόν στο fix μετά τη δουλειά κατά τις 6.20 και περιμένω το λεωφορείο φάντασμα του Φαλήρου, το οποίο περνάει κάθε φορά που περνάει το καραβάνι στην έρημο ένα πράγμα… Μπαίνω φυσικά ενώ στεκομαι στη στάση στο ΒΒ. Βλέπω τον διαγωνισμό. Σε κλάσματα του δευτερολέπτου αναγνωρίζω τη φωτό και φωνάζω αλαφιασμένη « Modern Muse το κόκκινο καλέ…. Παράλληλα κοιτάω με θολωμένο μάτι, μήπως περάσει το λεωφορείο και το χάσω, (γιατί έχω να πάω και στο σουπερ και να βγάλω και βόλτα την Κλειώ) κι αρχίζω να προσπαθώ να κάνω Log in! Τίποτα! Ξανά μανά! Εγώ με την αγωνία στο μάτι μια να κοιτάζω στο σκοτάδι, μια να πληκτρολογώ, μια να προσπαθώ να κάνω Log in !!! Να διαολίζομαι! Όχι για το δώρο, αλλά γιατί το ήξερα γαμώτο και ως σπασικλάκι απουσιολόγος έπρεπε να το πω…. Κυρία ! Κυρία!!!!! Ήμουν απόλυτα σίγουρη έβλεπα και τα τριαντάφυλλα της Kendal και τo μπουκάλι και το φιόγκο…ΟΛΑ! Θα με προλάβει καμμια αλλη σκεφτόμουν μεχρι να παω σπίτι και να κάτσω στο laptop κι αντε μετα εγω να τους λέω, ότι το ήξερα….
    Κάποια στιγμή πρέπει να μούρλανα το ΒΒ! Μου έβγαλε δυο τρεις επισημάνσεις,, ότι έχω κάνει το σχόλιο ήδη δυο φορές… 102 το είχα κάνει…. Εξ ου και το σιχτίρισμα στο τέλος… Κι εκει που βλεπω το σχόλιο μου πρώτο πρώτο… βλεπω, ότι είχα κάνει και login Και πανηγύριζα η πάστα Φλώρα των τεχνολογιών…

    Πάντως εδώ που τα λέμε, δεν ξέρω αν το δικαιούμαι τελικά το δώρο. Δεν βρήκα το προϊόν παγίδα που μας έβαλες, κι αυτό το βρήκε μόνο η Νεκταρία…. Και αποκάλυψε και ακριβώς τι ρόλο παίζει…
    Α ρε Νεκταρία μας, γι΄αυτό σπουδάζεις ψυχίατρος… Βρίσκεις τα κρυμμένα πίσω απ΄τα εμφανή!!!
    I love U ALL BBgirls! Δεν ξέρετε τι γέλιο έκανα χθες βράδυ…. Ειδικά μετά το κλάμα….. Κλαυσίγελος η χθεσινή μερα!!!!
    Χρόνια Πολλά!

  30. @Stella: Σε ευχαριστώωωωωωωω!!!! Σε ευχαριστώωωωωωωωω!!! ‘Ημουν σίγουρη ότι κάτι τέτοιο είχε συμβεί και επίσης θα συμφωνήσει και η Νεκταρία, το δώρο είναι σίγουρα δικό σου!!

    (η Αγάπη έχει και κλάμα και γέλιο και πολλες εναλλαγές διότι ως καθαρόαιμα bb girls, ένα πράγμα που δεν αντέχουμε είναι τα βαρετά)

  31. @Julia Σ΄ευχαριστώ πολύ! Οχι για το δώρο, το ξέρεις… για όλα τα υπόλοιπα όμως δώρα! Πάντως το “Peter Sellers” μην το προσπερνας! Τελευταία νοιώθω, ότι έχω πάθει μία ταυτιση…. μία μετεμψύχωση να το πω???? Οσο μεγαλώνω, η ατζαμοσύνη μεγαλώνει κι αυτή χα χα χα!!! 😉

  32. @Στελλα μου μολις μου έφτιαξες την ημέρα !!!!χαχαχαχα
    Αχ Τζουλια τι κανείς στα κορίτσια σου!!!!!
    Φιλια πολλααααααααα

  33. Καλημέρα!
    Διαφαινόταν η απόγνωση πίσω από το πρώτο σχόλιο της Στέλλας, τι απολαυστική η περιγραφή της στιγμής 😀 Πολυ καλά κάνεις και εξοικειώνεσαι με το smartphone, κι εγώ από τότε που “κουβαλώ” το beautyblog παντού μαζί μου, έχω μόνιμο login και μπορώ να έχω πιο ενεργή συμμετοχή εδώ!
    Μπράβο και πάλι μπράβο αγαπημένη μου Στέλλα, εξυπακούεται ότι το δώρο σου ανήκει, πολύ
    περισσότερο γιατί έχοντας μυρίσει αυτό το άρωμα σε φαντάζομαι να το φοράς και να σου πηγαίνει πολύ…!!
    Δε τα χορταίνω αυτά τα διαγωνίσματα, αυτή την αναζήτηση και το άνοιξε-κλείσε σε δεκάδες posts κάθε φορά για επιβεβαίωση, και τα ξεκαρδιστικά σχόλια!! Θα θέλα κι άλλα, όχι απαραίτητα με δώρα, αλλά και με συμβολικό χαρακτήρα κυρία δασκάλα… 😉

  34. Τέλος.Από δω και πέρα θα αντιγράφω από τη Νεκταρία, ξεκάθαρα πράγματα.
    @Stella :μπράβο κοριτσαρα μου.(έχω πεθάνει με την περιγραφή σου)
    Μουτς

  35. @SofiaT, Nektaria, Litsa Κορίτσια σας ευχαριστω πολύ! Η αλήθεια είναι, ότι αν κάποιος χθες ήταν στη σταση του 126 Συγγρου- φιξ κατά τις 6.20 και μ΄εβλεπε από μια μεριά να παραμιλάω κι από την άλλη να πληκτρολογώ απεγνωσμένα…. μάλλον θα με είχε περάσει για σαλταρισμένη.. Επίσης το σκεφτόμουν για να πω την αλήθεα… “α ρε Τζούλια, που είσαι από μια μερια να με δεις” έλεγα… Μια κλαίμε ….μια γελάμε εδω μέσα…. Εκει που το πρωί είμασταν στα zewasoft… ξαφνικά το απόγευμα σαν τρελλές για την θεία! Ενοιωσα ολίγον τι sweet sixteen!!!!

  36. Stella: Αχ και να ‘ξερες πόοοοοσο σε καταλαβαίνω!!!! Μαζί πρέπει να είμαστε και να αχρηστέψουμε τα συστήματα όλα!!! Άστα να πάνε… Καλά Χριστούγεννα γλυκια μου Στέλλα!!!! Συγχαρητήρια για την νίκη σου (όχι για το άρωμα καλέ, για το login) να είσαι πάντα ευτυχισμένη!!!!!!!!!!!!

  37. @ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!! Χίλια ευχαριστώ και σε σένα το καλύτερο εύχομαι σε όλα τα επίπεδα και σύντομα!!!! Φιλιά πολλά!
    @nancy 😉

  38. ειχα βρει κ εγω κατι απο το προηγουμενο ποστ οποτε δικαιουμαι πιστευωωω το αρωμα χαχχαχα καλες γιορτες σε ολους καλη χρονια με υγεια <3

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.